Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Habsburg Ottó valamiféle birod
  2008-05-30 22:53:54, péntek
 
  Geönczeöl Gyula: Habsburg Ottó valamiféle birodalomról csevegett Brüsszelben


2008.05.30.

Azt a kifejezést, hogy Magyar Királyság, nem is hallották meg. Szerinte ők pozitív hősök, mert ők a habsburgok Dolgos népekkel kívánták betelepíteni a török háborúk után megritkult lakossagú területeket és ehhez nem kell említeni, hogy ezen a sokat szenvedett területen miattuk mennyi magyar vér folyt évszázadokon át. Az hogy dolgos persze előbbre való, mint az, ha valaki magyarként követeli, hogy kapja vissza az elvett birtokait. Például a török kiűzése utáni területeken.

Becsey Zsolt sem különb. Neki meg fennakadt a torkán a magyarok önrendelkezési törekvése. Miféle kísérlet ez? Kinek akart ki és mivel tetszelegni Brüsszelben?

1. A habsburgok valóban mindenféle népeket telepítettek a Magyar Királyság területére, és ezzel fölrúgták a Rákóczi - a magyar alkotmányosság és az önrendelkezési - felkelést lezáró Szatmári békét. Céljuk a magyar népesség gyöngítése és a Magyar Királyság beolvasztása volt az ő germán birodalmukba.

- Ezért emleget ma habsburg birodalmat és nem tud a Magyar Királyságról, holott álnok módon mindig kiadták a koronázási hitlevelet, azt hazudva, hogy az ország törvényeit be fogják tartani és annak területi épségéért fognak harcolni.

- Jellemző, hogy pontosan a déli területeken az onnan elmenekült magyar családok utódait nem engedték vissza, nehogy a terület visszamagyarosodjon.

- Amikor ez nem sikerült, 1848-ban ügynökeik demagóg jelszavakkal a magyarok ellen uszítottak az általuk a Magyar Királyság területére bezúdított idegeneket, már aki ebbe a piszkos játékba belement. Damjanichot nem azért kellene megemlíteni, hogy úgymond asszimilálódott a magyarságba, hanem azért, hogy tisztában volt azzal, hogy mit adott neki a Magyar Haza. És azokról a szörnyetegekről is megvolt a véleménye, akik habsburg bujtogatásra a magyarok gyilkolásába kezdtek. Damjanich válasza erre az volt, hogy egyrészt kitűnő tábornokká lett a habsburgok ellen, és azt is mondta, hogy minden szerbet kiirt, aztán magát is kivégzi, hogy egy sem maradjon egy olyan népségből, amely ilyen aljasul támadt a magyarokra.

2. Trianon a habsburgok egyik magyarellenes terve szerint lett kitalálva. A trianoni térképeket a habsburgok találták ki eredetileg, jó lenne erre emlékezni. A Magyar Királyság versaillese-i szétszabdalói csak követték a habsburgok aljas, évszázados katonapolitikái terveit.

3. Kissinger a habsburgok nagy támogatója volt és Otto nem akarta, hogy magyar területek 1989 után visszakerüljenek az anyaországhoz. Ne álmodozzanak a habsburgok. Ők sosem kerülnek vissza a magyar trónra. Nem is akarnak. Csak mindent össze-vissza keverni és aztán beleülni a közepébe. Ezekből a beszédekből ez jól felismerhető. Ez lenne a fideszes intellektualitás? Clintonné veszíteni fog az USA-ban. Nem veszik észre? Az USA-ban nem lesz Clintoni multikulturalizmus. Lantos nem él, és egy bukott elképzelést nem lehet alattomosan megvalósítani.

Ennyire büdös ezeknek minden ami magyar? Jó lesz nagyon figyelni, mit akarnak ezek lenyomni a torkunkon azon a címen, hogy föláldozzák a gyurcsányi kiszes neokommunizmust.

Geönczeöl Gyula
Felvidék

http://fusz.hu/node/8574
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: intellektualitás, visszakerüljenek, szörnyetegekről, katonapolitikái, neokommunizmust, asszimilálódott, alkotmányosság, önrendelkezési, megvalósítani, anyaországhoz, szétszabdalói, magyarellenes, gyilkolásába, évszázadokon, jelszavakkal, betelepíteni, telepítettek, álmodozzanak, bujtogatásra, felismerhető, beolvasztása, királyságról, birodalomról, birodalmukba, brüsszelben, magyarságba, területeken, megemlíteni, damjanichot, tetszelegni, versaillese, föláldozzák, beszédekből, elképzelést, területeket, alattomosan, habsburgok Dolgos, török háborúk, sokat szenvedett, hogy dolgos, elvett birtokait, török kiűzése, magyarok önrendelkezési, habsburgok valóban, magyar alkotmányosság, magyar népesség, koronázási hitlevelet, ország törvényeit, déli területeken, onnan elmenekült, magyarok ellen, piszkos játékba, Habsburg Ottó, Geönczeöl Gyula, Magyar Királyság, Becsey Zsolt, Magyar Királyságról, Magyar Haza,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
képre írva  Facebookon kaptam  Szívem  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Régi emberek, akikre máig büsz...  Szép estét kedves látogatóimna...  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Fekete-erdő desszert  Facebookon kaptam  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Albert Einstein gondolata  Szívem  Erdőn  Paul David Tripp Április 21  Fekete-erdő desszert  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Akarat  Png csokor  Akarat  Erdőn  Mai harmónia kártyám  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Kaffka_Margit  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Fekete-erdő desszert  Akarat  Facebookon kaptam Mírjam barát...  s immár én is felragyogva, ért...  Szép álmokat!  Akarat  Még csak most kezdődik a nap  Németh László tollából  Facebookon kaptam  Még csak most kezdődik a nap  Facebookon kaptam  Adakozás  Radikális szeretet  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Alvó cicák  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Akarat  Albert Einstein gondolata  Facebookon kaptam  Png virág  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Facebookon kaptam  Png virág  Szívem  Éretlen vers  Facebookon kaptam  Png telefon  Png virág  Facebookon kaptam  Akarat  Sokan azt tartják  Png telefon  Tavaszi kép  Facebookon kaptam  Garai Gábor - Takarítás  Varga János Veniam - Fontos sz...  Mai harmónia kártyám  Mai harmónia kártyám  Kaffka_Margit  Nagyon különös  Egy lelki imádság  Facebookon kaptam  Varga János Veniam - Fontos sz...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Kerüld el az evangélium örömén...  Png csokor  A jó emberek mindig szépek mar...  Szép napot kívánok  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam Annuska bar...  Garai Gábor - Takarítás  Facebookon kaptam  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Akik bántanak téged  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Akarat  Erdőn  Png virág  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Soha ne kedvezz...  Radikális szeretet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png lepke 
Bejegyzés Címkék
habsburgok Dolgos, török háborúk, sokat szenvedett, hogy dolgos, elvett birtokait, török kiűzése, magyarok önrendelkezési, habsburgok valóban, magyar alkotmányosság, magyar népesség, koronázási hitlevelet, ország törvényeit, déli területeken, onnan elmenekült, magyarok ellen, piszkos játékba, magyarok gyilkolásába, habsburgok ellen, olyan népségből, habsburgok egyik, trianoni térképeket, habsburgok találták, habsburgok aljas, habsburgok nagy, magyar trónra, fideszes intellektualitás, bukott elképzelést, torkunkon azon, gyurcsányi kiszes, intellektualitás, visszakerüljenek, szörnyetegekről, katonapolitikái, neokommunizmust, asszimilálódott, alkotmányosság, önrendelkezési, megvalósítani, anyaországhoz, szétszabdalói, magyarellenes, gyilkolásába, évszázadokon, jelszavakkal, betelepíteni, telepítettek, álmodozzanak, bujtogatásra, felismerhető, beolvasztása, királyságról, birodalomról, birodalmukba, brüsszelben, magyarságba, területeken, megemlíteni, damjanichot, tetszelegni, versaillese, föláldozzák, beszédekből, elképzelést, területeket, alattomosan, elmenekült, uszítottak, területére, eredetileg, habsburgok, térképeket, idegeneket, bezúdított, magyarokra, magyarként, tábornokká, hitlevelet, törvényeit, koronázási, birodalmat, gyöngítése, valamiféle, gyurcsányi, kifejezést, évszázados, támogatója, mindenféle, szenvedett, megritkult, felkelést, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 386
  • e Hét: 14616
  • e Hónap: 25727
  • e Év: 179223
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.