Belépés
koszegimarika.blog.xfree.hu
"Az ember értékét nem az esze, a műveltsége, nem a hatalma vagy a tehetsége, hanem a lényéből áradó melegség minősíti."--- "Nem az a fontos, a ... Kőszegi Marika
1955.09.22
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Padlizsánkrémrecept Hozzávalók: két darab közepes méretű
  2021-04-15 20:01:47, csütörtök
 
   
 



1. Padlizsánkrémrecept

Hozzávalók: két darab közepes méretű padlizsán, három gerezd fokhagyma, két evőkanál tökmagolaj, három evőkanál olívaolaj, egy teáskanálnyi mustár, petrezselyemzöld, zeller zöld, só, bors.


Elkészítése: a padlizsánt grillen, vagy sütőben megsütjük, majd meghámozzuk. A fokhagyma gerezdeket egy csepp olajban megsütjük és a padlizsánnal együtt tálba tesszük, botmixerrel pépesítjük. A petrezselyem zöldet és a zeller levelet apróra vagdossuk, rászórjuk a padlizsánra és hozzáadjuk a mustárt és a kétféle olajat, majd krémesre keverjük, sózzuk, borsozzuk. Fél órára hűtőbe tesszük és kenyérrel, zöldségekkel tálaljuk.

2. Padlizsánkrémrecept
Hozzávalók: két kilogramm padlizsán, másfél deciliter olaj, egy pohár tejföl (2dl), egy pohár majonéz (2dl), két kávés kanál mustár, két közepes fej vöröshagyma, só, bors.

Elkészítés: a padlizsánokat, ha teheted, akkor a szabadban süsd meg, mert az igazi ízéhez a füst elmaradhatatlan. Ha nincs rá lehetőséged, akkor természetesen a sütő is megfelel. Sütés után hámozd meg és pépesítsd. (lehet fakéssel is hagyományosan, de érdemes összeturmixolni). Tedd bele az apróra vágott hagymát, az olajat a sót, és kavard jól össze! Azután jöhet a majonéz és a tejföl. Jól összekavarjuk, hogy igazi krémes állagot kapjunk! Jó étvágyat! Forrás: Ketkes.com



 
 
0 komment , kategória:  Ételek-italok  
Címkék: petrezselyemzöld, összeturmixolni, elmaradhatatlan, padlizsánokat, hagyományosan, összekavarjuk, természetesen, teáskanálnyi, padlizsánnal, petrezselyem, zöldségekkel, botmixerrel, lehetőséged, elkészítése, vöröshagyma, padlizsánra, meghámozzuk, hozzáadjuk, gerezdeket, hozzávalók, pépesítjük, padlizsánt, tökmagolaj, elkészítés, padlizsán, megsütjük, pépesítsd, fokhagyma, kenyérrel, borsozzuk, kilogramm, rászórjuk, szabadban, vagdossuk, deciliter, olívaolaj, teáskanálnyi mustár, padlizsánt grillen, fokhagyma gerezdeket, csepp olajban, padlizsánnal együtt, petrezselyem zöldet, zeller levelet, kétféle olajat, pohár tejföl, pohár majonéz, szabadban süsd, igazi ízéhez, füst elmaradhatatlan, apróra vágott, Padlizsánkrémrecept Hozzávalók,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Alázat  Szép napot kívánok  Facebookon kaptam  Png férfi  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Popper Péter szavai  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Png virág  Alázat  Akarat  Nagyi telefonál  Jó éjszakát  Erdőn  Png kutya  Paul David Tripp Április 19  George Gordon Lord Byron: Inez...  Szívem tiéd  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Jó éjszakát  Egy bizonyos határt  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Éretlen vers  Facebookon kaptam  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  s immár én is felragyogva, ért...  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Facebookon kaptam  Png kislány  A Megváltó szolgálatában  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Őrizkednünk kell...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  George Byron - Ahogy itt jár -...  Facebookon kaptam  képre írva  Png lepke  Png rózsa csokor  Kaffka_Margit  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Paul David Tripp Április 20  Facebookon kaptam  A boldog családok mind hasonló...  Az engedelmesség miért nem vál...  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Paul David Tripp Április 20  Sose bánj semmit  Hogy lehet megtartani  Hazára minden embernek szükség...  Facebookon kaptam  Png kislány  Akarat  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Tanuld meg ezt a versemet  Őrizkednünk kell...  Paul David Tripp Április 21  George Gordon Lord Byron: Inez...  Szabolcska Mihály – Ákác...  Esti kép  Éretlen vers  Még csak most kezdődik a nap  Paul David Tripp Április 20  Ami embereknek lehetetlen, az...  Facebookon kaptam  Akarat  Png virág  Fekete-erdő desszert  Tavaszi kép  Facebookon kaptam  Egy bizonyos határt  Facebookon kaptam  Németh László tollából  Png virág  Facebookon kaptam  Nevem  Akarat  Sokan azt tartják  Png lepke  Paul David Tripp Április 21  Mai harmónia kártyám  Szép estét kedves látogatóimna...  Ami embereknek lehetetlen, az...  Kellemes délutánt kívánok  Alvó cicák  Facebookon kaptam  Ágai Ágnes – Csendélet  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Adakozás  Png cica  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Annuska bar...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Őrizkednünk kell...  Bounty krémes 
Bejegyzés Címkék
teáskanálnyi mustár, padlizsánt grillen, fokhagyma gerezdeket, csepp olajban, padlizsánnal együtt, petrezselyem zöldet, zeller levelet, kétféle olajat, pohár tejföl, pohár majonéz, szabadban süsd, igazi ízéhez, füst elmaradhatatlan, apróra vágott, petrezselyemzöld, összeturmixolni, elmaradhatatlan, padlizsánokat, hagyományosan, összekavarjuk, természetesen, teáskanálnyi, padlizsánnal, petrezselyem, zöldségekkel, botmixerrel, lehetőséged, elkészítése, vöröshagyma, padlizsánra, meghámozzuk, hozzáadjuk, gerezdeket, hozzávalók, pépesítjük, padlizsánt, tökmagolaj, elkészítés, padlizsán, megsütjük, pépesítsd, fokhagyma, kenyérrel, borsozzuk, kilogramm, rászórjuk, szabadban, vagdossuk, deciliter, olívaolaj, keverjük, étvágyat, fakéssel, krémesre, tálaljuk, evőkanál, megfelel, mustárt, levelet, kétféle, majonéz, közepes, érdemes, sütőben, állagot, grillen, kapjunk, teheted, olajban, tesszük, hagymát, ízéhez, hámozd, olajat, mustár, vágott, másfél, tejföl, apróra, azután, zöldet, zeller, hűtőbe, forrás, együtt, krémes, ketkes, kavard, sózzuk, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 69029 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 7891
  • e Hét: 27427
  • e Hónap: 67039
  • e Év: 295976
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.