Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
El innen
  2015-07-06 22:27:21, hétfő
 
  El innen

Megfigyeltem, hogy azok, akik lelkesen éljeneznek, ha a beözönlő idegen etnikai elemről van szó, éppoly lelkesen bólogatnak arra, hogy a magyar menjen el.
Menjen nyugatra, mert itt rossz. Fájdalom, sokan, akik a beözönlés veszélyeit felismerik, a kiözönlését nem. Én viszont nem tudom mi a baj az országgal.
Simán gyalázhatom a rendszert, legfeljebb letilt a facebook egy hétre. Rendben, van, amiért le is csuknak, de olyan 1970-ben is volt, meg 1870-ben is. Trianon után voltak területek, ahol a magyar állami hivatalnok még dolgozott, de a fizetés pestről már nem jött több hónapja, én meg, ha koszos a billentyűzet, nem pucolom meg, kidobom, és veszek másikat a média merktban. Miért kell innen elmenni?

Ja, hogy materialista kiürült világ. De nyugatra, ahol kategóriákkal rosszabb? Ahol a buzifelvonuláson a polgármester is ott vonul? Tarlóst nem láttam még vonulni.
Nálam a bicska is kinyílik, amikor látom, hogy valaki Németországból, meg Londonból osztja az észt, hazaárulóz, és tudja jobban, hogy mit kéne mikor és kinek.
Úgy tudom, van egy mondat, ami így hangzik "Itt élned-halnod kell"
Nem az, hogy itt élned kell, ha évente vehetsz kocsit.

A Kárpát medencét elhagyni magyar embernek akkor szabad, ha kötél várja. "Életszínvonalért", autóért, Slipknot koncertért soha.
Mire föl ítéljük el az erdélyi magyart, hogy oláh iskolába íratja a gyerekét, ha a csonkaországi németre cseréli a nyelvét, mert 5 éves az autója?
Aki kimegy és kint nősül, annak a gyereke már nem lesz magyar. Egy darabig még lehet megosztani a kucuc infos cikkeket, meg Kárpátiát hallgatni, de a másod harmatgenerációt ez nem érdekli. Az a magyar éppúgy elveszett, mintha abortálták volna.
Több embert ismerek, aki kiment - és onnan radikális a kommentjeiben - de egy se azért ment ki, mert börtön várt volna rá, vagy, mert nem volt mit ennie. Életerős, húszas-harmincasok. Akiknek "elegük volt" a 140 nettóból. De megvetik a kárpátaljait, aki ,,feladja az ősi földet", és a székely is tartson ki, mert "Vesszen Trianon!"


http://pozsonyiadam.blogspot.hu/2015/06/el-innen.html?spref=fb
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: harmatgenerációt, buzifelvonuláson, életszínvonalért, németországból, kategóriákkal, csonkaországi, kommentjeiben, materialista, pozsonyiadam, polgármester, kárpátaljait, megfigyeltem, billentyűzet, harmincasok, gyalázhatom, kiözönlését, abortálták, hivatalnok, veszélyeit, legfeljebb, koncertért, felismerik, megosztani, bólogatnak, éljeneznek, hazaárulóz, kárpátiát, beözönlés, országgal, hallgatni, londonból, rendszert, radikális, dolgozott, elveszett, területek, beözönlő idegen, magyar menjen, beözönlés veszélyeit, magyar állami, fizetés pestről, média merktban, erdélyi magyart, csonkaországi németre, kucuc infos, másod harmatgenerációt, Vesszen Trianon,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  A könnyek összegyűjtése  Búzaszentelés  Gondolatok az életről és szere...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gaál Viktor gondolata  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 23  Szép estét kedves látogatóimna...  Ma a legtöbb civilizált ember ...  Környezetvédelem  Pocsai Piroska - NE SIESS!  Idézetek a barátságról  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Különös!  Facebookon kaptam  Mosolyogtál már ma?  A hét szűk esztendő  Életművészet  Önmagaddal nem lehetsz elégede...  Két ember becsülete  Facebookon kaptam  Különös!  Facebookon kaptam  A végzet az  A könnyek összegyűjtése  Facebookon kaptam  Ma a legtöbb civilizált ember ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép Ernő - Virágzó akácfák  Föld napja április 22  Nehezen engedem  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Aki a sorsa útján jár, gyakran...  Jó éjszakát  György napra  képre írva  Beney Zsuzsa - Balatoni elégia  Facebookon kaptam Krisztinától  György napra  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gárdonyi Géza - Április végén  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Április 22. a Föld napja,  Jó éjt  Jó éjszakát  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 24  Facebookon kaptam  Önmagaddal nem lehetsz elégede...  Facebookon kaptam  Szép Ernő - Virágzó akácfák  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa  Facebookon kaptam  Az embernek a társa: hiányzik.  Messziről jött ember  Facebookon kaptam  Próbálkozni kell ahhoz,  Maradék idő  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa  A világnak égető szüksége van ...  Paul David Tripp Április 26  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Környezetvédelem  Minden gyerek jó.  Facebookon kaptam  Jó éjt  Beney Zsuzsa - Balatoni elégia  Facebookon kaptam  A végzet az  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Minden szülő a lényével nevel.  Emberként automatikusan értéke...  Facebookon kaptam  Minden gyerek jó.  Ma a legtöbb civilizált ember ...  Facebookon kaptam  Ma a legtöbb civilizált ember ...  Facebookon kaptam  Bella István: Zsoltár  Szent György nap 
Bejegyzés Címkék
beözönlő idegen, magyar menjen, beözönlés veszélyeit, magyar állami, fizetés pestről, média merktban, erdélyi magyart, csonkaországi németre, kucuc infos, másod harmatgenerációt, harmatgenerációt, buzifelvonuláson, életszínvonalért, németországból, kategóriákkal, csonkaországi, kommentjeiben, materialista, pozsonyiadam, polgármester, kárpátaljait, megfigyeltem, billentyűzet, harmincasok, gyalázhatom, kiözönlését, abortálták, hivatalnok, veszélyeit, legfeljebb, koncertért, felismerik, megosztani, bólogatnak, éljeneznek, hazaárulóz, kárpátiát, beözönlés, országgal, hallgatni, londonból, rendszert, radikális, dolgozott, elveszett, területek, megvetik, merktban, kinyílik, életerős, facebook, lelkesen, nettóból, cikkeket, slipknot, iskolába, beözönlő, elhagyni, fájdalom, medencét, nyugatra, blogspot, gyerekét, rosszabb, embernek, hangzik, fizetés, ismerek, érdekli, vonulni, darabig, tarlóst, ítéljük, vehetsz, pucolom, kidobom, gyereke, elmenni, hónapja, kiürült, másikat, autóért, pestről, viszont, székely, feladja, rendben, akiknek, tartson, trianon, cseréli, nyelvét, etnikai, elemről, németre, csuknak, vesszen, magyart, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 5313
  • e Hét: 19543
  • e Hónap: 30654
  • e Év: 184150
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.