Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Devizahitelesek tüntettek a Rádió előtt - azt ígérték nekik,
  2013-03-10 19:45:16, vasárnap
 
 



Devizahitelesek tüntettek a Rádió előtt - azt ígérték nekik, beolvassák a követeléseiket, de hazudtak

A kilakoltatási moratórium megszüntetése miatt tüntettek devizaadósokat képviselő civil szervezetek szombaton Budapesten, a demonstrálók a végrehajtások azonnali leállítását és a devizaalapú tartozások teljes eltörlését követelték.
Zoom
A Bankcsapda Érdekvédelmi Civil Szervezet és több más civil tömörülés által szervezett demonstráció résztvevői a József nádor téren gyülekeztek, majd a Magyar Rádió épülete elé vonultak, megtöltve a Pollack Mihály teret, hogy követeléseiket eljuttassák a médiának.
Követeléseik között szerepel a kilakoltatások és a végrehajtási eljárások azonnali leállítása, továbbá a közjegyzői végrehajtási záradékok kiállításának megtiltása. Követelik továbbá a devizaalapú tartozások teljes eltörlését.
Közleményük szerint "a deviza tőketartozás nyilvántartásáról szóló jelzáloghitelezés (...) tulajdonképpen csak devizában elszámolt pénzügyi konstrukció, ahol a korlátlan kockázatok névlegessége miatt a pénzügyi szolgáltatónak uzsora mértékű árfolyamnyeresége keletkezhet és keletkezett is".
A civil szervezetek szerint a bankok és az állam felelőssége egyaránt felmerül a devizahiteleknek a lakosság túl széles körében való elterjesztésében, és úgy vélik, hogy jogos az érintett ügyfelek kártérítési igénye. Álláspontjuk szerint "a tartozások teljes eltörlésének a fedezete részben a magyar jegybanki, részben a hazai pénzügyi szektor és azok anyabanki forrásaiból meg tud valósulni".
(MTI)
Korábban írtuk: Devizahitelesek tüntettek szombat délután a József nádor téren. Az (Index szerint) ezerfős tömeg megszavazta, hogy követeléseiket beolvastatják a rádióban, ezért a Bródy Sándor utcai épület elé vonultak. Közben azt skandálták, hogy vesszenek a bankok.
A csoport azt az ígéretet kapta, hogy a háromórás hírekben beolvassák a követeléseiket, ez azonban nem történt meg. A hírekben egy korábbi közleményükből idéztek, és elhallgatták, hogy a tüntetők jelenleg a helyszínen vannak. A hírekben annyi elhangzott, hogy a szervezet véleménye szerint az állam és a bankok közösen felelősek a kilakoltatásokért.
A rádióban hosszasan idézték a kormány intézkedéseit, amelyekkel a devizahiteleseknek segítettek. Ezt a tömeg hangos fujjolással fogadta. A vezetőjük, Kásler Árpád azt mondta, szerinte a kormány fél tőlük, ezért nem mondták, hogy jelenleg is a helyszínen vannak a tüntetők. Ez azt jelenti, hogy jó úton járnak.
A tömegből néhányan be akartak hatolni a rádióba. Kásler tárgyalt az épületben, majd elmondta, hogy véleménye szerint a rádió vezetői atrocitást akarnak kiprovokálni, ezért inkább úgy döntött, hogy közösen mond el egy fogadalmat a jelenlévőkkel. "Amíg a történelmi alkotmányt helyre nem állítjuk, ezeknek a férgeknek többet nem könyörgünk" - skandálta a tömeg.
Kásler azt is elmondta, hogy a történelmi alkotmányt mindenképpen vissza akarják állítani, és alkotmányozó nemzetgyűlést is összehívnának. A tömeg ezek után oszlani kezdett.

(Index nyomán)

http://kuruc.info/r/2/109067/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: devizahiteleknek, elterjesztésében, devizahitelesek, kilakoltatások, devizaadósokat, követeléseiket, tulajdonképpen, közleményükből, szolgáltatónak, kiállításának, intézkedéseit, végrehajtások, beolvastatják, nemzetgyűlést, jelenlévőkkel, kilakoltatási, összehívnának, megszüntetése, tőketartozás, érdekvédelmi, demonstráció, névlegessége, kiprovokálni, végrehajtási, mindenképpen, követeléseik, alkotmányozó, eltörlésének, álláspontjuk, demonstrálók, elhallgatták, devizaalapú, gyülekeztek, eljuttassák, közleményük, fujjolással, kilakoltatási moratórium, végrehajtások azonnali, devizaalapú tartozások, végrehajtási eljárások, közjegyzői végrehajtási, deviza tőketartozás, korlátlan kockázatok, pénzügyi szolgáltatónak, civil szervezetek, állam felelőssége, érintett ügyfelek, tartozások teljes, fedezete részben, magyar jegybanki, hazai pénzügyi, ígéretet kapta, Bankcsapda Érdekvédelmi Civil Szervezet, Magyar Rádió, Pollack Mihály, Bródy Sándor, Kásler Árpád,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Életművészet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A világnak égető szüksége van ...  Ünnepelj csak  Föld napja április 22  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Messziről jött ember  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ma a legtöbb civilizált ember ...  Facebookon kaptam  Viharban csak az a fa marad ál...  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Jékely Zoltán: Szent György-k...  Naplemente  Viharban csak az a fa marad ál...  Esti kép  Irgalom és ítélet  802 esztendeje, 1222. április ...  Muratáj  Facebookon kaptam Mírjam barát...  802 esztendeje, 1222. április ...  Tehetségtelen gyerek nincs.  Aki a sorsa útján jár, gyakran...  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 26  Facebookon kaptam Gizike bar...  Maradék idő  Próbálkozni kell ahhoz,  Alakot vált...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Esti kép  Facebookon kaptam  Környezetvédelem  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa  A boldogság ült a világvégén  Vannak arcok  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Aki szeret, annak senki sem id...  Ha így haladunk...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Próbálkozni kell ahhoz,  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Naplemente  Facebookon kaptam  Maradék idő  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Szép estét  Facebookon kaptam  A lelki élet nem arról szól, ....  Maradék idő  Facebookon kaptam  Önmagaddal nem lehetsz elégede...  Gaál Viktor gondolata  Fodor Ákos költő,  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ma a legtöbb civilizált ember ...  Facebookon kaptam  A fenyő nem szép fa, (...)  Facebookon kaptam Krisztinától  Muratáj  Életművészet  Paul David Tripp Április 24  Facebookon kaptam  A könnyek összegyűjtése  Esti kép  Miért nem menti meg Jézus...  Facebookon kaptam  Nagyon furcsa szeretni valakit...  Őrangyalod, ha vigyáz rád...  A Gömb  Vannak arcok  Az elfogadásnak...  Gárdonyi Géza - Április végén  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa  Facebookon kaptam  próbáljuk ki az őszinteséget  Esti kép  Föld napja április 22  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
kilakoltatási moratórium, végrehajtások azonnali, devizaalapú tartozások, végrehajtási eljárások, közjegyzői végrehajtási, deviza tőketartozás, korlátlan kockázatok, pénzügyi szolgáltatónak, civil szervezetek, állam felelőssége, érintett ügyfelek, tartozások teljes, fedezete részben, magyar jegybanki, hazai pénzügyi, ígéretet kapta, háromórás hírekben, korábbi közleményükből, tüntetők jelenleg, helyszínen vannak, hírekben annyi, szervezet véleménye, bankok közösen, rádióban hosszasan, kormány intézkedéseit, tömeg hangos, tömegből néhányan, rádió vezetői, történelmi alkotmányt, férgeknek többet, tömeg ezek, devizahiteleknek, elterjesztésében, devizahitelesek, kilakoltatások, devizaadósokat, követeléseiket, tulajdonképpen, közleményükből, szolgáltatónak, kiállításának, intézkedéseit, végrehajtások, beolvastatják, nemzetgyűlést, jelenlévőkkel, kilakoltatási, összehívnának, megszüntetése, tőketartozás, érdekvédelmi, demonstráció, névlegessége, kiprovokálni, végrehajtási, mindenképpen, követeléseik, alkotmányozó, eltörlésének, álláspontjuk, demonstrálók, elhallgatták, devizaalapú, gyülekeztek, eljuttassák, közleményük, fujjolással, keletkezett, felelőssége, konstrukció, szervezetek, kártérítési, forrásaiból, megszavazta, leállítását, keletkezhet, kockázatok, leállítása, skandálták, elhangzott, beolvassák, tartozások, helyszínen, amelyekkel, eltörlését, segítettek, megtiltása, közjegyzői, alkotmányt, követelték, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3816
  • e Hét: 18046
  • e Hónap: 29157
  • e Év: 182653
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.