Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Demokrácia, a sátán zsinagógája
  2012-10-06 19:17:04, szombat
 
 
Demokrácia, a sátán zsinagógája

Most a demokrácia szóra ült rá a világ médiabirodalma, akik egységesülve már megvalósították az Új Világrend különleges tájékoztatási iparát . Ez a virtuális képekben manipuláló szervezet csak azt hozza nyilvánosságra, amit láttatni akarnak velünk . Nincsennek véletlenek ! Minden a globális Birodalom létrehozása érdekében történik a világban . Legyen az a legkisebb sziget, vagy önálló kontinens, vezetését megkörnyékezte már jóval korábban a pénz fegyverével a jövőkészítők tábora . Nem lenne semmi baj a jövőképpünkkel, ha nem ezek a torzlelkű köpönyegforgatók irányítanák ezt is, mint a százmillió áldozatot követelő kommunizmust . Mi ebből nem kérünk, teljes erőnkkel küzdeni fogunk ellene .

Minden a kezükben van, gondolják, csak egyedül a felhatalmazás hiányzik mögüle, az emberiség támogatása . Könnyű eltéríteni a gyengék figyelmét holmi műszavakkal, ajándékcsomagocskákkal, míves fésükkel, színes golyók és tükrök segítségével, amelyek egy egész birodalmat jövedelmeztek csalással . Amikor elmegyünk más országába, idegen kultúrával találkozunk, így betartjuk mi is azokat a szabályokat, amit ez a kultúra előír a területén . Nem élek vissza a vendéglátó jogaival . A szeretet ereje hegyeket mozgat, olyan ez mint a parányi mustármag . Nélküle belegebedünk a legcsekélyebb mozdulatba is .

Színt váltottak a kommunisták . Lecserélték vöröses színű kaftánjaikat előkelő modern öltönyökre, amit kedvükre váltogathatnak anyagi helyzetük megőrzése miatt . Megtarthattak ezek minden elrabolt vagyont, erőszakkal eltulajdonított földet, sőt még szerezhettek hozzá is bőven, mert nem figyeltünk rájuk a szabadság pillanatában . Eltüntek a Kádár féle férgek az életünkből, de elszámoltatás nem követte a kelendő változásokat . Minden keleteurópai ország elrendezte komcsijait, egyedül mi magyarok szedegettük a rózsaszirmokat tovább . Ne bántsuk a szegény öregeket ! Kilencven éves is elmúlt már az a bácsi, aki letépte nagyapám körmeit, és halálra itélte testvéremet, de nem szabad megbántani mások érzékeny lelkületét ! Éljenek a sokszázezres nyugdíjaikból tovább kényelemben, nem baj, hogy rengeteg embert hosszú rabságra itéltek korábban, vagy halálra kínozták, még az itélethozatal előtt !

Gyermekeik, unokáik előkelő arisztokraták lettek, tanult középosztályhoz tartozónak hiszik magukat, de lelkükben öröklődött a gyilkosok génje . Amikor megszállta hazánkat először ez a vörös horda 133 napig maradtak hatalmon, de olyan hajszát folytattak az akkori arisztokrácia ellen, hogy azt nehéz szavakba fektetni . Tormay Cecile megírta a Bujdosó könyv című naplószerű könyvében a patkányforradalom és a kommunista diktatúra történetét . Támadják is emiatt, pedig igazat írt ! Fekete István a Zsellérekben, Szabó Dezső Az elsodort faluban is erről beszélt . Minden magyar írót cenzúráztak, vagy betiltottak a második világháború után ezek a felszabadítók ! Ezt nyögjük mindannyian azóta .

Hiába volt a rendszerváltás fedőnevű országrablás, amit orosz fegyverek árnyékában ütöttek még nyélbe az elvtársak . A lakiteleki gondolkodókat félretették, s egy olyan embert helyeztek a fordulat levezénylésére, akit a páholyokban szemeltek ki erre a feladatra . Lelkiismeretes ember képtelen hosszabb ideig szemrebbenés nélkül csalni, mellébeszélni . Pedig voltak szókimondó emberek is a kormánykerék mellett . Csurka és Kőrösi Imre figyelmeztetett bennünket, de a média elhallgatta előlünk a lényeget .

Amilyen gyorsan megszervezték a taxisblokád nevű rendetlenséget mutatja, hogy a háttérben nem változott semmi . Megbéníthatták az ország fővárosát büntetlenül, de amikor Budaházi próbálta lezárni embereivel az Erzsébet hidat, akkor brutálisan léptek fel ellene . 2006-ban is hasonlóan cselekedett a rendőrség az 56-os forradalom 50-ik évfordulóján ! Pedig a Miniszterelnök korábban bevallotta nekünk, hogy hazudtak egészen a választásokig nekünk csak azért, hogy visszaválasztassák magukat velünk . Sikerült nekik . Háromszázezren vonultak az utcára ellenük, de változás nem történt . Sikerült éket verniük az elégedetlenkedő érdekcsoportok közé .

Ez a legnagyobb bajunk Magyarországon . Nemzeti érdekeinkre mindig rátelepedik valami párt, s eltéríti eredeti céljaitól a követőit, ami miatt beleunnak a politikába . Már választani sem mennek el az emberek, kivéve azokat a pártszimpatizánsok, akiknek nem érdeke ezen változtatni . Emberi tragédiák sorát hozta a valutában való eladósodás, ami a libatenyésztők átmeneti baját is a háttérbe szorította . Hozzá nem értő emberek kerültek a kormányrúd közelébe a saját bevallásuk szerint . Mindenhol visszaéléseket tapasztaltunk a nyomukban, de még sem tehetünk semmit a paktumos rendszerváltás miatt . Kiárusították hazánkat úgy, hogy még kutatni sem engedik ezeket a gazságokat . Mindent titkosítottak egységesen azok a pártok, akik az elmúlt huszonkét évben az országot vezették . Volt, aki többet lopott mint a másik, de bűneit nem kisebbíti az, hogy megtagadják az igazságtételt tőlünk a titkosításokkal .

Bármihez nyúltak, közel száz évre nemzetbiztonsági kockázatot jelent ! Micsoda őrület ez kérem ! Magyarországról van szó ! Demokráciát hirdetnek nagy szóval, de közben eltitkolják előlünk a részleteit annak, miként tulajdonították el a javainkat ez alatt a közel negyedszáz év alatt . Nagyvállalataink felét már az oroszok kivonulása előtt privatizálták, majd rövid időn belűl felszámolták . Eljátszották a szovjet kártérítés összegét is, elnyelték a tartozás dollármilliárdjait néhányan, akik mai értékben csillagászati összegeket nyertek ezen . Lehetne működő metrórendszer a fővárosban, ha engedtük volna az oroszoknak tartozásuk fejében létrehozni azt . Nem engedtük, helyette a négyes metró pénznyelő mechanizmusát hozták létre ott, ahová gyalogosan is ellehet jutni az állomások közt .

Pénz-pénz-pénz, mindig csak az a gyűlölt pénz, amit elvettek jogos tulajdonosától még az ötvenes évek elején, majd elprivatizálták orrunk elől a rendszerváltásnak nevezett szélhámosság nevében . Most se kecske, se káposzta . Nem maradt semmi, de még az sincs, mert a magyarságunkat is elakarják venni tőlünk a megszállóink . A sátán feljött a föld felszínére, zsinagógákat épít minden felé, majd megrontja az embereket televíziója segítségével, átalakítja oktatási rendszerét, betiltja könyveit, félretájékoztatja őket . Semmi sem az, aminek mondják ! Mindennek az ellenkezője igaz ! Ide vezetett a szabadosság, amikor az ördög istennek mondja magát, s az emberek elhiszik neki, mert komoly pofával mondja, méghozzá közpénzen !

Rátelepedtek emberei az állam elosztórendszerére . Bankok zsinagógái emelkednek szinte minden sarkon, ami összeköttetésben áll a pokollal, ahonnan kamatra pénzt kölcsönöznek nekünk . Kétszer, háromszor fizetjük vissza nekik mint Ludas Matyi, mire miénk lehet a házunk . De ezekről említést sem szabad tennünk, mert az ördög soha sem alszik .

VGB
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: összeköttetésben, nemzetbiztonsági, nagyvállalataink, köpönyegforgatók, elprivatizálták, elégedetlenkedő, megvalósították, titkosításokkal, eltulajdonított, tulajdonították, figyelmeztetett, középosztályhoz, magyarországról, jövőképpünkkel, visszaéléseket, rendszerváltás, megkörnyékezte, háromszázezren, levezénylésére, váltogathatnak, rózsaszirmokat, lelkiismeretes, rendetlenséget, magyarországon, érdekcsoportok, megbéníthatták, libatenyésztők, miniszterelnök, médiabirodalma, nyilvánosságra, magyarságunkat, tulajdonosától, igazságtételt, mechanizmusát, mellébeszélni, felszabadítók, sátán zsinagógája, demokrácia szóra, világ médiabirodalma, virtuális képekben, globális Birodalom, pénz fegyverével, jövőkészítők tábora, torzlelkű köpönyegforgatók, százmillió áldozatot, felhatalmazás hiányzik, emberiség támogatása, gyengék figyelmét, egész birodalmat, kultúra előír, vendéglátó jogaival, szeretet ereje, Tormay Cecile, Fekete István, Szabó Dezső Az, Kőrösi Imre, Ludas Matyi,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
William Shakespeare idézet  Jó éjszakát  Emlék  Facebookon kaptam Krisztina b...  Szép estét kedves látogatóimna...  Két ember becsülete  Facebookon kaptam  A Föld napja  William Shakespeare idézet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ázzal aki csak szép  Szent György napi hiedelmek, s...  Két ember becsülete  Facebookon kaptam  Minden gyerek jó.  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  A Gömb  Beney Zsuzsa - Tavasz  Irgalom és ítélet  Zilahy Lajos gondolata  Jó éjszakát  A könnyek összegyűjtése  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Esti kép  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Két ember becsülete  A lelki élet nem arról szól, ....  Beney Zsuzsa  Amit átélünk,  Bizonyos kulturális szint nélk...  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  A fenyő nem szép fa, (...)  Gondolatok az életről és szere...  Egyszerűen  Miért nem menti meg Jézus...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Gizike bar...  Fodor Ákos költő,  Zilahy Lajos gondolata  Mosolyogtál már ma?  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  képre írva  Környezetvédelem  Facebookon kaptam  Őrangyalod, ha vigyáz rád...  Facebookon kaptam  Nagyon furcsa szeretni valakit...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Facebookon kaptam Krisztinától  Föld napja április 22  Ázzal aki csak szép  Maradék idő  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa - Tavasz  Paul David Tripp Április 26  Facebookon kaptam  Palóc Grand Canyon  Facebookon kaptam  Palóc Grand Canyon  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Zilahy Lajos gondolata  Szép estét kedves látogatóimna...  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  György napra  Minden szülő a lényével nevel.  Ma a legtöbb civilizált ember ...  Életművészet  Facebookon kaptam  Lábad nyomát megőrzi a föld.  Facebookon kaptam  Őrangyalod, ha vigyáz rád...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az embernek a társa: hiányzik.  Palóc Grand Canyon  Ünnepelj csak  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Emlék  Facebookon kaptam  Életművészet 
Bejegyzés Címkék
sátán zsinagógája, demokrácia szóra, világ médiabirodalma, virtuális képekben, globális Birodalom, pénz fegyverével, jövőkészítők tábora, torzlelkű köpönyegforgatók, százmillió áldozatot, felhatalmazás hiányzik, emberiség támogatása, gyengék figyelmét, egész birodalmat, kultúra előír, vendéglátó jogaival, szeretet ereje, parányi mustármag, legcsekélyebb mozdulatba, szabadság pillanatában, kelendő változásokat, rózsaszirmokat tovább, szegény öregeket, sokszázezres nyugdíjaikból, itélethozatal előtt, gyilkosok génje, vörös horda, akkori arisztokrácia, kommunista diktatúra, elsodort faluban, második világháború, rendszerváltás fedőnevű, lakiteleki gondolkodókat, olyan embert, fordulat levezénylésére, páholyokban szemeltek, kormánykerék mellett, média elhallgatta, taxisblokád nevű, ország fővárosát, 56-os forradalom, választásokig nekünk, utcára ellenük, elégedetlenkedő érdekcsoportok, legnagyobb bajunk, valutában való, libatenyésztők átmeneti, háttérbe szorította, kormányrúd közelébe, saját bevallásuk, paktumos rendszerváltás, elmúlt huszonkét, országot vezették, igazságtételt tőlünk, részleteit annak, közel negyedszáz, oroszok kivonulása, szovjet kártérítés, oroszoknak tartozásuk, négyes metró, állomások közt, ötvenes évek, rendszerváltásnak nevezett, sátán feljött, föld felszínére, embereket televíziója, ellenkezője igaz, ördög istennek, emberek elhiszik, ördög soha, összeköttetésben, nemzetbiztonsági, nagyvállalataink, köpönyegforgatók, elprivatizálták, elégedetlenkedő, megvalósították, titkosításokkal, eltulajdonított, tulajdonították, figyelmeztetett, középosztályhoz, magyarországról, jövőképpünkkel, visszaéléseket, rendszerváltás, megkörnyékezte, háromszázezren, levezénylésére, váltogathatnak, rózsaszirmokat, lelkiismeretes, rendetlenséget, magyarországon, érdekcsoportok, megbéníthatták, libatenyésztők, miniszterelnök, médiabirodalma, nyilvánosságra, magyarságunkat, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 5313
  • e Hét: 19543
  • e Hónap: 30654
  • e Év: 184150
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.