Belépés
sanci81.blog.xfree.hu
-Minden ember, minden apró mozzanat, Életedbe úgy került, hogy magad vontad oda... Az pedig, hogy mit kezdesz velük, csakis rajtad áll! ... Czifra Sándor
2007.12.24
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 10 
Újszülöttel
  2015-07-28 15:51:20, kedd
 
 


Link
 
 
0 komment , kategória:  Csodálatos világ kép  
Horgászok
  2015-07-28 15:50:43, kedd
 
 


Link
 
 
0 komment , kategória:  Animációs kép  
Oravecz Nóra: Az élet egít megtenni a szükséges lépéseket
  2015-07-28 15:50:01, kedd
 
 


Link
 
 
0 komment , kategória:  Saját írott  
MAGOKNAK és Érintetteknek
  2015-07-28 15:46:04, kedd
 
  2015. július 22.

MAGOKNAK és Érintetteknek [elsődlegesen a 'YO'-ságból Jelenlévőknek]

I.

Fontos, értse akinek dolga van vele

'Most' [nagyjából az elmúlt 24 - 48 órában (természetesen az előkészítése már korábban megindult)]
a FÖLDANYA-MAGA és
a FÖLD-MAGA ÖNNÖN MAGJAI
valamint a 'YO' TEREMTÉSI IRÁNYÁBÓL a FÖLDÖN TÖRVÉNYESEN Megnyitott-és-Megtartott [jelenleg nem Lezárásban lévő] Élet-Útban Jelenlévők
egy KÜLÖNLEGES [egyes érintettségeiben NAGYON Különleges] IGAZODÁSBAN Nyilvánultak meg.

Az IGAZODÁS bizonyos mértékben érintette mindazokat is, akik az 'EMBER' Megnyilvánulását [a FÖLDÖN-Jelenlétükben] Törvényesen Megtartják.
Ugyanez igaz a 'MADÁR' jellegben Megnyilvánulókra is. [a 'MADÁR'-ság nem azonos a 'madarak' élet-formájával.]

Az 'EMBER' és 'MADÁR' Megnyilvánulás 'YO'-ságból eredőségéről korábbi lejegyzésekben:
20130630 - A YO-ság CSALÁDJÁBAN és egyúttal a VILÁGBAN (elérhető ITT)
Emberség és Lélek-megnyilvánulás (elérhető ITT)]

'IGAZODÁS'-ként jelölöm ezt a Törvényes Változást, azonban [a FÖLD-MAGA 'Világ' Megnyilvánulására figyelemmel] egyes részeiben ez a Változás 'RENDEZŐ' jellegű Megnyilvánulás is volt /VAN [azaz közvetlenül érintett egyes kiáradásokat és áramlásokat].

A 'YO' TEREMTÉSI IRÁNYÁBÓL FÖLDÖN [Törvényesen] Jelenlévőknek az IGAZODÁSOKBAN való Megnyilvánulás ma még 'könnyebb / természetesebb' [hiszen maga az 'Igazodás' mint Megnyilvánulás a 'YO' TEREMTÉSI IRÁNYÁBAN Nyilvánult meg 'eredendően']. Mivel ez a Változás közvetlenül érintette a 'YO'-ságból eredőket, ezért Nyilvánult meg ,,elsődlegesen / jellemzően" 'IGAZODÁS JELLEGBEN' ez a most érintett Törvényes Változás.

Jelenlegi megértésem szerint e TÖRVÉNYES IGAZODÁSRA elsődlegesen [vagy jellemzően] egy a ,,YO" TEREMTÉSI IRÁNYÁBAN Megnyilvánult ,,TÖRVÉNYES ALAP-IGAZODÁS" adott okot [valószínűleg egy újonnan megformált 'MEGHATÁROZÓHOZ' volt szükséges így a FÖLDNEK-MAGÁNAK is IGAZODNIA]. Lehetséges, hogy ez a 'YO'-ságban Megnyilvánult ,,TÖRVÉNYES ALAP-IGAZODÁS" egy a VILÁGGAL való ÚJ EGYETÉRTÉSHEZ is kapcsolódhat.

A FÖLD-MAGA ezen IGAZODÁSA természetesen a 'VILÁG' IGAZODÁSÁT is jelentette a 'YO' TEREMTÉSI IRÁNYÁNAK [ezen legutóbbi] TÖRVÉNYES VÁLTOZÁSAIHOZ.

Jelenlegi megértésem szerint a FÖLDÖN TÖRVÉNYESEN Jelenlévő 'YO'-ságbeliek (is) egy ,,egyénre igazított" ,,NAGYON Különleges" HARMONIÁBAN fogadták önnön Törvényes lényükbe az IGAZODÁSHOZ kapcsolódó MEGERŐSÍTÉST.
Ez azt jelenti, hogy minden egyes érintett létező az önnön lényéhez egyedileg igazodó 'harmoniában' (!) 'Megerősítést' 'kapott', ezáltal ez a Törvényes Lényéhez 'teljességesen' Igazodó Megerősítés tőle 'elszakíthatatlan / elvehetetlen', önnön lényéről leválaszthatatlan.
Jelenlegi megértésem szerint a 'YO'-ságból FÖLDÖN Jelenlévők önnön lényükben Megnyilvánult IGAZODÁSAIKBAN (1) nem csupán a 'YO'-ságban Megnyilvánult 'általános' ,,TÖRVÉNYES ALAP-IGAZODÁSBAN" nyilvánultak meg, hanem (2) a 'YO'-ságon belüli kisebb / közvetlenebb 'családjukra' jellemző szükséges ,,Alap-Igazodásokban" is.

II.


A FÖLDBEN-MAGÁBAN a 'szükségtelen' ,,nem értelmezett".

Ami 'szükségtelen' az ,,nincs benne a harmoniában", ezáltal NINCS ['teljességes'] TÖRVÉNYES MEGTARTÁSA.

Jelenleg kiemelkedően fontos a 'szükségtelenségektől' való tudatos távol-maradás [azaz a Jelenlét és Törvényes önErők Biztos Megtartása ('összpontosítása') a Törvényes (így közvetlenül kiteljesítő / boldogságos) Teremtő-Megnyilvánulások számára].

Amíg a FÖLD Természetes [= Törvényes] Áramlásai 'akadályozottak / sérültek' voltak az előző [már TÖRVÉNYESEN LEZÁRULT] Teremtési Szakaszban, a Természetes Igazodások 'nehezebbek' voltak, és korlátozottak voltak a Törvényes RENDEZŐ jellegű 'javító utak / lehetőségek' Megnyilvánításai is. Részben ez volt az oka annak, hogy a fontosabb Lezárásaikat megélőknek és/vagy a fontosabb IGAZODÁSOK alkalmával a létezőknek sokszor 'személyesen fel kellett keresniük korábbi életük egyes helyszíneit és teremtő-társait' [ténylegesen is el kellett utazniuk egyes (akár távoli) helyekre, személyesen is találkozniuk kellett (például a megbocsátás jellegű feloldásokért) korábbi családtagjaikkal stb].
Többször érintettem korábbi lejegyzésekben, hogy ma már [immár (azaz most-és-az-elkövetkezőkben] a Lezárásaikat megélőknek és/vagy egyéb módon IGAZODÓKNAK nem szükséges feltétlenül bejárni a korábbi lakhelyeiket [vagy egyéb 'szent helyeket'], és nem szükségesek minden esetben a személyes találkozások sem a korábbi társakkal.

Ez részben (1) a FÖLDRE-MAGÁRA jellemző TISZTELET Megnyilvánulásából is ered [illetve a TISZTELETBEN-MAGÁBAN Megnyilvánuló 'ÖNZETLENSÉG' és 'SZABAD-ÁLDOZAT' természetéből, erről egy írás ELÉRHETŐ ITT], (2) másfelől a FÖLD-MAGA önnön 'Világ' (!) jellegéből eredően egyre több módon [egyre több kiterjedésben] képes az 'áramlások' [akár egyes 'kiáradások'] ,,hibáinak kijavítására" [azaz a közvetlenül RENDEZŐ Megnyilvánulásokra].

Fontos:

'Most' [ahogy mindig] fontos a 'szív vezetésével' és így az 'értelemmel' [akár ezekre fokozottan figyelve!] megélni a Jelenlétet.

Fontos, hogy ne ,,régi próféciákat" és/vagy mások ,,általános útmutatásait / tanácsait" ,,használja" ,,vezetőként" a létező, hanem önnön belső [természetes] vezetését figyelje és kövesse.

Ez azt is jelenti, hogy SZÜKSÉGTELEN [és így veszélyes (!)] 'mechanikusan követni' (1) akár mások irányítását (különösképpen a 'befolyásolást'), (2) akár a ,,korábbi megszokásokat".
Szükségtelen ,,régi dolgok lezárásában" olyankor ,,eljárni", amikor az adott dolog már a szükséges mértékben [akár RENDEZÉS útján] lezárásra és elengedésre került a létező lényében.
Szükségtelen pusztán ,,az évkört követve" újra és újra mintegy ,,eljátszani" bizonyos ,,folyamatokat" vagy változásokat.

Miért 'veszélyes' [most!] például utazásra indulni azért, hogy egyes ,,régi dolgokra újra ránézzen" valaki, vagy hogy [szükségtelenül] 'találkozzon' régi helyekkel vagy régi társakkal?

Azért veszélyes ,,régi" [lezárt és elengedett, Befejezett (!)] ,,feladattal" ,,dolgozni" [akár ilyennel utazgatni],
mert az ilyen ,,régi / lezárt" dolgokban MA MÁR NINCS TÖRVÉNYES MEGTARTÁS / MEGTARTOTTSÁG.

Szükségtelen [így 'veszélyes / veszélyeztető'] akár 'figyelmet', akár más 'yavakat' [például 'pénzt, időt'] ,,beleölni" ,,szükségtelen körökbe / játszmákba".

A FÖLD-Világában jelenleg [részben még az ÖNELLENŐRZÉSEK részeként] a Lelkek / létezők Különleges [akár NAGYON (!) Különleges] 'segítségeket' [Megerősítéseket][belső vezetést] is kapnak ahhoz, hogy a mostani [nagy változásokkal járó, és ezért akár néha elbizonytalanító] Teremtő Pillanatokban ,,szükségtelenségekbe ne sodródjanak".

Ha valaki eltervez(ett) egy utazást [akár tudatosan, akár tudattalanul] valamilyen ,,régi / szükségtelen indíttatásból" [például 'befolyásolás' vagy 'régi eskü / fogadalom' stb], azt most [szükség szerint] a TÖRVÉNYES FÖLD-ERŐK közvetlen módon 'segítik' a ,,Jelenlét helyes / harmonikus" megtartásában --- vagyis abban, hogy ha megéli az utazást, akkor az [immár az újonnan megnyitott teremtő útjához igazodóan] számára megfelelő 'örömet, épülést' eredményezzen közvetlenül.


*****

Fontos: ha a FÖLD-Világában lehetséges / immár Megnyilvánulhat az, hogy az ÖnLényegükben-és-ÖnValójukban [elsődleges eredőjükben] 'YO'-ságosak önnön lényükben Megnyilvánulhasson a közvetlenül a 'YO'-ságot érintő Törvényes 'alap-igazodás' anélkül, hogy ezért Megnyilvánult-lényükkel teljességesen haza kellene térniük a 'YO'-ságba, akkor értelemszerűen a FÖLD-MAGA Természetes Létezői számára önnön Igazodásaik legtöbbje a FÖLDÖN 'bárhol' Megnyilvánulhat, nem szükséges ezekhez 'egyes / adott' 'helyekhez' vagy 'személyekhez' [a régi módon] 'elutazniuk'.

A FÖLD-Világában a 'YO'-ságbeli elsődleges eredővel rendelkező Természetes Létezők azért Nyilvánulhattak meg eddig is / és azért Nyilvánulhatnak meg most is az ilyen Különleges [TÖRVÉNYES!] IGAZODÁSOKBAN, mert a FÖLD-MAGA habár 'Világi-Teremtő' [Világi ÚTON VAN], ['MEGHATÁROZÓIBAN', így] ÖnLényegében-és-ÖnValójában-EGYBEN-'YO' is [erről bővebben egy összefoglaló lejegyzésben - elérhető ITT].

OmMÁÁTRé~KJ

Forrás: Link
 
 
0 komment , kategória:  Égi dolgok  
Kellemes délutánt kívánok mindenkinek!
  2015-07-28 15:44:50, kedd
 
 


Link

Köszönöm a képet Édesanyámnak!
 
 
0 komment , kategória:  Szöveges kép  
Péterfai János: Kácsa
  2015-07-28 15:43:43, kedd
 
 


Link

Köszönöm a képet Édesanyámnak!
 
 
0 komment , kategória:  Péterfai János  
Pecznyík Pál: Világ vize
  2015-07-28 15:42:31, kedd
 
 


Link

Köszönöm a képet Édesanyámnak!
 
 
0 komment , kategória:  Pecznyík Pál  
Cseppely Zsuzsanna: Az örömteli hála
  2015-07-28 15:41:28, kedd
 
 


Link

Köszönöm a képet Édesanyámnak!
 
 
0 komment , kategória:  Cseppely Zsuzsanna  
Joanne Kathleen Rowling: Akit egyszer
  2015-07-28 15:40:41, kedd
 
 


Link
 
 
0 komment , kategória:  Saját írott  
Eötvös József: Az élet villámaival szemben
  2015-07-28 15:38:57, kedd
 
 


Link
 
 
0 komment , kategória:  Saját írott  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 10 
2015.06 2015. Július 2015.08
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 310 db bejegyzés
e év: 5604 db bejegyzés
Összes: 50420 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2237
  • e Hét: 9155
  • e Hónap: 20169
  • e Év: 126313
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.