|
2018-12-23 11:52:15, vasárnap
|
|
|
Hozzávalók
3-4 adag
1 db csirkemellfilé
565 g konzerv ananász
15 dkg húsos szalonna
3-4 ek méz
ízlés szerint só
ízlés szerint bors
ízlés szerint chili
ízlés szerint chilis-mézes fűszerkeverék
szükség szerint étolaj
Elkészítés 40 perc
A csirkemellet felkockázzuk és a fűszerekkel bepácoljuk.
A csirkemellet és az ananászt, húsos szalonnát felváltva saslik-pálcára húzzuk.
Serpenyőben olajat hevítünk és közepes lángon pirosra sütjük.
Ha megpirult, meglocsoljuk kevés mézzel.
|
|
|
0 komment
, kategória: Gasztronómia 1. |
|
Címkék: csirkemellfilé, fűszerkeverék, meglocsoljuk, csirkemellet, felkockázzuk, fűszerekkel, serpenyőben, bepácoljuk, elkészítés, hozzávalók, felváltva, szalonnát, megpirult, szalonna, ananászt, hevítünk, pálcára, szerint, szükség, közepes, pirosra, ananász, konzerv, olajat, húzzuk, mézzel, étolaj, saslik, sütjük, lángon, chilis, húsos, ízlés, kevés, chili, mézes, csirkemellet felkockázzuk, fűszerekkel bepácoljuk,
|
|
|
|
csirkemellet felkockázzuk, fűszerekkel bepácoljuk, csirkemellfilé, fűszerkeverék, meglocsoljuk, csirkemellet, felkockázzuk, fűszerekkel, serpenyőben, bepácoljuk, elkészítés, hozzávalók, felváltva, szalonnát, megpirult, szalonna, ananászt, hevítünk, pálcára, szerint, szükség, közepes, pirosra, ananász, konzerv, olajat, húzzuk, mézzel, étolaj, saslik, sütjük, lángon, chilis, húsos, ízlés, kevés, chili, mézes, , ,
|
|
|
|
2024. április
| | |
|
|
ma: |
0 db bejegyzés |
e hónap: |
75 db bejegyzés |
e év: |
582 db bejegyzés |
Összes: |
34593 db bejegyzés |
|
|
|
|
- Ma: 715
- e Hét: 15511
- e Hónap: 37778
- e Év: 170332
|
|
|