Belépés
klarika47.blog.xfree.hu
Ha érted a saját lényedet, érted mindenki lényét. Kiss Tiborné
1947.10.29
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Galamb
  2018-06-15 07:32:12, péntek
 
  Úgy írom le, hogy értsd! De tízből kilencen nem fogják érteni!
JUHÁSZ ZOLI 2020. MÁJUS 13., SZERDA 5 PERC
Ez voltaképp egyszerű teszt arra nézve, hogy mennyire vagy képes a világot
és a jelenlegi helyzetet annak teljes és komplex realitásában látni!
Na ugorjunk neki!
Remélem felkészültél!?

Szeretnél kormányváltást?
Rendszerváltást?
Gyakran mondod, hogy az emberek nem fognak össze?
Sokszor emlegeted fel, hogy senki sem tesz semmit?
Elégedetlen vagy a társadalom hozzáállásával?
Keresel egy vezetőt, akit követhetnél? Aki elmondja mi a megoldás?
Ha a fentiek nagy többségére a válaszod IGEN, akkor teljesen rosszul látod a helyzetet.
Kifejtem! Most szólok: szarul fog esni, úgyhogy akár el is lapozhatsz!
Amikor én azt mondom, hogy építsünk csirkeólat és te nem érted és idegbajt kapsz, az annak igazolása, hogy nem érted a helyzetet.
Ha azt mondom csináljunk, kisgazdaságot, emeljük fel a nyomorgókat, segítsünk azokon, akik amúgy Orbánra adták a voksukat és te azt mondod, hogy ez baromság, akkor totálisan vaksi vagy a helyzetet érintően.
Amikor azt mondom, hogy azokon segítsünk, akik gyakran nem akarnak a saját nyomorukon sem segíteni, amikor azt mondom, hogy menjünk ki a falvakba, szegregátumokba, nyomortelepekre és építsünk valamit, amiről felismerni, hogy nem odavaló és te ezt idióta hülyeségnek érzed, akkor bizony szarul látod a dolgokat.
Én nem vezetőt kínálok neked, hanem olyan ügyet, ügyeket, amik mentén össze lehet fogni!
Ami végre megtanít arra, hogyan állj ki elveszettnek látszó dolgok, emberi értékek, felfoghatatlannak látszó ideák és egy olyan rendszerkoncepció mellett, ami alapjaiban írhatná át Magyarország jelenét.
DE te konokul azt mondod: NEM!
Mondjátok az emeletes baromságokat, hogy kell az összefogás, de nincs ügy amiben ezrek állnának össze egységgé és azt mondanák: Megcsináljuk!
Ha holnap a Shepherd oldal hetvenezer kedvelője egységesen azt mondaná “megcsináljuk", akkor havonta egy falut helyre tudnánk tenni, és megmutathatnánk az összefogás erejét. DE TE NEM! Te nem akarsz összefogni, nem akarsz ügyet, csak kifogásokat kreálni: MIÉRT NEM MEGY!
Nem tüntetés kell! Nem hülye beszédek és városi menetelés, majd a “menjetek haza" miatti hiszti!
ÉPÍTS! NE KIFOGÁSOKAT KREÁLJ!
Unom, hogy Forradalomról beszélsz! De nem tudsz 10 percet áldozni az idődből egy tyúkólra.
Unom, hogy halálról beszélsz, de nem tudsz adni éltet.
Unom, hogy egy vezetőért sóhajtozol, miközben te magad életeket menthetnél!
Hazudsz, amikor leírod, hogy változás kell, mert igazság szerint neked jó ez a jelenlegi fostenger. Mert ha nem lenne az, már tettél volna valami remek, valami elemi jót, ami alapjaiban mozdította volna meg a világot, de nem teszed, mert könnyebb üres szavakat locsogni a Facebookon, mint száz forintot adni egy éhezőnek.
Én az összefogást ajánlottam fel neked majd egy évtizede, de neked nem kell! Mert neked tíz éve nincs semmire időd, energiád, mert tíz éve azt harsogod, hogy elég, ne tovább, itt a vége!
Tíz éve hallgatom, hogy “erre nincs idő".
És hiába a lehetőség, hogy jobb ember légy, hogy megváltozz, hogy átalakulj, hogy felismerd az összefogás iszonyatos erejét... Neked igazság szerint ez megerőltető.
Mert neked forradalom kell, egy vezető, meg valaki, aki elmondja mi a retkes kékeres, visszeres, lukacsos lóherét kell csinálnod, hogy a gyerekednek jobb élete legyem, hogy az anyádat ne dobják ki a kórházból, hogy legyen élhető, fenntartható gazdaság, hogy ne égessük fel a világot.
Mutatom. Csak nem látod, mert képtelen vagy a LÁTÁSRA!
Évek óta mutatom milyen csodás érzés másokért dolgozni, áldozatot hozni, de te nem akarod megérteni. Nem akarod felfogni, mert azt képzeled, hogy a világ rendje nem rajtad és a benned szunnyadó csodán múlik, hanem egy primitív politikuson, aki majd megint ígér neked tizennyolcadik havi nyugdíjat, meg ötszázezres fizetést, meg rendes életet... Aztán a torkodba szarik!
Te hinni akarsz!
Valaki másban!
Én meg hiszek BENNED! Holott a világnézeted, az összefogásra való hajlamod és az egész életfilozófiád pont annyit ér, mint az a Facebook bejegyzés, amiben leírod, hogy kéne egy vezető, kéne egy forradalom, kéne egy normális Magyarország, kéne valaki aki elmondja mit kell tenned...
SEMMIT!
Mert ha a füledbe ordítom, akkor sem érted!
Van ügy! Csak hiányzol mellőle, mert nem hiszel magadban! Ez a retkes valóság. Az összefogás az építés, a teremtés. Az, hogy összedolgozunk veszett, halott, reménytelen ügyek érdekében és égig emeljük őket!
EZ AZ ÖSSZEFOGÁS. AZ ÉPÍTÉS!
Úgyhogy én ezután is azt fogom majd mondani, hogy a megoldás az, ha tyúkólat, disznóólat, kisgazdaságot építünk...
...mert nem az a lényeg, hogy mit teszünk, hanem az, hogy sokan, együtt, közösen tegyük!
Mert nem az a fontos, hogy mit építünk, hanem az, hogy közösen építjük! Mert ha közösen építünk dolgokat, amit a retkes orbánnak, meg a beteges, nőgyűlölő, fasisztoid, homofób, xenofób, illiberális, bűnöző bandájának kéne megépíteni, akkor kiderülne mindenki számára, hogy ezekre a kreténekre semmi szükségünk!
És ha ezt nem érted, akkor sajnos nem csak te, hanem a szüleid, a gyereked a családod és az egész magyar valóság menthetetlen!
Most van hajnali fél kettő. Én hatkor megint elmegyek vidékre. Mert hiszek abban amit csinálok. Te meg elmondhatod ezredjére, hogy ennek semmi értelme! Én építek, te károgsz! Vajon mi visz előbbre?
Juhász Zoli - Shepherd

ui: Igen. Kisgazdaságot mentem építeni! Munka mellett... Te meg nyugodtan leírhatod, hogy miért nincs igazam. És amikor ezt megteszed, voltaképp igazat is adtál nekem.

Azoknak akik itt állnak mellettem, akik segítenek, akik értik azt amit teszek, azoknak: Köszönöm.





 
 
0 komment , kategória:  Állat világ  
Címkék: megmutathatnánk, rendszerváltást, nyomortelepekre, szegregátumokba, összedolgozunk, tizennyolcadik, életfilozófiád, kormányváltást, hozzáállásával, kisgazdaságot, forradalomról, menthetetlen, elveszettnek, baromságokat, realitásában, világnézeted, felkészültél, magyarország, megcsináljuk, fenntartható, összefogásra, ötszázezres, kifogásokat, hülyeségnek, elégedetlen, megerőltető, nyomorgókat, elmondhatod, politikuson, követhetnél, illiberális, gyerekednek, reménytelen, összefogást, fasisztoid, sóhajtozol, jelenlegi helyzetet, társadalom hozzáállásával, fentiek nagy, válaszod IGEN, annak igazolása, helyzetet érintően, saját nyomorukon, olyan rendszerkoncepció, emeletes baromságokat, falut helyre, összefogás erejét, vezetőért sóhajtozol, jelenlegi fostenger, összefogást ajánlottam, összefogás iszonyatos, retkes kékeres, JUHÁSZ ZOLI, MIÉRT NEM MEGY, KIFOGÁSOKAT KREÁLJ, Juhász Zoli,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Miért nem menti meg Jézus a jó...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Akarat  Csak a fogyatkozás látható  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Bertolt Brecht -től idézet  Bertolt Brecht -től idézet  A másik dolog,  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Facebookon kaptam  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Jó éjszakát  Boldog születésnapot a ma ünne...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Soha ne kedvezz...  Soha ne kedvezz...  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Julian Brass gondolata  Akarat  Nem tudhatod  Facebookon kaptam  Sose bánj semmit  Még csak most kezdődik a nap  Facebookon kaptam  Png rózsa csokor  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Soha ne kedvezz...  Szívem  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  210 éve született a SZÓZAT meg...  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Kellemes délutánt kívánok  Nagyi telefonál  Szívem tiéd  Bounty krémes  210 éve született a SZÓZAT meg...  Adakozás  Png férfi  Tóth Ágnes - Szervusz pad  képre írva  Soha ne kedvezz...  Facebookon kaptam  Bounty krémes  Régi emberek, akikre máig büsz...  Mi lenne ha  Facebookon kaptam Krisztinától  Szép álmokat!  Egy maradéktalanul uralt világ  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Elköszönt  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  Png telefon  Nagyi telefonál  Még csak most kezdődik a nap  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 20  Paul David Tripp Április 21  Még csak most kezdődik a nap  Akarat  Facebookon kaptam  Akarat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  Png fotel  Minden harmadik...  Az igazi szeretetért rendszeri...  Png kislány  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Szép estét  Reggel van  Alvó cicák  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alvó cicák  Facebookon kaptam  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Kaffka_Margit  Facebookon kaptam  Mindig jusson idő nevetni  Egy hatékony szolga  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Nem tudhatod  Paul David Tripp Április 21 
Bejegyzés Címkék
jelenlegi helyzetet, társadalom hozzáállásával, fentiek nagy, válaszod IGEN, annak igazolása, helyzetet érintően, saját nyomorukon, olyan rendszerkoncepció, emeletes baromságokat, falut helyre, összefogás erejét, vezetőért sóhajtozol, jelenlegi fostenger, összefogást ajánlottam, összefogás iszonyatos, retkes kékeres, gyerekednek jobb, világ rendje, benned szunnyadó, primitív politikuson, torkodba szarik, összefogásra való, egész életfilozófiád, normális Magyarország, füledbe ordítom, retkes valóság, retkes orbánnak, kreténekre semmi, egész magyar, megmutathatnánk, rendszerváltást, nyomortelepekre, szegregátumokba, összedolgozunk, tizennyolcadik, életfilozófiád, kormányváltást, hozzáállásával, kisgazdaságot, forradalomról, menthetetlen, elveszettnek, baromságokat, realitásában, világnézeted, felkészültél, magyarország, megcsináljuk, fenntartható, összefogásra, ötszázezres, kifogásokat, hülyeségnek, elégedetlen, megerőltető, nyomorgókat, elmondhatod, politikuson, követhetnél, illiberális, gyerekednek, reménytelen, összefogást, fasisztoid, sóhajtozol, nyomorukon, alapjaiban, többségére, csináljunk, iszonyatos, összefogás, menthetnél, forradalom, társadalom, csirkeólat, szükségünk, megváltozz, ajánlottam, hetvenezer, facebookon, bandájának, egységesen, lapozhatsz, disznóólat, mozdította, felismerni, összefogni, kreténekre, megépíteni, nyugdíjat, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 75 db bejegyzés
e év: 582 db bejegyzés
Összes: 34593 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2340
  • e Hét: 17136
  • e Hónap: 39403
  • e Év: 171957
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.