Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Fasiszta rendszerhez gyáva zsidók is kellenek
  2014-01-28 19:25:51, kedd
 
  Fasiszta rendszerhez gyáva zsidók is kellenek 2014. január 25. szombat 22:31 | Bartus László


Fasiszta rendszerhez gyáva zsidók is kellenek

Budapest - Feldmájer Péter, a Mazsihisz alelnöke megkövette Schmidt Máriát, a Terror Háza Múzeum holokauszttagadó- és relativizáló főgazgatóját, mert a Mazsihisz keddi sajtótájékoztatóján ,,az ott jelenlévő egyik személy ... durván sértegette, mélyen megalázta". Azt mondják, hogy a zsidók okosak, de ha egy zsidó hülye, akkor az nagyon hülye. Feldmájerre pontosan illik ez a leírás, azzal a megjegyzéssel együtt, hogy miután védelmébe vette a magyar történelemhamisítás egyik legjelesebb személyiségét, akinek múzeumát a Hazugság Háza névre kellene átnevezni, akinek kitüntetett szerepe van abban, hogy a magyar ifjúságot megrfertőzték a holokausztrelativizáló antiszemita propagandával, Feldmájer a bocsánatkérésével a holokauszt áldozatait meggyalázta, méltatlanná vált a Mazsihisz alelnöki posztjának betöltésére is. Mondjon le!

Feldmájer a levele szerint “elborzadva értesült az elhangzott mondatokról". Feldmájernek a Terror Háza kiállításának üzenetétől kellene elborzadnia, amely szerint a kommunisták a nyilasokból lettek, a nyilas egyenruhát cserélték ávós egyenruhára, és mivel az ávosokban zsidókat ismertek fel, a nyilasok is zsidók voltak. A kommunisták zsidóknak tulajdonított rémtettei nagy teret kapnak, miközben a Horthy-rendszerről és a csendőrök deportálásáról szinte semmi nincs. Schmidt Mária munkássága a Jobbik ideológiai rendszerébe passzol. Ezen kellett volna Feldmájernek elborzadnia, nem azon, hogy ezt közvetve szóvá teszi egy történész, holokausztkutató, és kifogásolja, hogy Schmidt Mária legyen a józsefvárosi projekt vezetője. Ezzel kapcsolatban Karsai László rendkívül finoman, de pontosan úgy fogalmazott, hogy ,,amikor történészek kérik, hogy Schmidt Mária, a holokauszt tagadásáról és relativizálásáról hírhedett történésznő legyen a józsefvárosi projekt vezetője, akitől azt elvárni, hogy majd érdemben szembenéző, komoly, önvizsgáló oktatási projektet fog letenni az asztalra, ez körülbelül olyan, mint hogyha egy nyilvánosház vezetőnőjétől kérnénk erkölcsi útmutatásokat".

Feldmájer, aki jelen sem volt az eseményen, és semmi köze ahhoz, hogy Karsai Lászlónak mi a véleménye az általa jól ismert Schmidt Máriáról és “munkásságáról", a holokauszttagadó védelmére sietett. Mint mondta, kötelességének érezte megkövetni a főigazgatót, és elnézést kérni az elhangzottakért, ha már ezt eddig nem tették meg azok, akiknek ez kötelességük lett volna. Ez utalás a Mazsihisz új vezetőségére, miután őt nemrég leváltották. Leváltása dicséretes, ő volt az például, aki Németh Sándorral, a Hit Gyülekezete vezetőjével “antifasisztaként" színpadra állította azt a Rogán Antalt, aki most engedélyt adott a náci emlékmű elhelyezésére és megvédte a holokausztgyalázó történelemhamisítást (hogy egyéb disznóságairól ne is beszéljünk). Feldmájer sértett ember, csak a pozíció visszaszerzése érdekli, és ezért nem drága ár az sem, hogy egy közönséges holokauszttagadót a védelmébe vegyen, és eljátssza az erkölcsi hőst.

De mindez megbocsátható emberi gyengeség lenne. Feldmájer azonban ezt követően olyan mondatot írt le, amely után a Mazsihisznek azonnali közgyűlést kellene összehívnia és még a szervezetből is kizárni. Feldmájer levelében ez áll: “A történelemről alkotott tudományos nézetek különbözősége nem jogosít fel senkit sem arra, hogy másokat becsméreljen, kétségbe vonja tisztességüket, emberi mivoltukat - zárul a Mazsihisz alelnökének nyílt levele." A Mazsihisz alelnöke “a történelemről alkotott tudományos nézetek különbözőségének" nevezi a holokaszt tagadását és relativizálását. Szerinte ez nem jogosít fel senkit arra, hogy kétségbe vonja mások tisztességét. A holokauszttagadás igenis kétségbe vonja egy ember tisztességét, különösen akkor, ha azt “történészként" és egy népirtásokról szóló múzeum vezetőjeként teszi.

Feldmájer miközben siet védelmébe venni a fasiszta jobboldal történelemhamisító üdvöskéjét, még hazudik is. Karsai László ugyanis csupán egy hasonlattal élt, amely arról szólt, hogy egy holokauszttagadótól elvárni, hogy a felelősséggel szembenéző, a történelmi tényekből önvizsgálatra késztető tanulságokat levonó holokausztprojektet vezessen, az hasonló, mintha egy bordélyház vezetőjétől kérnénk erkölcsi útmutatásokat. A hasonlat kifejező és pontos, pontosabb már nem is lehetne, miközben Karsai László még csak le sem kurvázta Schmidt Máriát, az emberi mivoltának kétségbe vonásáról nem is beszélve, noha ez sem lett volna alap nélküli. Karsai László is elkövetett egy hibát, amikor később a HírTV-nek azt mondta, hogy “Schmidt Máriától, mint történésztől nem, mint nőtől viszont hajlandó bocsánatot kérni". Csakhogy Schmidt Mária ebben a minőségében nem mint nő van jelen, hanem úgy, mint egy holokauszttagadó áltörténész. Schmidt nem véletlenül ellenezte a holokauszttagadását büntető jogszabályt, ekkor is kijelentette, hogy “a náci és a sztálini haláltáborok között nincs különbség!" Miközben a sztálini haláltáborokba nem vittek gyerekeket, és nem egy népet akartak elpusztítani és kiirtani egy szálig, hanem egy rendszer vélt vagy valós ellenségeit, néha egymás konkuranciáját mészárolták le. A kettő nem is hasonlítható egymáshoz, ami az iparszerű népirtást illeti, különösen nem.

Schmidt egyebek mellett a holokauszt “túlhangsólyozásáról" szokott értekezni, egy régebbi cikkében azt a képtelen hazugságot állította, hogy ,,A II. világháború nem a zsidóságról, nem a népirtásról szólt. Bármennyire is sajnálatos: a holokauszt, a zsidóság kiirtása vagy megmentése mellékes, mondhatni marginális szempont volt, ami egyik fél háborús céljai között sem szerepelt." Ha nem lett volna korábban a téma kuttaója, azt kellene mondani, hogy nem tudja, miről beszél. Talán nem olvasta a Mein Kampfot, és egyetlen történelmi dokumentumot sem. De Schmidt ismeri a szkirodalmat a holokauszt tagadása direkt, szándékos, antiszemita indulatok állnak mögötte. Schmidt Mária rendszeresen “holokausztokról" beszél, a kommunizmus bűneit egybemossa a holokauszttal, és kielégíti az antiszemiták igényét, akik a holokausztot azért tartják jogosnak és elfogadhatónak, mert a kommunisták tetteit a zsidókkal azonosítják.

Egyébként Feldmájernek sokkal inkább már a “Sorsok Háza" elnevezés ellen kellene titltakoznia, mert a cím azt sugallja, minth a a “sors" keze lett volna aholokauszt, és az áldozatuknak ez volt a sorsuk, ami elkerülhetetlen volt. Ezzel szemben az éldozatoknak nem ez volt a sorsuk, hanem a gyilkosok adtak egy ilyen sorsot nekik. Teljesen világos, hogy ezzel az elnevezéssel ellentétes Kertész Imre egy mondata is: “Nem az én sorsom volt, de én éltem végig - és sehogy sem értettem, hogy is nem fér a fejükbe: most már valamit kezdenem kell vele..." Feldmájernek ez nem annyira fontos, mint egy holokauszttagadó álságos hisztériájára való reagálás, és a holokauszt áldozatait védő történészekkel szembeni gyalázkodás.

Ahol fasiszta rendszer működhet, ott lenniük kell áruló és gyáva zsidóknak is, akik a fasiszták kezére játszanak.

http://nepszava.com/2014/01/magyarorszag/fasiszta-rendszerhez-gyava-zsidok-is-kel lenek.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: holokauszttagadó, különbözőségének, holokausztkutató, antifasisztaként, elhangzottakért, holokausztokról, relativizálását, elkerülhetetlen, haláltáborokba, kötelességének, történészekkel, deportálásáról, elfogadhatónak, disznóságairól, tisztességüket, visszaszerzése, konkuranciáját, megbocsátható, felelősséggel, történelemről, elhelyezésére, önvizsgálatra, vezetőnőjétől, holokauszttal, propagandával, útmutatásokat, kiállításának, munkásságáról, hisztériájára, tulajdonított, megjegyzéssel, megrfertőzték, különbözősége, népirtásokról, személyiségét, történészként, zsidók okosak, zsidó hülye, nagyon hülye, megjegyzéssel együtt, magyar ifjúságot, holokauszt áldozatait, levele szerint, elhangzott mondatokról”, nyilasokból lettek, nyilas egyenruhát, ávosokban zsidókat, kommunisták zsidóknak, csendőrök deportálásáról, józsefvárosi projekt, holokauszt tagadásáról, nyilvánosház vezetőnőjétől, Bartus László, Feldmájer Péter, Schmidt Máriát, Terror Háza Múzeum, Hazugság Háza, Terror Háza, Schmidt Mária, Karsai László, Karsai Lászlónak, Schmidt Máriáról, Németh Sándorral, Rogán Antalt, Schmidt Máriától, Csakhogy Schmidt Mária, Mein Kampfot, Egyébként Feldmájernek, Sorsok Háza”, Kertész Imre,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Fodor Ákos költő,  Facebookon kaptam Gizike bar...  Tehetségtelen gyerek nincs.  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Aki szeret, annak senki sem id...  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  A keserű igazság  Életművészet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ma  Semmit ne higgy el  Facebookon kaptam Krisztinától  Az idő elsodorja létezésünk  Facebookon kaptam  Naplemente  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az Európai Unió is foglalkozik...  Ez a jó az alvásban.  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa - Sirató  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 23  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Ma  Föld napja április 22  Vannak arcok  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Messziről jött ember  Föld napja április 22  Minden gyerek jó.  Beney Zsuzsa - Álom  Amit átélünk,  Aki szeret, annak senki sem id...  Muratáj  Szent György nap  Facebookon kaptam  Naplemente  A világnak égető szüksége van ...  Az elfogadásnak...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét  Beney Zsuzsa - Tavasz  Facebookon kaptam  Szent György nap  Szép estét kedves látogatóimna...  Szent György napi hiedelmek, s...  Alakot vált...  Sokkal bölcsebb a természet,  Facebookon kaptam  Aki a sorsa útján jár, gyakran...  Beney Zsuzsa  Maradék idő  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ázzal aki csak szép  Búzaszentelés  Facebookon kaptam Krisztinától  Szép estét  Föld napja április 22  Muratáj  Kellemes esti időtöltést  A legnagyobb hiánycikk manapsá...  Facebookon kaptam  A Mester kezének érintése  802 esztendeje, 1222. április ...  Mosolyogtál már ma?  Facebookon kaptam  A fák lelke  Ez a jó az alvásban.  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos gondolata  A föld szépségéért  Amit átélünk,  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Ahogy emelkedik a rezgés...  Muratáj  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  A fák lelke  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Jó éjszakát 
Bejegyzés Címkék
zsidók okosak, zsidó hülye, nagyon hülye, megjegyzéssel együtt, magyar ifjúságot, holokauszt áldozatait, levele szerint, elhangzott mondatokról&#8221, nyilasokból lettek, nyilas egyenruhát, ávosokban zsidókat, kommunisták zsidóknak, csendőrök deportálásáról, józsefvárosi projekt, holokauszt tagadásáról, nyilvánosház vezetőnőjétől, holokauszttagadó védelmére, náci emlékmű, pozíció visszaszerzése, közönséges holokauszttagadót, védelmébe vegyen, erkölcsi hőst, történelemről alkotott, holokaszt tagadását, holokauszttagadás igenis, ember tisztességét, népirtásokról szóló, fasiszta jobboldal, felelősséggel szembenéző, történelmi tényekből, bordélyház vezetőjétől, hasonlat kifejező, emberi mivoltának, holokauszttagadó áltörténész, sztálini haláltáborok, sztálini haláltáborokba, népet akartak, rendszer vélt, iparszerű népirtást, holokauszt &#8220, régebbi cikkében, képtelen hazugságot, népirtásról szólt, zsidóság kiirtása, téma kuttaója, holokauszt tagadása, kommunizmus bűneit, antiszemiták igényét, holokausztot azért, kommunisták tetteit, zsidókkal azonosítják, gyilkosok adtak, ilyen sorsot, elnevezéssel ellentétes, holokauszttagadó álságos, fasiszták kezére, holokauszttagadó, különbözőségének, holokausztkutató, antifasisztaként, elhangzottakért, holokausztokról, relativizálását, elkerülhetetlen, haláltáborokba, kötelességének, történészekkel, deportálásáról, elfogadhatónak, disznóságairól, tisztességüket, visszaszerzése, konkuranciáját, megbocsátható, felelősséggel, történelemről, elhelyezésére, önvizsgálatra, vezetőnőjétől, holokauszttal, propagandával, útmutatásokat, kiállításának, munkásságáról, hisztériájára, tulajdonított, megjegyzéssel, megrfertőzték, különbözősége, népirtásokról, személyiségét, történészként, antiszemiták, józsefvárosi, holokausztot, kapcsolatban, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 4939
  • e Hét: 19169
  • e Hónap: 30280
  • e Év: 183776
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.