Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Október 23. napja NEM A KÖZTÁ
  2009-10-21 21:14:28, szerda
 
  OKTÓBER 23. NAPJA NEM A KÖZTÁRSASÁG NAPJA



Október 23. napja nem ünnep. Október 23. napja nem a köztársaság napja, és nem ünnepeljük a köztársaságot. Október 23. napja a magyar FORRADALOM és SZABADSÁGHARC emléknapja. Emlékezzünk tehát - és ne ünnepeljünk - ezen a napon a kommunizmus embertelen elnyomása elleni harcban elesett, megrokkant magyarok tízezreire, akik tömegsírba, vagy az ÁVO börtöneibe kerültek. Emlékezzünk, amíg csak élünk és létezünk, magyar emberek! Amíg akár egyetlen egy ,,jogutód" is létezik, aki mérgezi a magyar közéletet. Emlékezzünk, és mindig gondoljunk a megbocsájthatatlan bűnökre, amit elkövettek ellenünk!


Feltétlenül érdemes felfigyelni arra az igyekezetre, amivel a hatalmasok próbálják belénk beszélni a hazugságok sokaságát. Minden esetben, amikor a FORRADALOM emléknapjáról esik szó, odakerül a mondatba a ,,köztársaság ünnepe" kifejezés.
Tisztázzuk már most az elején: 1956. október 23.-ának az égvilágon semmi köze nincs a jelenleg köztársaságnak csúfolt országrabláshoz. A köztársaságnak a demokráciához lenne köze, de az meg nincsen. A cél az összemosás. A pártállami múlt összemosása a jelenkor államilag szervezett bűnözésével. A cél a bemocskolás. A magyar nemzet bemocskolása, mintha a magyar nemzet is olyan silány söpredék lenne, mint az államvédelmi hatóság, vagy a kommunista párt.

Hát nem!

A bolsevikok egyszer teljesen tönkretették Magyarországot 1919-ben, előkészítve a politikai helyzetet a trianoni tragédiához, majd tönkretették másodjára 1949-től, a rákosi-féle rémuralommal, ezután sikerült harmadjára is tönkretenni a kádár-rendszerben 1956 után, és végül - de reméljük utoljára - sikerült 1989 után is tönkretenni, a demokrácia és a köztársaság díszes leple alatt. Ez a folyamat tart a mai napig is.
A 4 (négy) tönkretétel után mi, magyarok ünnepeljük a bolsevizmust?

Hát nem, és nem!

A történelmi igazságokat nem lehet permanens módon a viszályára fordítani. Az 1956-os MAGYAR FORRADALOM és SZABADSÁGHARC a judeobolsevizmus ellen harcolt. Azok ellen az emberek ellen, akiknek ,,jogutódjai" ma is kirabolják hazánkat és nemzetünket. A judeobolsevik hatalmasok azért ünnepelnek, mert leverték - szovjet hadsereggel - a MAGYAR FORRADALMAT és SZABADSÁGHARCOT. Nem másért, ezért! Ezért ünnepelnek, ezt szeretnék kifejezni az ünnepeléssel.

Hát nem, és nem!

Hogy mennyire átgondolt, és koncepciózus volt a negyedik kifosztás, azt jól mutatja, hogy éppen október 23. napján kiáltotta ki Szűrös Mátyás a köztársaságot a parlament erkélyéről 1989-ben. Véletlenül! Mit tesz Isten!
Véletlenek nincsenek! Már akkor érezte a judeobolsevik hatalom, hogy nem lehet szembe menni a néppel, ezért port kellett szórni az emberek szemébe. Régi trükk, ha nem tudod megakadályozni, akkor állj az élére! A reform-kommunisták ,,felvállalták ötvenhat eszmeiségét"! Emlékszik a nyájas olvasó ezekre a lózungokra? Igen? Na, itt az eredménye!

Hát nem, és nem!

Semmilyen reform-blabla, semmilyen judeobolsevizmus nem örököse a MAGYAR FORRADALOMNAK. Ez ugyanolyan fából vaskarika, mint a zsidó-kereszténység, csak ezzel a katolikus egyház vakítja a ,,parasztot". Most már a Katolikus Püspöki Konferencia Körlevélben szólal fel az ,,újpogányság" ellen. Te kis huncut! Ez nem új, ez a régi. A legrégibb! Az ősi, a magyar nemzet ősi keresztény vallása. (Ha még a püspök urak emlékeznek, hogy mit is jelent az Öregisten! A magyarok Öregistene! De ezzel olyan ,,reklámot" csináltak a magyar ősvallásnak, hogy a püspök urak majd csak győzzék a sipákolást a sok csodálatos szertűz láttán. Előre megjósolom, hogy soha annyi szertűz még nem lángolt fel a Kárpát-medencében egyszerre, mint a téli napforduló éjszakáján fog! Emlékezzenek majd, püspök urak, ezekre a szavakra!

Hát nem, és nem!

De vissza, a MAGYAR FORRADALOMHOZ és SZABADSÁGHARCHOZ!
Amíg él magyar, amíg beszél magyar nyelven igaz ember, amíg ró valaki a szkíta-magyar rovásírással, addig nem felejtünk! Soha! Tudjuk ki a magyar nemzet ellensége, ki gyűlöl mindent, ami magyar! Ismét meg fogjuk tanulni, és meg fogjuk tanítani minden magyar gyermeknek a magyarok igaz történelmét. Meg fogjuk ismerni a magyar kultúrát, népzenét, népköltészetünket, népi iparművészetünket, mondáinkat, népballadáinkat. Ismét viseletben fogunk járni, éppúgy, mint az írek, vagy az osztrákok, mert ezután nekünk is szabad lesz. Szabad lesz! Ízlelgessék ezt a szót! Na, ez a szabadság! Ez volt a célja a FORRADALOMNAK ötvenhatban is. Ma is az! A Turul-nemzetség árpád-sávos lobogója fogja ékesíteni a magyar nemzeti lobogó mellett a házak ormait, és ünnepeink rendezvényeit. Testvér lesz minden magyar a Kárpát-medencében, és azon is túl! Tisztelni és becsülni fogjuk - mint eddig is - a tótot, románt, szerbet, horvátot, ukránt, zsidót, osztrákot, nyelvétől, vallásától függetlenül, ha tisztességes! De csak akkor! Turul népe megint szabad lesz! Hamarosan! És akkor fog győzni az 1956-os FORRADALOM és SZABADSÁGHARC, de a negyvennyolcas is! Énekelni fogjuk himnuszainkat, és dalainkat. Táncolni fogjuk néptáncainkat. Szabadon!

Bolsik! Rettegtek már? ,,El lehet menni!" (idézet egy ,,teoretikusotoktól"!) El lehet menni, de szabadon, mert mi nem vagyunk olyan véresszájúak, mint ti! Menjetek, Isten hírével, és vigyétek magatokkal a hírt, hogy a magyar jobb nálatok!

Hát nem, és nem!

1989. október 23.-án azért ezen a napon kellett kihirdetni az új államformát, mert az is - éppúgy, mint az előzőek - teljesen törvénytelen volt, már a megszületése pillanatában. Ugyanis Magyarországnak volt, és van törvényes államformája. Az elvtársak próbálják csupán elfeledtetni, de nem sikerül, hogy 1946-ban Mindszenthy bíboros törvényesen megvétózta, mint esztergomi prímás, az államforma megváltoztatását, így még mindig királyság Magyarország alkotmányos államformája. Törvény szerint! Ja? Hogy ez az elvtársakat nem érdekli? Na, ezért nincs Magyarországon sem demokrácia, és ezért nem lehet ,,üzembiztosan" működtetni egy köztársaságot sem. Ahhoz ugyanis demokrata politikusokra van szükség. Az meg nincs egy szál sem! Tisztelet a kivételnek!
Képzeljék el, hogy egy más államban, egy történelmi dátumra ráerőszakolnak egy másik eseményt, és kényszerítik a népet, hogy ezután ezt a másik eseményt ,,ünnepelje"! El tudják képzelni? Hogy például az Amerikai Egyesült Államok nemzeti ünnepén, ami a szabadságharcuk ünnepe egyébként, egy másik eseményt kellene megünnepelni? Például egy elnök beiktatását? Hát ez nevetséges lenne!
De ugyanilyen nevetséges ez a ,,köztársaság ünnepe" duma is!

Hát nem, és nem!

Végül álljon itt egy örök érvényű gondolat, melyet gróf czegei WASS ALBERT vetett papírra, felidézvén Álmos vezér gondolatait a Vérszerződés alkalmából:


Örökre való kötést tettünk veled, magyarok földje,
kötést tettünk és megpecsételtük azt vérrel és verejtékkel.
Vérünkkel érdemeljük ki ezt a hazát, és verejtékünkkel tartjuk meg magyarnak.
Bármennyi vért és verejtéket kívánjon tőlünk ez a föld, nem panaszkodunk miatta.
Cserébe annyit kívánunk csupán, hogy asszonyaink termékenyek legyenek,
gyermekeket szüljenek, akik továbbviszik ezt a kötést,
és boldogan ontanak vért és verejtéket ezért a földért, amikor mi már nem leszünk.


DR. KOLLÁR LAJOS
büntetőjogász,
a Kárpáti Harsona főszerkesztő-helyettese,
a Sajtóiroda igazgatója
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: judeobolsevizmus, szabadságharchoz, megváltoztatását, magyarországnak, szabadságharcot, szabadságharcuk, országrabláshoz, népballadáinkat, megpecsételtük, köztársaságnak, magyarországon, ráerőszakolnak, negyvennyolcas, magyarországot, megakadályozni, verejtékünkkel, emléknapjáról, köztársaságot, judeobolsevik, szabadságharc, demokráciához, politikusokra, kereszténység, büntetőjogász, néptáncainkat, himnuszainkat, forradalomnak, forradalomhoz, rendezvényeit, tönkretették, emlékezzenek, panaszkodunk, államvédelmi, bemocskolása, vérszerződés, tisztességes, köztársaság napja, magyar FORRADALOM, kommunizmus embertelen, magyar közéletet, hatalmasok próbálják, hazugságok sokaságát, égvilágon semmi, jelenleg köztársaságnak, demokráciához lenne, pártállami múlt, jelenkor államilag, magyar nemzet, államvédelmi hatóság, kommunista párt, bolsevikok egyszer, politikai helyzetet, NAPJA NEM KÖZTÁRSASÁG NAPJA, MAGYAR FORRADALOM, MAGYAR FORRADALMAT, Szűrös Mátyás, MAGYAR FORRADALOMNAK, Katolikus Püspöki Konferencia Körlevélben, MAGYAR FORRADALOMHOZ, Ugyanis Magyarországnak, Amerikai Egyesült Államok, WASS ALBERT, KOLLÁR LAJOS, Kárpáti Harsona,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Szent György napi hiedelmek, s...  Beney Zsuzsa - Sirató  Facebookon kaptam  Nehezen engedem  Kellemes esti időtöltést  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Próbálkozni kell ahhoz,  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gábor Dénes gondolata  A Föld napja  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 24  Paul David Tripp Április 25  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Tehetségtelen gyerek nincs.  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Beney Zsuzsa - Balatoni elégia  Messziről jött ember  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Különös!  Beney Zsuzsa - Balatoni elégia  Föld napja április 22  Paul David Tripp Április 23  Gárdonyi Géza - Április végén  Viharban csak az a fa marad ál...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztina b...  Ha így haladunk...  Sokkal bölcsebb a természet,  A világnak égető szüksége van ...  Az Európai Unió is foglalkozik...  A lelki élet nem arról szól, ....  Idézetek a barátságról  Egyik kedvenc festőm Fernando ...  Volt egy...  Facebookon kaptam  Mosolyogtál már ma?  Esti kép  Facebookon kaptam  Jékely Zoltán: Szent György-k...  Sokkal bölcsebb a természet,  Egyik kedvenc festőm Fernando ...  Jó éjszakát  Emlék  Paul David Tripp Április 24  Pocsai Piroska - NE SIESS!  Paul David Tripp Április 25  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Emberként automatikusan értéke...  A föld szépségéért  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Messziről jött ember  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Aki a sorsa útján jár, gyakran...  Beney Zsuzsa - Tavasz  Facebookon kaptam Krisztina b...  Facebookon kaptam  Volt egy...  Búzaszentelés  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A föld szépségéért  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  György napra  Facebookon kaptam  Nagyon furcsa szeretni valakit...  Egyik kedvenc festőm Fernando ...  802 esztendeje, 1222. április ...  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Pocsai Piroska - NE SIESS!  Tehetségtelen gyerek nincs.  Gábor Dénes gondolata  Búzaszentelés  Naplemente  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
köztársaság napja, magyar FORRADALOM, kommunizmus embertelen, magyar közéletet, hatalmasok próbálják, hazugságok sokaságát, égvilágon semmi, jelenleg köztársaságnak, demokráciához lenne, pártállami múlt, jelenkor államilag, magyar nemzet, államvédelmi hatóság, kommunista párt, bolsevikok egyszer, politikai helyzetet, trianoni tragédiához, rákosi-féle rémuralommal, kádár-rendszerben 1956, köztársaság díszes, folyamat tart, történelmi igazságokat, viszályára fordítani, 1956-os MAGYAR, judeobolsevizmus ellen, emberek ellen, judeobolsevik hatalmasok, negyedik kifosztás, parlament erkélyéről, judeobolsevik hatalom, emberek szemébe, nyájas olvasó, katolikus egyház, püspök urak, magyarok Öregistene, magyar ősvallásnak, téli napforduló, szkíta-magyar rovásírással, magyarok igaz, magyar kultúrát, magyar nemzeti, házak ormait, 1956-os FORRADALOM, magyar jobb, napon kellett, előzőek &#8211, megszületése pillanatában, elvtársak próbálják, államforma megváltoztatását, történelmi dátumra, másik eseményt, szabadságharcuk ünnepe, elnök beiktatását, örök érvényű, judeobolsevizmus, szabadságharchoz, megváltoztatását, magyarországnak, szabadságharcot, szabadságharcuk, országrabláshoz, népballadáinkat, megpecsételtük, köztársaságnak, magyarországon, ráerőszakolnak, negyvennyolcas, magyarországot, megakadályozni, verejtékünkkel, emléknapjáról, köztársaságot, judeobolsevik, szabadságharc, demokráciához, politikusokra, kereszténység, büntetőjogász, néptáncainkat, himnuszainkat, forradalomnak, forradalomhoz, rendezvényeit, tönkretették, emlékezzenek, panaszkodunk, államvédelmi, bemocskolása, vérszerződés, tisztességes, rovásírással, bolsevizmust, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 4225
  • e Hét: 18455
  • e Hónap: 29566
  • e Év: 183062
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.