Belépés
lilagondolatok.blog.xfree.hu
Keresd meg azt az embert, aki mosolyt csal az arcodra, mert csak egyetlen mosoly kell ahhoz, hogy fantasztikussá tegyen egy rossz napot.Találd meg azt, akitől s... Papp Györgyné
1944.11.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
Vitatkozni csak olyanokkal érdemes...
  2023-06-13 11:50:18, kedd
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Humor az élet sója!  
Aki szeret, nemcsak boldogságot, de mérhetetlen sok ...
  2023-06-13 11:44:03, kedd
 
 




" Aki szeret, nemcsak boldogságot, de mérhetetlen sok szenvedést is átél. Minden mulandó. Néha nem is bánjuk.
Ha hideg a szívünk, és nem szeretünk valakivel lenni, számoljuk az időt: múljon már el.
Csak ha szeretünk, akkor állítanánk meg az időt. Akkor jó lenne, ha örökké tartana az élet.
A szeretet az egyetlen olyan állapot, melyről elvarázsolt lelkünk tudja, hogy ÖRÖKKÉVALÓ. Az "enyém vagy, s én a tiéd" időtlen állapot. "

Müller Péter




 
 
0 komment , kategória:  Müller Péter  
8 kozmikus ok, amiért egyes emberek belépnek az életedbe
  2023-06-13 11:32:13, kedd
 
  8 kozmikus ok, amiért egyes emberek belépnek az életedbe

Sokszor van az, hogy egy varázslatos személyiség lép be az életedbe, és az egész olyan, akár egyfajta eleve elrendelés, máskor pedig egészen mérgező személyiségek is kapcsolatba kerülhetnek veled. Ám ezek az emberek is valami fontosat tanítanak neked, maga az Univerzum alakítja így az adott helyzetet.

Sok olyan ember van, akitől megválsz életed során. Vannak, akik egy egész életen át veled maradnak, mások ezzel szemben csupán egy bizonyos ideig lesznek az életed részei. Noha nem mindig érted azt, hogy egyes emberek miért nem maradnak örökké melletted, a lecke, amit tanítanak számodra, örökké az életed része lesz.

Az alábbiakban megtudhatod, hogy miért is lépnek be egyes emberek az életedbe, így könnyebben megértheted az emberi kapcsolatok milyenségét, valamint azt is, hogy éppen mit akarnak tanítani neked. Íme, 8 oka annak, amiért az Univerzum egyes embereket elhoz az életedbe:


1. Olyan emberek, akik felébresztenek benned valamit

Olyan emberekről van szó, akik elérik azt, hogy elkezdj jó értelemben kételkedni mindabban, amit csinálsz, vagy éppen ahogyan élsz. Időnként végig jelen vannak az életedben, máskor csupán időszakos ez az ismeretség, de mindig azért jönnek, hogy rátalálhass önmagadra. Nem feltétlenül olyan emberek, akikbe szerelmes leszel vagy szereted őket, de tény, hogy nagy hatással lesznek rád.


2. Emberek, akik felmelegítik a szíved

Ezek olyan emberek, akik azért lépnek be az életedbe, hogy ismét érezd azt, hogy élsz. Látszólag apróságokat tesznek, és többnyire csak átutazók az életedben, s talán többé soha nem látod őket, ugyanakkor mély nyomot hagynak benned.


3. Olyan emberek, akik támaszt nyújtanak

Ők olyan személyek, akik az életed állandó szereplőivé válnak, s mindig ott lesznek melletted, ha éppen egy-egy kihívás gördül eléd az életben. Ilyenek a barátaid, a családod és akár a szerelmed is. Ezek az emberek nyújtanak támaszt.


4. Emberek, akik valamilyen leckét tanítanak

Ezek azok az emberek, akiktől tanulsz valamit. Olykor nem könnyű megérteni ezeket a leckéket, és nem is biztos, hogy feltétlenül kedvesnek tűnik az adott személy számodra. Ám mindez arról szól, hogy az univerzum akar megtanítani valamit neked.


5. Olyan emberek, akik elősegítik a személyes fejlődést

Ők azok a személyek, akik akkor lépnek be az életedbe, amikor éppen a legsötétebb időszakon mész keresztül. Ráébresztenek arra öntudatlanul is, hogy mit jelent szeretni vagy éppen milyen érzés elveszíteni valamit, ami fontos volt. Olykor végig jelen vannak az életedben, míg máskor mindez csupán időszakos. Attól függ, hogy éppen milyen szerepet töltenek be az életedben.



6. Emberek, akik emlékeztetnek valamire

Ezek az emberek olyan dolgokra emlékeztetnek, amelyeket hajlamos vagy elfelejteni, s éppen ezért ők azok, akik eszedbe juttatják mindazt, ami igazán fontos az életben. Általuk ismét ráébredsz arra, hogy nem vagy egyedül és otthon vagy a világban.

Amikor készen állsz arra, hogy feladd az aggodalmaskodást és az igazán fontos dolgokra koncentrálj, és ezek az emberek segítenek ebben, akkor megtudod azt, hogy miért is születtél a földre.


7. Emberek, akik megmutatják, mit tegyél vagy éppen mit ne

Hasonlóak ahhoz a típushoz, akik elősegítik a személyes fejlődésedet, de mégis más a dolog. Szinte tökéletesnek, de akár elviselhetetlennek is tűnhetnek, attól függően, hogy mire akarnak akaratlanul is megtanítani.

Az ilyen emberek utat mutatnak számodra, hogyan érdemes másokkal szemben viselkedni. Például, ha olyan ember lép be az életedbe, akit nem érdemes közelebbről megismerni, akkor egyben azt is megtudod, hogyan kerüld el a többi mérgező embert.

Sajnos azonban ez nem mindenki számára könnyű eleinte.


8. Egyes embereknek taníthatsz valami újat

Olyan emberek ők, akiknek te vagy képes valami újat tanítani. Vannak olyanok, akiktől te tanulsz, míg mások tőled tanulnak. Az ilyen emberekkel megoszthatod a tapasztalataidat, mivel azért lépnek be az életedbe, hogy tanulhassanak tőled, és átadhasd azt, amit te már tudsz.



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
2023.05 2023. Június 2023.07
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 62 db bejegyzés
e év: 1043 db bejegyzés
Összes: 13020 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1854
  • e Hét: 18429
  • e Hónap: 35812
  • e Év: 153058
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.