Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Posta Imrét feljelentette az I
  2008-05-30 22:20:17, péntek
 
 
Posta Imrét feljelentette az In-Kal
A Köztársasági Őrezred volt beosztottját beperelte a héber nevű magánsereg, amiért leleplező nyilatkozatokat tett.
hubatka, cs, 2008/05/29 - 23:58

* Bejelentkezés Regisztrálj!
* privát üzenet
* nyomtatóbarát verzió
* Küldés ismerősnek

Kategóriák:

* Belföld
* In-Kal

A Köztársasági Őrezred volt szakpszichológusa nyíltan beszélt azokról a törvénysértésekről és visszaélésekről, amelyeket az In-Kal követett és követ el ma is.

Néhány hónappal ezelőtt tettük közzé a Bombagyár TV Posta Imrével készített exkluzív interjúját, amely nagy visszhangot váltott ki országszerte. Imre azóta rendszeresen beszélt az In-Kal Security viselt dolgairól.

Imre épp az imént küldte át annak a magánvádas feljelentésnek a szövegét, amelyet a személyesen a biztonsági cég sértődött vezetője, Lasz György írt alá és adott át a Pesti Központi Kerületi Bíróságnak. Az In-Kal szerint Imre egyetlen szava sem igaz, mindez csupán megtévesztés, és az In-Kal annyira talpig becsületes, hogy az már fáj. Kíváncsian várjuk az ügy végkifejletét. Posta Imrével hamarosan újabb interjút készítünk.

(Bombagyár)

Időközben Posta Imre az alábbi helyzetelemzést juttatta el szerkesztőségünkhöz.

Tisztelt Honfitársaim!

Azt gondolhatnánk, hogy ettől már nem lehet lejjebb csúszni. Nos, a kollektíven eltussolt olajügyek, Posta Bank botrány, Tocsik - jelenség, Centrum Kft. nem létező ügyei, Kulcsár- gubanc, Zuschlag-jelenség mellé újabb eklatáns példa készül felzárkózni. Az In-Kal Security reklámkampányba kezdett. Olyan módon, ahogy ez a nagykönyvben meg van írva.

A közszájon forgó, a média minden spektrumát megfutott kérdésekben indít ellenem rágalmazási pert, amelyen már minden jó ízlésű honfitársamnak illene felháborodni és nem lecsillapodva kikérni magának.

Már megint a nyúl viszi a puskát! De talán nem is ez a lényeg, mert szerintem mindazon jelenségek, amelyekkel az In-Kal neve, jelenléte, üzleti tevékenysége kapcsolatba hozható, azt mutatják, hogy ez a csapat a biztonsági szolgálatok közül a legkiválóbb. Ezt jelzi az is, hogy a rendőrök régtől fogva attól tartanak, hogy - tapasztalataikból okulva -, a civil társaság átveheti a jogköreiket, miközben azt érzékelik, hogy a rendőri vezetők ezt a tendenciát nem hogy gátolnák, hanem még segíteni is igyekeznek, aktív, vagy passzív hozzájárulásukkal.

Bár a feljelentés önmagában csak a megfélemlítésemet, ellehetetlenítésemet szolgálja, ez mintegy hadüzenet is azon honfitársaimnak, akik az igazat mondják, nem csak a valódit. Ugyanakkor ez a fegyver visszafelé is elsülhet, mert az In-Kal témakörben - minden bizonnyal - sok-sok csontváz hever még a szekrényben, amelynek ajtaja egyre nagyobb résre tárul.

Gondolkozzanak el azon, hogy ebben a kérdésben nem is maga a cég lehet a ludas, hiszen ők csak élnek a felkínált lehetőségekkel. Hol az állami szervek, a kormány felelőssége, a rendőrség, ügyészségek érintettsége? Mit tesznek a titkosszolgálatok ebben a kérdésben? Szilvásy úr NBH-ja, ahol nemrégiben annyi eset pattant ki, hogy alig győzték befoldozni a kétes hírű és funkciójú társaság mundérját (akkor mi lehet még ott?)?

Persze mindenben van valami jó. Ez az eset bebizonyíthatja, hogy változott-e valamit az eddig folyamatos hazugságban tengődő ,,magyar" közigazgatás. Elkezdünk-e végre fölnőni a sokat emlegetett demokráciához, aminek sok önálló gondolkodású és bátor emberre van szüksége, nem sumák haszonlesőkre, akikből manapság dömping van.

Ezekben a kérdésekben maga a magyaros nevű In-Kal Security cég és tulajdonosi köre biztosan vétlen! Ugyanakkor ennek az ellenkezője is kiderülhet.

Mert az igazságot nem lehet elhallgattatni!

Posta Imre

(K.I.)

Alább pedig a feljelentés szövege - külön érdemes megfigyelni, ahogy az in-kalosok újrafogalmazzák Posta Imre szavait. Játsszunk el azzal, hogy kivesszük mondataikból az "azt sejteti", "arra enged következtetni" stb. megfogalmazásokat, és egy szinte tökéletes leírását kapjuk az In-Kal működésének és mibenlétének. Az egyértelműség kedvéért aláhúztuk ezen bemutatkozó mondatokat.

Pesti Központi kerületi Bíróság
1055 Budapest, Markó u. 25.

Tisztelt Bíróság!

In-Kal Security 2000 Kft. (1054 Budapest, Báthory u. 24. ) Lasz György ügyvezető igazgató magánvádló kívül jelzett jogi képviselőm útján (1000. sz. ügyvédi Iroda, 1027 Budapest, Medve u. 28. V/1., ügyintéző ügyvédek: dr. Dantesz Péter és dr. Gaal Szabolcs, meghatalmazás M/1 alatt csatolva) Posta Imre (ismeretlen lakcímű) személlyel szemben az alábbi

magánvádas eljárásban vizsgálandó

feljelentést

teszem:

Posta Imre a Köztársasági őrezred volt szakpszichológusa 2008. január 22.-24. napja között a www.kuruc.info internetes portálon a ,,Bombagyár" című műsorban a magánvádlóra vonatkozóan a következő becsület megsértésére alkalmas, egyben egytől egyig valótlan kijelentéseket tette:

1.)
7 perc 44 másodperc:
,,Bizonyos biztonsági cég beleékelődött a mi szakmai munkánkba" (vágóképek In-Kal logóval ellátott gépjárművek a háttérben.)

,,Már-már kicsavarta a fiúk kezéből azt a szakmai tevékenységet és átvette - az In-Kal Security-ről van szó. (vágókép: In-Kal Security székháza)

E kijelentések alkalmasak a becsület csorbítására, mert azt a látszatot keltik, hogy a rendőrség szakmai munkáját átvette magánvádló, így e körben egy magáncég jár el a Magyar Köztársaság rendőrsége helyett, azaz a magánvádló egyenlő a rendőrséggel.

2.)
8 perc 05 másodperc
,,Meg kell nézni a honlapjukat, a nyáron még Garamvölgyi úrral hirdették magukat, többek között rajta volt, azóta levették őt a honlapjukról. Olyan összefonódások tapasztalhatók és itt azért tudni kell, hogy állami költségvetésből, a mi pénzünkből, polgárok pénzéből adóforintok hogyan vándorolnak át magáncégek zsebébe. Gyakorlatilag az In-Kal-ról szól igazán a történet." (vágókép: In-Kal honlap részlet)

E kijelentések szintén alkalmasak a becsület csorbítására, mert azt a látszatot keltik, hogy magánvádló tisztességtelen egyben törvényellenes, illetve jogellenes úton szerzi a bevételét, és ezzel megkárosítja az állampolgárokat.

3,)
8 perc 31 másodperc
,,Mintha szándékos lezüllesztés zajlana a rendőrségen belül azért, hogy akár egy ilyen magánbiztonsági cég is át tudja venni az egyébként államilag kötelezettséget vállalni hivatott szervezet munkáját."

E kijelentések szintén alkalmasak a becsület csorbítására, mert azt a látszatot keltik, hogy a magánvádló zülleszti le a rendőrséget, és a rendőrség alkotmányos és törvényes jogainak átvételére törekszik. Egyenesen levonható a következtetés:magánvádló állam az államban.

4.)
A riportertől a következő kérdés hangzik el:
,,Egy extrém esetben ez azt jelentheti esetleg, hogy az utcai rendőrök munkáját is ennek az izraeli cégnek az emberei veszik át?"

Már maga a kérdés, és annak sugallata figyelemreméltó.

8 perc 51 másodperc elkövető válasza:
,,Én azt gondolom, hogy van erre amerikai példa, és úgy gondolom, hogy olyan jogosultságokat tulajdonít magának már jelen pillanatban is ez a cég, erről a srácok nagyon sokat beszéltek, sőt az ügyem beindulásakor tanúvallomások is hangoztak el az ügyészségen. Az ügyészségnek ez nagyon kényelmetlen dolog volt, sőt annak idején én az RSZVSZ-es (vágókép: In-Kal logó) Őrezredet tartó sráccal is beszéltem, és a srác elismerte és a könyvemben meg is írtam, hogy az In-Kal-os szálak nagyon messzire nyúlnak. Ez nem a Köztársasági Őrezred, hanem a Köztárasági Őrezred fölött, sőt még a minisztériumot is átívelő, de lehet, hogy még a miniszterelnököt is átívelő szál. Ott vannak mindenhol, beszéltek a fiúk olyanról, hogy a saját autóikra rendőrségi matricát akartak kirakni, felragasztani, és gyakorlatilag őket fenyegették meg, ha valamilyen problémájuk akadt az In-Kal-lal, hogy ne baszogassák az In-Kal-osokat, és a parancsnok őket rótta meg. A srácok úgy érezték, hogy több esetben a helyszínre kimenve, a helyszín biztosításkor pl. a miniszterelnök úrnak a delegációját biztosították, hogy az In-Kal-osoknak nagyobb a jogosultsága, mint őnekik maguknak, de ettől cifrább dolgok is vannak (vágókép: In-Kal logó)

E kijelentések szintén alkalmas a becsület csorbítására, mert azt a látszatot keltik, hogy a magánvádló mindenkinél a Magyar köztársaság Alkotmányában rögzített szerveknél és személyeknél is nagyobb hatalom quasi ő irányítja az országot, egyben a rendőrségnél is nagyobb jogokkal rendelkezik.

5.)
10 perc 10 másodperc
A riportertől a következő kijelentés hangzik el:
,,Volt olyan pletyka, hogy október 23-án az embereket ütlegelő rendőrök igazából nem is rendőrök voltak, és akkor is nagyon sokat elhangzott az In-Kal Security neve pletyka szinten."

10 perc 21 másodperc elkövető válasza
,,Valószínűsíthető, hogy ezek nemcsak pletykák, mert azóta is lehet látni, illetve lehet hallani és tapasztalni, csak az internetet kell olvasni, tehát nekem ki sem kell tennem otthonról a lábam, olyan visszaéléseket, amire egyértelműen lehet következtetni arra, hogy ezek az emberek akár In-kal-osok is lehettek volna.
A napokban találkoztam ismerősökkel, kollégákkal, akik mesélték, hogy odáig fajult a helyzet, hogy jelen pillanatban az államtitkároknak is In-Kal Security matricás szolgálati autóik vannak, lehet, hogy a gépkocsi vezetőik is az, tehát olyan szinten van átszövődve, átitatódva a rendszer a magántőkével, hogy gyakorlatilag nagyon nehéz elkülöníteni, elválasztani azt, hogy hol kezdődik a rendőr és hol végződik az In-Kal-os".

E kijelentések szintén alkalmasak a becsület csorbítására, mert azt a látszatot keltik, hogy a Magyar köztársaság (sic!) egyik közigazgatási szervét magánvállalkozó látja el eszközökkel, és személyzettel. Egyben a rendőrség szakmai munkáját részben, illetve egészben átvette magánvádló, így e körben egy magáncég jár el a Magyar Köztársaság rendőrsége helyett, azaz a magánvádló egyenlő a rendőrséggel.

6.)
11 perc 09 másodperc
A riportertől a következő kérdés hangzik el:
,,Jelent-e valamilyen nemzetbiztonsági kockázatot, hogy ez az In-Kal Security nem is magyar tulajdonban lévő cég?"

11 perc 15 másodperc elkövető válasza:
,,Én azt gondolom, hogy az ügyészség, amikor nyomozást folytatott, olyan tanúvallomások is hangoztak el, amelyek egyértelművé tették, hogy ez nemzetbiztonsági kockázatot jelent. A megjelent könyvem erre utaló adatokat, sőt tanúvallomásokat foglal magában, ugyanis a srácok elmondták, hogy az In-Kal-osok levideózták az ő tevékenységüket. Bent ültek a védett személy kocsijában biztonsági gépkocsivezetők mellett, hallgatták a rádióforgalmazást, megfigyelhették a rádióforgalmazás kódszámait, és az is elhangzott, hogy tűntek el kódkártyák, és azt is lehet tudni, hogy sok biztosítási programban úgy vettek részt, hogy a biztosítási tervet is láthatták és látták is, tehát erről tanúvallomások vannak, és egyértelműen az irányba mutat, hogy ez nemzetbiztonsági kockázattal jár.
Ugyanakkor kolléga el is mondta az egyik riportműsorban az MTV ESTE műsorában, hogy volt precedens rá, hogy bűnöző In-Kal-ost, tehát körözött személyt rángattak ki a biztonsági gépkocsiból. Ez megtörtént eset, meg kell nézni a lejátszott MTV műsort, ez benne van, hogy ez az állítás elhangzott. És arról is lehet tudni, hogy mivel ez a cég olyan anyagi tőkével rendelkezik, mondhatom, hogy egy komolyabb biztosítást nélkülük már meg sem lehet valósítani, tehát a köztársasági őrezred annyira le van züllesztve anyagilag, emberileg, bárhogyan, és olyan nagy munkák vannak jelen pillanatban, hogy nélkülük már el sem lehet ezt a tevékenységet képzelni."

E kijelentések szintén alkalmasak a becsület csorbítására, mert azt a látszatot keltik, hogy a magánvádló ,,kémkedik" ellopja (bűncselekményt követ el) a kódkártyákat és jelenléte veszélyes a nemzetbiztonságra.
Továbbá a magánvádló bűnözőket foglalkoztat, és a bűnözőket a védett személyek közelébe engedi.
E körben magánvádló M/2 alatt csatolja magánvádló cégkivonatát, amely alapján egyértelmű, hogy a tulajdonosi kör magyar állampolgárságú magánszemélyekből áll.
A 2005. évi CXXXIII. Tv. 6. §. (2) bekezdés a.) pontja alapján pedig egyértelmű, hogy a vagyonőrnek büntetlen előéletűnek kell lennie, így semmilyen bűnöző nem lehet, így az egyébként valótlan alapjaiban vitatható.

7.)
13 perc 01 másodperc
A riportertől a következő kérdés hangzik el:
,,vajon az In-Kal Security megjelenése egy magáncég ügyes navigálása (vágókép: izraeli zászló) némi korrupcióval esetleg a háttérben, vagy egy idegen államnak a térnyerése, ami bizony valóban egy nemzetbiztonsági kockázat sokkal súlyosabb, mint egy magáncég ügyeskedne? (vágókép: YOU Tube honlapja Simon Perez Izrael felvásárolja Magyarországot felirattal)"

13 perc 13 másodperc elkövető válasza:
,,Én úgy gondolom, hogy ahová a magántőke beteszi a lábát, ilyen közigazgatásilag nagyon kényes területre (vágókép: izraeli titkosszolgálat honlap részlete) ott már felmerülhet ennek a kérdése. Tehát gondolja végig, ha mer gondolkodni még a Tv néző, ha végiggondolja, hogy ha pénzzel meg lehet venni bármit, akkor meg lehet venni ezt a quasi biztonságot is. És ha megveszi, akkor nem a biztonságot veszi meg, hanem az embereket veszi meg. Ez a korrupció alapja. Tehát, ha beteszi valahová a lábát és megint csak felhívnám a figyelmet és szakmailag nem bántom semmiképpen az In-Kal-t, nem értek ahhoz amit ők csinálnak, nem is tudom, hogy kik dolgoznak ott, én csak arról tudok beszélni amit a srácok felhoztak panaszként, illetve ami törvényellenes. Meg kell nézni a honlapját, hogy kikkel hirdeti, ki van benne a tulajdonosi körben (vágókép: In-Kal logó honlap részlet), és láthat ott rendőrtábornokot, nyugállományút, büntetés-végrehajtási tábornokot, láthat ott honvédtábornokot, láthat ott határőr tábornokot, mind nyugállományút nagy széles kapcsolatkörrel rendelkező, ismeretségi tőkével rendelkező emberek. És láthat ott a pénzügyminiszter, pénzügyminisztérium alkalmazásában álló aktív jogtanácsost is. Ez mind rajta van a honlapon. Én talán másfél hónappal ezelőtt néztem meg, és vontam le a következtetéseket, nagyon jól navigálja, nagyon ügyes egyébként a cég, nem véletlenül nyeri a tért. Ezzel a térnyeréssel valószínűleg a befolyása is megnő. Talán ez igazán a veszélye, hogy meg tud embereket venni pénzért."

E kijelentések szintén alkalmasak a becsület csorbítására, mert azt a látszatot keltik, hogy a magánvádló korrupt, és a kapcsolatrendszerét felhasználva mindenkit (értsd: magyar államot, az állami személyeket) megveszi.

A tulajdonosi körre utaló megjegyzés pedig egyrészt valótlan, másrészt szintén azt a látszatot kelti, hogy ezen személyek felhasználásával befolyásolja akár a magyar köztársaság rendjét is.

8.)
14 perc 53 másodperc
A riportertő a következő kérdés hangzik el:
,,Amennyiben sikerrel jár az, ami kibontakozni látszik az In-Kal Security körül, sikerül mondjuk ellenőrzés alá vonni a rendőri szerveket, a köztársasági Őrezredet, milyen eredménnyel járhat ez, illetve vissza lehet-e fordítani, van-e a magyar embereknek lehetőségük, hogy visszaszerezzék a saját fegyveres erőjük feletti ellenőrzést?

15 perc 13 másodperc elkövető válasz:
,,Azt hiszem, hogy reális a kérdés, több rendőr szájából hallottam azt a kijelentést, hogy az In- Kal Security jelen pillanatban Magyarországon a legnagyobb magán fegyveres cég.
Tehát, mikor arról beszélünk, hogy van-e valamiféle ütőképes csapat, akkor tudni kell, hogy ez a legerősebb csapat, egységes csapat, ami, hogyha kell, parancsra bármire képes és bármire kész. Aki az utcán mozog rendőr, az ezt mindegyik tudja.
Hogy ennek mi a reális veszélye, hát az őrezredet úgy ahogy van jelen állapotában szerintem elég jól sikerült lezülleszteni, itt túl nagy veszélye nincs annak, hogy az In-Kal átvenné ennek a szerepét, mert hogy ez maga a realitás. Több rendőr elmondja, kollégák elmondják, hogy ők azt érzékelik, hogy talán van még két éve a cégnek, és szépen elsorvad, és onnan csak egy jogszabály változtatás és gyakorlatilag olyan funkciókkal fog bírni, lehet, hogy éppen az In-Kal Security, amit eddig csak hivatásos rendőr tehetett. Az Őrezreden belül konkrét tények vannak, olyan alkalmazottak, tiszt kollégák dolgoznak, akik az In-Kal Security alkalmazásában álltak, állnak. Folyamatosan, tehát ha valaki ezt végiggondolja, ezt megint csak említem a könyvben, hogy gyakorlatilag a konkurens céggel - nemzetbiztonságról beszélünk -, hogy a konkurens céggel alkalmazásban állva, hivatásos rendőr írja a biztosítási tervet, a menekülési útvonalat, pontosan tudja, hogy a miniszterelnök konvoja merre, hová, mikor érkezik, honnan fogadják, és közben ennek a cégnek alkalmazásában áll, ahol - megint csak hírekre tudok alapozni - gyakran elhangzik, hogy bűnöző elemek is megfordulnak ennek a cégnek az alkalmazásában. Ezt minden utcai járőr tudja."

E kijelentések szintén alkalmasak a becsület csorbítására, mert azt a látszatot keltik, hogy a magánvádló egy katonai szervezet, aki bármit megtesz. Egyben már átvette a rendőrség, illetve a köztársasági őrezred munkáját. Továbbá a becsület csorbítására alkalmas az is, hogy gyakorlatilag a Köztársasági Őrezred alkalmazottjait foglalkoztatja, és bűnözőkkel dolgozik, egyben gyűjti a fontos információkat a védett személyekről.

9.)
17 perc 07 másodperc
A riportertől a következő kérdés hangzik el:
,,Végrehajthat-e az In-Kal Security ezekkel az eszközökkel egy fegyveres puccsot?"

17 perc 12 másodperc elkövető válasza
,,Hú nagyon messzire mutat ez a kérdés. Rajtam biztosan túlmutat. Egy biztos, hogy az In-Kal Security-nek jelen pillanatban - megint, saját szememmel nem láttam, tehát a kollégák tudnak erről mesélni, ha mernének mesélni, csak valószínűleg nem mernek, de olyan anyagi lehetőségeik vannak, és olyan technikai parkkal rendelkeznek, ami messze meghaladja, messze túlhaladja a rendőrségnek jelen pillanatban rendelkezésére álló eszközöket. Hogy ezt milyen célra, hogyan használják fel, ezt előre én nem tudom bejósolni."

E kijelentések szintén alkalmasak a becsület csorbítására, mert azt a látszatot keltik, hogy a magánvádló anyagi lehetőségei korlátlanok és azt bármire felhasználhatja.

A fentiekben részletesen leírtak igazolására magánvádló csatolja a műsort DVD formátumban, egy példányszámban.

A fentiekben részletesen kifejtett tényállás, és bizonyíték alapján magánvádló indítványozza, hogy a Tisztelt bíróság az elkövetőt főbüntetésként ítélje szabadságvesztésre, és mellékbüntetésként tiltsa el foglalkozása gyakorlásától.

A magánvádló álláspontja szerint elkövető cselekménye Btk. 179.§. (2) bekezdés b.)-
c.) pontja szerint minősül, mert azt a nyilvánosság előtt követte el, figyelemmel az internetes fórumban történt megjelenésre.

Egyben cselekményével jelentős érdeksérelmet okozott, mert magánvádló jó hírnevét és üzleti tisztességét jelentősen sértette, mindamellett természetesen a becsületét csorbította, ezzel jelentős érdeksérelmet okozott, hiszen olyan tényeket híresztelt, olyan tényekre utaló kifejezéseket használt, amelyek magánvádlóval kapcsolatban a társadalomban kialakult kedvező értékítéletet hátrányosan befolyásolhatja, illetve befolyásolja.

A mellékbüntetés kiszabásának a Btk 56.§. (1) bekezdés a.) pontjában foglaltak alapján lehet helye, hiszen az elkövető, mint szakpszichológus a szakképzettséget igénylő foglalkozás szabályainak megszegésével követett el, és a kiszabását az indokolja, hogy olyan tényeket híresztel, illetve olyan tényekre utaló kifejezéseket használt, melyek a munkája során jutottak tudomására. E körben a műsorban állandóan arra hivatkozott, hogy e tényeket a munkája (állomány meghallgatása) során tudta meg.

Magánvádló kéri továbbá a Tisztelt Bíróságtól, hogy a Be. 499. § (1) bekezdése alapján rendeljen el nyomozást, mert a feljelentett cselekmény elkövetőjének személye, személyi adatai vagy tartózkodási helye ismeretlen.

A Tisztelt Bíróság illetékessége a Be. 17. §. (1) bekezdésében, míg hatásköre a Be. 15.
§.-ában foglaltakon alapul.

Jelen beadvány külzetén az 1990. évi XCIII. tv. 52.§. (1) bekezdése alapján 5000.-Ft illetékességet magánvádló lerótta.

Budapest, 2008 január 31.
Tisztelettel:
In-Kal Security 2000. Kft.
képviseletében
1000. Ügyvédi Iroda

http://szentkoronaradio.com/node/35938
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: felhasználásával, tanúvallomásokat, államtitkároknak, nemzetbiztonsági, honvédtábornokot, rendőrtábornokot, szentkoronaradio, szakképzettséget, szakpszichológus, rádióforgalmazás, miniszterelnököt, valószínűsíthető, közigazgatásilag, pénzügyminiszter, befolyásolhatja, magánvállalkozó, visszaélésekről, honfitársaimnak, tevékenységüket, kapcsolatkörrel, bebizonyíthatja, gépkocsivezetők, költségvetésből, tisztességtelen, kötelezettséget, megfigyelhették, állampolgárságú, nyilatkozatokat, titkosszolgálat, helyzetelemzést, alkalmazottjait, magánbiztonsági, állampolgárokat, felhasználhatja, újrafogalmazzák, jogosultságokat, héber nevű, imént küldte, magánvádas feljelentésnek, alábbi helyzetelemzést, kollektíven eltussolt, közszájon forgó, média minden, nyúl viszi, biztonsági szolgálatok, rendőrök régtől, civil társaság, rendőri vezetők, feljelentés önmagában, igazat mondják, fegyver visszafelé, felkínált lehetőségekkel, Posta Imrét, Köztársasági Őrezred, Bejelentkezés Regisztrálj, Bombagyár TV Posta Imrével, In-Kal Security, Lasz György, Pesti Központi Kerületi Bíróságnak, Posta Imrével, Időközben Posta Imre, Tisztelt Honfitársaim, Posta Bank, Centrum Kft, Posta Imre, Pesti Központi, Tisztelt Bíróság, Dantesz Péter, Gaal Szabolcs, In-Kal Security-ről, Magyar Köztársaság, Köztárasági Őrezred, Simon Perez Izrael, In-Kal Security-nek, Tisztelt Bíróságtól, Ügyvédi Iroda,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Őrizkednünk kell...  Facebookon kaptam  Minden harmadik...  Egy lelki imádság  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Ágai Ágnes – Csendélet  George Gordon Lord Byron: Inez...  Facebookon kaptam  George Gordon Lord Byron: Inez...  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Adakozás  Szép álmokat!  Png nő  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egy hatékony szolga  Akarat  Egy maradéktalanul uralt világ  Leonardo da Vinci gondolata  Png csokor  Facebookon kaptam  Egy maradéktalanul uralt világ  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Elköszönt  Irgalom és ítélet  Png telefon  Facebookon kaptam  Albert Einsteinről  Facebookon kaptam  Jónás Tamás – Végtelen b...  Fehér virág  Akarat  George Gordon Lord Byron: Inez...  Csak a fogyatkozás látható  George Gordon Lord Byron: Inez...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  A televizió nem a kultúrát kép...  Esti kép  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Szép estét kedves látogatóimna...  Hazára minden embernek szükség...  Hiányzik  Facebookon kaptam  Minden harmadik...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szívem tiéd  Szép estét  Zilahy Lajos gondolata  Gonosz démon-álarc  Elköszönt  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Facebookon kaptam  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  s immár én is felragyogva, ért...  Leonardo da Vinci gondolata  Fekete István - Akác  Facebookon kaptam  Kerüld el az evangélium örömén...  Facebookon kaptam  Reggel van  Paul David Tripp Április 20  Szép estét kedves látogatóimna...  Neked tudnod kell  Tanuld meg ezt a versemet  Sokan azt tartják  Albert Einstein gondolata  Facebookon kaptam  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Png kutya  Mindig jusson idő nevetni  Tanuld meg ezt a versemet  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam Annuska bar...  Egy hatékony szolga  Nevem  Esti kép  Nagyi telefonál  Png kutya  Facebookon kaptam  Akarat  Facebookon kaptam  Reggel van  A sors  Facebookon kaptam  Őrizkednünk kell...  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Tanuld meg ezt a versemet 
Bejegyzés Címkék
héber nevű, imént küldte, magánvádas feljelentésnek, alábbi helyzetelemzést, kollektíven eltussolt, közszájon forgó, média minden, nyúl viszi, biztonsági szolgálatok, rendőrök régtől, civil társaság, rendőri vezetők, feljelentés önmagában, igazat mondják, fegyver visszafelé, felkínált lehetőségekkel, állami szervek, kormány felelőssége, titkosszolgálatok ebben, kétes hírű, eset bebizonyíthatja, eddig folyamatos, sokat emlegetett, kérdésekben maga, magyaros nevű, feljelentés szövege, in-kalosok újrafogalmazzák, szinte tökéletes, egyértelműség kedvéért, magánvádlóra vonatkozóan, következő becsület, fiúk kezéből, szakmai tevékenységet, becsület csorbítására, látszatot keltik, rendőrség szakmai, magánvádló egyenlő, rendőrségen belül, ilyen magánbiztonsági, egyébként államilag, magánvádló zülleszti, rendőrség alkotmányos, következő kérdés, extrém esetben, utcai rendőrök, izraeli cégnek, emberei veszik, srácok nagyon, ügyem beindulásakor, srác elismerte, fiúk olyanról, saját autóikra, parancsnok őket, helyszínre kimenve, helyszín biztosításkor, miniszterelnök úrnak, delegációját biztosították, magánvádló mindenkinél, következő kijelentés, embereket ütlegelő, internetet kell, emberek akár, napokban találkoztam, gépkocsi vezetőik, megjelent könyvem, srácok elmondták, védett személy, rádióforgalmazás kódszámait, biztosítási tervet, irányba mutat, egyik riportműsorban, biztonsági gépkocsiból, állítás elhangzott, komolyabb biztosítást, köztársasági őrezred, tevékenységet képzelni, magánvádló &#8222, magánvádló bűnözőket, védett személyek, vagyonőrnek büntetlen, egyébként valótlan, magáncég ügyes, idegen államnak, nemzetbiztonsági kockázat, magáncég ügyeskedne, magántőke beteszi, quasi biztonságot, biztonságot veszi, embereket veszi, korrupció alapja, srácok felhoztak, tulajdonosi körben, térnyeréssel valószínűleg, magánvádló korrupt, állami személyeket, tulajdonosi körre, látszatot kelti, magyar köztársaság, rendőri szerveket, köztársasági Őrezredet, magyar embereknek, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1201
  • e Hét: 11468
  • e Hónap: 22579
  • e Év: 176075
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.