Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
HA MAFFIA VAN, VÉR Is VAN
  2014-11-28 21:18:52, péntek
 
  2014. november 27., csütörtök

HA MAFFIA VAN, VÉR IS VAN

Magyar György nem hagyja annyiban Váradi András halálának ügyét, megy utána, mint a pitbull - és jól teszi.
Váradi András halála - minden sajnálatossága dacára nem lenne gyanús, ha nem működne az elhallgatás.
De működik, méghozzá az első perctől kezdve, és ha nincs Magyar György, akkor működne mindaddig, mígcsak az ügy szép csendben el nem szunnyad.

Márpedig elszunnyadna, mert a magyar sajtó sajnos képtelen tenni a dolgát, képviselői szépen befekszenek a hatalomnak és csábosan pucsítanak egy-egy odavetett falat reményében.
Azt mondhatják sokan, hogy hülyeség lenne ezzel foglalkozniuk, hiszen leesett a létra, arra jött egy idős vezető, a kocsi döccent egyet, miért nem vett fel az áldozat láthatósági mellényt, oszt jónapot.
Én meg azt mondom, hogy bizony, foglalkozni kellene minden olyan üggyel, melyről feltételezhető, hogy a hatalom el akarja tusolni.
A tömeggyilkosságok sem azzal kezdődtek, hogy Kamenyec-Podolszkban kiirtottak tízenötezer embert, hanem azzal, mikor az Ébredő Magyarok fokosaikkal bementek az egyetemekre, kirángatták a zsidó hallgatót és összevissza verték.
Németországban sem a Kristallnacht volt az első eset, előtte már sokakat ért atrocitás kommunista vagy szociáldemokrata múltjuk miatt.

Ha pedig egy olyan államban, ahol a maffia vette át a hatalmat tisztázatlan körülmények között meghal valaki, aki az érdekeiket sérti, és a hatóságok kerülik a nyilvánosságot, akkor azt az ügyet nem szabad hagyni, mígcsak független szakértők pontot nem tesznek az ügy végére.
Nagyon szomorú állapot már az, amikor az állam hivatalos szerveiben sem bízik a nép, amikor - akárcsak fikcióként is - egyáltalán felmerülhet a bizonyítékok manipulálásának lehetősége.
Márpedig a mai magyar állam eljutott erre a pontra, és nem véletlenül.
A ,,Ne mi nyerjük a legtöbbet" bűncselekményének bírósági ítélete mindenkitől elvette a reményt, aki itt a jogállamban bízott, tisztán látható volt, hogy a bűnszervezet képes megvenni a hatalmi ágak prominenseit, és ez azóta már többször beigazolódott.
A mi hazánk olyan ország lett, ahol a libatolvaj felelősségre vonja a gazdát, mert csak egy lakatott tett a libaólra, megvádolja Julcsa nénit az állattartás szabályainak megszegésével és másnap is elindul a zsákkal, csak most három libára méretezi, hogy beleférjen az is, amit eddig kénytelen volt otthagyni.

A maffia nem követ pártpolitikai törésvonalakat, erre a legszebb példa Simon Gábor ügye, aki köszöni szépen, jól elvan.
A legnagyobb ellenzéki párt elnökének volt helyettese minimálisan is pénzmosási ügybe keveredett, nem kis összeg az, aminek eredete és sorsa zavaros.
Hogy közérthető legyen a nagyságrend, húsz-harminc Nokiás-dobozról van ez esetben szó.
Minap százharminc milliót fizetett be zsebből adóhátralékként úgy, hogy számláit zárolták, túl van néhány házkutatáson, elvileg egy fillérje sincs, mégsem kérdezte meg tőle senki: Jóember, honnan van a lóvé?
Hogy a szocik mélyen kussolnak, az rendben is van, de a Fidesz, sőt, még a Jobbik is kussol, de a DK sem túl aktív az ügyben, Semjén is csak csendben fohászkodik.

Pedig ehhez az ügyhöz kapcsolódóan is volt gyanús haláleset, Welsz Tamás halála rendőrségi asszisztálás mellett - már, ha rendőrök voltak egyáltalán, akik kísérték...
Welsz meghalt, a halál oka bármi lehetett kígyóméregtől atomrakétáig, de leginkább csak találgatások hangzottak el, a halottat állítólag kiadták a családnak, az illetékesek leporolták a szájukat és az élet ment tovább.

Ahol maffia van, ott halál is van, miért pont a magyar maffia lenne kivétel?
Nem egy, nem két eset van, ahol a halál oka szinte megmagyarázhatatlan - érdekes közlekedési balesetek, merényletek, robbantások maradnak homályban.
Vagy például egyetlen csenevész gyertyától leég a Budapest Sportcsarnok, a tűzvizsgálati jegyzőkönyveket titkosítják nyolcvan évre, aztán hipp-hopp - van másik sportcsarnok.

Érdemes lenne listát készíteni ezekről az ügyekről és ha eljön az ideje, egytől egyig felülvizsgálni mindet.
Vancsik Zoltán halálától a Nógrádi fivérek állításaiig, a lelőtt zsoké ügyétől a Gripen-sztoriig, pártpolitikai oldaltól függetlenül.
Van egy kész vádirat is, Ferenczy Krisztinának hívják, aki elvégezte Polt Péter munkáját, majd belefáradva a visszhangtalanságba és a következmények nélküli ország mocsarában való gázolásba, feladta a harcot.
Szégyen ez a magyar bűnüldözésre, a magyar közéletre.

Akkor lesz itt rendszerváltozás, akkor lesz vége a maffia uralmának, ha egy ügyész előveszi ezeket a régi aktákat, egy igazságügyminiszter pedig benyújt egy törvényjavaslatot a rendszerváltozás óta elkövetett bűncselekmények elévülhetetlenségéről.
Akkor ki lehet vizsgálni majd a szervezett bűnözés elleni harc során megöngyilkolt rendőr alezredes ügyét, a Tasnádi-ügyet, a Klodo-ügyet és a többi disznóságot.
Az csak a baj, hogy nem lesz, aki megszavazza...


http://www.pupublogja.hu/2014/11/ha-maffia-van-ver-is-van.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: szociáldemokrata, rendszerváltozás, bűncselekmények, jegyzőkönyveket, manipulálásának, adóhátralékként, feltételezhető, következmények, németországban, sajnálatossága, nyilvánosságot, felülvizsgálni, törésvonalakat, kígyóméregtől, tűzvizsgálati, pártpolitikai, beigazolódott, megszegésével, foglalkozniuk, megöngyilkolt, kristallnacht, tisztázatlan, bűnüldözésre, elszunnyadna, találgatások, bizonyítékok, atomrakétáig, sportcsarnok, asszisztálás, házkutatáson, szabályainak, felelősségre, kapcsolódóan, prominenseit, bűnszervezet, krisztinának, pitbull –, első perctől, magyar sajtó, idős vezető, kocsi döccent, áldozat láthatósági, zsidó hallgatót, első eset, olyan államban, maffia vette, hatalmat tisztázatlan, érdekeiket sérti, hatóságok kerülik, állam hivatalos, bizonyítékok manipulálásának, jogállamban bízott, MAFFIA VAN, Magyar György, Váradi András, Ébredő Magyarok, Simon Gábor, Welsz Tamás, Budapest Sportcsarnok, Vancsik Zoltán, Ferenczy Krisztinának, Polt Péter,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  A fenyő nem szép fa, (...)  Esti kép  Facebookon kaptam  Egyszerűen  Facebookon kaptam  Szép estét  Életművészet  Paul David Tripp Április 26  Facebookon kaptam  Különös!  képre írva  Föld napja április 22  Búzaszentelés  Aki szeret, annak senki sem id...  Kamarás Klára : Leszünk-e...?  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Gábor Dénes gondolata  Minden gyerek jó.  Ébredj  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  A legnagyobb hiánycikk manapsá...  Facebookon kaptam  A fenyő nem szép fa, (...)  Paul David Tripp Április 25  Becsüld meg azt amid van,...  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Szép estét  Szép Ernő - Virágzó akácfák  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A végzet az  Beney Zsuzsa - Tavasz  Zilahy Lajos gondolata  Környezetvédelem  Ünnepelj csak  Környezetvédelem  Alakot vált...  A boldogság ült a világvégén  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Semmit ne higgy el  Ha így haladunk...  Gondolatok az életről és szere...  Szép estét kedves látogatóimna...  Jó éjszakát  Mosolyogtál már ma?  Nagyon furcsa szeretni valakit...  Becsüld meg azt amid van,...  Alakot vált...  Facebookon kaptam  György napra  Ez a jó az alvásban.  Kamarás Klára : Leszünk-e...?  Őrangyalod, ha vigyáz rád...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Bella István: Zsoltár  Szép estét kedves látogatóimna...  Két tekintet van  Jékely Zoltán: Szent György-k...  Környezetvédelem  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  képre írva  Mosolyogtál már ma?  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos gondolata  A fák lelke  Sokkal bölcsebb a természet,  Facebookon kaptam  Tehetségtelen gyerek nincs.  Április 22. a Föld napja,  Beney Zsuzsa  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A fenyő nem szép fa, (...)  próbáljuk ki az őszinteséget  Emberként automatikusan értéke...  Facebookon kaptam  Ha így haladunk...  A végzet az  Föld napja április 22  Az embernek a társa: hiányzik.  Az embernek a társa: hiányzik.  Emlék  Beney Zsuzsa - Balatoni elégia  Facebookon kaptam  A Mester kezének érintése  A végzet az  Szép estét kedves látogatóimna... 
Bejegyzés Címkék
pitbull &#8211, első perctől, magyar sajtó, idős vezető, kocsi döccent, áldozat láthatósági, zsidó hallgatót, első eset, olyan államban, maffia vette, hatalmat tisztázatlan, érdekeiket sérti, hatóságok kerülik, állam hivatalos, bizonyítékok manipulálásának, jogállamban bízott, bűnszervezet képes, hatalmi ágak, libatolvaj felelősségre, lakatott tett, állattartás szabályainak, legszebb példa, legnagyobb ellenzéki, fillérje sincs, szocik mélyen, ügyhöz kapcsolódóan, halottat állítólag, illetékesek leporolták, élet ment, magyar maffia, tűzvizsgálati jegyzőkönyveket, lelőtt zsoké, kész vádirat, következmények nélküli, magyar bűnüldözésre, magyar közéletre, maffia uralmának, ügyész előveszi, régi aktákat, szervezett bűnözés, többi disznóságot, szociáldemokrata, rendszerváltozás, bűncselekmények, jegyzőkönyveket, manipulálásának, adóhátralékként, feltételezhető, következmények, németországban, sajnálatossága, nyilvánosságot, felülvizsgálni, törésvonalakat, kígyóméregtől, tűzvizsgálati, pártpolitikai, beigazolódott, megszegésével, foglalkozniuk, megöngyilkolt, kristallnacht, tisztázatlan, bűnüldözésre, elszunnyadna, találgatások, bizonyítékok, atomrakétáig, sportcsarnok, asszisztálás, házkutatáson, szabályainak, felelősségre, kapcsolódóan, prominenseit, bűnszervezet, krisztinának, illetékesek, fokosaikkal, tízenötezer, disznóságot, robbantások, podolszkban, foglalkozni, állításaiig, közlekedési, merényletek, körülmények, befekszenek, minimálisan, nagyságrend, megszavazza, felmerülhet, összevissza, belefáradva, százharminc, fohászkodik, titkosítják, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 4939
  • e Hét: 19169
  • e Hónap: 30280
  • e Év: 183776
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.