|
2020-09-19 09:20:11, szombat
|
|
|
Hozzávalók
4 adagra
3 evőkanál libazsír
1 nagy fej vöröshagyma
500 g csirkemáj
1 teáskanál majoránna
3 csipet fehér bors (őrölt)
2 csipet só
Egy serpenyőben felhevítjük a libazsírt.
A vöröshagymát négy felé vágjuk, felszeleteljük,
majd magas lángon elkezdjük pirítani.
A csirkemájat alaposan megmossuk, megtisztítjuk,
majd a hagymás zsírra tesszük.
Megszórjuk majoránnával, és borssal, majd néha
átforgatva készre sütjük. A végén ízlés szerint
megsózzuk.
|
|
|
0 komment
, kategória: Gasztronómia 1. |
|
Címkék: felszeleteljük, megtisztítjuk, vöröshagymát, majoránnával, serpenyőben, csirkemájat, vöröshagyma, felhevítjük, megszórjuk, átforgatva, hozzávalók, libazsírt, megmossuk, elkezdjük, megsózzuk, csirkemáj, teáskanál, majoránna, pirítani, libazsír, evőkanál, alaposan, tesszük, borssal, szerint, hagymás, zsírra, adagra, csipet, lángon, vágjuk, sütjük, készre, végén, fehér, ízlés, serpenyőben felhevítjük, vöröshagymát négy, csirkemájat alaposan, hagymás zsírra, végén ízlés,
|
|
|
|
serpenyőben felhevítjük, vöröshagymát négy, csirkemájat alaposan, hagymás zsírra, végén ízlés, felszeleteljük, megtisztítjuk, vöröshagymát, majoránnával, serpenyőben, csirkemájat, vöröshagyma, felhevítjük, megszórjuk, átforgatva, hozzávalók, libazsírt, megmossuk, elkezdjük, megsózzuk, csirkemáj, teáskanál, majoránna, pirítani, libazsír, evőkanál, alaposan, tesszük, borssal, szerint, hagymás, zsírra, adagra, csipet, lángon, vágjuk, sütjük, készre, végén, fehér, ízlés, őrölt, magas, , ,
|
|
|
|
2024. április
| | |
|
|
ma: |
0 db bejegyzés |
e hónap: |
75 db bejegyzés |
e év: |
582 db bejegyzés |
Összes: |
34593 db bejegyzés |
|
|
|
|
- Ma: 1596
- e Hét: 16392
- e Hónap: 38659
- e Év: 171213
|
|
|