|
2017-04-06 13:27:45, csütörtök
|
|
|
|
|
|
Töltött gomba
Töltött gomba
Előételnek, körettel főételnek, könnyű vacsorának egyaránt kiváló!
Nehézségi fok: könnyű
Időszükséglet: 30-40 perc
A recept hozzávalói (4 adag):
16 db nagyobb gomba
10 dkg vöröshagyma
2 dkg margarin 50 % zsírtartalmú
1 csomag petrezselyem zöld
1 evőkanál olaj
15 dkg félzsíros sajt reszelve
1,5 dl tejföl 12 %-os
őrölt bors
konyhasó
A recept elkészítése:
A megtisztított gombáknak vágjuk le a szárát, és a belsejét vájjuk ki. A kivájt részt, és a szárat vágjuk apróra. Vágjuk apróra a vöröshagymát is, és a margarinban pároljuk meg. Adjuk hozzá a gombavagdalékot, és az apróra vágott petrezselyem zöldet. Ízesítsük sóval, borssal, és pirítsuk addig, míg a leve el nem párolog. A gombák belsejét töltsük meg vele, és rakjuk olajjal megkent tűzálló tálba. A reszelt sajtot halmozzuk a gombák tetejére, locsoljuk meg kevés tejföllel, és előmelegített sütőben süssük addig, míg a sajt kissé megpirul. Fogyasztható köretként bundázott húsokhoz, vagy hústalan menübe feltétként (feltétnek fél adag is elég).
|
|
|
0 komment
, kategória: receptek |
|
Címkék: gombavagdalékot, időszükséglet, előmelegített, megtisztított, fogyasztható, zsírtartalmú, petrezselyem, vöröshagymát, elkészítése, vöröshagyma, margarinban, vacsorának, előételnek, hozzávalói, feltétként, locsoljuk, halmozzuk, feltétnek, félzsíros, gombáknak, ízesítsük, köretként, tejföllel, bundázott, főételnek, nehézségi, egyaránt, reszelve, megpirul, belsejét, pároljuk, hústalan, konyhasó, húsokhoz, körettel, pirítsuk, recept hozzávalói, recept elkészítése, megtisztított gombáknak, belsejét vájjuk, kivájt részt, szárat vágjuk, margarinban pároljuk, apróra vágott, gombák belsejét, reszelt sajtot, gombák tetejére, sajt kissé,
|
|
|
|
recept hozzávalói, recept elkészítése, megtisztított gombáknak, belsejét vájjuk, kivájt részt, szárat vágjuk, margarinban pároljuk, apróra vágott, gombák belsejét, reszelt sajtot, gombák tetejére, sajt kissé, gombavagdalékot, időszükséglet, előmelegített, megtisztított, fogyasztható, zsírtartalmú, petrezselyem, vöröshagymát, elkészítése, vöröshagyma, margarinban, vacsorának, előételnek, hozzávalói, feltétként, locsoljuk, halmozzuk, feltétnek, félzsíros, gombáknak, ízesítsük, köretként, tejföllel, bundázott, főételnek, nehézségi, egyaránt, reszelve, megpirul, belsejét, pároljuk, hústalan, konyhasó, húsokhoz, körettel, pirítsuk, tetejére, evőkanál, margarin, sütőben, töltsük, olajjal, párolog, tűzálló, nagyobb, reszelt, töltött, megkent, borssal, gombák, apróra, vágjuk, könnyű, zöldet, vágott, süssük, kiváló, kivájt, szárat, sajtot, tejföl, rakjuk, recept, szárát, menübe, csomag, vájjuk, addig, sóval, tálba, őrölt, gomba, hozzá, kissé, részt, kevés, , ,
|
|
|
|
2024. április
| | Hét | Ked | Sze | Csü | Pén | Szo | Vas | |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | |
29 | 30 | |
| |
|
|
ma: |
0 db bejegyzés |
e hónap: |
0 db bejegyzés |
e év: |
0 db bejegyzés |
Összes: |
70103 db bejegyzés |
|
|
|
|
- Ma: 6180
- e Hét: 23341
- e Hónap: 39741
- e Év: 161614
|
|
|