Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
NEMZETÁLLAm
  2016-01-28 16:09:11, csütörtök
 
  2016. január 27., szerda

NEMZETÁLLAM


Valamilyen oknál fogva a mongolfolt éppen otthon járó tulajdonosának az a kényszerképzete, hogy meg kell, és pünkt neki kell megvédenie az európai nemzetállamokat.
A törekvés érthető, hiszen ezidáig bármit is megvédett, abból mindig leesett egy-két ezermilliárd, melynek csurgaléka az ő magánvagyonát gyarapította.
Pedig nincs könnyű dolga, hiszen a lopott holmit - megszokásból - el kell dugni, bár egyre lazábban tudja ezt a kérdést is kezelni.
Lazacsávó a mi Lánglelkű, ám Enyveskezű vezérünk.
Teheti, hiszen a zemberek egészen addig szarnak a trógerkodásaira, ameddig konkrétan az éhhalál küszöbére nem érnek, és még akkor sem lázadnak ha nyitva van a helyi dögkút.
Nem is igen értik a dolgokat, hiszen kit érdekel, hogy a mennyekben mi folyik, ha a saját kis világukban nem fagy be az utcai csap, vagy legalább a konyhai gáztűzhely felett elő tudják adni a makk ászt.

De azért ez a nemzetállam védelme számomra rejtély.
Ezek szerint Szellemi Világítótornyunk azt képzeli, hogy Magyarország - nemzetállam.
Hát próbáljuk ezt az elképzelést kicsit cizellálni.
Magyarország első királya, Szent István felesége a bajor Gizella volt, aki nagyszámú német lovag kíséretében érkezett Magyarországra, ahol is lovagjai Koppányon kívül a magyar szűzeket is kardélre hányták, számos kis turmixal gyarapítva a frissensült királyságot.
Jöttek-mentek, és ismét jöttek a kunok, kikre a kunságok, meg a kunhalmok emlékeztetnek, meg a széles járomcsontú szép magyar menyecskék, ők itt is maradtak.
Aztán jöttek a tatárok, akiknek kedvenc szórakozása volt, hogy az elfoglalt települések falai elé hajtották a lakosságot, ahol is az anyákat és leányaikat férjeik és fiaik éber tekintete előtt megpocsékolták, majd a férfiak mentek rabszolgának vagy a fejeikből építettek ügyibevaló kis dombocskákat.
Aztán jöttek a németek, az itáliai várépítő-mesterek, akik szintúgy itthagyták genetikai nyomukat, és akkor még nem beszéltünk török testvéreinkről, kik százötven évig szerencséltettek bennünket, miközben asszonyaink, kiknek java addigra már genetikailag kissé kevertnek volt tekinthető, időnként hanyatt vágták magukat Alibabának, hogy csak úgy porzott a dikó.
Merthogy jobb szenvedni, mint halottnak lenni, nem szólva arról, hogy egy konszolidált megszállás alatt még lehetett akár kellemesen is szenvedni, ki tudja?
Végtére is, tulajdonképpen nekik köszönhetjük a svábokat, akik igen sok jót tettek ezzel az országgal, habár életviteli mintájukat nemigen tudták átörökíteni...

Amikor a németek, vallonok, svájciak, spanyolok, itáliai népek kiverték tőlünk a törököket, bizony, sok esetben ismét az asszonyok hozták meg az áldozatot, mint utána még oly sokszor, hiszen járt erre utána még osztrák, német, orosz, az áldozatnak köszönhető, hogy még él az ország, különben régen kihaltunk volna, mint a vizigótok.
És akkor arról még nem is beszéltünk, hogy maga az ország eleve soknemzetiségű volt, a szerbek, horvátok, Szlavónia népe, a móc hegyipásztorok, tót tutajosok, ruszin favágók mind-mind a magyar király alattvalói voltak, a nemességük pedig magyar nemes, még ha egy szót sem tudott magyarul egész életében sem.
És ez így volt jól, egészen addig, ameddig a nemzetiségek meg nem unták, hogy sok esetben fapados alattvalóknak kezelik őket, és a "magyar" primátus kezdett az idegeikre menni.
Ezért aztán - miutána Magyar Királyság részéről semmiféle fogadókészség nem volt arra, hogy nemzeti érdekeiket és büszkeségüket figyelembe vegyék - megindult a harc saját államaik létrehozásáért, melyet aztán Trianon teljesített be és hitelesített.
A mai Magyarország területén viszont rengetegen maradtak a királyi Magyarország polgárai közül, mert azt hitték, hogy az Osztrák-Magyar Monarchia romjain virágzó állam épül, de a romok maradtak, a virágzás meg elmaradt.
Szóval, van itt kérem minden, ebben a kárpát-medencei katyvaszban, csak nemzetállam nincs, merthogy inkább vagyunk egy érdekes, fanyar koktél, mint tiszta bor, de ez akár az előnyünk is lehetne.

De nem az, mert mi nemzetállam szeretnénk lenni, legalábbis Orbán víziója szerint.
Pedighát, ugye...
Ki hát a magyar?
Vegyük sorra:
A jobboldal értelmezése szerint magyar az, akit ők magyarnak tartanak,
Ennek értelmében kimaradnak a nemzetből a cigányok, a zsidók és a pirézek, ellenben magyarnak számítanak a svábok, jóllehet a múlt század első felében erős nyomás nehezedett rájuk, hogy eredeti neveiket magyarosítsák, az állami alkalmazás előfeltétele volt sok esetben a szépen csengő pengőn vett név.
Így lett Knausz Ferencből Szombathelyi Ferenc, mire végrehajtották rajta az ítéletet, de említhetnénk a Szalosian családból származó Szálasit, a Reich fivéreket, kommunista Rajk Lászlót és a nyilas Reich Endrét, de akár Kádárt is, akit ma is előszeretettel neveznek Csermaneknek irigyei.
Ha azt halljuk, hogy Kossuth, akkor egy nagy magyar hazafit vizionálunk, holott egy tót kisnemesről van szó, kinek neve kecskést jelent, a legnagyobb magyar költő, Petőfi is Petrovics volt, az aradi vértanúk között sem túlreprezentáltak a magyarok.
Szinte az összes magyar Nobel-díjas zsidó, Bartók és Kodály zenéjében román és délszláv motívumok hemzsegnek, Munkácsy Mihály Lieb Mihályként született, talán még Ady, de ő lenne az első, aki leköpné ezeket, ha élne.
Ami azt illeti, talán két népcsoport van ma Magyarországon, amelyik "tiszta" vérvonalú, a vallásukat gyakorló zsidók és a cigányok, habár utóbbiak asszimilációja a Kádár-rendszerben igen erős ütemben folyt.
Szóval ettől vagyunk mi nemzetállam, mínusz a zsidók és a cigányok, merthogy azért a keveredésnek is van határa, meg aztán olyan jó valakit lenézni a származása miatt, hiszem ezen az alapon csak megszületni nehéz.
Lehetnénk persze a történelem által összekovácsolt, vegyes származású magyarok is, de nem ilyenek vagyunk, hanem két-három ideológia alapján folyvást egymást verő, egymásra acsarkodó-irigykedő szolganép.
Kertész Ákos, gyere haza, neked volt igazad!

Ért persze már meglepetés egy-két embert fajmagyarságával kapcsolatban, hiszen derült itt már ki zsidófaló politikusolról is, hogy a kedves nagymama származása nem kimondottan turáni, és ha a félcigány népesség sorbaállna, hát a Jobbik székházától Csenyétéig állna a sor, de erről nem illik tudomást venni, mi szeretjük az igazságot kerülgetni, mint liba a pocsolyát...
Mindennek dacára a Vezér, aki rossz nyelvek szerint nem a turulban született, hanem Dinicu Pacsirtájában, mégis a nemzetállamot óvja, holott mi, magyarok, egy virtuális nemzet vagyunk a megtestesült multikulti maga.
Ha Poci mindenkit elüldözne, aki nem magyar, akkor maga is migrálhatna farokfelcsapva, de persze ő magát myagyarnak tartja és folyvást a "mi, magyarok" szófordulatot használja.
Holott őt még a saját szarbanszületett alkotmánya sem erre jogosítja fel, hanem a magyar állampolgárok államának időszakos irányítására, míg csak a nép el nem kergeti, mondjuk Mongóliába, oda talán nem tud Ubert rendelni...
Mindenesetre a helyzet kiszámíthatatlan, hiszen az Unió türelme fogytán van, ha sokat okoskodik ez a szellemi lapály, akkor itt maradunk Schengen nélkül, pénz nélkül, nemzetállami drótkerítéseink közé zárva.
Ez az ember nem érti, hogy mit jelentenek számunkra az európai értlékek, normák, kultúra, ez csak a harácsoláshoz és az ország megosztásához, a saját kis szemétdombja megőrzéséhez ért, de ahhoz aztán nagyon.
Szerencséje van velünk, kevés nemzettel lehetne ezt megtenni.

Persze ennek is vége lesz egyszer, de jó lenne, ha ez az egyszer minél hamarabb eljönne, mert a jellem romlik, a gerinc hajlik, évtitzedek kellenek ahhoz, míg kiheverjük ezt az mocskot, aki már régen túl van azon, amit a repülőknél "point of no return"-nak szotak hívni - ez az a pont, melyen túl már nem elegendő az üzemanyag a visszatéréshez.

Vagy mi leszünk a XXI. század kihalásra ítélt vandáljai...





http://www.pupublogja.hu/2016/01/nemzetallam.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: szarbanszületett, fajmagyarságával, szerencséltettek, világítótornyunk, kiszámíthatatlan, drótkerítéseink, kényszerképzete, nemzetállamokat, trógerkodásaira, megpocsékolták, tulajdonképpen, hegyipásztorok, végrehajtották, testvéreinkről, létrehozásáért, soknemzetiségű, magyarországra, összekovácsolt, politikusolról, visszatéréshez, asszimilációja, tulajdonosának, farokfelcsapva, magyarországon, előszeretettel, emlékeztetnek, magyarosítsák, szófordulatot, pacsirtájában, nemzetállamot, állampolgárok, magánvagyonát, fogadókészség, büszkeségüket, harácsoláshoz, alattvalóknak, mongolfolt éppen, európai nemzetállamokat, törekvés érthető, lopott holmit, zemberek egészen, éhhalál küszöbére, helyi dögkút, utcai csap, konyhai gáztűzhely, makk ászt, nemzetállam védelme, elképzelést kicsit, bajor Gizella, magyar szűzeket, frissensült királyságot, kunhalmok emlékeztetnek, Szellemi Világítótornyunk, Szent István, Magyar Királyság, Osztrák-Magyar Monarchia, Knausz Ferencből Szombathelyi Ferenc, Rajk Lászlót, Reich Endrét, Munkácsy Mihály Lieb Mihályként, Kertész Ákos, Dinicu Pacsirtájában,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam Krisztinától  Neked tudnod kell  Szívem tiéd  Zilahy Lajos gondolata  Fekete-erdő desszert  Jónás Tamás – Végtelen b...  Egy hatékony szolga  Facebookon kaptam  Hogy lehet megtartani  Akarat  Alvó cicák  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Fekete-erdő desszert  Facebookon kaptam  Soha ne kedvezz...  Mai harmónia kártyám  Bounty krémes  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Png kutya  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Png lepke  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Makszim Gorkij gondolata  Minden harmadik...  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Facebookon kaptam  Png rózsa csokor  Png csokor  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  A sors  Mai harmónia kártyám  Albert Einstein gondolata  Az igazi szeretetért rendszeri...  Ágai Ágnes – Csendélet  Facebookon kaptam  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Az engedelmesség miért nem vál...  Facebookon kaptam  Reménység és erő Krisztustól e...  Png kutya  Facebookon kaptam  Hogy lehet megtartani  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Neked tudnod kell  Facebookon kaptam  A másik dolog,  Sokan azt tartják  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Varga János Veniam - Fontos sz...  Szép álmokat!  Nem számIt  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  Őrizkednünk kell...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Facebookon kaptam  A sors  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Albert Einstein gondolata  Minden harmadik...  Albert Einstein gondolata  Facebookon kaptam Krisztinától  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  210 éve született a SZÓZAT meg...  Facebookon kaptam  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Nem számIt  Sokan azt tartják  Hogy lehet megtartani  Makszim Gorkij gondolata  A sors  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hiányzik  Hogy lehet megtartani  Facebookon kaptam  képre írva  Ágai Ágnes – Csendélet  George Byron - Ahogy itt jár -...  Nem számIt  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Jónás Tamás – Végtelen b...  Tanuld meg ezt a versemet  Akarat  Png cica  Tanuld meg ezt a versemet  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Paul David Tripp Április 21  Örülök, hogy látlak!  Szabolcska Mihály – Ákác... 
Bejegyzés Címkék
mongolfolt éppen, európai nemzetállamokat, törekvés érthető, lopott holmit, zemberek egészen, éhhalál küszöbére, helyi dögkút, utcai csap, konyhai gáztűzhely, makk ászt, nemzetállam védelme, elképzelést kicsit, bajor Gizella, magyar szűzeket, frissensült királyságot, kunhalmok emlékeztetnek, széles járomcsontú, elfoglalt települések, férfiak mentek, fejeikből építettek, itáliai várépítő-mesterek, konszolidált megszállás, asszonyok hozták, áldozatnak köszönhető, ország eleve, magyar király, nemességük pedig, idegeikre menni, harc saját, királyi Magyarország, romok maradtak, kárpát-medencei katyvaszban, jobboldal értelmezése, múlt század, állami alkalmazás, szépen csengő, nyilas Reich, nagy magyar, legnagyobb magyar, aradi vértanúk, összes magyar, vallásukat gyakorló, származása miatt, alapon csak, történelem által, kedves nagymama, félcigány népesség, igazságot kerülgetni, turulban született, nemzetállamot óvja, virtuális nemzet, megtestesült multikulti, saját szarbanszületett, magyar állampolgárok, helyzet kiszámíthatatlan, szellemi lapály, európai értlékek, ország megosztásához, egyszer minél, jellem romlik, gerinc hajlik, szarbanszületett, fajmagyarságával, szerencséltettek, világítótornyunk, kiszámíthatatlan, drótkerítéseink, kényszerképzete, nemzetállamokat, trógerkodásaira, megpocsékolták, tulajdonképpen, hegyipásztorok, végrehajtották, testvéreinkről, létrehozásáért, soknemzetiségű, magyarországra, összekovácsolt, politikusolról, visszatéréshez, asszimilációja, tulajdonosának, farokfelcsapva, magyarországon, előszeretettel, emlékeztetnek, magyarosítsák, szófordulatot, pacsirtájában, nemzetállamot, állampolgárok, magánvagyonát, fogadókészség, büszkeségüket, harácsoláshoz, alattvalóknak, megosztásához, említhetnénk, kapcsolatban, irányítására, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 181
  • e Hét: 14411
  • e Hónap: 25522
  • e Év: 179018
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.