Belépés
kirscha.blog.xfree.hu
Az ember úgy változtathatja meg életét, hogy megváltoztatja gondolkodását. Kirsch Attila
1954.12.26
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 10 
Film Utak a Mennyországba - teljes film
  2016-09-22 19:58:53, csütörtök
 
 



Link



 
 
0 komment , kategória:  Filmek  
Szép írások
  2016-09-22 19:38:16, csütörtök
 
  Sophia Loren 82 lett! A szépség az, ahogyan érzed magad

Sophia Lorenen minden olyan nagy, a szeme, a szája, az orra, a mosolya, a szíve, a domborulatai, anyasága, élet szeretete és élet bölcsessége is. A ízig-vérig olasz, szenvedélyes dívában ott van a féltőn szerető mamma, a végtelenül hűséges társ is. Sokoldalú ember, akitől érdemes ellesni sikeres magánéletének titkát is. A nő, aki betöltötte 82. életévét, még mindig gyönyörű és vidám.

Sofia Villani Scicolone törvénytelen gyermekként Rómában született és Nápoly szegénynegyedében nőtt fel. Apja köszönte nem kért a gyerekből, ezért lelépett, édesanyja a lányanyák számára fenntartott kórteremben szülte meg. A gyufaszálnak csúfolt kislány 14 éves korában megtelt szépséggel.
15 évesen második helyezést ért el egy nápolyi szépségversenyen. Azon a versenyen, melyen édesanyja függönyből varrt ruhájában lépett fel. Anyja, aki Greta Garbo hasonmásversenyt nyert fiatalkorában, minden erejével azon volt, hogy lányait kiemelje a szegénységből valamivel. Vérszemet kapott amikor Sophia dobogós lett, és gyorsan beíratta egy nápolyi színiiskolába. A szépségversenyen nyert vonatjeggyel utaztak is Rómába, amikor hírét vette, hogy Cinecittàban éppen statisztákat kerestek a Quo Vadis című produkcióhoz.
A szép kamasz lányt ki is választották, látni is a filmen, a főszereplő Deborah Kerr egyik rabszolgalányaként. Anyja és húga hazamenetele után Sophia egyedül maradt az Örök Városban, de tudott vigyázni magára. Egész életében veleszületett intelligenciája segítette a döntéseiben. Így bár fényképregények arcaként dolgozott, nem jutott arra a sorsra, mint sok, sztárságról álmodozó kortársa, akik egyik szereposztó díványról a másikra vándoroltak.


1953-ban, 19 évesn már Sophia Lorenként szerepel az első filmjében.



Az Egy asszony meg a lánya című, saját hányatott gyermekkorát idéző filmben már színészi képességeit is megcsillanthatta. Alberto Moravia regényének filmváltozatában alig 27 évesen játszotta el a háború embertelensége elől menekülő anyát és 1961-ben, a filmtörténetben elsőként nem angol nyelvű alkotásban nyerte el a legjobb színésznőnek járó Oscar-díjat.





82 évesen
Fegyelmezett életmódjának köszönheti ma is csodás alakját. A Playboy magazin még közel a hetvenhez is megkereste, de az aktfotó-ajánlatot akkor is visszautasította, igent mondott viszont kilenc éve a Pirellinek, így ő a gumigyár híres naptárainak legidősebb szereplője.
Naponta 45 percet tornázik és már szakácskönyvet is írt. Neve áruvédjegy is, a Loren-szemüvegek világszerte ismertek.




Link
 
 
0 komment , kategória:  Szép írások  
Szép írások
  2016-09-22 19:25:12, csütörtök
 
  Atilla szent koronája

A szakemberek között élénk vita folyik a Szentkoronánk történetéről. Ma már tudjuk, hogy nem két koronából rakták össze, amint a római egyház tanította, hanem egységesen készített, ötvösi remekmű, az ,,ATYA-ANYA-FIÚ" Szentháromság legtökéletesebb ábrázolásával. Érdekesen ír róla dr. Pap Gábor, amint ,,Szent Csillagnak" nevezi, mely ,,a szkíta ősbölcsességen keresztül jön le a teremtés forrásából... egy üdvtörténeti program, amely csak szkíta-utód királynak szólhat". (Pap Gábor: ,,Angyali Korona, szent csillag" (1996. 21. Oldal.)

Sokszor felmerült bennem az a gondolat, hogy talán Atilla szkíta-hun nagykirályunknak készült...? Talán akkor akarta fejére illeszteni, amikor Rómát és Bizáncot legyőzve vissza akarta állítani a Jézusban megújult, szkíta ősbölcsesség hitvilágát, Skytianusz és Mani szervezeteinek a felélesztésével. Lehetséges, hogy Aetius is ,,beavatottja" volt ennek a tervnek. Ugyanis más indoka nem lehetett Valentius, római császárnak arra, hogy orvul megölesse. (Érdekes itt megjegyezni azt is, hogy Aetius származásáról, családjáról semmit nem közöl Róma.)

Atillára vonatkozólag van még egy fontos adatunk is, melyet IMRE Kálmán munkatársam szívességéből közölhetek, nevezetesen az, hogy:

,,Izgató kérdés a krónikás azon megjegyzése, hogy Atilla ,,Engadiban nevelkedett", mivelhogy ENGADI csak egy található térképen és ez a Holt-tenger nyugati partján fekszik, azonos távolságra Jeruzsálemtől és Aradtól, nem is messze az esszeusok vagy esszenusok fő fészkétől, Qumrantól"

Itt a Palesztinában lévő ,,ARAD"-ról van szó, és azt is tudni kell, hogy Atilla ,,királyi cserefiúként" volt a római császárnál, mialatt a római herceg - Aetius - a hun-király udvarában nevelkedett. Így kerültek Atilla és Aetius (Éciusz) szoros barátságba. ,,Engadi" tehát Atilla idejében a Római Birodalomhoz tartozó terület és így is mondhatjuk - ,,zsidótalanított" terület volt, ahol Péter apostol által alapított ún. ,,antiochiai" gyülekezethez tartozók éltek. Vagyis ezek is a Saul-Pál-féle zsidó-kereszténység visszautasítói voltak, tehát az ortodoxia ,,eretnekei". Ha Atilla itt nevelkedett, akkor kétszeresen volt ,,Jézus­hitű". Születésénél fogva, mint hun-királyfi és a mai ,,kopt-kereszténység" őseinél is a saját vallását élhette Engadiban. De valószínűleg a kaukázusi hun-testvéreit is meglátogatta, és Edessaban is járt, hiszen útjába esett és azért küldte királyi apja a rómaiakhoz, hogy a római és a velük szomszédos ,,hun" területeket és népeiket megismerje.

Ezek az adatok váltották ki belőlem azt az elgondolást, hogy a mi Szentkoronánk Atillának készült. De tovább is megyek a feltételezésben. Mondom: Atillának és a Szentkoronánk készítőinek ismerniük kellett a mi Ó­szövetségünket, a ,,Fokos Teremtését" és ,,En-Lil szentkoronájának az EM-BAR fejére való helyezését" úgy, amint azt a káldeus bölcsek leírták. Ugyanis ez a Pap Gábor által említett ,,szkíta ősbölcsesség, mely a teremtés forrásából jön". Jobban mondva: csakis ez, mert NINCS más ős-okmányunk a ma sumírnak nevezett szkíta bölcsességről. Így lett a Szentkoronánk az ősi ,,SI-hagyomány" üdvtörténeti bizonylata a szkíta-pártus vérrel testet öltött Üdvözítőnk akarata és tőrvénye szerint örökítve meg a Tudást és az Igazságot.

A zsidó-kereszténység Rómája talán tud valamit erről és azért hever MA Szentkoronánk egy múzeumban, mert a római egyház egyáltalában nem tartja ,,szentnek" és még ma is fél a ,,szkíta ősbölcsességet" megújító nem zsidó Jézustól - a Pártus Hercegtől, aki feltámadt és ,,Fény Fiaként" itt hagyta örök valóságát a Turini Leplen.

Tudáskincsünkként tehát be kell sorolnunk a ,,SI-hagyományunkba" Szentkoronánkat és a Turini Lepel Jézus Képét is, mert ezek az élő bizonyítékai a káld, vagy szkíta ősbölcsességünk létezésének és Jézus Urunk általi megújításának.

Hatalmas kincs és erő birtokosai vagyunk így, mint az isteni üdvterv beavatottjai... és így válik a Nemzetszolgálatunk Istendicséretté, Mindenhatónk és Szentfia akarata szerint.


 
 
0 komment , kategória:  Szép írások  
Szép írások
  2016-09-22 19:15:38, csütörtök
 
  DR. HULDA CLARK ÉS A PARAZITAELMÉLET (rákgyógyítás)

Hulda Clark szerint a rák kialakulásáért paraziták a felelősek..
A trichomonadok apró ostoros egysejtűek, három különböző stádiumban léteznek: ostoros stádiumban, amőbaként és sejtes formában. Mivel ez a parazita ivartalanul szaporodik, minden alkalommal különböző organizmus keletkezik. A hyaluronidáz enzim segítségével tudnak az egész szervezetben vándorolni. Figyelemreméltó képességük, hogy a test sejtjeit imitálni tudják, és olyan antigéneket termelnek, melyek az emberi eredetű antigénekkel teljesen megegyeznek. Ez megmagyarázza, miért olyan tehetetlen az immunrendszerünk a tumorokkal szemben.
Kezelési elvek: méregtelenítés, táplálkozásterápia. Antiparazita szerek - ha annyira elszaporodtak, és már tüneteket okoznak. A paraziták elpusztíthatók, ha saját rezgéseikkel kezelik őket. Márpedig a Clark-terápia lényegében az emberi szervezetben élősködő parazitákat (vírusokat, gombákat, férgeket, baktériumokat) veszi célba. A biológusnő szerint ugyanis a paraziták hatása, valamint a környezeti ártalmak és a szervezet elsavasodása okozzák a krónikus betegségeket. Dr. Clark Kanadában biológia szakon végezte az egyetemet, méghozzá kitüntetéssel. Ezután biofizikát és sejtfiziológiát tanult. 1958-ban doktorált, majd intenzív kutatásait követően saját természetgyógyászati praxist nyitott. Sokan zseniként ünnepelték, míg mások sarlatánnak titulálták, és tanait hókuszpókusznak minősítették.
A paraziták sokkal elterjedtebbek, mint gondolnánk

amit a világ minden táján élő és dolgozó Clark-terapeuták igazoltak.
A dr. Clark-féle parazitaellenes program
Feketedió-tinktúra: Ez az alkoholos kivonat kihajtja a bélférgeket és más parazitákat, de hatékony székrekedés és gombafertőzések ellen is, javítja a vér oxigéntelítettségi szintjét. Külsőleg alkalmazva kiváló bőrgomba, ekcéma, herpesz, szemölcsök és bőrparaziták ellen. A benne szerves kötésben található jód antiszeptikus hatású.
Üröm: A régi füves gyógyítók és orvosok szerint az ürömfű nagyon eredményesen gyógyítja a gyomorpanaszokat, segít rossz emésztés esetén, a gyomor elsavasodásakor, enyhíti az epekő tüneteit, a sárgaságot, gyógyítja a vesebetegségeket, a vízkórságot, kiűzi a bélférgeket és hatékonyan segít belső mérgezések ellen. Tartós szedés és nagy adagok esetében azonban idegméreg.
Szegfűszeg: Ez a fűszer- és gyógynövény nem csak finom, a fájdalmakat is hatékonyan csillapítja és kiváló fertőtlenítő.
Cayenne (chili paprika) kapszula: Nevét a dél-amerikai Cayenne városáról kapta, mert ezen a trópusi területen őshonos. Egyéb elnevezései: cayenne paprika, chilipaprika, amerikai paprika, angol paprika, aranybors, guineai bors, macskapöcs paprika, ördögbors. A csípős fűszer leginkább a hörgőkben és az arcüregekben lévő dugulást enyhíti. A paprika csípősségét “okozó" kapszaicin stimulálja a váladéktermelő sejteket a tüdőben és az orrüregben, illetve segíti a váladék eltávolítását. Ha erős paprikát eszünk, gyakrabban kell orrot fújni, így a dugulás hamarabb megszűnik.A chilivel azonos hatásúak még az erős zöldpaprika vagy a zöldborssal ízesített ételek is. Nagyon hatásos a cayenne-borsos tea, melyet házilag készítsünk el: egy negyed teáskanál cayenne-borsot adjunk egy bögre forrásban lévő vízhez, ízesítsük frissen facsart citromlével, egy kevés gyömbérrel, és édesítsük mézzel. Az íze különös, de a hatás nem marad el!
Ornitin kapszula: elősegíti az alvást tisztítókúrák során, pl. máj teljes tisztítása a kövektől, nem az epekőtövektől! Lásd bővebben: Hulda Clark: Meggyógyulhatsz című könyvét.
Zeppelés (zapper): Ez az elektromos, lényegében biorezonanciás módszer sok embernél szinte csodaként hat. A tapasztalatok szerint a műszerrel végzett kezelés jelentős mértékben csökkenti a szervezetben található baktériumok, vírusok és egyéb paraziták számát, ugyanakkor aktiválja az anyagcserét és méregteleníti a szervezetet. Kezdődő influenzát a segítségével még csírájában el lehet fojtani.
A háromhetes zeppelő kúra különösen a krónikus betegek kezelésében célszerű, de ennél hosszabb ideig nem tanácsos alkalmazni. Szintén nagyon sikeres a frekvenciaspecifikus frekvenciagenerátorral végzett kezelés. Míg a zepper önkezelésre is alkalmas és hatása a sörétes puskához hasonlít, a célzott frekvenciákkal működő frekvenciagenerátor (pl. RAVO Zapper, az egyik legkorszerűbb technológia jelenleg és Dr. Clark által is ajánlott) hatása olyan, mint egy célzott lövés. A terapeuták tapasztalata szerint ezzel igen sokféle parazita - Borrelia, Helicobacter pylori, szemölcsvírusok stb. - gyorsan és mellékhatásoktól mentesen kiirtható.
Kiegészítő eljárások
A Clark-terápia eredménye szempontjából fontos kiegészítő eljárások:
A szervezet méregtelenítése, pl. bél-, vese- és májtisztítás.
Táplálékkiegészítők szedése: glutation (fontos intracelluláris antioxidáns és sejtméregtelenítő), C-vitamin (a legfontosabb extracelluláris antioxidáns), cisztein (méregtelenítő és kénforrás), Q10 (energiaforrás, méregtelenítő és zsírban oldódó antioxidáns), ózonnal kezelt olajok (hatásos méregtelenítők és csíraölő hatású készítmények), szelén (méregtelenítő és antioxidáns), valamint egyéb táplálékkiegészítők.
Teljes és következetes fogászati szanálás (amalgámtömések cseréje, gócok kiirtása, idegkezelt, tehát már nem élő fogak eltávolítása).
Tartózkodás a mérgező anyagoktól, mint pl. az oldószerektől (izopropil-alkohol, benzol), hajtógázoktól, réztől (vízvezetékekben található), azbesztportól, aflatoxintól (élelmiszereket megtámadó penészgombák által termelt méreg) és más mérgektől.
Mindezzel együtt tény, hogy dr. Clark munkássága és felfedezése forradalmian új, a gyakorlatban bevált és a helyes irányba tart. Több mint 10 évig tartott, míg hivatalosan is sikerült elismertetni, hogy a helicobacter pylori jelentős mértékben hozzájárul a gyomornyálkahártya-gyulladás és a gyomorrák kialakulásához. Az utóbbi időben egyre több kutató vitatkozik azon, hogy vajon a chlamydia és más mikrobák felelőssé tehetők-e az érelmeszesedés folyamatáért.
Természetesen a miliő javítása fontosabb, mint a kórokozók elpusztítása. A túl sok keményített vagy állati eredetű zsír, a túl sok fehérje és a savasító hatású élelmiszerek - pl. cukor, tésztafélék - fogyasztása a salakanyagok felgyülemlését okozzák és károsítják az érhálózatot.
Aki teljes értékű, főként laktovegetárius diétát tart, táplálkozását a Budwig-féle lenmagolajos fehérjediétával, C-vitaminnal, az anti-homocisztein-vitaminokként is ismert B12-, B6-vitaminokkal, folsavval és E-vitaminnal egészíti ki, biztos lehet benne, hogy erei egészségesek lesznek, és nincs szüksége a zeppelésre.
Érdemes tudni, hogy a kezelés hatására fokozódik a méregtelenítés, különösen az olyan személyeknél, akiknek a szövetei nagymértékben elsavasodtak. Ezért fontos, hogy a kúra ideje alatt fokozzuk a folyadékbevitelt, és lehetőleg bázikus citrátokkal segítsük a vese munkáját. Ha valakinél három napnál tovább fennállna a fáradtság, a levertség, ami a méregtelenítéskor fellépő fehérjemérgezés egyik jellegzetes tünete, akkor hagyja abba a kezelést és konzultáljon szakképzett terapeutával.
Hatásmechanizmus
A zeppelés legvalószínűbb hatásmechanizmusa a következő: minden sejtmembránban speciális fehérjék, ún. membránproteinek vannak, amelyek úgy működnek, mint a külvilágra irányított antennák, és szabályozzák, hogy a sejt milyen anyagokat vegyen fel, ill. milyeneket bocsásson ki magából. A kutatók évek óta tudják, hogy a sejtek energetikai viselkedése meghatározott frekvenciájú rezgésekkel tartósan befolyásolható. Sejtjeink lehetnek energetikailag normális vagy abnormális állapotban. Az abnormálisan működő sejtek (pl. a ráksejtek) a szervezettől akár 60-szor annyi energiát vonnak el, mint az egészséges sejtek, ráadásul ők maguk nem járulnak hozzá a test átlagos energiaszintjének növeléséhez. Ez az oka annak, miként képes egy néhány köbcentiméter méretű hasnyálmirigy-daganat egy felnőtt embernek annyi kellemetlenséget okozni. Tulajdonképpen a jelentős energiaveszteség vezet halálhoz.
A tumorsejt erősen depolarizált, ami azt jelenti, hogy a sejtplazmában nem található meg az egészséges sejtekre jellemző negatív elektromos töltés. A frekvenciaterápiának ez a támadáspontja: segít a depolarizáltság helyreállításában. Ezenkívül ha célzott frekvenciákkal megcélzunk bizonyos kórokozókat, az alkalmazott rezgéshullámok úgy módosítják a kórokozó sejtjeinek elektrokémiai egyensúlyát, aminek következtében a parazita elpusztul. A zeppelő áram hatására a membránproteinek működése bizonyos mértékben módosul.
Míg a zeppelő sokféle rezgést bocsát ki, többféle kórokozót lehet vele befolyásolni, bár nem olyan hatékonyan, mint a frekvenciaterápiával, amelynél a rezgéshullámokat minden esetben precízen a kórokozóhoz kell igazítani. Valószínűleg a következő történik:
A kezelések hatására módosul a membránproteinek működése, aminek következtében több nátrium kerül a parazita sejtjeit körülvevő sejtplazmába. Ennek hatására a sejt valószínűleg megduzzad, végül szó szerint szétpukkad, ami tömeges méreteket öltve a kórokozó pusztulásához vezet. Ezt a folyamatot Raymond Rife figyelte meg, és videofelvételekkel dokumentálta is. A megváltozott elektrokémiai egyensúly azonban annyira legyengítheti a kórokozót, hogy az immunrendszer is képes elpusztítani őket.
A zeppelő hatása nem specifikus, ezért, bár érezhető a javulás és a gyulladás mértéke is jelentősen csökken, a csírákat mégsem lehet teljesen elpusztítani. A hatás a véráramban a legerősebb, ezért akut, súlyos vagy kötőszövettel burkolt gyulladások, gócok megszüntetésére nem alkalmas, nem jelent alternatívát az antibiotikumokkal szemben. Közkedveltségét annak köszönheti, hogy a kezelés után szinte azonnal érezhető a megkönnyebbülés, és otthon is végezhető a kezelés.
Az emberi szervezetben előforduló paraziták: mikroorganizmusok, protozoonok, flagelláták, rhizopódák, sporociták, infúzoriumok, prionok (fertőző fehérjék), viroidok (nukleinsavak), vírusok, baktériumok (aerob és anaerob), klamídia, rickettsia, mykoplasmák, férgek, giliszták (orsóférgek, cérnagiliszták, laposférgek, galandférgek stb.), mételyek (bélmétely, birkamájmétely, hasnyálmirigymétely, nagy májmétely), gombák.
Ne feledd!
Valójában az anyagcsere-folyamatok teljes egészében a belső környezetünk enyhén lúgos egyensúlyán állnak vagy buknak. Ha krónikusan és túlzottan savas a belső pH, akkor ez “megeszi" a testszöveteinket, mint ahogyan a sav a márványt marja ki - lassan tönkretéve közel 97 ezer kilométernyi érrendszerünket.
Ha nem figyelünk oda, ez az összes sejtszintű folyamatot akadályozza: a szívveréstől kezdve az agyi ingerületek továbbításáig.
Röviden, a túlzott elsavasodás magát az életet bénítja meg, betegségeket, megbetegedéseket és rossz egészségi állapotokat, például elhízást idézve elő.
Az igazság az, hogy minél közelebb van egy élelem állapota ahhoz, mint amikor a nap energiája feldolgozásra került benne, annál több energiát tartalmaz.
A friss gabonacsírák természetes energiaszintje nagyon magas.
Amikor viszont ugyanezt a növényt hagyják beérni, majd kiszárítják, összetörik, feldolgozzák és kifehérítik, hogy liszt legyen belőle, elveszíti tápértékének legnagyobb részét.
És gondoljatok bele: mi az, amit mai társadalmunkban többet eszünk? Friss vagy feldolgozott élelmiszert?
A feldolgozottat ugye?

Az emberi szervezet a testi-lelki egyensúlyban működik a legjobban és az ilyen harmóniában érzi magát a földi halandó EGÉSZ-ségesnek és boldognak.
Különösen vonatkozik ez a bennünk élő és nekünk segítkező szimbionták, azaz mikróbák világára, mert azok a nem megfelelő életvitel következtében elszaporod(hat)nak és a különböző, az orvosok által még nem is ismert tünetek alapján sokszor szinte megoldhatatlan feladat elé állítják akár még a komplementáris gyógyászokat is.

 
 
0 komment , kategória:  Szép írások  
Szép írások
  2016-09-22 19:07:55, csütörtök
 
  Az ősi misztikusok és a mesterek művészi ábrázolásánál megszokott a fej körüli dicsfény. Az aura kisugárzása itt észlelhető a legkönnyebben. Minél egészségesebb az ember, minél spirituálisabb, annál erősebb a testből kiáradó fénysugárzás. A fényudvart gyakran tekintik a spirituális megvilágosultság jelének.





Az aurát gyengítő tényezők:

1. Rossz étrend
2. A testmozgás hiánya
3. A friss levegő hiánya
4. A pihenés hiánya
5. Stressz
6. Alkohol
7. Kábítószerek
8. Dohányzás
9. Negatív szokások
10. Helytelen pszichikai aktivitás
Minél erősebb és vibrálóbb az aura, az ember annál egészségesebb, annál kevésbé hat rá külső erő. Az auratérnek azokkal az energiáival foglalkozunk itt, amelyek magából a fizikai testből sugároznak ki.
Nagyszerű, hogy olyan korban élünk, amikor a modern tudomány és technológia bizonyítani tudja az élet minden formájának, de különösképpen az emberi testnek az energiatereit. A korszerű tudomány azt állítja, hogy az emberi testet energiaterek alkotják. A testenergia kisugárzása elektromos, mágneses, hang-, hő-, fény- és elektromágneses tereket tartalmaz. Ezeknek az energiatereknek egy része a testben termelődik, míg másik részük kívülről érkezik, és a test hatására átalakul. Ez a különböző energiaterek természetes kölcsönhatása során megy végbe. Erről a kölcsönhatásról, amely egyfajta természetes ozmózis saját energiáink és a környezetünkben lévő energiák között, majd bővebben is szó lesz ebben a fejezetben. Felszívjuk a növények, a fák, a virágok, az állatok, de még a föld energiáit is. Az amerikai indiánok és más természeti népek hagyományainak tanulmányozása világít rá a totemek jelentőségére és erejére, amely részben abban rejlik, hogy a totem birtokosa úgy növeli meg a saját energiáját, hogy összehangolja a totemével. Minél erősebb az egyén kapcsolata és összehangoltsága a totemmel, annál nagyobb az ereje. Az aura erősebb és nagyobb, ha közvetlen kapcsolatban vagyunk a földdel vagy valamelyik másik természeti elemmel. Mérjük meg az aurát mezítláb, majd cipőben: észrevehető lesz a különbség. A test könnyen felveszi és átalakítja a természet energiáit. A gyógyulás, a felépülés általánosan elfogadott útja a tengerparti lábadozás. A tengeri környezetben egyszerre van jelen az élet mind a négy alapeleme. A nap nyújtja a tüzet, a tengeri szél a levegőt, maga az óceán a vizet, és persze ott van a föld is. Az emberi test magába szívja és gyógyító energiákká alakítja őket, fizikai és egyéb szempontból is megerősítve az egész energiarendszert. A négy elemmel való együttlét és kapcsolat helyreállítja a beteg egyensúlyát. Az aura azonban nemcsak a négy természeti elemből felvett és átalakított energiából áll. Benne foglaltatik a test nagyon finom kölcsönhatása az ég energiatereivel is. A csillagok kisugárzása is felszívódik - az asztrológia gyakran hivatkozik erre - és különböző energiaformákká alakítva jut kifejezésre. Nem mindenki érzékeny egyformán a planetáris hatásokra, egyeseket erősebben és észrevehetőbben érintenek, másokat kevésbé. Ne felejtsük el, hogy minden egyes embernek megvan a maga egyéni energiarendszere. Hogy milyen kölcsönhatás és együttműködés alakul ki a nagyon finom környezeti befolyásokkal, az személyenként változik. Egy kis tanulással és önmegfigyeléssel azonban jobban megtanuljuk érzékelni ezeket a hatásokat és azt, hogyan lehet jótékonyan és hasznosan együttműködni velük. Fontos tudnunk, hogy az auraterünk milyen kölcsönhatásban van a külső erőkkel és energiákkal. Derítsük ki, milyen hatással van auránk mások energiáira, és hogy ezek miként hatnak a miénkre. Tanuljuk meg felismerni energiatereink határait és erősségét, hogy kellő időben tudjuk megerősíteni, kiegyensúlyozni és megtisztítani őket. Próbáljuk meg kifejleszteni magunkban azt az érzékenységet, hogy észrevegyük, amikor auránk energiát veszít. Hogy jó legyen a közérzetünk, tudatosítanunk kell magunkban a nagyon finom energiákat, akárcsak testünk kézzelfoghatóbb energiáit.




 
 
0 komment , kategória:  Szép írások  
Szép írások
  2016-09-22 19:00:44, csütörtök
 
  A LEGERŐSEBB PÁROSÍTÁS,
EGYÜTTES TUDÓI
ÉS ÚJ ÉLETADÓI A TEREMTÉSNEK

Úgy születik a magyar ember a Szent Korona jegyében, mint más halandó az ég csillagképei alá. Koronánk kijelöli helyünket a teremtésben, dolgunkat a világban. Boldogasszony országához tartozva a végtelen tisztaságról és igazságszeretetről kell ősi örökségként tanúságot tennünk



 
 
0 komment , kategória:  Szép írások  
Szép írások
  2016-09-22 18:55:45, csütörtök
 
  Müller Péter: Az igazi visszatér, ne félj!

Az igazi táncban az a legszebb, ha messzire röpül tőled a társad, de te egyedül, magányosan pörögve is tudod, hogy visszatér hozzád. Ha nem tér vissza, nem volt igazi tánc.
Ha szerelmes vagy, minden táncról azt képzeled, hogy igazi. Nem az! Vannak szép táncok, örömteli táncok, pillanatnyi boldogságot, kéjt és önfeledtséget adó táncok - de nem igaziak.
Az igaz tánc kibírja a távolságot. Kibírja az öregedést. Kibírja az elengedést.
Kibírja, hogy sokáig nem látom, nem ölel, nincs mellettem, máshol jár, messze jár, nem is gondol rám... de a közös zenét mégis hallja, s ha eljön az ideje, visszatér hozzám, és együtt forgunk tovább.
Az igazi táncospárnak az a titka, hogy közös a zenéjük, és csak ők ketten hallják az egész világon. És ha ez a zene szól, egymásra gondolnak, s tudják, hogy ők összetartoznak.
Az ilyen tánc ritka manapság. Az igaz visszatér, ne félj! A nem igaziért pedig nem kár.




 
 
0 komment , kategória:  Szép írások  
Szép írások
  2016-09-22 18:48:26, csütörtök
 
  Wass Albert sorai úgy érzem megmutatják a lényeget:
Az Igazit keresed?
Én is azt kerestem sokáig,
s mikor megtaláltam, rájöttem, hogy hiba volt...
Most már az Igazat keresem...
Mert az Igazi szárnyakat ad, s aztán letépi rólad, az Igaz odaadja a sajátját, ha zuhanni kezdesz... Az Igazi megcsókolja a kezed, az Igaz megfogja... Az Igazi álmodik veled, az Igaz virraszt melletted...
Az Igaziba belehalsz, az Igaz meghal érted, ha kell...
Ha kérhetnék az Istentől magam számára valami szépet és nagyot, azt kérném, hogy adjon nekem is egy egyszerű kicsi házat, négy szobával, vadszőlős tornáccal, öreg körtefával. Mohos legyen a teteje, s olyan kicsi legyen, hogy ne férjen el benne izgalom, perpatvar, békétlenség. Csak én s az, akit szeretek...


 
 
0 komment , kategória:  Wass Albert   
Szép írások
  2016-09-22 18:42:53, csütörtök
 
  Wass Albert: Az Igazit keresed?

Mi emberek, szeretünk idealizálni. Vannak akik útjuk során megfáradnak, kiégnek a csalódások miatt, míg mások lankadatlanul hiszik a jót. Azt, hogy az élet szép. Nem is tudjuk milyen isteni kegyelem az, ha bizakodó tud maradni valaki élete alkonyán is! Nem szívja ki belőle a világ a derűlátást egy életöltő alatt sem. Ismerek ilyen embereket, nem is egyet. És tudom, hogy én is ilyen leszek, mert pontosan ugyanannyi energiát emészt fel pozitívan látni a világot és benne magamat, mint negatívan. Csak az eredmény lesz egészen más...
A szerelem is egy ilyen kérdés. Némelyek megfáradnak, míg mások az utolsó percig keresik a másik felüket. Egy bizonyos ponton megértik, hogy nem létezik IGAZI, nincs nagy Ő, de vannak többen, akikből lehetne - sok lemondás árán -. Már nem idealizálnak, csak beleereszkednek a saját történetükbe. Kíváncsiak maradnak az élet adta lehetőségekre. Játszanak...
Arra biztatnálak, hogy te is emlékezz a nehéz pillanatokban: játszani jöttél a földre... JÁTSZANI...



 
 
0 komment , kategória:  Wass Albert   
Szép estét kívánok mindenkinek!
  2016-09-22 18:40:17, csütörtök
 
 



Az élet egy játék, amit végig kell csinálni, de nem mindegy hogyan. Minden ember életében vannak hullámvölgyek, de meg kell tanulni egyenes derékkal kimászni belőle. Ezt csak úgy lehet, hogy elfogadod a megpróbáltatásokat oly módon, hogy tudod, hogy neked kell megoldani. Mindennapokból , problémából a legjobban kijönni erős hittel és akarattal, úgy hogy megelégszem az eredménnyel, örülve a legkisebbnek is. Tudnod kell, hogy nincs mindig lehetősséged a legjobbat választani, ám van a rossz megoldás és a kevésbé rossz között választani. Az utóbbi választás eredménye is boldogsággal kell hogy eltöltsön, akkor soha nem érzed, hogy felesleges élni. Hiszen az életben a sok apró öröm adja az élet sava-borsát, amely együttesen boldogságba torkollik, s akkor tudsz örülni, nevetni, szeretni.
 
 
0 komment , kategória:  Szép írások  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 10 
2016.08 2016. Szeptember 2016.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 300 db bejegyzés
e év: 2980 db bejegyzés
Összes: 16396 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 193
  • e Hét: 10302
  • e Hónap: 19485
  • e Év: 72193
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.