Belépés
klarika47.blog.xfree.hu
Ha érted a saját lényedet, érted mindenki lényét. Kiss Tiborné
1947.10.29
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Egy kis oolong tea
  2020-07-30 09:15:57, csütörtök
 
  Amikor le szeretnénk fogyni, akkor számolnunk kell némi stresszel is, hiszen nem biztos, hogy ugyanazokat a táplálékokat fogyaszthatjuk, mint korábban. Létezik egy tea, amely az oolong nevet viseli. Ez a tea nemcsak a fogyásban lehet a segítségünkre, hanem a stressz csökkentésében is. Emellett számtalan más pozitív hatása is ismeretes. Mutatjuk is, melyek ezek.

Az oolong tea rendkívül gazdag vitaminokban, ásványi anyagokban és antioxidánsokban is. Nagyobb mennyiségben a polifenolok találhatók meg ebben a teában. Az oolong tea gazdag forrása az L-teaninnak is, amely nem más, mint egy aminosav. Az L-teaninnak nagy szerepe van a kognitív hanyatlás megelőzésében, illetve a relaxációt is elérhetjük a segítségével.

Az oolong tea polifenoljai másban is hasznunkra lehetnek. A feljegyzések azt mutatják, hogy ez a tea segíthet fenntartani a normál vércukorszintet, ezzel pedig jelentősen csökkenhet a 2-es típusú cukorbetegség kialakulásának a kockázata.

A tea tehát gazdag forrása az antioxidánsoknak, amelyek nemcsak a cukorbetegség, hanem a szívbetegség megelőzésében is közreműködhetnek. A rendszeres teafogyasztás leviszi a magas koleszterinszintet és a magas vércukorszintet, ami viszont a szívbetegségek kockázatait csökkenti jelentősen.

Amennyiben valaki rendszeresen fogyasztja ezt a teát, sokféle egészségügyi problémát előzhet meg, amelyek többsége a szív- és érrendszerhez kötődik - például magas vérnyomás, szívkoszorúér-betegség -, de a vizsgálati eredmények azt mutatják, hogy a stroke esélye is csökken a tea rendszeres fogyasztásával.

A teában található antioxidánsok segítenek a testzsír csökkentésében és ezzel a fogyást segítik elő. Ez azonban még nem minden. Az oolong tea nagy mennyiségben tartalmaz antioxidáns polifenolokat és koffeint. Ezek kombinációja elősegíti a jobb kalóriaégetést és ezzel is eredményes fogyást eredményez.

A teában található polifenolok, antioxidánsok, a koffein és a teanin az agy jobb egészségét és működését is megtámogatják, illetve még jobb hangulatot is teremtenek.

A tea tele van olyan értékes ásványi anyagokkal, amelyek segítenek megnövelni a csontok ásványianyag-sűrűségét, ezzel is csökkentve a csontritkulás kialakulásának kockázatait.





 
 
0 komment , kategória:  Aninált GIF 5.  
Címkék: antioxidánsoknak, közreműködhetnek, antioxidánsokban, vércukorszintet, szívbetegségek, csökkentésében, kialakulásának, fogyaszthatjuk, fogyasztásával, kalóriaégetést, teafogyasztás, érrendszerhez, segítségünkre, csontritkulás, antioxidánsok, cukorbetegség, szívkoszorúér, megelőzésében, megtámogatják, polifenolokat, mennyiségben, polifenoljai, szívbetegség, vitaminokban, egészségügyi, táplálékokat, kombinációja, feljegyzések, ásványianyag, rendszeresen, segítségével, polifenolok, fenntartani, kockázatait, antioxidáns, ugyanazokat, táplálékokat fogyaszthatjuk, oolong nevet, fogyásban lehet, stressz csökkentésében, polifenolok találhatók, kognitív hanyatlás, normál vércukorszintet, 2-es típusú, szívbetegség megelőzésében, rendszeres teafogyasztás, magas vércukorszintet, szívbetegségek kockázatait, vizsgálati eredmények, stroke esélye, teában található, testzsír csökkentésében,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Március 15-re emlékve  Egyet értesz?  Facebookon kaptam  A halolaj és a hal még a migré...  Evan Esar tollából  Üdvözöllek az oldalamon  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Március 15  Cicus virággal  Paul David Tripp Március 15  Március 15-re emlékve  Facebookon kaptam  1848. március 15-én  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Éljen a magyar szabadság!  Éljen a magyar szabadság!  A magukat nyílt és őszinte emb...  Facebookon kaptam  Amikor 5 éves voltam,  Gámentzy Eduárd - Írok egy dar...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Rendhagyó tavaszköszöntő Horto...  Facebookon kaptam  Evan Esar tollából  Emlékeimben mindenütt ott vagy...  Facebookon kaptam  Müller Péter tollából  Testünk a szenvedélyek izzó f...  Esti kép  Paul David Tripp Március 15  Mindig tud adni ,  Kakaós piskóta  Rendhagyó tavaszköszöntő Horto...  Facebookon kaptam  Emlékeimben mindenütt ott vagy...  A halolaj és a hal még a migré...  A gyomorrontás tojással is kez...  William Shakespeare-től idéze...  Aztán itt van egy másik szerep...  Lelkünk mélyén rejlik legnagyo...  Facebookon kaptam  Dóró Sándor: Ma  Gősi Vali - Tükre lennék...  Mindig tud adni ,  Esti kép  Radnóti Miklós: Nem tudhatom.....  Sötétség és világosság  Facebookon kaptam  Mindig tud adni ,  Facebookon kaptam  Keresd azt a valakit,...  Szép estét  Az agyat és a csontokat is erő...  Emlékeimben mindenütt ott vagy...  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Cicus virággal  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Kakaós piskóta  Facebookon kaptam  Üdvözöllek az oldalamon  Könnyáztatta asszonysorsok  Március 15 emlékére virágba bo...  Jó éjszakát  Ne feledjük: a föld jóval több...  Nem foghatunk rá minden sérülé...  Síró nő  Mély, puha álom - sárga féltés  Paul David Tripp Március 17  Tanuljuk meg tisztelni más ors...  Talpra vándor  Könnyáztatta asszonysorsok  Facebookon kaptam  Szabó Norbert – Szabadsá...  Facebookon kaptam  Ne feledjük: a föld jóval több...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  gyöngyöstarjáni vérszilva faso...  1848. március 15-én  Ibolya  Törött csészék  Facebookon kaptam  Imádkozás Krisztus értelméért  Házi botox  Akit mindenki lenéz, nem tarto...  Talpra vándor  Facebookon kaptam  A csonk és a facsemete  Márciusi eső  Keresd azt a valakit,...  Isteni zsebkendők 
Bejegyzés Címkék
táplálékokat fogyaszthatjuk, oolong nevet, fogyásban lehet, stressz csökkentésében, polifenolok találhatók, kognitív hanyatlás, normál vércukorszintet, 2-es típusú, szívbetegség megelőzésében, rendszeres teafogyasztás, magas vércukorszintet, szívbetegségek kockázatait, vizsgálati eredmények, stroke esélye, teában található, testzsír csökkentésében, fogyást segítik, jobb kalóriaégetést, csontritkulás kialakulásának, antioxidánsoknak, közreműködhetnek, antioxidánsokban, vércukorszintet, szívbetegségek, csökkentésében, kialakulásának, fogyaszthatjuk, fogyasztásával, kalóriaégetést, teafogyasztás, érrendszerhez, segítségünkre, csontritkulás, antioxidánsok, cukorbetegség, szívkoszorúér, megelőzésében, megtámogatják, polifenolokat, mennyiségben, polifenoljai, szívbetegség, vitaminokban, egészségügyi, táplálékokat, kombinációja, feljegyzések, ásványianyag, rendszeresen, segítségével, polifenolok, fenntartani, kockázatait, antioxidáns, ugyanazokat, megnövelni, hasznunkra, relaxációt, csökkentve, találhatók, elérhetjük, teremtenek, rendszeres, eredmények, eredményes, eredményez, egészségét, vizsgálati, hangulatot, csökkenhet, jelentősen, amennyiben, fogyasztja, anyagokkal, anyagokban, szeretnénk, számolnunk, ismeretes, kockázata, számtalan, segítenek, hanyatlás, teaninnak, csökkenti, rendkívül, vérnyomás, stresszel, elősegíti, található, tartalmaz, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 69 db bejegyzés
e év: 457 db bejegyzés
Összes: 34468 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 179
  • e Hét: 978
  • e Hónap: 11918
  • e Év: 120562
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.