Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Jobbik: Terry Black a Fidesz új szóvivője
  2016-11-17 23:44:09, csütörtök
 
  Jobbik: Terry Black a Fidesz új szóvivője


2016. november 11. 15:07
Hunhír.info

A Jobbik szóvivője szerint Terry Black lehet a Fidesz politikusok meghosszabbított karja, az ötpárti egyeztetés kapcsán pedig úgy látja, hogy az MSZP lemondott a 2018-as választásról. Jakab hangsúlyozta, hogy a Fidesz szavazók többsége szerint a Jobbik helyes döntést hozott akkor, amikor a letelepedési kötvények kivezetéséhez kötötte az alaptörvény-módosítást.


Ahogy arról portálunk is beszámolt nyílt levelet írt Vona Gábor felesége Orbán Viktor feleségének, azt kérve, hogy állíttassa le a férjével szembeni médiahadjáratot, miután az egyik kereskedelmi tévében homoszexuális kapcsolatokkal vádolták meg a Jobbik elnökét.

,,Egyáltalán nem tudom ki az a Terry Black. Terry Black egy filozófus, egy tudós, egy politológus, hogy ilyen komolyan kell venni az ő véleményét. Nem akarom elviccelni a kérdést: Terry Black nyilvánvalóan a Fidesz új szóvivője, aki megtestesíti az Orbán - Habony féle új egység polgári értékrendjét, ezért szerepelhet a TV2 főműsor idejében és mondhat teljesen abszurd dolgokat" - mondta Jakab Péter a Jobbik szóvivője az ATV Start műsorában, aki nem érti, hogy ,,a Fideszes politikusok meghosszabbított karjaként Terry Black miért érzi úgy, hogy neki turkálnia kéne a Jobbikos politikusok paplanjai alatt".

A szóvivő azt is elmondta, hogy nem érti, hogy Terry Black átérzi-e annak a felelősségét, amit mondott, hiszen Vona Gábornak van egy kisfia, akinek be kell mennie az iskolába, ahol számára kellemetlen és érthetetlen kérdéseket kaphat.

A Fidesz szavazók többsége egyetért a Jobbikkal

,,Nem az a hazaáruló, aki minden kaput be akar zárni a bevándorlók előtt, hanem az a hazaáruló, aki úgy döntött, hogy pénzért letelepedési kötvényeken keresztül bárkit beengedhet az országba. Nem csak a gazdag migránsokat, hiszen nagyon jól tudjuk, hogy azok a bevándorlók, akik az Iszlám Állam területén élnek, de már menekülni kényszerülnek, az elmúlt években olyan dollármilliókat halmozhattak fel, aminek a segítségével nem csak a saját jövőjüket tudják megalapozni, hanem a kinti szegényebb terroristákból álló hálózatukat is át tudják költöztetni" - mondta Jakab Péter.

Szerinte semmire sem garancia, hogy Lázár János ismét belengette, hogy meg fogják szüntetni a letelepedési garancia, hiszen ezzel párhuzamosan Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter hetente ismételgeti, hogy nem biztos, hogy a letelepedési kötvényeket ki kéne vezetni.

Jakab Péter azt is elmondta, hogy a napokban nyilvánosságra került felmérés alapján a Jobbik szavazóinak 80-90 százaléka egyetért a párt álláspontjával.

Jakab hangsúlyozta, hogy a Fidesz szavazók többsége szerint a Jobbik helyes döntést hozott akkor, amikor a letelepedési kötvények kivezetéséhez kötötte az alaptörvény-módosítást.

Az MSZP már lemondott a választásról

Ötpárti egyeztetést kezdeményez a Jobbik a Pharaon-ügy és a letelepedési kötvények miatt. ,,A Fidesz-KDNP és az MSZP már jelezte, hogy nem kívánnak részt venni az egyeztetésen, ez is azt mutatja, hogy a nemzeti együttműködés csak szavak szintjén működik, de a valóságban nem, még olyan kérdésekben sem, amelyek a nemzetbiztonsági kockázatot jelentenek" - mondta Jakab Péter.

A szóvivő szerint az MSZP ezzel azt mutatja meg, hogy nem érett meg arra, hogy bármilyen szinten részt vegyen a magyar politikai elit működésében, és a 2018-as választásról szerinte már letettek.

atv.hu


http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=98841
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: nemzetbiztonsági, meghosszabbított, médiahadjáratot, dollármilliókat, nemzetgazdasági, terroristákból, kapcsolatokkal, álláspontjával, nyilvánosságra, nyilvánvalóan, homoszexuális, együttműködés, kényszerülnek, kivezetéséhez, hangsúlyozta, segítségével, halmozhattak, választásról, egyeztetésen, felelősségét, letelepedési, megtestesíti, értékrendjét, párhuzamosan, kereskedelmi, alaptörvény, működésében, bevándorlók, feleségének, szerepelhet, politológus, kérdésekben, politikusok, kellemetlen, érthetetlen, kötvényeken, ötpárti egyeztetés, 2018-as választásról, letelepedési kötvények, férjével szembeni, egyik kereskedelmi, bevándorlók előtt, gazdag migránsokat, elmúlt években, saját jövőjüket, kinti szegényebb, letelepedési garancia, letelepedési kötvényeket, napokban nyilvánosságra, párt álláspontjával, nemzeti együttműködés, nemzetbiztonsági kockázatot, Terry Black, Vona Gábor, Orbán Viktor, Jakab Péter, Vona Gábornak, Iszlám Állam, Lázár János, Varga Mihály,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Ne kapaszkodj magasabbra,  Alázat  Facebookon kaptam  Az igazi szeretetért rendszeri...  Facebookon kaptam Krisztinától  Akarat  Akarat  Facebookon kaptam  Kerüld el az evangélium örömén...  Png férfi  Szép napot kívánok  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png virág  Egy maradéktalanul uralt világ  Akarat  Éretlen vers  Radikális szeretet  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Png rózsa csokor  Facebookon kaptam  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Nagyon különös  Facebookon kaptam  Nem tudhatod  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Szép estét kedves látogatóimna...  Makszim Gorkij gondolata  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Minden harmadik...  Alázat  Alvó cicák  Éretlen vers  Facebookon kaptam  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Kellemes délutánt kívánok  Alázat  Kövesd a cowboyt!  Lóhere  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos gondolata  Albert Einsteinről  Facebookon kaptam  Minden harmadik...  Szép estét kedves látogatóimna...  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Fekete István - Akác  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Kerüld el az evangélium örömén...  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  210 éve született a SZÓZAT meg...  Ami embereknek lehetetlen, az...  Popper Péter szavai  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Png virág  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Nem számIt  George Byron - Ahogy itt jár -...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Paul David Tripp Április 19  Irgalom és ítélet  Jó éjszakát  Png ház  Hiányzik  Akik bántanak téged  Facebookon kaptam  Lóhere  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Julian Brass gondolata  Erdőn  A másik dolog,  Facebookon kaptam  Akarat  Egy maradéktalanul uralt világ  Alázat  Png kutya  Szép álmokat!  Fekete-erdő desszert  Facebookon kaptam  Kellemes délutánt kívánok  Gonosz démon-álarc  Mindig jusson idő nevetni  Albert Einsteinről  Reménység és erő Krisztustól e...  Facebookon kaptam  Kövesd a cowboyt!  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Akarat  Még csak most kezdődik a nap 
Bejegyzés Címkék
ötpárti egyeztetés, 2018-as választásról, letelepedési kötvények, férjével szembeni, egyik kereskedelmi, bevándorlók előtt, gazdag migránsokat, elmúlt években, saját jövőjüket, kinti szegényebb, letelepedési garancia, letelepedési kötvényeket, napokban nyilvánosságra, párt álláspontjával, nemzeti együttműködés, nemzetbiztonsági kockázatot, szóvivő szerint, magyar politikai, nemzetbiztonsági, meghosszabbított, médiahadjáratot, dollármilliókat, nemzetgazdasági, terroristákból, kapcsolatokkal, álláspontjával, nyilvánosságra, nyilvánvalóan, homoszexuális, együttműködés, kényszerülnek, kivezetéséhez, hangsúlyozta, segítségével, halmozhattak, választásról, egyeztetésen, felelősségét, letelepedési, megtestesíti, értékrendjét, párhuzamosan, kereskedelmi, alaptörvény, működésében, bevándorlók, feleségének, szerepelhet, politológus, kérdésekben, politikusok, kellemetlen, érthetetlen, kötvényeken, hálózatukat, költöztetni, szavazóinak, kötvényeket, ismételgeti, egyeztetést, megalapozni, migránsokat, kezdeményez, jelentenek, valóságban, szegényebb, állíttassa, beengedhet, kockázatot, elviccelni, belengette, egyeztetés, kérdéseket, módosítást, véleményét, egyáltalán, filozófus, keresztül, százaléka, miniszter, kötvények, szüntetni, szóvivője, jövőjüket, menekülni, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2637
  • e Hét: 16867
  • e Hónap: 27978
  • e Év: 181474
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.