Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Lukra futottak a franciák Szíriában – és az egész NATO
  2012-02-29 18:02:22, szerda
 
  Lukra futottak a franciák Szíriában - és az egész NATO...



Némi problémába ütközött a NATO szíriai akciója. Február 26-án a szíriai, majd az orosz hírforrások is jelentették, hogy összesen 18 francia katonát fogtak el Homsz városában. A francia hírügynökség tegnap megerősítette a hírt, de ők már 19 katonáról beszélnek.

Nagy most a felfordulás a francia politikai körökben (is). Ugyanis két lehetőség van. Az egyik, hogy Franciaország elismeri azt, hogy a 19 katona francia. Ebben az esetben a genfi egyezmény védi őket, és nemzetközi bíróság előtt kell felelniük, ahol valószínűleg kapnak pár évet. Ha azonban Párizs letagadja őket, akkor a szíriai törvények értelmében felforgató illetve kémtevékenységért kivégzik őket.

Az első lehetőség szerint, ha elismerik azt, hogy a francia katonák fogságba esettek, akkor onnantól kezdve a lázításért, bujtogatásért, hadüzenet nélküli hadviselésért, a 3000 (vagy ki tudja mennyi) halottért és a legitim kormány elleni műveletekért Franciaországnak kell felelnie. Az egész világ előtt bizonyított lesz, hogy a kormányok elleni lázítások nem spontán forradalmak voltak, hanem nagyhatalmak által gerjesztett és irányított lázadások, agresszió egy-egy szuverén ország legitim vezetése ellen. A második lehetőség viszont, ha nem ismerik el a katonákat és ezért kivégzik őket, az a jelenlegi francia kormány egyértelmű bukását hozza magával.

Nagy hát a riadalom. A damaszkuszi francia nagykövet azonnal visszatért Szíriába. Párizs három vonalon indított kapcsolatfelvételeket olyan országokban, amelyekről segítséget remél katonái kiszabadítása érdekében. Omán, Egyesült Arab Emirátusok, és Moszkva. Szíria viszont nem fogja egykönnyen kiadni a katonákat, mert olyan ütőkártya, de inkább aduász van a kezében, amely az egész rendszer fennmaradásának a biztosítéka lehet.

Franciaországnak utoljára Új Zélanddal volt ilyen kellemetlen incidense, ahol a Rainbow Warrior nevű hajót süllyesztették el francia ügynökök. A természetvédők elleni merénylet elkövetőit azonban elfogták. Az akkori kormány bele is bukott az akcióba, mivel kiderült, hogy a politikai vezetés parancsára történt a támadás. Ezért Franciaország több millió dolláros kártérítéseket fizetett, valamint számos Új Zéland számára előnyös szerződést írt alá. Pedig csak egy vitorláshajó elleni támadásról volt szó, nem egy egész országról.
Nicolas Sarkozy, ez a magyaros nevű zsidó-származék a cion-imperializmus legfőbb provokátorává lépett elő napjainkra. Azonban tudnia kell mindenkinek, hogy 'okosságát' nem a saját kútfejéből meríti, amikor nagyívű ökörségeit terjeszti, vagy éppen háborús agressziókra ösztönzi a nyugati imperialista tömböt. De még csak antenna sem nőt a ki fején, hogy valamilyen titkos háttérhatalom közvetlenül távirányítsa ámokfutása közben. Nem. A tényállás sokkal prózaibb. Nicolas Sarkozy legfőbb szellemi vezetője és mentora egy franciaországi zsidó "filozófus", aki Bernard-Henri Levy névre hallgat (páholybeli hovatartozásának még nem néztünk utána), és a nyugati szellemi életben (értsd: zsidók egymás közt) 'nagy jelentőségű' filozófusként van méltatva - ennek persze valódi értékét mindannyian jól ismerjük... -, nos, ez a Levy(ta) díszpéldány volt a Líbia elleni agresszió egyik fő ösztönzője. Mondhatjuk, hogy Obamához hasonlóan (neki több is van, Rahm Emanuel, Cass Sundstein) a francia elnöknek is megvan a maga házi zsidaja, aki madzagon rángatja az egész világ nagy boldogságára.

Várhatóan a francia vezetés nem fogja elismerni a katonákat. Azzal olyan nemzetközi folyamatok indulhatnak meg, amelyeknek a következményeit megjósolni sem lehet. Az viszont biztos, hogy a francia választások küszöbén az egész szabadkőműves Sárközy-banda belebukik (Bernard-Henri Levy persze hivatalos - választott - pozíciót nem visel, így tovább lázít majd a páholyból...).

A helyzetet tovább bonyolítja, hogy állítólag a szír hadsereg homszi akciójában angol, katari és más nemzetiségű katonákat is elfogtak. Ezek közül eddig egyedül a francia katonák kilétét, mint francia állampolgárokat ismerte el Franciaország. Azt, hogy katonai feladatot parancsra hajtottak végre még nem, tehát hivatalosan zsoldosoknak tekinthetőek. De ez mindegy is, a kötélre így is, úgy is esélyesek.

Tálas András - Jövőnk.info
2012. február 29.

http://jovonk.info/2012/02/29/lukra-futottak-franciak-sziriaban-es-az-egesz-nato
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: franciaországnak, hovatartozásának, fennmaradásának, következményeit, állampolgárokat, franciaországi, süllyesztették, természetvédők, kártérítéseket, megerősítette, filozófusként, franciaország, háttérhatalom, bujtogatásért, provokátorává, hadviselésért, imperializmus, kiszabadítása, szabadkőműves, agressziókra, távirányítsa, valószínűleg, imperialista, vitorláshajó, boldogságára, hírügynökség, nagyhatalmak, zsoldosoknak, műveletekért, tekinthetőek, díszpéldány, mindenkinek, forradalmak, kellemetlen, hivatalosan, közvetlenül, franciák Szíriában, egész NATO, orosz hírforrások, francia hírügynökség, francia politikai, genfi egyezmény, szíriai törvények, első lehetőség, francia katonák, legitim kormány, egész világ, kormányok elleni, második lehetőség, damaszkuszi francia, egész rendszer, biztosítéka lehet, Egyesült Arab Emirátusok, Rainbow Warrior, Ezért Franciaország, Nicolas Sarkozy, Bernard-Henri Levy, Rahm Emanuel, Cass Sundstein, Tálas András,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét  Facebookon kaptam  Png csokor  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Facebookon kaptam  Kövesd a cowboyt!  Akarat  Rátalálsz  Facebookon kaptam  Örülök, hogy látlak!  Neked tudnod kell  Reggel van  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Png lepke  Idő  Őrizkednünk kell...  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Png cica  Facebookon kaptam  Alázat  Facebookon kaptam  Alázat  Rátalálsz  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  A sors  Ne kapaszkodj magasabbra,  Alázat  Adakozás  Facebookon kaptam  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Lóhere  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Boldog születésnapot a ma ünne...  Png fotel  Minden harmadik...  Png csokor  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Boldog születésnapot a ma ünne...  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Gonosz démon-álarc  Örülök, hogy látlak!  Ne kapaszkodj magasabbra,  Adakozás  Szívem tiéd  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Facebookon kaptam  Alázat  Facebookon kaptam  Sose bánj semmit  Facebookon kaptam  Bertolt Brecht -től idézet  képre írva  Alázat  Facebookon kaptam  Makszim Gorkij gondolata  Hogy lehet megtartani  Garai Gábor - Takarítás  Minden harmadik...  Hazára minden embernek szükség...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Facebookon kaptam  210 éve született a SZÓZAT meg...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Annuska bar...  Jó éjszakát  Sose bánj semmit  Leonardo da Vinci gondolata  Egy bizonyos határt  s immár én is felragyogva, ért...  Albert Einstein gondolata  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Őrizkednünk kell...  Lóhere  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Akarat  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Nem tudhatod  Png virág  Nem számIt  210 éve született a SZÓZAT meg...  Gonosz démon-álarc  Régi emberek, akikre máig büsz... 
Bejegyzés Címkék
franciák Szíriában, egész NATO, orosz hírforrások, francia hírügynökség, francia politikai, genfi egyezmény, szíriai törvények, első lehetőség, francia katonák, legitim kormány, egész világ, kormányok elleni, második lehetőség, damaszkuszi francia, egész rendszer, biztosítéka lehet, természetvédők elleni, akkori kormány, politikai vezetés, vitorláshajó elleni, egész országról, magyaros nevű, saját kútfejéből, nyugati imperialista, tényállás sokkal, franciaországi zsidó, nyugati szellemi, francia elnöknek, maga házi, francia vezetés, következményeit megjósolni, viszont biztos, francia választások, egész szabadkőműves, helyzetet tovább, szír hadsereg, franciaországnak, hovatartozásának, fennmaradásának, következményeit, állampolgárokat, franciaországi, süllyesztették, természetvédők, kártérítéseket, megerősítette, filozófusként, franciaország, háttérhatalom, bujtogatásért, provokátorává, hadviselésért, imperializmus, kiszabadítása, szabadkőműves, agressziókra, távirányítsa, valószínűleg, imperialista, vitorláshajó, boldogságára, hírügynökség, nagyhatalmak, zsoldosoknak, műveletekért, tekinthetőek, díszpéldány, mindenkinek, forradalmak, kellemetlen, hivatalosan, közvetlenül, jelentőségű, gerjesztett, felfordulás, mindannyian, damaszkuszi, országokban, bizonyított, jelentették, hírforrások, indulhatnak, választások, biztosítéka, nemzetiségű, nemzetközi, egykönnyen, lázításért, ámokfutása, irányított, egyértelmű, elkövetőit, visszatért, felforgató, szerződést, amelyekről, támadásról, értelmében, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2247
  • e Hét: 12514
  • e Hónap: 23625
  • e Év: 177121
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.