Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Tóth Imre ébredése!
  2013-10-25 20:34:29, péntek
 
 
Tóth Imre ébredése!

Posted on 2013/10/25 Szerző: Admin
Munkanélküli olvasztárból lett médiasztár néhány hónappal ezelőtt Tóth Imre, aki a baloldali éhségmenet egyik megálmodója volt.

A borsodi férfi elsősorban a fokozódó munkanélküliség és kilátástalanság ellen emelte fel a hangját és próbálta felhívni a figyelmet az ,,egyszerű melósokra", akikre az Orbán-kormány nem fordít elég figyelmet. Tóth Imre az éhségmenet után egy gyártelep biztonsági őreként kapott munkát, de alig pár hónap után újra munkanélküli lett. Most csalódottan Hollandiába készül és azt mondja: az ellenzék erőtlen és már csak az hiányzik, hogy ,,egy Donhoz méltóan kezet csókoljanak Orbán Viktornak".

Rendre csak egy diósgyőri proligyerekként jellemezte magát Tóth Imre, aki munkanélküli olvasztárból lett felkapott, majd elfelejtett médiaszereplő az elmúlt bő egy évben. A borsodi férfi az MSZP által támogatott és felkarolt éhségmenet egyik kitalálója és megszervezője volt. Akkor döntött úgy, hogy valamit tennie kell, miután egy közeli barátja öngyilkos lett saját és a borsodi ,,melósok" kilátástalan helyzete miatt. Tóth Imre karcos beszédeket is tartott az őt ünneplő tömegek előtt, rendre erősen kritizálva a jelenlegi kormányerőket és Orbán Viktort. Az olvasztár viszonyulását a jelenlegi miniszterelnökhöz legjobban az jellemzi, hogy személyesen vett részt a Fidesz elnökét mintázó hungarocell-szobor legutóbbi botrányos ledöntésében. Utóbbi kapcsán Tóth kifejezetten sérelmezi is, hogy az ellenzék visszavonulót fújt az ügyben és ,,meghunyászkodva" elnézést kért a Fidesztől. A radikálisabb hangot elváró férfi szerint ez az eset is jól mutatja az ellenzék gyengeségét, hozzátéve: ,,már alig várom, hogy Donhoz méltóan kezet csókoljanak a felcsútinak".

Tóth Imre, aki alapvetően a borsodiak munkanélkülisége miatt demonstrált, az éhségmenetet követően - némi cikkcakk után ugyan, de - hamar munkára talált: egy közeli gyártelepen kapott biztonsági őri feladatot. Pár hónappal később azonban, mint ahogyan azt megkeresésemre elmondta, innen is távozott, köszönhetően annak, hogy két hónapig egyáltalán nem kapott fizetést. Az éhségmenetelő olvasztár most úgy döntött: elhagyja az országot és külföldön keres lehetőséget.

Novemberben hat hétre Hollandiába utazik, ahol egy gipszkartonfalakat építő csoport tagjaként vállal majd munkát, vélhetően a hat hetes periódus után újabb ,,szezonra" szerződve majd. Tóth Imre szerint nem maradt más lehetőség, mint hogy megragadja azokat a lehetőségeket, amelyek - akár külföldön - adódnak a számára. A ,,diósgyőri proligyerek" szerint mindaz, ami az országban történik, a végletekig kiábrándító. A kormányerők továbbra sem fordítanak kellő figyelmet a kisemberekre, az elszegényedő és egyre nehezebb helyzetben lévő munkavállalókra, vagy munkát vállalni akarókra. Tóth Imre az ellenzékkel sem elégedett, szerinte a baloldali össze-nem-fogás eredménytelenül próbál szembeszállni a Fidesszel. Az olvasztár kérdésemre hozzátette: ha sikerül megerősítenie az egzisztenciáját, akkor talán megpróbálkozik majd a választásokon való részvétellel is, hogy a ,,valódi kisemberek is képviselve legyenek" az Országgyűlésben. Addig viszont, irány Hollandia.
(NOL)

Bal-Rad komm: “Óvakodj a farkastól"-üzengettük Tóth Imrének, amikor Gúr-Nyakó és egyéb maszoposok körüldöngicsélték! Még tán' szakszervezetet is csináltak neki-csak hát Imrének is véget ért a Csipkerózsika-álom! No nem a Maszop csókja ébresztette fel őt szendergéséből! Sokkal prózaibb oka van Tóth Imre eszmélésének. A becsapott, félrevezetett-kiábrándult naiv olvasztár-melósember-helyzetfelismerése.
Lehet, hogy belejátszott ebbe a fölocsúdásba a “szobordöntést" finnyáskodava kezelő patrónusok fanyalgása is, amit viszont Imre koma nem vett jó néven. Ő CSAK EGY MELÓS! (Lenne!) ŐSZINTE, ÉS A MELÓSOKRA JELLEMZŐEN RADIKÁLIS!
Hogyan is hihette azt, hogy az ország széjjellopásában (és a melósok és egyszerű emberek elárulásában-ellehetetlenitésében) élen járó szocik őszintén mellette állnak?
Elhitte, mert naiv volt!
Ugyanolyan naiv, mint legalább hatmillió honfitársa! Akik hisznek mindegyik rablóhordának, amely azt mondja, amit hallani akar!
Ezért keserű az ébredés! Rádöbbeni a nagy igazságra: KUTYÁBÓL NEM LESZ SZALONNA!
Tóth Imre külföldre megy! A munkanélküli olvasztár Hollandiában fog papirfalakat felállitani! És paravánként használva-azok mögé bújik!

PEDIG ITTHON LENNE A HELYE!

Jó keményfejű, keményöklű gyereknek néz ki pedig! Biztos volt katona is!

Tán' még emlékszik arra is, hogy lehet kellemes fogása is a Kalasnyikovnak! Meg tán' hasznosabban is tudná itthon forgatni ezt a szerszámot, mint a hollandiai csavarozópisztolyt!

http://balrad.wordpress.com/2013/10/25/toth-imre-ebredese/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: széjjellopásában, munkanélkülisége, országgyűlésben, eredménytelenül, proligyerekként, szakszervezetet, egzisztenciáját, munkanélküliség, meghunyászkodva, munkavállalókra, kilátástalanság, kalasnyikovnak, megpróbálkozik, szendergéséből, megkeresésemre, szobordöntést, visszavonulót, csipkerózsika, szembeszállni, éhségmenetelő, finnyáskodava, rablóhordának, médiaszereplő, félrevezetett, lehetőségeket, kormányerőket, megerősítenie, viszonyulását, választásokon, megszervezője, munkanélküli, kifejezetten, kilátástalan, éhségmenetet, radikálisabb, belejátszott, baloldali éhségmenet, borsodi férfi, fokozódó munkanélküliség, éhségmenet után, gyártelep biztonsági, ellenzék erőtlen, diósgyőri proligyerekként, közeli barátja, borsodi „, jelenlegi kormányerőket, olvasztár viszonyulását, jelenlegi miniszterelnökhöz, ellenzék visszavonulót, radikálisabb hangot, ellenzék gyengeségét, borsodiak munkanélkülisége, Tóth Imre, Orbán Viktornak”, Orbán Viktort, Tóth Imrének, CSAK EGY MELÓS, MELÓSOKRA JELLEMZŐEN RADIKÁLIS, KUTYÁBÓL NEM LESZ SZALONNA, PEDIG ITTHON LENNE HELYE,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Minden harmadik...  Paul David Tripp Április 21  Az engedelmesség miért nem vál...  Julian Brass gondolata  A televizió nem a kultúrát kép...  Kövesd a cowboyt!  Radikális szeretet  Png virág  Szép estét kedves látogatóimna...  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kövesd a cowboyt!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Nem tudhatod  Facebookon kaptam  Kellemes délutánt kívánok  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Gonosz démon-álarc  Png cica  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png rózsa csokor  Szép estét kedves látogatóimna...  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A televizió nem a kultúrát kép...  Facebookon kaptam  George Gordon Lord Byron: Inez...  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  képre írva  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Facebookon kaptam  Miért kiabálunk amikor dühösek...  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Jónás Tamás – Végtelen b...  Facebookon kaptam  Neked tudnod kell  Png férfi  Albert Einstein gondolata  Jó éjszakát  Garai Gábor - Takarítás  Facebookon kaptam  Mai harmónia kártyám  Facebookon kaptam  Sose bánj semmit  Az engedelmesség miért nem vál...  Facebookon kaptam  Minden harmadik...  Németh László tollából  Mindig jusson idő nevetni  Ne kapaszkodj magasabbra,  Facebookon kaptam  Png virág  Png csokor  Facebookon kaptam  Alvó cicák  Akarat  Még csak most kezdődik a nap  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Szép estét kedves látogatóimna...  Akarat  Erdőn  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Facebookon kaptam  Kaffka_Margit  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Julian Brass gondolata  Egy bizonyos határt  George Byron - Ahogy itt jár -...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Egy bizonyos határt  Régi emberek, akikre máig büsz...  Varga János Veniam - Fontos sz...  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Szép estét kedves látogatóimna...  Fekete-erdő desszert  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Facebookon kaptam  Fekete-erdő desszert  Régi emberek, akikre máig büsz...  Jónás Tamás – Végtelen b...  Makszim Gorkij gondolata  képre írva  Paul David Tripp Április 19  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Sokan azt tartják  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Png cica 
Bejegyzés Címkék
baloldali éhségmenet, borsodi férfi, fokozódó munkanélküliség, éhségmenet után, gyártelep biztonsági, ellenzék erőtlen, diósgyőri proligyerekként, közeli barátja, borsodi &#8222, jelenlegi kormányerőket, olvasztár viszonyulását, jelenlegi miniszterelnökhöz, ellenzék visszavonulót, radikálisabb hangot, ellenzék gyengeségét, borsodiak munkanélkülisége, éhségmenetet követően, közeli gyártelepen, éhségmenetelő olvasztár, országban történik, végletekig kiábrándító, kormányerők továbbra, baloldali össze-nem-fogás, olvasztár kérdésemre, választásokon való, ország széjjellopásában, nagy igazságra, munkanélküli olvasztár, széjjellopásában, munkanélkülisége, országgyűlésben, eredménytelenül, proligyerekként, szakszervezetet, egzisztenciáját, munkanélküliség, meghunyászkodva, munkavállalókra, kilátástalanság, kalasnyikovnak, megpróbálkozik, szendergéséből, megkeresésemre, szobordöntést, visszavonulót, csipkerózsika, szembeszállni, éhségmenetelő, finnyáskodava, rablóhordának, médiaszereplő, félrevezetett, lehetőségeket, kormányerőket, megerősítenie, viszonyulását, választásokon, megszervezője, munkanélküli, kifejezetten, kilátástalan, éhségmenetet, radikálisabb, belejátszott, kisemberekre, elszegényedő, elárulásában, ledöntésében, részvétellel, papirfalakat, olvasztárból, fölocsúdásba, hasznosabban, köszönhetően, eszmélésének, hollandiában, paravánként, felállitani, hollandiába, személyesen, csókoljanak, hungarocell, elfelejtett, ellenzékkel, gyengeségét, csalódottan, megálmodója, kormányerők, demonstrált, novemberben, lehetőséget, kiábrándító, gyártelepen, proligyerek, ébresztette, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2820
  • e Hét: 13087
  • e Hónap: 24198
  • e Év: 177694
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.