Belépés
klarika47.blog.xfree.hu
Ha érted a saját lényedet, érted mindenki lényét. Kiss Tiborné
1947.10.29
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Skorpió
  2022-02-28 06:29:59, hétfő
 
  Skorpió:

Ők a legkíváncsibbak. Mindig megérzik, hogy melyik üzlet lesz számukra a kedvező.
Az év hátralévő részében hűséges és védelmező gazdája segíteni fog abban, hogy
a Skorpió gazdaggá váljon, de előtte még jó párszor próbára teszi.


A Skorpió nőt nem könnyű kezelni

skorpió nő horoszkópLeginkább azért, mert a hangulata meglehetősen gyakran változik. A Skorpió nő ugyanakkor bámulatosan vonzó, titokzatos, és vonzerejével szinte megbabonáz. Azt már kevésbé szereti, amikor szembesítik a hibáival, hajlamos lehet az első probléma jelentkezésekor menekülőre fogni. Nagyra értékeli a párkapcsolatot és a párját is, de a függetlenség talán még fontosabb a számára. Ha nem kapja meg, csapdában érzi magát. Finoman szólva sem lehet rá mondani, hogy született társalkodónő lenne, még akkor sem képes kötetlenül csevegni, ha egyébként nagyon jól érzi magát a kapcsolatban. Nagyon mélyen érez, de inkább elrejti az érzelmeit, mert attól tart, gyengének és sebezhetőnek tűnhet mások szemében.

A Nyilas nő a legfüggetlenebb

nyilas nő horoszkóp szabadságA Nyilasról úgy tartják, nagyon szeret utazni, és szinte küldetésének érzi, hogy egyedül járja be a világot. A Nyilas nő legtöbb problémáját az alkalmazkodás okozza, ezért sem könnyű neki gyökeret ereszteni és tartós párkapcsolatban élni. Hajlamos lehet megfeledkezni a másik ember érzéseiről, mert inkább magára figyel. Nem lehet azt mondani, hogy képtelen kapcsolatot kötni, vagy menekülne a házasságtól és a családalapítástól, de az biztos, az együttélés során is mindenképpen szeretné a függetlenségét megőrizni. Nem viseli a kötöttségeket, akkor pedig végképp rosszul érzi magát, szinte megfullad a kapcsolatban, ha érzelmileg vagy anyagilag függ a párjától. A szabadságra talán mindenki másnál jobban vágyik.

Mérleg: Valaki próbára teheti a nagylelkűségedet a hét első felében, ugyanis olyasmit kérhet, ami már számodra is túlzás. Még mielőtt döntesz, alaposan gondold át, hogy rád milyen hatást gyakorol ez a dolog, valamint figyelj oda arra, hogy ne vállalj túl nagy kockázatot és terhet! Ne feledd, hogy olykor jobb valaminek az elején nemet mondani, mint később sok időt elpazarolni egy probléma megoldására!

A hét további napjaiban feszültté tehet, hogy nem látod minden erőfeszítésed azonnali eredményét. Légy türelmes és kitartó, mert nem veszik el a befektetett munkád, hamarosan pedig megkapod, amire vágysz! Ha felújítást, átalakítást, vagy rendrakást tervezel, akkor erre tökéletes lesz a hét második fele, főleg akkor, ha ezáltal sok időt tölthetsz a szabadban.

Skorpió: Izgalmakra és fordulatokra számíthatsz a magánéletedben a hét első felében. Mindez elsősorban a személyes kapcsolataidat érinti. Mivel ez egy ponton hatással lesz egy olyan viszonyodra, amelytől a jóléted és a boldogságod függ, ezért muszáj odafigyelned a megnyilvánulásaidra, és jusson eszedbe, hogy neked sem kell megvívnod minden csatát! Majd később lesz alkalmad helyére tenni a dolgokat.

A hét folytatásában kiegyensúlyozottá és szeretetteljessé válhat a magánéleted, ezt pedig csak jobbá teheti az, hogy kicsit több minőségi időt tölthetsz a számodra fontos emberekkel. A hét második felében nemcsak feltöltődhetsz és kikapcsolódhatsz, hanem még remek ötleted is támadhat.

Nyilas: Új ismeretség, vagy barátság teheti izgalmassá, vagy frissítheti fel a mindennapjaidat a hét első felében, ez pedig különleges élménnyel vagy lehetőséggel tehet gazdagabbá. Olykor egy ilyen változás olyasmit is kihoz az emberből, amire nem lehet előre felkészülni, és ami miatt később teljesen más megvilágításba kerülnek bizonyos dolgok.

A hét második felében bebizonyíthatod egy hozzá közel álló személynek, hogy mennyire törődsz vele és számíthat rád. Ugyanakkor ez az időszak arra is remek alkalom, hogy rendezz egy korábbi félreértést, esetleg egy régi vitát, ami után tiszta lappal kezdhettek a másik féllel. Emellett egy új elkötelezettséget is hozhatnak számodra ezek a napok.

Mérleg: Az angyalok szerint a héten nagyon jól tudod, hogy mit és hogyan kell tenned annak érdekében, hogy sikerrel zárd a dolgaidat. Bár senki sem akar segíteni neked, mert nem szeretnének felelősséget vállalni, ez téged mégsem zavar, mivel megvan a tudásod és a tapasztalatod ahhoz, hogy könnyedén és tökéletesen megoldd minden feladatodat.

Ha van párod, akkor az angyalok azt tanácsolják, hogy otthonülés helyett inkább menjetek moziba, színházba, kiránduljatok, és élvezzétek ki a hétvége minden pillanatát!

Skorpió: Azt tanácsolják neked az angyalok, hogy próbálj kicsit pozitívabban hozzáállni bizonyos emberekhez és helyzetekhez a héten, ha úgy érzed, hogy senkiben sem tudsz igazán megbízni, mert attól félsz, hogy valaki azonnal hátba szúr, ha csak egy kicsit is lankad a figyelmed!

Ez azért fontos, mert ha nem hagyod, hogy ezek a kételyek eluralkodjanak rajta, akkor a világ is kinyílik előtted, ami azt jelenti, hogy új lehetőségek, élmények és tartós kapcsolatok várnak rád. Ne feledd, hogy a változtatás és a választás csak rajtad múlik! Ha igazi vágyat érzel ezekhez, akkor már csak rá kell lépned az ezekhez vezető útra.

Nyilas: Azt üzenik az angyalok, hogy többnyire helyesnek bizonyulnak a megérzéseid, amelyekre a héten is számíthatsz, ugyanis gyanút fogsz, amikor valaki túl sok szépet és jót ígérő ajánlattal áll eléd.

Emellett az angyalok azt tanácsolják, hogy a napokban gondold át, hogy mi jut eszedbe a szerelemről, a családról, a boldogságról, az érzelmi kiteljesedésről, valamint vizsgáld meg, hogy mit teszel ezek eléréséért! Ugyanígy foglalkozz azzal is, hogy hogyan érheted el a vágyott céljaidat, álmaidat! Mindennek azért jött el az ideje, mert ez a hét tökéletes alkalom arra, hogy új irányba fordítsd az életedet.

Mérleg

Ahhoz, hogy sikeres legyél, rendkívül fontos, hogy visszanyerd az önbizalmadat és az önbecsülésedet. Értékeld a képességeidet, fordulj befelé, vedd számba a pozitív tulajdonságaidat, ne foglalkozz mások kritikáival. Így újra kapcsolatba kerülsz a belső igazságoddal, friss, megújult erővel indulhatsz újra útnak. Ne kritizáld önmagad, add fel a harcot, az elérhetetlen mércék felállítását, és ami a legfontosabb, hogy ne hasonlítsd magad másokhoz. Járd a saját utadat.

Skorpió

Olyan híreket kapsz, amelyek segíteni fognak abban, hogy rendbe tedd a kavargó gondolataidat, és felállíts egy megfelelőbb stratégiát. Minden lépésed most a legfőbb célodat kell szolgálja, ne térj le a kijelölt útról. Megtörténhet, hogy egy számodra fontos információkat tartalmazó levelet, e-mailt vagy telefonhívást kapsz, ezért figyelj jobban a mostanában hozzád érkező üzenetekre. Másrészt figyelj a hozzád közel állókkal folytatott beszélgetésekre, és próbáld külső szemlélőként hallgatni, amit mondasz: sok választ találhatsz a kérdéseidre.

Nyilas

Ez a megfelelő időszak arra, hogy rendet tegyél a fejedben, és felállítsd a fontossági sorrendet. Lehet, hogy sok álmod már elavult, mások pedig időközben valóra váltak, és nem is vetted a változást figyelembe. Állj meg egy pillanatra, és nézd át az életedet, idézd fel a szenvedélyeidet, azokat a törekvéseket, amelyeket esetleg magad mögött hagytál, és kezdj el újra álmodozni. Haladj magabiztosan az úton, ne engedd, hogy a közben felmerülő konfliktusok lelombozzanak.





 
 
0 komment , kategória:  Ezoteria  
Címkék: kikapcsolódhatsz, nagylelkűségedet, szeretetteljessé, tulajdonságaidat, jelentkezésekor, szenvedélyeidet, párkapcsolatban, beszélgetésekre, bebizonyíthatod, legkíváncsibbak, legfüggetlenebb, mindennapjaidat, kiteljesedésről, kapcsolataidat, önbecsülésedet, magánéletedben, párkapcsolatot, megvilágításba, feltöltődhetsz, eluralkodjanak, függetlenségét, kötöttségeket, lelombozzanak, tapasztalatod, alkalmazkodás, folytatásában, telefonhívást, erőfeszítésed, megfeledkezni, információkat, gondolataidat, képességeidet, kiránduljatok, felállítását, felelősséget, odafigyelned, hangulata meglehetősen, első probléma, függetlenség talán, alkalmazkodás okozza, másik ember, együttélés során, függetlenségét megőrizni, szabadságra talán, elején nemet, probléma megoldására, befektetett munkád, személyes kapcsolataidat, ponton hatással, olyan viszonyodra, boldogságod függ, számodra fontos,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
A Megváltó szolgálatában  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  Szép napot kívánok  Nem számIt  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Facebookon kaptam  Fekete-erdő desszert  Facebookon kaptam  Örülök, hogy látlak!  Neked tudnod kell  Esti kép  Popper Péter szavai  Szép estét  Png telefon  Facebookon kaptam  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Png virág  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Png ház  Örülök, hogy látlak!  Szívem tiéd  Facebookon kaptam  Albert Einstein gondolata  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Mai harmónia kártyám  s immár én is felragyogva, ért...  Facebookon kaptam Krisztinától  Png lepke  Bertolt Brecht -től idézet  Régi emberek, akikre máig büsz...  Facebookon kaptam  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A boldog családok mind hasonló...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Tavaszi kép  Paul David Tripp Április 19  Png kutya  Facebookon kaptam  Kövesd a cowboyt!  Png nő  Facebookon kaptam  Sose bánj semmit  210 éve született a SZÓZAT meg...  A Megváltó szolgálatában  Png nő  Facebookon kaptam  Albert Einstein gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Neked tudnod kell  Aki nem dolgozik, ne is egyék  George Gordon Lord Byron: Inez...  Png virág  Facebookon kaptam  Erdőn  Png rózsa csokor  Őrizkednünk kell...  Az igazi szeretetért rendszeri...  Facebookon kaptam  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Nevem  Éretlen vers  Facebookon kaptam  Png fotel  Alázat  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Facebookon kaptam  A televizió nem a kultúrát kép...  Facebookon kaptam  Szívem  Facebookon kaptam  Alvó cicák  Nagyi telefonál  Mi lenne ha  Png virág  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Alázat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  s immár én is felragyogva, ért...  Akarat  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  Szép estét  Png ház  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kellemes délutánt kívánok  Mit beszél, nem értem, hogy m... 
Bejegyzés Címkék
hangulata meglehetősen, első probléma, függetlenség talán, alkalmazkodás okozza, másik ember, együttélés során, függetlenségét megőrizni, szabadságra talán, elején nemet, probléma megoldására, befektetett munkád, személyes kapcsolataidat, ponton hatással, olyan viszonyodra, boldogságod függ, számodra fontos, ilyen változás, hozzá közel, időszak arra, korábbi félreértést, régi vitát, másik féllel, angyalok szerint, héten nagyon, tapasztalatod ahhoz, hétvége minden, kételyek eluralkodjanak, választás csak, ezekhez vezető, napokban gondold, érzelmi kiteljesedésről, vágyott céljaidat, pozitív tulajdonságaidat, belső igazságoddal, elérhetetlen mércék, saját utadat, kavargó gondolataidat, megfelelőbb stratégiát, legfőbb célodat, kijelölt útról, mostanában hozzád, hozzád közel, megfelelő időszak, fontossági sorrendet, változást figyelembe, közben felmerülő, kikapcsolódhatsz, nagylelkűségedet, szeretetteljessé, tulajdonságaidat, jelentkezésekor, szenvedélyeidet, párkapcsolatban, beszélgetésekre, bebizonyíthatod, legkíváncsibbak, legfüggetlenebb, mindennapjaidat, kiteljesedésről, kapcsolataidat, önbecsülésedet, magánéletedben, párkapcsolatot, megvilágításba, feltöltődhetsz, eluralkodjanak, függetlenségét, kötöttségeket, lelombozzanak, tapasztalatod, alkalmazkodás, folytatásában, telefonhívást, erőfeszítésed, megfeledkezni, információkat, gondolataidat, képességeidet, kiránduljatok, felállítását, felelősséget, odafigyelned, vonzerejével, függetlenség, pozitívabban, megtörténhet, helyzetekhez, elérhetetlen, kapcsolatban, boldogságról, igazságoddal, mindenképpen, meglehetősen, konfliktusok, társalkodónő, legfontosabb, sebezhetőnek, szemlélőként, önbizalmadat, fordulatokra, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 75 db bejegyzés
e év: 582 db bejegyzés
Összes: 34593 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3455
  • e Hét: 25745
  • e Hónap: 48012
  • e Év: 180566
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.