Belépés
klarika47.blog.xfree.hu
Ha érted a saját lényedet, érted mindenki lényét. Kiss Tiborné
1947.10.29
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Élvezet
  2011-10-30 15:56:20, vasárnap
 
  Elégedetlen vagy szexuális életeddel? Több kényeztetésre vágysz? Vesd be trükkjeinket, és olyan izzó éjszakákban lesz részed, hogy még a gondolatba is belepirulsz.

Nosztalgiával gondolsz vissza azokra az időkre, amikor még nem ment ritkaságszámba egy kis hancúrozás az ágyban pároddal? Elképzelni sem tudod, mit csinálnak mások, hogy nyolcévi házasság után is naponta szeretkeznek? Hogy bírják fizikailag? És fantáziával? Hiszen ők is napi nyolc órát dolgoznak, nekik is vannak gyerekeik, és nekik is csak 24 órából áll a nap. Eláruljuk a szenvedélyes párok szexuális életének titkát.

1. Állíts fel heti tervet!

Van épp elég elintézni valód (különórára kell vinni a gyereket, ki kell hívni a gázost), érthető, hogy a szex a legutolsó, ami foglalkoztat. Hét év házasság és két gyerek után Elza is így volt ezzel. A hajtásban szinte már el is felejtkeztek a szexről. Tudtuk, nagyon fontos, hogy időt szakítsunk rá, mielőtt kihűl a kapcsolatunk. A péntek esti szex olyan hivatalosnak tűnt. Variáltunk. Minden hétfőn húzunk egy számot - ennyiszer kell szeretkeznünk a héten. Ha három nap megy el akció nélkül, tudjuk, igyekeznünk kell, és minden alkalmat megragadunk.

Néha egész őrült dolgokat csinálunk. Például a múltkor a gyerekek a kertben játszottak. A férjem a garázsba hívott, hogy segítsek a polcot rendbe tenni. A kocsi hátsó ülésére húzott. Vigyorogva mondta, csak akkor tudjuk teljesíteni az előírt penzumot, ha most az övé leszek.

2. Turbózd fel a vágyat!

Vannak nők, akik nem várják ölbe tett kézzel, hogy megjöjjön a kedvük egy kis szexre. Inkább segítenek egy kicsit a vágynak, megteremtik maguknak a kellő hangulatot. Zsuzsa már nagyon unta, hogy libidója csak ritkán és nehezen indult be. Elsöprő vágyat akartam érezni, de tudtam, ha erre várok, a szex csak ritka vendégem lesz. Ha van egy kis ideje, Zsuzsa tudatosan az előző szeretkezésükről fantáziál. Férje érintésére, szívének dobbanására gondol és arra, mit is súgott a fülébe. Ha ezeket felidézi, mindig beindul.

3. Hagyd magad elcsábítani!

Ugye milyen bosszantó, amikor a szexis fehérnemű nem éri el a kellő hatást? Jusson eszedbe ez az érzés, amikor párod elutasít, mondván, nincs hozzá kedve. Hidd el, ha hagyod, hogy kényeztessen, rövid idő múlva egyáltalán nem lesz ellenére a dolog. Tudja ezt jól Szilvi is: Mivel férjem és én teljesen más munkarendben dolgozunk, nem ugyanakkor kívánjuk egymást. Ezért elhatároztuk, ha a férjem kívánja a szexet, de én túl fáradtnak érzem magam hozzá, én csak fekszem és hagyom, hogy felizgasson.

Néha a kisujjamat sem kell megmozdítanom, és a hetedik mennyországba repít. Nincs bűntudatom, hiszen legközelebb szerepet cserélünk. Én leszek kiéhezve", és ő lesz fáradt. Ha így tesztek, megduplázzátok a szexet

4. Ragadj meg minden alkalmat!

Ha ragaszkodsz ahhoz, hogy szeretkezni csak a hálószobában és csak este 10 után lehet, bizony semmire sem mész. Rá fogsz jönni, nap közben is rengeteg lehetőség adódik egy kis erotikára. Bizonyítja ezt Anna példája. Ahogy hazaérünk a munkából, rögtön egymásnak esünk. Szépen levesszük egymásról a ruhát, és arra gondolunk, micsoda este vár ránk. Ha úgy alakul, még vacsora előtt bevonulunk egy rövid időre a hálóba. Szeretkezni mindig lehet. Hétvégén, délután, reggel tízkor. A heti egy alkalomból így akár napi több is lehet.

5. Hallgassatok zenét!

A zene nagy kerítő. Egy jól kiválasztott CD, és máris felizzik a szenvedély. Réka pontosan tudja, mi az, ami felkorbácsolja a vágyat. A nászutunkon mindig Prince zenéjére szeretkeztünk. Ha meghalljuk Prince-t énekelni, azonnal felcsillan szemünkben a vágy. Gyakran mondjuk is egymásnak, na akkor most hallgassunk egy kis zenét. Házasságunk ma is szenvedélyes. Pont úgy, mint az esküvőnk idején.

6. Tekintsd a szexet gyógymódnak!

Mentegetőzés, mindig csak mentegetőzés. Könnyű kifogásokat találni. Hogy fáradt vagy, hogy kimerült, hogy ideges, hogy fáj a fejed. Hagyd abba a nyafogást. A szex egyenesen orvosság: enyhíti a fáradtságot, oldja a stresszt, eloszlatja a kapcsolatban felhalmozódott feszültségeket. Szinte mindent orvosol, ami a gyönyör útjába áll. Alíz rájött, hogy a szex nemhogy elveszi erejét, de plusz energiával tölti fel. A felismerés óta minden lehetőséget megragad, hogy feltöltse energiaraktárait. Korábban mindig megadtam magam a kimerültségnek. Most amikor fáradt vagyok, és a férjem közeledik, azt mondom magamnak, engedj, és utána jobban leszel. Ma már szinte minden nap szeretkezünk, míg korábban akár hetek is elteltek aktus nélkül. A szexre tehát úgy kell gondolni, mint kellemes időtöltésre, lazítószerre, nem pedig úgy, mint egy napi teendőre.

7. Adjon mindennek szexuális töltést!

Fűszerezd mindennapi tevékenységed szexszel. Az eredmény: folyamatosan izzó vágy, és a nap 24 órájának minden percében kész lesz beindítani a motort. Terka bevallja, hogy még a legkisebb dolognak is igyekszik szexuális töltést adni. ,,Mindig szexi selyem fehérneműt viselek, fagyit veszek, hogy érzékien elnyalogassam, vagy éppen érzékien illatozó tusfürdővel zuhanyozok munkába indulás előtt. Mindez segít, hogy erotikus energiáim megmaradjanak." Ha férje előtt érzékien öltözködik reggel, az ő agya is a szexen fog járni egész nap, és este már egészen felajzva vonulhatnak a hálószobába.

8. Élvezd a pillanatot!

Az igazán szenvedélyes párok nem ideologizálják a szerelmet. A gyakori szex - mindegy, milyen kivitelben - a jó házasság éltető eleme. Ha csak egy gyors numerára van lehetőséged, ne bánd. Mindig a pillanatot kell élvezni - mondja Erika. Ha a gyerekek 20 perc múlva jönnek haza az iskolából, nem kell meggyújtani szív alakú illatgyertyát, és nem kell kikeresni a Bolerót a CD gyűjteményből. Ilyenkor az ember gyorsan cselekszik. Ez csodákat tesz a házasélettel és a házassággal.

Egyesek szerint egy nő ötven év felett lehúzhatja a rolót. Pedig ennek éppen az ellenkezője igaz!

Annál nagyobb marhaságot nem is állíthatna valaki, mint hogy ötven éves kor után a nők elővehetik a kötőtűket és megsavanyodhatnak a fotelban. Az ötödik X maximum a tortán sorakozó gyertyák miatt tűnhet soknak, hiszen bizonyos tekintetben ez a kor egy új élet kezdete. A menopauza után ugyanis a szex sokkal jobb lehet, mint előtte volt.

Sajnos azonban itthon a szexualitást olyannyira elnyomták az elmúlt évtizedekben, hogy a mai ötvenes-hatvanas korosztály többsége nemhogy beszélni, hallani sem akar róla. Pedig a szex ötven felett egészen új lehetőségeket tartogat: formában tart, fiatalossá tesz, őrzi az egészséget, összetartja a házasságot (ahogy bármikor), javítja a hangulatot.

Nincs több aggodalom

A negyvenes nők többsége még állandó védekezés mellett is folyamatosan aggódik, nehogy egy terhesség véletlenül ,,becsússzon". A menopauza során bekövetkező egyik legnagyobb változás, hogy a nők szervezete felhagy a ciklikus peteéréssel, azaz nem kell többé a nem kívánt terhességek miatt aggódni. Ebben a korban a legtöbb nő jobban kívánja a szexet mint fiatal éveiben, ráadásul a védekezéssel sem kell annyit bajlódni. Állandó partner mellett nincs már szükség fogamzásgátlóra, óvszerre vagy egyéb védekezési módszerekre, a szex mégis önfeledt és gondtalan lehet.

Csak mi vagyunk

Ötvenes éveikre az emberek többsége - még ha aktív dolgozó is - már biztos egzisztenciával rendelkezik, nem hajtja a karriervágy, nincsenek kiskorú gyermekeik, akikhez éjjel kelni kell, vagy akik napközben rányithatnak a szülőkre. Ez a magánéleti nyugalom teret enged a kiegyensúlyozott szexuális együttléteknek - magyarán ott és akkor szeretkezhet az ember, ahol és amikor csak akar. Úgy gondolod, egy ötvenes nőnek nem illik a konyhában szeretkezni? Pedig nincs annál szexibb, mikor a boldogságtól ragyogva dobsz össze valami harapnivalót a hirtelen jött farkasétvágyra.

Az akadályok átugorhatók

Tény, hogy a nőknél gyakran okoz problémát a változó kor után jelentkező hüvelyszárazság, amely akár fájdalmas is lehet közösülés közben. Ez szerencsére az egyik legegyszerűbben orvosolható probléma, amely némi síkosítóval azonnal megszüntethető. Sokan panaszkodnak a hormonváltozások negatív hatásairól, az ezek miatt bekövetkezett libidó csökkenésről. E problémák egyszerű hormonkészítményekkel szintén kezelhetők.

Nehezebb kérdés, ha a partnerrel van probléma.

A kiegyensúlyozott szexuális élet azonban túl fontos egy párkapcsolat szempontjából ahhoz, hogy az ember félvállról vegye. Amennyiben a szexuális életet valamilyen fizikai probléma gátolja, érdemes rávenni a házastársat, hogy gátlásait leküzdve keressen fel megfelelő szakembert. A férfiaknál ilyenkor gyakran előforduló merevedési zavarok mögött ugyanis sokszor szív- és érrendszeri okok húzódnak meg, melyek akár súlyos következményekkel is járhatnak.

A sikertelenségbe pedig most is mint bármikor, nem szabad beletörődni. Azzal persze bárki érvelhet, hogy kinek lenne kedve odabújni ahhoz az elhanyagolt, megöregedett emberhez, akivé házastársunk vált az elmúlt évtizedek alatt. Ez mindenkinek a maga levese, amit csak saját elhatározásból tud felturbózni. Az életmódváltáshoz sosincs túl késő, ahogy egy házasság megmentéséhez, az egészséges életmódra való áttéréshez, vagy éppen a szexhez való visszatéréshez sem.

Tudja, mit akar

A tapasztalat mindig nagy kincs, így van ez a szex terén is. Emlékezz csak Mrs. Robinsonra a Diploma előttből. A szeretkezésben a húszas évek a felfedezés ideje, amikor az ember még csak ismerkedik, kísérletez. Harmincon túl már tudja mit akar, de még benne van a megfelelési kényszer, ráadásul a felpörgetett életmód is a szex hátrányára van. Ötven felett viszont a nők abban is biztosak mire vágynak és abban is mindezt hogyan kapják meg. Ekkor már nem feltétlenül a filmsztárokat meghazudtoló akrobatikus mutatványokról szól minden. Sokkal fontosabb szerep jut az érintéseknek, a harmóniának, a szeretetteljes beteljesülésnek.





 
 
0 komment , kategória:  Tizennyolc éven felül 2.  
Címkék: hormonváltozások, életmódváltáshoz, kiegyensúlyozott, szeretkezésükről, energiaraktárait, sikertelenségbe, hüvelyszárazság, fogamzásgátlóra, legegyszerűbben, egzisztenciával, beteljesülésnek, szeretkezésben, együttléteknek, mutatványokról, ideologizálják, ritkaságszámba, visszatéréshez, farkasétvágyra, felkorbácsolja, kimerültségnek, szeretetteljes, felhalmozódott, feszültségeket, megduplázzátok, elhatározásból, megszüntethető, illatgyertyát, megmentéséhez, bekövetkezett, tevékenységed, mennyországba, kényeztetésre, gyűjteményből, megmozdítanom, szeretkeztünk, szeretkeznünk, ágyban pároddal, szenvedélyes párok, hajtásban szinte, péntek esti, kertben játszottak, garázsba hívott, polcot rendbe, kocsi hátsó, előírt penzumot, kellő hangulatot, szex csak, előző szeretkezésükről, szexis fehérnemű, kellő hatást, férjem kívánja, hetedik mennyországba,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Egy lelki imádság  Soha ne kedvezz...  Varga János Veniam - Fontos sz...  Facebookon kaptam  Png telefon  Adakozás  Minden harmadik...  George Byron - Ahogy itt jár -...  Kövesd a cowboyt!  Alázat  Paul David Tripp Április 21  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mindig jusson idő nevetni  képre írva  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Alázat  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Paul David Tripp Április 19  Facebookon kaptam  Png lepke  Png csokor  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Alázat  Png lepke  A másik dolog,  Alvó cicák  Adakozás  Esti kép  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alázat  Png férfi  Fekete István - Akác  Png csokor  Nagyon különös  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Ami embereknek lehetetlen, az...  Szép álmokat!  Paul David Tripp Április 19  Png kutya  Szép estét  Hiányzik  s immár én is felragyogva, ért...  Png rózsa csokor  Próbálj meg ...  Régi emberek, akikre máig büsz...  Szép estét  Régi emberek, akikre máig büsz...  Éretlen vers  Minden harmadik...  Png rózsa csokor  Mai harmónia kártyám  Png csokor  Akarat  Facebookon kaptam  A boldog családok mind hasonló...  210 éve született a SZÓZAT meg...  Akarat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  George Gordon Lord Byron: Inez...  Akarat  Mai harmónia kártyám  Egy lelki imádság  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Jó éjszakát  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Reménység és erő Krisztustól e...  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Soha ne kedvezz...  Reggel van  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Zilahy Lajos gondolata  Alázat  Adakozás  A boldog családok mind hasonló...  Mindig jusson idő nevetni  Jónás Tamás – Végtelen b...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Alázat  Png lepke  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Irgalom és ítélet  A sors  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Adakozás  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Adakozás  Albert Einsteinről  Facebookon kaptam  Kellemes délutánt kívánok 
Bejegyzés Címkék
ágyban pároddal, szenvedélyes párok, hajtásban szinte, péntek esti, kertben játszottak, garázsba hívott, polcot rendbe, kocsi hátsó, előírt penzumot, kellő hangulatot, szex csak, előző szeretkezésükről, szexis fehérnemű, kellő hatást, férjem kívánja, hetedik mennyországba, rövid időre, zene nagy, nászutunkon mindig, esküvőnk idején, szexet gyógymódnak, szex egyenesen, kapcsolatban felhalmozódott, gyönyör útjába, szex nemhogy, férjem közeledik, szexre tehát, napi teendőre, legkisebb dolognak, igazán szenvedélyes, gyakori szex, gyors numerára, pillanatot kell, ember gyorsan, ellenkezője igaz, tortán sorakozó, menopauza után, szex sokkal, szexualitást olyannyira, elmúlt évtizedekben, szex ötven, terhesség véletlenül, menopauza során, ciklikus peteéréssel, szexet mint, szex mégis, emberek többsége, magánéleti nyugalom, kiegyensúlyozott szexuális, ötvenes nőnek, konyhában szeretkezni, boldogságtól ragyogva, hirtelen jött, akadályok átugorhatók, nőknél gyakran, egyik legegyszerűbben, hormonváltozások negatív, ezek miatt, párkapcsolat szempontjából, ember félvállról, szexuális életet, férfiaknál ilyenkor, sikertelenségbe pedig, elmúlt évtizedek, maga levese, életmódváltáshoz sosincs, házasság megmentéséhez, egészséges életmódra, szexhez való, tapasztalat mindig, szex terén, húszas évek, felfedezés ideje, megfelelési kényszer, felpörgetett életmód, szex hátrányára, filmsztárokat meghazudtoló, szeretetteljes beteljesülésnek, hormonváltozások, életmódváltáshoz, kiegyensúlyozott, szeretkezésükről, energiaraktárait, sikertelenségbe, hüvelyszárazság, fogamzásgátlóra, legegyszerűbben, egzisztenciával, beteljesülésnek, szeretkezésben, együttléteknek, mutatványokról, ideologizálják, ritkaságszámba, visszatéréshez, farkasétvágyra, felkorbácsolja, kimerültségnek, szeretetteljes, felhalmozódott, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 75 db bejegyzés
e év: 582 db bejegyzés
Összes: 34593 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 715
  • e Hét: 15511
  • e Hónap: 37778
  • e Év: 170332
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.