Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
2010 legjobb parlamenti "beszó
  2010-12-31 16:35:07, péntek
 
  TOP10: 2010 legjobb parlamenti "beszólásai"

barikad.hu
2010, december 31 - 16:09


Jobbikos beszédet megzavaró légy, bakizó ülésvezető elnök, kolbászrajongó képviselők, D-209 elhíresült ,,útelágazódását"megszégyenítő fordulatok, humoros pengeváltások.
Cikk Front kép - 280x185:

Jobbikos beszédet megzavaró légy, bakizó ülésvezető elnök, kolbászrajongó képviselők, D-209 elhíresült ,,útelágazódását"megszégyenítő fordulatok, humoros pengeváltások. A televíziós közvetítések az Országgyűlés munkájának csak egyrészét tudják bemutatni, adáson kívül, a sokszor éjszakába nyúló ülések idején robbannak a humorpetárdák, ,,kóstolgatjákegymást" a képviselők. A humoros pillanatokról bővebben a bar!kád hetilap ünnepi, dupla számában olvashatnak.

Sünt! Sünt!

Ujhelyi István (ülésvezető elnök): - Továbbra is az a kérésem, hogy adják meg a lehetőséget, hogy a felszólalók elmondhassák beszédüket.

Apáti István (Jobbik): - Köszönöm. Megpróbálom túlkiabálni valahogy. (...)(Nagy zaj.) Látom, államtitkár úr érdeklődéssel figyelne, csak ez, ugye, elég nehéz. A pártfegyelmet lehet tanítani, az intelligenciát kevésbé.

Ülésvezető elnök: - Képviselő úr, ahogy eddig is megtettem, én magam igyekszem a képviselőtársakat arra kérni, hogy figyeljenek.

Apáti István: - Rendben. Javaslom a készenléti rendőrség bevetését.


Bácsik, nénik

Pálffy István (KDNP): (Azután, hogy Novák Előd Ildikó néninek nevezte a szocialista Lendvai Ildikót). - Én is kérem Novák Előd képviselőtársamat, hogy ne csak ne nénizzen, hanem ne is bácsizzon, tehát hogyha engem esetleg az fenyegetne a felszólalásom után, hogy Pálffy bácsinak titulál, akkor előre kikérem magamnak.



Szezon és a fa...

Apáti István (Jobbik): - Bárándy képviselőtársam (MSZP), én azt szeretném megkérdezni, hogy honnan tudja, hogy senki nem támogatja a mi javaslatunkat? Ön összekeveri a szezont a fazonnal, vagy valami egészen csúnyább dologgal, ezt nem szeretném most itt kiteregetni, illetőleg megnevezni... De higgye el, hogy a kelet-magyarországi emberek gondolkodása sokkal közelebb áll a miénkhez, ez megmutatkozott egyébként áprilisban is, amikor a Jobbik Magyarországért Mozgalom Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében úgy elverte önöket, mint jég a határt.



Vörös fej

Iván László (Fidesz): - Megkérdeztem annak idején Korózs Lajostól, aki az MSZPnek volt a szóvivője a nyugdíjasügyben, az Idősügyi Tanácsnak is a titkára, megkérdeztem tőle, hogy és akkor most, hogy kárpótoljátok, ha átcsoportosítjátok azt a 23 milliárd forintot, amit akkor egyszerűen önhatalmúlag elvettetek. (...) Olyan mérges lett, amikor beszéltünk a tévében, hogy vörös lett a feje, felpattant, és úgy elrohant, hogy lentről, a portától kellett a mikrofonját visszahozni.



Az erősebb kutya

Apáti István (Jobbik): - Végezetül szeretném önöket felkérni arra, hogy itt és most fejezzék be ezt a rendkívül káros gyakorlatot, fékezzék a lendületüket, amit ráadásul mindig agresszíven adnak elő, miszerint folyamatosanaz erősebb kutya számottevően kedvezőbb szaporodási esélyeiről akarnak törvényt alkotni.



A közérdek

Balczó Zoltán (ülésvezető elnök): - A határozathozatalok végére értünk. Arra kérem önöket, hogy amennyiben halaszthatatlan éjszakai közérdekű feladatuk ellátása miatt nem tudnak itt maradni a további napirendi pontokra, két perc technikai szünet alatt legyenek szívesek elhagyni az üléstermet.



Szemkilövetők

Gaudi-Nagy Tamás (Jobbik): - Köszönöm a szót, elnök úr. Kérem, hogy utasítsa rendre a mellettem rendetlenkedő (szocialista - a szerk.) képviselőket, akik miatt nem tudok beszélni. Mindjárt kilövik a szememet, úgy látszik, olyan csúnyán néznek rám.



Döglött puma

Vona Gábor (Jobbik) a szocialistáknak a forintválságról: - A magyar gazdaság oroszlánját, amit önök rendszeresen neveznek pumának, azt önök döglesztették meg; Kósa Lajos bűne csupán annyi, hogy a döglött pumát mutogatta itt a világgazdaságnak.



Halhatatlanság

Szilágyi György (Jobbik): - Halhatatlanoknak is nevezhetjük Magyarországon a kínaiakat, mert gondolom, képviselő asszony is látott már kínai esküvőt, én mégkínai temetést nem.



Szabad a kőműves

Ivády Gábor (független): - Köszönöm szépen, elnök úr. Tisztelt Ház! Én egy kis logikai gubancot vélek felfedezni. Novák képviselőtársam azzal indokolta, hogy ne lehessen polgármester, önkormányzati képviselő az, aki egyben országgyűlési képviselő is, merthogy a képviselői munka teljes embert igényel. Azt az egyet nem értem, hogy miért pont polgármester ne lehessen valaki. Miért lehet mellette, mondjuk, tanár? Miért szabad kőművesnek lenni?

barikad.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: világgazdaságnak, halhatatlanoknak, forintválságról, szocialistáknak, képviselőtársam, halaszthatatlan, magyarországért, nyugdíjasügyben, útelágazódását, halhatatlanság, kolbászrajongó, magyarországon, folyamatosanaz, megmutatkozott, intelligenciát, felszólalásom, pengeváltások, javaslatunkat, megszégyenítő, magyarországi, kárpótoljátok, humorpetárdák, önkormányzati, szemkilövetők, rendetlenkedő, pillanatokról, döglesztették, pártfegyelmet, országgyűlési, érdeklődéssel, gondolkodása, megkérdeztem, képviselőket, polgármester, önhatalmúlag, lendületüket, televíziós közvetítések, sokszor éjszakába, humoros pillanatokról, felszólalók elmondhassák, pártfegyelmet lehet, intelligenciát kevésbé, képviselőtársakat arra, készenléti rendőrség, szocialista Lendvai, felszólalásom után, portától kellett, mikrofonját visszahozni, erősebb kutya, rendkívül káros, további napirendi, mellettem rendetlenkedő, Cikk Front, Ujhelyi István, Apáti István, Pálffy István, Novák Előd Ildikó, Lendvai Ildikót, Novák Előd, Jobbik Magyarországért Mozgalom Szabolcs-Szatmár-Bereg, Iván László, Korózs Lajostól, Idősügyi Tanácsnak, Balczó Zoltán, Gaudi-Nagy Tamás, Vona Gábor, Kósa Lajos, Szilágyi György, Ivády Gábor, Tisztelt Ház,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Png csokor  Egy bizonyos határt  Soha ne kedvezz...  Radikális szeretet  Facebookon kaptam  Alázat  Egy lelki imádság  Facebookon kaptam  Rátalálsz  Facebookon kaptam  Fekete-erdő desszert  Erdőn  Albert Einsteinről  A boldog családok mind hasonló...  A Megváltó szolgálatában  Facebookon kaptam  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Örülök, hogy látlak!  Nagyi telefonál  Julian Brass gondolata  Akarat  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Albert Einsteinről  Makszim Gorkij gondolata  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Paul David Tripp Április 20  Facebookon kaptam  George Gordon Lord Byron: Inez...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Facebookon kaptam  A kételkedés kezelése  Az engedelmesség miért nem vál...  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png csokor  Esti kép  Facebookon kaptam Mírjam barát...  s immár én is felragyogva, ért...  Tanuld meg ezt a versemet  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Facebookon kaptam  Reggel van  Facebookon kaptam  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Sokan azt tartják  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alvó cicák  Nagyon különös  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Png fotel  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Minden harmadik...  Leonardo da Vinci gondolata  Egy maradéktalanul uralt világ  Png ház  Facebookon kaptam  Elköszönt  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Bounty krémes  Németh László tollából  Szép estét kedves látogatóimna...  Fehér virág  Még csak most kezdődik a nap  Éretlen vers  Akik bántanak téged  A sors  Akarat  Facebookon kaptam  Jónás Tamás – Végtelen b...  Nem tudhatod  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  210 éve született a SZÓZAT meg...  Facebookon kaptam  Png csokor  Jó éjszakát  Adakozás  Az igazi szeretetért rendszeri...  Tanuld meg ezt a versemet  Facebookon kaptam  Png csokor  Hazára minden embernek szükség...  Idő  Png kislány  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Tanuld meg ezt a versemet  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Mindig jusson idő nevetni  Png fotel  Szép estét kedves látogatóimna...  Németh László tollából  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  A televizió nem a kultúrát kép...  Facebookon kaptam Annuska bar... 
Bejegyzés Címkék
televíziós közvetítések, sokszor éjszakába, humoros pillanatokról, felszólalók elmondhassák, pártfegyelmet lehet, intelligenciát kevésbé, képviselőtársakat arra, készenléti rendőrség, szocialista Lendvai, felszólalásom után, portától kellett, mikrofonját visszahozni, erősebb kutya, rendkívül káros, további napirendi, mellettem rendetlenkedő, magyar gazdaság, döglött pumát, képviselői munka, világgazdaságnak, halhatatlanoknak, forintválságról, szocialistáknak, képviselőtársam, halaszthatatlan, magyarországért, nyugdíjasügyben, útelágazódását, halhatatlanság, kolbászrajongó, magyarországon, folyamatosanaz, megmutatkozott, intelligenciát, felszólalásom, pengeváltások, javaslatunkat, megszégyenítő, magyarországi, kárpótoljátok, humorpetárdák, önkormányzati, szemkilövetők, rendetlenkedő, pillanatokról, döglesztették, pártfegyelmet, országgyűlési, érdeklődéssel, gondolkodása, megkérdeztem, képviselőket, polgármester, önhatalmúlag, lendületüket, számottevően, rendszeresen, elmondhassák, közvetítések, országgyűlés, megpróbálom, kiteregetni, visszahozni, lehetőséget, szocialista, államtitkár, felszólalók, szaporodási, gyakorlatot, mikrofonját, agresszíven, figyeljenek, nevezhetjük, megkérdezni, olvashatnak, túlkiabálni, összekeveri, oroszlánját, elhíresült, áprilisban, amennyiben, beszéltünk, kőművesnek, megnevezni, beszédüket, egyszerűen, beszólásai, televíziós, ülésvezető, fordulatok, készenléti, képviselők, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1119
  • e Hét: 15349
  • e Hónap: 26460
  • e Év: 179956
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.