Belépés
lilagondolatok.blog.xfree.hu
Keresd meg azt az embert, aki mosolyt csal az arcodra, mert csak egyetlen mosoly kell ahhoz, hogy fantasztikussá tegyen egy rossz napot.Találd meg azt, akitől s... Papp Györgyné
1944.11.25
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 5 
Az Úr érkezése
  2023-06-19 09:57:20, hétfő
 
 




Diósadi Ady Endre (Ady András Endre, Érmindszent, ma Adyfalva (románul Ady Endre), 1877. november 22.- Budapest, Terézváros, 1919. január 27. A huszadik század egyik legjelentősebb magyar költője. A magyar politikai újságírás egyik legnagyobb alakja. A műveltségről, irodalomról írt cikkei a fejlődést és a haladást sürgetik. Költészetének témái az emberi lét minden jelentős területére kiterjednek. Hazafi és forradalmár, példamutató magyar és európai. A szerelemről vagy a szülőföldjéről írt versei éppoly lényeges kifejezései az emberi létnek, mint a szabadság, az egyenlőség, a hit vagy a mulandóság kérdéseiről írott költeményei.
 
 
0 komment , kategória:  Ady Endre  
Aldous Huxley ezt írta George Orwellnek:
  2023-06-19 09:41:59, hétfő
 
 




Myra Linda Lovas

Aldous Huxley ezt írta George Orwellnek:

,,Hiszem, hogy a következő nemzedékben a világ vezetői rájönnek majd, hogy a csecsemők kondicionálása és a kábítószer-hipnózis hatékonyabb a kormányzás eszközeként, mint a klubok és a börtönök, és hogy a hatalomvágy ugyanolyan teljes mértékben kielégíthető emberek ajánlásával. hogy szeressék szolgaságukat, mintha megkorbácsolnák és engedelmeskednének."

Az ebben a témában végzett kutatás során megdöbbentő, hogy ezek a bűnözők mennyire nyíltak a ,,rejtett" terveikkel.

Hogyan működik az elmekontroll

Egy gyors bemutató bemutatja, hogyan működik az elmekontroll . Modern társadalmunkban három tipikus polgár él. Azt hiszik, hogy tudják, mi történik, azt hiszik, túl okosak ahhoz, hogy elmekontrolláltak legyenek, és azt hiszik, hogy mély tudásban vannak bennük, mert a kormányzati iskolarendszer azt mondta nekik, hogy okosak voltak, hogy megismételjék, amit mondtak nekik. bár cserébe a pozitív megerősítés apróságáért.

Nem veszik észre, hogy egész életükben, az állami iskolarendszereken keresztül, kifejezetten mentális kondicionáló rendszereknek voltak kitéve, ami a feljegyzett történelem legkönnyebben elme által irányítható emberévé teszi őket. Ez éles ellentétben áll Maria Montessori tanítási módszerével, ahol a motiváció révén a tanulók fejlesztik saját kezdeményezésüket és megtanulnak önállóan gondolkodni.

Tekintse meg ebben a videóban 3 embert , akik úgy gondolják, hogy túl okosak ahhoz, hogy elmét irányítsák, és hogyan helyezi őket elmekontroll alá körülbelül 3 perc alatt egy olyan személy, aki jártas az elmekontrollban.

Ha most úgy gondolja, hogy ez egyszeri eset, bizonyosodjon meg arról, hogy az elmekontroll-bemutatók százai bizonyítják ugyanezt, egy másik elmekontroll-szakértő viselkedéspszichológiát használ, hogy 4 kísérleti alanyból 3-at gyilkosságra késztessen a kamera előtt. Igen, az elmekontroll olyan erős, és minden nap a nyilvánosság ellen használják, hogy sok logikátlan, irracionális, önpusztító és akár fatális dolgot is megtegyenek.

A pia ivásától a cigarettázásig és attól, hogy ismert hazudozók szerint oltóanyag-mérget fecskendezzen be önmagába, ahogy az a Covyd-hisztéria álhíre során történt, egy újszülött férfi körülmetéléséig, ebben a mondatban semminek nincs racionális vagy logikus értelme. ezek az életellenes elvek, viselkedések és hiedelmek ugyanazt az elmekontroll taktikát alkalmazva kerülnek a nyilvánosság elé, mint egy videóban, ahol 3 embert csalnak meg gyilkosság elkövetésére kamerán keresztül.

Nem vagy immunisak az elmekontroll ellen (senki sem), és minél inkább azt hiszed, hogy immunis vagy, annál könnyebben megy ez a viselkedésváltozási folyamat azoknak az embereknek, akik naponta megszervezik az elmekontroll adagját a médián keresztül a kormány számára.

A ,,kormányzat" szó valójában latinul elmekontrollt jelent. A kormányzás azt jelenti, hogy ,,irányítani", a ,,ment" vagy a ,,mentis" pedig ,,az elmét".

Egészséges házasság nélkül egyetlen társadalom sem maradhat fenn

Ha már egy kicsit tudtunk az elmekontroll hatékonyságáról és arról, hogy milyen könnyen alkalmazható az átlagos emberi lényre, nézzük meg az elmekontroll napirendjét a nő szexualizálásának túllépése és a házassági kapcsolat fogalmának megsemmisítése érdekében. Az erős házassági kapcsolatok az egészséges családok, az egészséges gyermekek, a társadalmi fejlődés és a jól működő, folyamatosan felfelé ívelő társadalom kötelező sarokkövei. Egészséges házasságok nélkül egyetlen társadalom sem maradhat fenn. Az uralkodók tudják ezt, de a nagyközönség nem ismeri ezt a tényt.

Az EU célja

Az EU eltörölte a parlamentáris demokrácia legalapvetőbb szabályait. Például az uniós dokumentumokhoz való hozzáférés korlátozott; minden védelemmel és biztonsággal kapcsolatos döntés titkos. Bíróhoz nem lehet fellebbezni. Az EU-ban nem az EU Parlamenté a hatalom, hanem a multinacionális cégeké, tulajdonképpen a hatalmi elité.

A választásokon való részvétel időpocsékolás; a politikusoknak nincs beleszólásuk. A vezetőket a jezsuiták és az illuminátusok gondosan választják ki; a kiválasztottak általában más titkos szervezeteknél és cégeknél végezték pályafutásukat, mint például a Goldman Sachs, JP Morgan, Unilever, Shell stb. Ezek a vezetők csak parancsokat hajthatnak végre személyes közreműködés nélkül.

A fontos ügyeket zárt ajtók mögött intézik, ahol az állampolgároknak nincs befolyásuk, csak a következményeket szenvedik el. Senki sem ellenőrizheti a terveket, és nem gyakorolhat rájuk semmilyen befolyást, ezért az egyik antidemokratikus megállapodást követi a másikon.

Az EU Bizottság elnöke 1999-ben a következőképpen magyarázta az uniós demokráciát:

,,Döntést hozunk, közöljük, majd kivárjuk, mi történik. Ha nincs jelentős ellenkezés, mert a legtöbben nem értik, amit csinálunk, akkor - a mi embereink sem -, akkor egy lépéssel tovább megyünk, egészen addig, amíg a nincs visszaút." (Der Spiegel 52/1999-ből)

Dr. Carlo Alberto Agnoli, volt olasz bíró a következőképpen fogalmazza meg figyelmeztetését minden EU-polgár számára:

,,Az EU gyakorlatilag teljesen átalakítja az egész európai jogrendszert, amely a ,,jogon és az igazságosságon" alapul, és végül megsemmisíti.

Jól gondold át, ami itt le van írva, és vedd észre, hogy sajnos ez a mai valóság már tény, egy szó sincs eltúlozva. Amikor mi emberek nem ébredünk fel; hamarosan belépünk az Új Világrendbe, mielőtt az emberek észrevennék!

Az olvasók gyakran panaszkodnak, hogy a kabal eltávolítása túl sokáig tart, és az eredményt már évekkel ezelőtt megjósolták, előrelépés nélkül. Ez teljesen alaptalan; az emberiséget több mint 500 000 éve elnyomják, ehhez az évszámhoz még két év a legkevésbé sem számít.

A stratégia az, hogy hagyjuk, hogy az ellenség, a Deep State elpusztítsa magát, és ez 2012 óta tart. Hatalmas eredményeket értek el 2021 januárja óta, amikor Trump elnök és Flynn tábornok vezetésével végül eltávolították a cabal polipot.

A pénzrendszer várhatóan 2024 június 25-én vagy annak környékén összeomlik, és az összeesküvés ,,gyaloglovaggá" válik, és megszűnik. Az új QFS pénzrendszer egyidejű bevezetésével minden földi számára bőséges jólét jár!

Az FWC gyakori olvasói tudják, hogy ezek a söpredékek tízmilliókban vannak szétszórva a világban, és minden zugban megtalálhatóak. Ezeket mind végleg ki kell takarítani, ami óriási feladat, de minden nap pontozással halad előre.

Nézz körül, mi történik, amint felébred a tömeg, ahogy a pénzrendszer összeomlik, ez a mi rekonstrukciós tényünk; aranykort nyit a QFS rendszerrel, amely készen áll a bevezetésre és működőképesre, mindenki számára gazdag gazdagsággal. A türelem erény, különben a háború az alternatíva!!!

**Peter B Meyer
 
 
0 komment , kategória:  Ezotéria  
Elektromágnesesség és annak hangolásai
  2023-06-19 09:28:18, hétfő
 
 




ELEKTROMÁGNESESSÉG ÉS ANNAK HANGOLÁSA!

A fizika tanulmányozásában az elektromágnesesség egy olyan egységes elmélet neve, amelyet James Maxwell fejlesztett ki, hogy megmagyarázza az elektromosság és a mágnesesség kapcsolatát.
Minden atomnak megvan a maga elektromágneses mezeje, mert az atomnak elektromos töltése van (protonok és elektronok).
Tudod, mi az a mágnesesség?
Ez az az erő, amit akkor érzel, amikor két ellentétes polaritással rendelkező mágnest összehozol, és azok vonzzák vagy taszítanak, ha egyenlő polaritást helyezel egymás ellen. Nem látod a mágneses erőt, de érzed, ugye?
És hogy lehetnek emberek, akik nem hisznek olyan dolgokban, amiket nem látnak? Érdekes kérdés, ugye? Ezt az erőt az atomok elektromos töltéseivel kombinálva elektromágnesességnek hívják.
Példák elektromágneses hullámokra: röntgenhullámok, fényhullámok, rádióhullámok.
És neked mi közöd van az elektromágnesességhez?
Hűha! Mindent!
Teljes egészében atomokból vagy a hajvonaladtól a sejtjeidig. Minden atom, ahogy láttuk, elektromágneses mezőt bocsát ki (elektromágneses mező), azaz a testedben lévő összes trillió atom által sugározod ki azt, ami a legintimebb a lényedben van.
És ez mit jelent egyáltalán?
Hogy ha csak negatív gondolataid vannak, harag, depresszió, gyötrelem stb. , elektromágneses hullámokat bocsátasz ki ezzel az elmeállapottal akkor azzal leszel kompatibilis. Ez azt jelenti, hogy ez az energia hullám vesz körül.
És az univerzum is hangolódás nélkül működik, ami azt jelenti, hogy ha alacsony frekvenciát sugárzol ki, akkor alacsonyabb frekvenciákra hangolódsz rá és az alacsonyabb rezgés érkezik meg hozzád, ami sok gond és probléma formájában mutatkozik meg..
Nézd meg ezt az egyszerű példát:
Az autódban ülsz és a kedvenc rádiódra akarsz hangolni, ezért beállítod a kérdéses rádió frekvenciáját és voilá!!!! Azért hallgatod a rádiót, mert volt egy dallam amit hallani kívántál.
Ahogy a zenehallgatáshoz hangolódunk a rádióállomás hullámával, úgy az atomjaink által kialakított elektromágneses mező frekvenciáján (emanáción) keresztül is hangolódunk az univerzumra, amelyek gondolataink szerint rezegnek.
Tehát csak pozitív dolgokat bocsátsunk ki ezzel a technikával meg változtatni a valóságunkat ! Így mindig be tudod vonzani a magasabb frekvenciát és ezzel leszel kompatibilis..
Csodás helyzeteket és embereket vonzol majd magadhoz...! Nagyon boldog leszek.
Hangolódj rá!
Ebben segít például egy mantra..
Naponta többször ismételgesd .. mert ezzel rá tudsz hangolódni a jó dolgokra..
Szerencsés vagyok.. minden sikerül.
Boldog vagyok. Áldott vagyok
Jódolgok vannak körülöttem..
Egészséges vagyok.
vagy alkosd meg azt a mantrát ami számodra fontos.. De csak saját magadra vonatkozzon.
 
 
0 komment , kategória:  Ezotéria  
Párhuzamos világok
  2023-06-19 09:21:08, hétfő
 
 




A PÁRHUZAMOS VILÁGOK ÁTMENETE MÁS DIMENZIÓKBA

Annyi információ van most odakint, és nagyon nehéz megérteni, hogy mik ezek az átmenetek, rezgési zavarok, kvantumugrások, stb.
Tehát ilyen világban élünk, és mik az új dimenziók.
A Föld bolygó fizikai világában élünk. Van testünk és van egy energia összetevőnk, amit Léleknek hívnak.
Lélek is létezik, de magasabb energia szinten.
Ott van a Tetan név is. A különböző vallási mozgalmak szavaitól függően több név is lehet. De a lényeg azt hiszem, világos.
Van, amit mi Magasabb Énnek hívunk
A leghelyesebb kifejezés a szabad akarat vagy a professzor.
20 szinttel felettünk van, és minden Lelkünket látja minden párhuzamos világban.
Nos, elvagyunk ott, de mindegyik a maga szintjén és egy konkrét feladattal létezik.
A szabad akarat (Magasabb Én) segít fejlődésben, megment a komoly bajtól és gyakran haláltól.
De ha egyáltalán nem hallgatunk rá, kihúz minket a megtestesülésből.
Övé a lélek. De ez akkor történik meg, ha teljesen eltértünk a tárgytól, és hiába kommunikál velünk.
Ilyenkor nem hallgatunk a lelkünkre és a szellemünkre.
Honnan tudhatjuk mindezeket.
Honnan jönnek a párhuzamos világok?
A Földnek, mint nekünk, csakrái vannak, . természetesen . szintek.
És fel is vértezi őket..
Mivel a Föld egy fizikai test energia összetevővel létezik, így mi is azok vagyunk.
Csak más méretben és egyéb feladatokkal.
A Föld a 7. szám alatt van. Vannak más bolygók is saját számmal.
De a Föld is tele van szintekkel.
És minden szinten a kihívás ugyanaz, mint a miénk.
Az első csakra vagy az első világszint az ösztönök és a túlélés.
A fizikai világ, amiben élünk, .
Van egy lélek másolat rólunk és a Lelkünk darabkájáról, ami csak próbál életben maradni odakint más világokban..
Ezek az elsődleges feladataid. Sok háború, gyilkosság, törvény nem követendő példa számunkra.
Nincs szórakozás, és a pénz ott van, de nem ér annyit, mint saját magunk.
Az ottani emberek feladata a hét csakrájukat használják.
És nem ott lehet újjászületni, hanem a második világban a 2D-ben, a föld második csakrájában..
Ott tanulják meg jól érezni magukat. Az ételről és a szexről. Ott Nincs szerelem, támogatás, erkölcs..
A harmadik csakra, a három alsó csakra közül a legmagasabb, ahol most vagyunk.
A harmadik csakra hatalom és pénz karier stb.
Azt hiszem, nem kell bizonyítani, hogy ez a mi világunk.
És most valaki a harmadik csakrája fölé emelkedik a harmadik szintre.
És íme - a fénybe való kijárat, a valóság és váltás, az új dimenziók, a kvantumugrások. Mert az emberek kezdik érezni, hogy valami új és, újabb lehetőségek felé tartunk magas rezgésekkel.
A 4D, 5D és 6D méretben történő átmenet egyszerűen fejleszti a negyedik, ötödik és hatodik csakrádat.
De ugyanakkor továbbra is ugyanazon a szinten marad - a harmadik földi csakra!!!
De mennyire reális emelni a 4., 5. és 6. csakrát azon az alacsony rezgésszinten, mert - az emberek tényleg kezdenek itt gondolkodni, hogy valami nem stimmel.
És ezt úgy hívják, hogy egy másik dimenzióba megyünk.
És valójában valaki csak az első 2 vagy 3 csakráját fejleszti - ez egy nagyon alacsony rezgés szint. És ezt nevezi álltig szintnek ,mert enni inni, aludni és szaporodni az állat is tud.. Az ember nem erre hivatott..
Van, aki felment 4,5-re. vagy a 4,6-ra de ez nagyon ritkán fordul elő. És ez most magas rezgés, mert a Föld negyedik csakrája az első a legmagasabbak közül.
És rengeteg különböző szabály van odakint.
Az ottani fejlesztés a teremtéstől kezdődik.
És itt még mindig a fogyasztás és a pusztítás útját járja.. .
Ha mindent elmagyarázol és elemzel, minden világos és látható lesz számodra is. .
De sokakat akadályoz a büszkeség.
Átmeneti szinten sokan elkezdik fejleszteni a felső csakráikat elfelejtve.
Kiegyensúlyozatlanság van, és a büszkeség azt mondja - most erősek vagyunk, de kik a többiek?
Marhák? Csörgőkígyó?
Aki sok pénzt keresett (vagy keresett, akárhogyan is) gyakran nem gondol pénz nélküli emberekre.
Ez már a harmadik szinre vezető fejlesztés, amit amúgy is az arrogancia miatt teljesen leépítettek.
Szóval ez egy nehéz átmenet sok embernek..
Ahhoz, hogy megértsd, hogyan kell helyesen fejleszteni az alsó csakráidat, a föld negyedik csakrájára, a párhuzamos világra való átmenethez felsőfokú tudásra van szükséged.
Sok empátiára mások iránt is nem csak a saját családodra fókuszálva.
És ez lesz valóban az átmenet a Másik szintre. Nem csak a dimenzióban, hanem a párhuzamos világokban is.
Egy másik fizikai világban vagyunk, de már más briliáns törvények világában élünk.
A világ szabadsága
A C szakma fordítása
 
 
0 komment , kategória:  Ezotéria  
Ez mekkora tanítás!!!
  2023-06-19 08:36:20, hétfő
 
 




Ez mekkora tanítás!!!

"Vigyázz magadra, fiam! Tudd, hogy mindenki csak abból adhat, ami neki is van. Boldogságot boldog embertől kaphatsz, boldogtalantól soha. Segíteni az erős képes, a gyenge nem. Tudást az adhat át neked, aki maga is megtanulta és nem csupán hiszi, hogy tudja, hanem be is bizonyította. Célokról az beszélhet, akinek voltak és el is érte azokat, az oda vezető útról pedig az mesélhet neked, aki végig ment rajta.... Tartásra nem taníthat megalkuvó, becsületre pedig nem nevelhet tolvaj. Szorgalmat nem követelhet rajtad rest, helytállást tunya, bátorságot pedig gyáva.
Mert mindenki csak abból adhat, amije van."!!!

( Náray Tamás)
 
 
0 komment , kategória:  Bölcsességek 2.  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 5 
2023.05 2023. Június 2023.07
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 1 db bejegyzés
e hónap: 62 db bejegyzés
e év: 1043 db bejegyzés
Összes: 13021 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2186
  • e Hét: 18761
  • e Hónap: 36144
  • e Év: 153390
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.