Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A pápaválasztás tétje: a tiszta keresztény vagy a zsidó olaj
  2013-02-18 07:27:36, hétfő
 
  A pápaválasztás tétje: a tiszta keresztény vagy a zsidó olajfa fog dicsőülni?



Szent Malakiás jövendöléseiben leírtak eddig ? szinte maradéktalanul ? bekövetkeztek.

XVI. Benedek döntésének gondosan megfogalmazott, diplomatikus indoklásból[ii] az jelezhető előre, hogy a következő pápa valóban az utolsó lesz, mert a zsidókereszténység kétarcúsága tovább tarthatatlan.

Malakiás szerint[iii] II. János jelzője: ?De labore solis? (ami helyes értelmezésben nem a ?nap munkása?, hanem ?napfogyatkozás?), XVI. Benedeké: ?Gloria olivae? (Az olajfa dicsősége), utolsó ? tehát most megválasztandó ? pápáé: ?Petrus Romanus? (Római Péter).

II. János ?napfogyatkozást? jelentő tevékenysége a zsidókeresztény értékek kiszorulását (szegregációját) jelentette az emberek életéből, különösen az argentin nemzet Szűzanyjának ? a lujáni Szűznek ? templomában 1987. áprilisban elmondottak után: ?Mi ? keresztények ? Istennek csak fogadott (adoptivó) gyermekei vagyunk.?- tehát édes gyermekei a zsidók.

Az amerikai őslakosok ekkor értették meg, miért bántak velük a zsidókereszténység felvétele után is állatként a ?hittérítők?, és ezért visszaadták II. Jánosnak a Bibliát, mint embertelen sorsuk ?előírását?.

A kétféle értelmezés érvényes nemcsak a ?De laboris solis?-ra, hanem XVI. Benedek tevékenységének jelzőjére a ?Gloria olivae?-re és az utolsó pápa küldetését meghatározó ?Petrus Romanus?-ra is.

XVI. Benedek jelzője egyértelműen Saulus (zsidókeresztény nyelven: Szent Pál) rómaiaknak írt levelében leírt két olajfára vonatkozik[iv].

A ?Gloria olivae? értelmezhető úgy is, mint ?A keresztény (Saulus szerint: ?vad?) olajfa dicsősége?, de értelmezhető úgy is, hogy ?A zsidó (Saulus szerint: ?szent?) olajfa dicsősége?.

XVI. Benedek igyekezett ezt úgy értelmezni, hogy kölcsönhatás van a beoltott és a teremtett olajfa-ágak között, annak ellenére, hogy a kölcsönhatásnak az elmúlt közel kétezer év semmi jelét nem mutatta.

Kijózanítóan hatott rá Netahnjahu ?ajándéka?, az olajfa[v]. Rá kellett jönnie, hogy a Vatikán és a zsidó állam közötti ?virágzó? kapcsolatok szimbólumaként kapott olajfa trójai faló.

?A népek és vallások közötti béke és testvériség iránti közös erőfeszítés reprezentálása? nem azt fejezi ki, hogy a zsidóság dicsőségét megtérése jelenti, és Jézust elismeri a megígért Messiásnak (ahogy a végidőkre a Szentírás mondja - szemben Saulus ?szabadító? - Messiás - várásával[vi]), hanem azt, hogy a zsidó vallást Jézus nélküli világtestvériségként, a közös világvallásként terjeszti el ? a zsidókereszténység közreműködésével.

Ezt a példa nélküli arcátlanságot nem akarta elhinni XVI. Benedek, ahogyan a magyarok sem akarják elhinni, hogy Simon Peresz által bejelentett gyarmatbirodalomnak[vii] ? terveik szerint - nemcsak része Magyarország, hanem Új-Izraelként központja is (ezt Zoltai Gusztáv igénybejelentése jelenti az ?országalapító? nemzet címre[viii]).

Így lemondását feltételessé tette, mindaddig, amíg nem bizonyosodik be tevékenységének várható emberiségellenes következményéről.

A bebizonyosodás most történt meg. XVI. Benedek szembesült azzal, hogy az egyház eltorzult arcúvá vált[ix]: a zsidókereszténység zsidó vonásai torzították el. Nem akarta (nem merte) vállalni a tevékenykedését tovább egyik olajfa dicsőségéért sem.

Az új pápa számára elkerülhetetlen a választás: az eltorzult arcot visszaalakítja Isten másává, vagy tovább torzítva megszabadul annak minden isteni vonásától és vállalja a zsidókereszténység teljes kiszorulását az emberiség életéből.

Malakiás jövendölése a 112. pápával kapcsolatban:

?In persecutione extrema S.R. Ecclesiae sebedit Petrus Romanus, qui pascet oves in multis tribulationibus, quibus transactis civitas septicollis diruetur et judex tremendus judicavit populum suum. Finis? ? (?Az Anyaszentegyház utolsó üldözése idején Péter, a római fog uralkodni. A juhokat sok szorongattatás közepette fogja legeltetni. Ezután a Hétdomb-várost elpusztítják, és a rettenetes Bíró megítéli a népét. Vége.?

Az Anyaszentegyház olyan mélységbe ereszkedett, elsősorban zsidó értékrend miatti, belső üldöztetése miatt, ahonnan tovább nem lehet süllyedni, tehát ez az utolsó üldöztetés, amely alatt a szorongatás közepette legeltetett juhok vagy elpusztulnak, vagy megüdvözülnek.

Ez a kétféle értelmezés lényege.

Ennek három következménye: 1. Róma (vagyis a zsidókereszténység) elpusztítása, 2. a rettenetes Bíró ítélete (ezen belül az, hogy a Bíró - az Isten - ki számára ?rettenetes?), 3. minek van vége.

I. A pusztulás akkor következik be, ha a zsidókereszténység képtelen lesz alapjaiban megtisztulni, vagyis a zsidó olajfa diadalmaskodik a római (zsidókeresztény lelkű) pápán (Péter utódján) keresztül.

Ennek akkor szinte kizárólagos a valószínűsége, ha zsidó származású lesz az új pápa, hiszen nem érezheti a ?vad? olajfa gyökerének értékeit.

Ebben az esetben a zsidókereszténység önmaga pusztítja el önmagát, a rettenetes Bíró a Föld egésze - vagyis az Isten élő- és élettelen Teremtményei - elleni bűncselekmény miatt egyetemesen rettenetes ítéletet hoz, hiszen a megtisztulás lehetőségének elmulasztását egyetemesen ? tevőlegesen vagy vétkes hanyagsággal ? követtük el.

A ?vége? ebben az esetben nem az emberiség kipusztulását jelenti, hanem azt, hogy lélekben, szellemben és anyagi lehetőségeket tekintve egyaránt nincstelenül kell újjáépíteni földi életünket.

II. A megüdvözülés a keresztény olajfa diadalát jelenti, vagyis azt, hogy a zsidókereszténység levetve zsidó terheit ismét tiszta kereszténységgé válik, további ágakat nem metszenek le és nem oltják a zsidó olajfába, akiket pedig oda oltottak, visszatérnek gyökereikhez.

Ehhez olyan pápa kell, aki az Istentudást Jézustól kapta és ezért természetes számára az Istenszeretet.

A II. Vatikáni zsinat összehívásával a tisztulást eredményező folyamatnak az elindítása volt XXIII. János célja. Azt, hogy elindult ez a folyamat, az bizonyítja, hogy a célhoz vezető két határozat (Dei Verbum és Nostra Aetate) még mindig életben van.

Az Istentudás és Istenszeretet kegyelmével megáldott pápa

1. a ?Nostra Aetate?[x] érvényesítésével elfogadja az Istentudás és Istenszeretet vallás-függetlenségét (?A kereszténység a normális létben való magatartásról szóló tanítás.? ?gnosztikus meglátás ? Hamvas Béla),

2. a ?Dei Verbum?[xi] szelleme szerint el kell fogadnia, hogy az Isteni kinyilatkozások az emberiség történelmében folyamatosan adtak iránymutatást az emberi élethelyzetek megoldására, nem kapcsolódnak kizárólag Ábrahámhoz,

3. elfogadja, hogy a Teremtő és az Ember Szövetségét az az Isteni Kinyilatkozás jelenti, amely a ?Paralel? (?Első Sumér?) Bibliában (?Magyar Biblia?[xii]) fogalmazódott meg, Kr.e. 4000 körül, és - ahogyan azt XXIII. János pápa megállapította a II. Vatikáni zsinat megnyitó beszédében és a ?Penitentiam Agere? kezdetű enciklikában - nem a zsidó Ószövetség, hanem ez adja a Jézusi tanítás alapját.

A tisztulás része - természetesen - a Vatikáni Levéltár nyilvánossá tétele, a ?titkok? feltárása és a Vatikáni Bank felszámolása.

A tisztulás végeredményeként az Istentudás és Istenszeretet emberi alaptulajdonsággá válik, ezért

- Róma (vagyis a zsidókereszténység) elpusztul, de a kereszténység él az emberi alaptulajdonságban, nem vallásként, hanem természetes értékként, nem dialektikus, hanem egzisztenciális logosszal közvetítve, mert ?A kereszténység nem vallás. A vallás történeti és társadalmi és szellemi eredetű, dogmatikával és papi szervezettel és szertartásokkal.? (Hamvas Béla)

- a rettenetes Bíró ítélete azok számára rettenetes, akik a zsidókereszténység zsidó terheit az Anyaszentegyházra erőltették az elmúlt közel kétezer évben, az ítélet a megtisztultak számára megüdvözülést jelent, és

- vége van az Istentelen Világkorszaknak, de kezdete az Isteni iránymutatás szerint Szabadság Korszakának.



Kelt Szegeden, 2013. Jégtörő havának (február) 17. napján.

dr. Halász József
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: közreműködésével, emberiségellenes, igénybejelentése, végeredményeként, érvényesítésével, következményéről, világvallásként, kölcsönhatásnak, elkerülhetetlen, zsidókeresztény, tevékenykedését, kereszténységgé, anyaszentegyház, napfogyatkozást, tevékenységének, jövendöléseiben, világkorszaknak, tribulationibus, kinyilatkozások, egzisztenciális, szertartásokkal, összehívásával, napfogyatkozás, függetlenségét, megválasztandó, bebizonyosodás, szorongattatás, megfogalmazott, megállapította, reprezentálása, maradéktalanul, szimbólumaként, diadalmaskodik, visszaalakítja, szegregációját, valószínűsége, pápaválasztás tétje, tiszta keresztény, zsidó olajfa, jelezhető előre, következő pápa, utolsó lesz, olajfa dicsősége, zsidókeresztény értékek, emberek életéből, argentin nemzet, lujáni Szűznek, amerikai őslakosok, kétféle értelmezés, utolsó pápa, teremtett olajfa-ágak, elmúlt közel, Szent Malakiás, Petrus Romanus, Római Péter, Szent Pál, Simon Peresz, Zoltai Gusztáv, Istentudást Jézustól, Nostra Aetate, Hamvas Béla, Ember Szövetségét, Isteni Kinyilatkozás, Első Sumér, Magyar Biblia, Penitentiam Agere, Vatikáni Levéltár, Vatikáni Bank, Istentelen Világkorszaknak, Szabadság Korszakának, Kelt Szegeden, Halász József,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
A kételkedés kezelése  Akik bántanak téged  Szép estét  Facebookon kaptam  Tanuld meg ezt a versemet  Lóhere  Nagyi telefonál  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Egy bizonyos határt  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  A Megváltó szolgálatában  Alázat  Paul David Tripp Április 19  Németh László tollából  Erdőn  Nem méltó hozzád  Facebookon kaptam  Neked tudnod kell  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 21  Nagyon különös  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Facebookon kaptam  Nagyon különös  Zilahy Lajos gondolata  Reggel van  Paul David Tripp Április 19  Reménység és erő Krisztustól e...  Facebookon kaptam  Szép napot kívánok  Julian Brass gondolata  Szép estét kedves látogatóimna...  A nemzeti hovatartozás kulturá...  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Julian Brass gondolata  Varga János Veniam - Fontos sz...  Png virág  Png virág  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Szívem tiéd  Radikális szeretet  Png telefon  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 19  Facebookon kaptam  Mai harmónia kártyám  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A boldog családok mind hasonló...  Nem méltó hozzád  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Reménység és erő Krisztustól e...  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Mindig jusson idő nevetni  Az igazi szeretetért rendszeri...  Boldog születésnapot a ma ünne...  Gonosz démon-álarc  Hogy lehet megtartani  Fehér virág  Albert Einsteinről  Png kutya  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  s immár én is felragyogva, ért...  Julian Brass gondolata  Facebookon kaptam  Lóhere  Facebookon kaptam  Alvó cicák  Nem számIt  Png ház  Nem tudhatod  Az engedelmesség miért nem vál...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png cica  George Byron - Ahogy itt jár -...  Facebookon kaptam  Erdőn  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Szívem tiéd  Akarat  Nagyi telefonál  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Az engedelmesség miért nem vál...  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Facebookon kaptam  Png nő  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Soha ne kedvezz...  Facebookon kaptam Krisztinától  Bounty krémes  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna... 
Bejegyzés Címkék
pápaválasztás tétje, tiszta keresztény, zsidó olajfa, jelezhető előre, következő pápa, utolsó lesz, olajfa dicsősége, zsidókeresztény értékek, emberek életéből, argentin nemzet, lujáni Szűznek, amerikai őslakosok, kétféle értelmezés, utolsó pápa, teremtett olajfa-ágak, elmúlt közel, zsidó állam, zsidóság dicsőségét, megígért Messiásnak, zsidó vallást, közös világvallásként, példa nélküli, bebizonyosodás most, egyház eltorzult, tevékenykedését tovább, eltorzult arcot, emberiség életéből, rettenetes Bíró, utolsó üldöztetés, szorongatás közepette, pusztulás akkor, megtisztulás lehetőségének, emberiség kipusztulását, keresztény olajfa, zsidó olajfába, tisztulást eredményező, elindítása volt, célhoz vezető, normális létben, emberiség történelmében, emberi élethelyzetek, zsidó Ószövetség, tisztulás része, tisztulás végeredményeként, vallás történeti, megtisztultak számára, közreműködésével, emberiségellenes, igénybejelentése, végeredményeként, érvényesítésével, következményéről, világvallásként, kölcsönhatásnak, elkerülhetetlen, zsidókeresztény, tevékenykedését, kereszténységgé, anyaszentegyház, napfogyatkozást, tevékenységének, jövendöléseiben, világkorszaknak, tribulationibus, kinyilatkozások, egzisztenciális, szertartásokkal, összehívásával, napfogyatkozás, függetlenségét, megválasztandó, bebizonyosodás, szorongattatás, megfogalmazott, megállapította, reprezentálása, maradéktalanul, szimbólumaként, diadalmaskodik, visszaalakítja, szegregációját, valószínűsége, következménye, bűncselekmény, istenszeretet, lehetőségeket, elmulasztását, lehetőségének, megüdvözülnek, kipusztulását, országalapító, arcátlanságot, fogalmazódott, megtisztultak, megüdvözülést, bekövetkeztek, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1821
  • e Hét: 16051
  • e Hónap: 27162
  • e Év: 180658
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.