Belépés
agica2004.blog.xfree.hu
Belőlem csak egy van, másokból is:) Módosítva, mert nagyképűnek tűntem, nem vagyok az. - Fehér lovag-king-kong :)))))))))) ,,Nem azok a nagy emberek, akik n... kovács ágica
2004.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/8 oldal   Bejegyzések száma: 74 
Kellemes délutánt....
  2010-06-30 15:49:23, szerda
 
 

 
 
1 komment , kategória:  Általános  
Sírok, ha sírsz....
  2010-06-30 15:46:29, szerda
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az illat megmarad.....
  2010-06-30 14:03:57, szerda
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szép napot...
  2010-06-30 13:39:56, szerda
 
 



Nagyon szép napot kívánok mindenkinek !
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harmónia....
  2010-06-30 13:32:15, szerda
 
  Kedves !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Becsület hatja át.

Nefelejcs - hűség, az isteni rendelkezések betartása, emlékezet

Nevében hordozza jelentését. Figyelmeztet arra, hogy ne felejts! Az emlékezet, akár az emberiség egyetemes emlékezete, akár a mindennapokban való jó emlékezet megőrzése viszi előre a történelmet és az emberiséget. Szánj időt a nosztalgiára, és csodálatos felismerések jönnek. A visszaemlékezés üzenetét hozta el ez a kis kék virág. Jelzi, hogy ma különösen nagy szükséged van a memóriádra. A virágok általában a szerelmet, az ifjúságot jelképezik. Jelentik a tél végét, az életörömöt, az újjászületést. Női, passzív princípium.

Szerelmi üzenete: Akár régi kapcsolatban élsz, akár párt keresel, a régi szerelmi kapcsolataid üzenetének feldolgozása a feladatod mára. Ha van egy fel nem dolgozott régi sérelmed, az még mindig jelen van a kapcsolatban, vagy árnyékot vet egy esetleges újabb kapcsolat létrejöttére.

Ezt mondja neked:

Üzeni, hogy a szépség múlandó, elhervad, mint egy szál virág. Ami ma fontosnak tűik, arra holnap már nem is emlékszel.
Emlékezz azokra az emberekre, akikkel már nem tartod a kapcsolatot, de szívesen találkoznál velük megint. Ne sajnáld az időt arra, hogy megtudd tőlük közvetlenül, hogy mi történt velük, mióta nem láttátok egymást. A nosztalgiázás olyan érzelmeket hoz felszínre, amiket már rég éltél meg.Szervezz találkozókat, írj leveleket, telefonálj szeretteidnek.
Üzeni, hogy a hűség csodálatos erény.
Erre is gondolj: Olvasd Berzsenyi Dániel: A közelítő tél című versét: ,,Minden csak jelenés, minden az ég alatt, / mint a kis nefelejcs, enyész." A nefelejcs virágzásakor kapni ezt a kártyát különleges szerencsét jelent - olyankor vásárolj egy kis csokornyit, vagy szakíts egy-két szálat!


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harmónia....
  2010-06-29 13:57:50, kedd
 
  Kedves !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Tudás hatja át.

Bal kéz - balgaság, valamit elronthatsz

A szívünkhöz közelebb eső, és a néphagyomány szerint az ügyetlenebb ,,balog - balga" vagyis, a rosszabbik kezünk. Szimbolikája mindig a megragadás, megszerzés. A kártya üzenete, hogy figyelj ma a vagyonodra! Vagy pénz állhat a házhoz, gazdagodhatsz, szerencsejáték, sorsszerűség, véletlen által, de spekulációval pénzt vesztesz!

Érzelmi viszonyulás jellemez. A balga, a balog, az ügyetlen, vagy balkezes ember jelképe. A balkezes valójában ugyanolyan ügyes lehet, mint a jobb kezes (sőt néha ügyesebb is) viszont a jobbkezesek eszközeit ügyetlenebbül használja. Régen a balkezes gyereket átszoktatták arra, hogy evéshez, íráshoz, fontos tevékenységekhez a jobb kezét használja. Ma ez már nincs szokásban. A bal kéz a babonában a vak szerencse jele. Politikában a bal a liberálisabb, tágabb eszméket jelenti. A ,,Bal kézről való" dolog illegális, vagy nem vállalható - például a balkézről született gyerek = zabigyerek.

Szerelmi üzenete: Párkapcsolati botlások, megcsalás/megcsalatás, balgaság, valamihez ,,bal kézzel nyúlsz" a kapcsolatban, vagy az ismerkedés során.

Ezt mondja neked:

Ma vegyél lottót, tőzsdézz, vagy legalább egy sorsjegynek adj esélyt! A vakszerencse hozta pénz mindig jól jön!
Légy ma óvatosabb a törékeny holmikkal. Afféle tányértörős napod lehet!
Mi az, amit nem akarsz bevallani, amit titkolsz? Van valamilyen balkézről való dolgod?
Erre is gondolj: A jin-jang jelének fekete oldala. balkezesek számára különleges szerencse. Ha átszoktattak a bal kezedről a jobb kezed használatára kiskorodban, nézesd meg kézírásodat egy grafológussal!


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szép napot...
  2010-06-28 15:25:30, hétfő
 
 




 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harmónia....
  2010-06-28 12:42:21, hétfő
 
  Kedves !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Tisztesség hatja át.

Kőfal - Védelem

A kövek, kötőanyag nélkül is megállnak egymáson. A kőfal, kőkerítés, a biztos alapra épített házat jelképezi. Élőhelyet nyújt a különféle kis állatoknak, a mediterrán, horvát, görög, spanyol tájak sajátja. Szabadon épülést jelent. A képzés nélküli tudást mutatja. A szakrális mágia és a felismerések asszociációját hordozza. Figyeld a természet jeleit! A kőfal a tökéletes illeszkedés és egyben a védelem szimbóluma. Jelent szilárdságot és állhatatosságot is. Kapcsolható a régi korokhoz, mikor még nem ismerték a kötőanyagot, mégis tudtak szilárd alapokon fekvő, tökéletes menedéket nyújtó építményeket létrehozni.

Szerelmi üzenet: A tökéletesen illeszkedő felekből álló kapcsolat megtalálása - akár párkeresőben vagy, akár kapcsolatban élsz.

Ezt mondja neked:

Üzeni, hogy a tökéletes illeszkedéshez nem kell feltétlenül valamilyen segédanyagot használni.
Gondold át, találkoztál-e már olyan emberrel, akivel ez az illeszkedés megvalósult. Hogyan alakult a kapcsolatotok?
Üzeni továbbá, hogy az igaz tudás megszerzéséhez nem feltétlenül van szükséged egy intézményben történő felkészülésre.
Erre is gondolj: A Kínai Nagy Fal, Shakespeare: Szentivénéji álom fala...


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Derűs, szép napot........
  2010-06-25 10:23:23, péntek
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harmónia....
  2010-06-25 08:45:01, péntek
 
  Kedves !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Testvériség hatja át.

Harcos - önuralom, belső egyensúly, erő, stabilitás, férfiasság

A harcos kártyájának két oldala van. Az egyik az agresszió megnyilvánuló, ösztönei felett uralkodni képtelen emberé, aki erejét érdekei nyers érvényesítésére használja fel. A másik a magasztos értelem, a békés harcosé. Ő az, aki tudja és érti céljait, és nem akarja őket mindenáron fizikai síkon megélni. A harcos elsősorban önmagával megharcoló ember. A meghasonlásból kiutat kereső, küzdő lény. Eredetileg a társadalom vezetői és védelmezői lennének, ma politikusokként, és rendőrökként kellene megjelenniük, de nem látják el a feladatatukat. A harcos nehéz karmája abban áll hogy harcolnia és bántania kell mások érdekében, ugyanakkor nem támadhat, nem használhatja gyilkolásra erejét. Ez az önellentmondás a meghasonlás veszélye.

Szerelmi üzenete: A karddal bánó harcos a szeretkező férfi is egyben. Igzi intenzív erotikus élményt jelenthet, melyben a nőt leigázza a hős harcos. Ha nem agresszióból, hanem csábító erővel teszi, ez gyönyörű. Ám a bántalmzó kapcsolatot hagyd ott! Igaz ez párkeresőkre és kapcsolatban élőkre egyaránt!

Ezt mondja neked:

Lépést tehetsz önismereted útján, dönthetsz, hogy melyiket választod. A belső harcot ugyanúgy jelezheti ez a kártya, mint a külvilág felől érkező tanító jellegű támadást, amire felkészülten várhatsz.
Józanul, saját korlátaidat felismerve kezdj küzdeni, akkor nem fogsz veszíteni.
Hagyd, hogy ellenfeledet saját lendülete vigye bukásba.
Erre is gondolj: Nyers maszkulin erő, bolygója a Mars. Olvasd el Dan Millmann Békés Harcos Útja című könyvét, vagy nézd meg a belőlekészült filmet. Keress a történelemben, irodalomban példákat a harcosra. Olvasd Petőfi forradalmi gondolatait a harcról: ,,Ott essem el én / A harc mezején, / Ott folyjon az ifjúi vér ki szívembül!" A Cigánykártya Huszár (Katonatiszt) lapja.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/8 oldal   Bejegyzések száma: 74 
2010.05 2010. Június 2010.07
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 74 db bejegyzés
e év: 1072 db bejegyzés
Összes: 26622 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 244
  • e Hét: 522
  • e Hónap: 3845
  • e Év: 49052
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.