Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
ómájlenin
  2009-10-21 21:06:38, szerda
 
  ómájlenin, csak nem lesz felelősségrevonás a rendszerváltozás kezdetéig visszamenően?
De akkor most hogy is van ez? Ildinéni Élvtársnő csak úgy leáll a
fasisztoid Inforádióval közösködni? Ráadásul egy nagy és mély
interjúra? Azonnali ideológiai útmutatást kérek a KB-tól!
Bizony, közösült velük, jó alaposan. Főleg ő volt alapos.

Érdemes (?) végighallgatni.


http://vastagbor.blog.hu/2009/10/21/az_oregecske_cenzorasszony_villantott

********************************
Lendvai: Ha előrehoznák a budapesti választásokat, tovább lophatnának, akik lopnak
2009. október 20., kedd 20:31 InfoRádió





Az MSZP véget akart vetni a BKV körüli állandó rendetlenségnek- mondta az InfoRádió Aréna című műsorában Lendvai Ildikó. A pártelnök szerint a fővárosban és a fővárosi cégeknél történtekért közös a felelősség, de a szocialisták nem asszisztálnak ahhoz, hogy ne legyen lehetséges a rendcsinálás.



Az MSZP azért lépett ki az SZDSZ-szel kötött fővárosi koalícióból, mert véget akart vetni a BKV körüli állandó rendetlenségnek és bénultságnak - mondta az InfoRádió Aréna című műsorában Lendvai Ildikó. Az MSZP elnöke úgy fogalmazott, a BKV mára negatív szimbólummá és szitokszóvá vált.

A szocialisták a kilépéssel nem a múltbéli felelősséget akarják elmosni - közölte a pártelnök, aki azt elismerte, hogy minden olyan párt és vezető felelős, amely, illetve aki nem vette észre, hogy mi zajlik a közlekedési cég körül, hogy a mechanizmusok átláthatatlan helyzetet eredményeztek, amiben néhány megcsinálták a szerencséjüket.

Lendvai Ildikó hangsúlyozta: azért a jövőért viszont már nem akarják vállalni a felelősséget a szocialisták, hogy szándékaik ellenére akadályozzák és lassítják a rendcsinálást. Az MSZP elnöke kiemelte, máig nem érti, a fővárosi közgyűlésben miért szavazták le Horváth Csaba átláthatósági csomagját.

Vád az SZDSZ ellen

Minden időhúzás újabb disznóságoknak adhat menlevelet, és ha újabb hetek telnek el, amíg ismét napirendre tűzik a javaslatokat, addig sok minden történhet, amiért a felelősséget nem kell vállalni - fejtette ki Lendvai Ildikó. A pártelnök hangsúlyozta: azzal vádolja a volt koalíciós partnert, hogy megakadályozott egy olyan lépést, ami gyorsan, ollóval vághatta volna át a korrupciós szálakat az összes közüzemi vállalatnál.

Ne kapjon fizetést olyan feladatért egy MSZP-s főpolgármester-helyettes, amit nem engednek neki ellátni - emelte ki Lendvai Ildikó, aki szerint lehet, hogy kívülről hatékonyabban tudják megismételni ugyanezeket az indítványokat. Példaként említette, hogy a koalíció felmondása óta már rendkívüli közgyűlést kezdeményeztek, amit a koalíciós szerződés nem engedett volna.

Az MSZP elnöke szerint nem megfelelően felügyelte területét senki, aki a fővárosi vállalatok közelében dolgozott, és politikai felelőssége van mindenkinek, aki nem vette észre a disznóságokat ebben a mechanizmusban. A szocialisták kényszerből nem asszisztálnak ahhoz, hogy továbbra is elkenődjenek a dolgok, és ne legyen lehetséges a rendcsinálás - tette hozzá.

Lendvai Ildikó azt mondta, ha előrehozott önkormányzati választást tartanának a fővárosban, akkor pár hónapig tovább lophatnának azok, akik lopnak. Gátat kell vetni a 100 milliós végkielégítéseknek és a fedezetlen szerződéseknek - emelte ki a pártelnök, aki szerint a fővárosiak is ezt akarják.

Közös a felelősség

Nem akarják az SZDSZ nyakába varrni a BKV által szimbolizált gondokat, ami eddig történt a fővárosban, az közös felelősség, siker és kudarc egyaránt - vélekedett a szocialista politikus, aki hangsúlyozta, azt a politikai együttműködési formát választották, amellyel a rendet jobban tudják szolgálni. Lendvai Ildikó szerint a szocialisták nem hagyták ott Budapestet, hanem egy hatékonyabb, nagyobb nyomásgyakorlásra alkalmasabb pozíciót akarnak kivívni maguknak.

Az MSZP elnöke úgy fogalmazott, a BKV-botrány szaga Budapest határain túl terjedt, így a fővárosi történéseknek az országos politikához is köze van. Az MSZP-nek saját renoméja növelése, azaz a választási eredményei javítása miatt fontos dolga, hogy megtegye a becsülete védelmében megteendő lépéseket - hangsúlyozta.


Hanganyag: Mong Attila


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: rendszerváltozás, megakadályozott, rendetlenségnek, szerencséjüket, disznóságoknak, végighallgatni, főpolgármester, mechanizmusban, szerződéseknek, együttműködési, kezdeményeztek, önkormányzati, történéseknek, asszisztálnak, választásokat, cenzorasszony, mechanizmusok, eredményeztek, disznóságokat, hatékonyabban, átláthatósági, indítványokat, átláthatatlan, rendcsinálást, hangsúlyozta, rendcsinálás, inforádióval, bénultságnak, szocialisták, felelősséget, javaslatokat, történtekért, közgyűlésben, elkenődjenek, akadályozzák, megcsinálták, rendszerváltozás kezdetéig, budapesti választásokat, pártelnök szerint, fővárosi cégeknél, múltbéli felelősséget, mechanizmusok átláthatatlan, jövőért viszont, fővárosi közgyűlésben, pártelnök hangsúlyozta, volt koalíciós, olyan lépést, korrupciós szálakat, összes közüzemi, koalíció felmondása, koalíciós szerződés, fővárosi vállalatok, Ildinéni Élvtársnő, InfoRádió Aréna, Lendvai Ildikó, Horváth Csaba, Mong Attila,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Föld napja április 22  A lelki élet nem arról szól, ....  Facebookon kaptam  A Gömb  Vannak arcok  Pocsai Piroska - NE SIESS!  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  S a dalok tanulsága  Emberként automatikusan értéke...  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  képre írva  képre írva  Facebookon kaptam Krisztinától  Két tekintet van  Életművészet  Maradék idő  Beney Zsuzsa - Tavasz  A világnak égető szüksége van ...  Két ember becsülete  Életművészet  Gaál Viktor gondolata  Paul David Tripp Április 25  Jó éjszakát  Paul David Tripp Április 25  Facebookon kaptam  Mosolyogtál már ma?  Miért nem menti meg Jézus...  Facebookon kaptam Krisztina b...  A Föld napja  802 esztendeje, 1222. április ...  Facebookon kaptam Gizike bar...  Ahogy emelkedik a rezgés...  Pillangó  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Életművészet  Idézetek a barátságról  802 esztendeje, 1222. április ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  A boldogság ült a világvégén  Facebookon kaptam  Egyik kedvenc festőm Fernando ...  Facebookon kaptam Krisztina b...  Rögtön puha Mézes Krémes  Életművészet  Rögtön puha Mézes Krémes  Őrangyalod, ha vigyáz rád...  Naplemente  Facebookon kaptam  Ünnepelj csak  Minden gyerek jó.  Facebookon kaptam  Környezetvédelem  Szép estét kedves látogatóimna...  Föld napja április 22  Paul David Tripp Április 26  Paul David Tripp Április 26  Esti kép  Facebookon kaptam  Ünnepelj csak  Szép estét kedves látogatóimna...  Bizonyos kulturális szint nélk...  Gondolatok az életről és szere...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szent György napi hiedelmek, s...  Facebookon kaptam  Az embernek a társa: hiányzik.  Kamarás Klára : Leszünk-e...?  Őrangyalod, ha vigyáz rád...  Viharban csak az a fa marad ál...  Föld napja április 22  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  A boldogság ült a világvégén  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  képre írva  A fák lelke  Szép estét kedves látogatóimna...  Ez a jó az alvásban.  Esti kép  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 26  Szent György napi hiedelmek, s...  Jó éjszakát  Emlék  Paul David Tripp Április 23  S a dalok tanulsága  Az udvariasság alapja: önismer...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
rendszerváltozás kezdetéig, budapesti választásokat, pártelnök szerint, fővárosi cégeknél, múltbéli felelősséget, mechanizmusok átláthatatlan, jövőért viszont, fővárosi közgyűlésben, pártelnök hangsúlyozta, volt koalíciós, olyan lépést, korrupciós szálakat, összes közüzemi, koalíció felmondása, koalíciós szerződés, fővárosi vállalatok, disznóságokat ebben, szocialisták kényszerből, fedezetlen szerződéseknek, közös felelősség, szocialista politikus, politikai együttműködési, rendet jobban, fővárosi történéseknek, országos politikához, választási eredményei, becsülete védelmében, rendszerváltozás, megakadályozott, rendetlenségnek, szerencséjüket, disznóságoknak, végighallgatni, főpolgármester, mechanizmusban, szerződéseknek, együttműködési, kezdeményeztek, önkormányzati, történéseknek, asszisztálnak, választásokat, cenzorasszony, mechanizmusok, eredményeztek, disznóságokat, hatékonyabban, átláthatósági, indítványokat, átláthatatlan, rendcsinálást, hangsúlyozta, rendcsinálás, inforádióval, bénultságnak, szocialisták, felelősséget, javaslatokat, történtekért, közgyűlésben, elkenődjenek, akadályozzák, megcsinálták, visszamenően, választották, megismételni, szimbolizált, ugyanezeket, megfelelően, lophatnának, alkalmasabb, politikához, előrehozott, fogalmazott, mindenkinek, felelőssége, hatékonyabb, vállalatnál, koalícióból, előrehoznák, szimbólummá, szitokszóvá, közlekedési, kényszerből, szocialista, rendkívüli, fővárosban, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 6073
  • e Hét: 20303
  • e Hónap: 31414
  • e Év: 184910
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.