Belépés
agica2004.blog.xfree.hu
Belőlem csak egy van, másokból is:) Módosítva, mert nagyképűnek tűntem, nem vagyok az. - Fehér lovag-king-kong :)))))))))) ,,Nem azok a nagy emberek, akik n... kovács ágica
2004.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
Harmónia......
  2012-10-18 18:06:12, csütörtök
 
  Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Légiesség hatja át.

Kagyló - Nőiesség, kibontakozás, új dolgok születése

A csiga és kagyló héja a szépség és a szerelem, valamint a női nemi szerv jelképe. Vénuszt is gyakran ábrázolják, amint kagylóból születik meg. Néhány nomád törzs még ma is kagylókat használ ,,pénz" gyanánt, így a gazdagságot is jelképezi. Némely kagyló igazgyöngyöt is dajkál! Nőiség, nőies dolgok, szépség, gazdagság - a talmi örömök, a ,,héj, mely eltakarja a lényeget", a csillogó csigaház, mely elbűvöl, s nem keresünk tovább, azt hisszük, megvan a kincs - pedig a kagyló rejti a valódi kincset - az igazgyöngyöt.

Szerelmi üzenete: Részben gyarapodásról vagy egy új szerelem érkezéséről adhat hírt, esetleg a kettőről együtt - például egy gazdag szerető képében. Gyermekre vágyódó nőnek jelzi, hogy az égiek támogatják a gyermekáldást - termékeny napot is jelölhet.

Ezt mondja neked:

Gondold újra nőiséged megnyilvánulásait. Milyen nőnek tart téged a világ? (Ha férfi vagy, azt gondold át, milyen a viszonyod a nőkhöz!)
Gondold át szexualitásodat, mennyire vagy prűd, esetleg szexuálisan szélsőséges?
Engedd be életedbe a változást, az újdonságokat - hagyd megszületni azt, ami készül.
Erre is gondolj: Vénusz születése - Botticelli festménye. Hallgass meg egy kagyló belsejéből jövő tengermorajlást. Különleges élményt ad! Hordj vagy vásárolj kagyló-csiga ékszereket.


 
 
2 komment , kategória:  Általános  
Harmónia......
  2012-10-04 14:36:51, csütörtök
 
  Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Dicsőség hatja át.

Jobb kéz - Parolázik veled a szerencse

A szívünktől távolabb eső, ügyesebbik kezünk. A néphagyomány szerint az ügyesebbik, szebbik kéz ez. Szimbolikája megtart és megőriz. Ma jól gazdálkodhatunk anyagi javainkkal. Figyelj a pénzre, anyagi javaidra, mert biztosan megtarthatod azt, ami már birtokodban van. Gondolati viszonyulás jellemez. Az ,,apai", férfias oldalunkon lévő kezünk, mely többnyire az ,,ügyesebbik", hasznosabb, gyakorlatiasabb az élet tevékeny részében a legfontosabb. Egyes kultúrákban például tikos jobb kezünket használni az illemhelyen, viszont enni és írni csak jobb kezünkkel szabad. (Az régi magyaroknál is a szép kezünk volt a jobb kéz!) Jobbunkat nyújtjuk barátunknak parolára. A Szent Jobb, a békejobb vagy a makarenkói pofon jobbosa is mind a pozitív, a teremtő, a nevelő, megbékélő erőt fejezik ki. A politikában a jobb a nemzeties eszméket jelenti.

Szerelmi üzenete: Párkeresőknek lehetőség kibékülésre vagy új kapcsolat indítására. Kapcsolatban élőknek a régi ügyek megbeszélésére alkalmas nap. Kedvesednek mindig jobbodat nyújtod, s jobbodon vezeted.

Ezt mondja neked:

Vannak haragosaid? Nekik ma békejobbot nyújthatsz, kibékülhetsz velük.
Ha pénzügyeket kell intézned, akkor ma itt az esély, hogy sikerrel járj elsősorban a tudatos döntéseket igénylő, spekulatív helyzetekben.
Nyújtsd a jobb kezed, ha baráttal találkozol. Ballal védd ki a problémákat, nehézségeket, a jobb maradjon szabad a cselekvéshez.
Erre is gondolj: ,,A mai nap az örökéltü Szent Jobb/ Malasztja száll s a hívő lelkeket/ Megedzi. Zengjen zsoltárunk - ott fent jobb" írja József Attila - A Szent jobb ünnepén című versében. A jin-jang jelképének fehér oldala


 
 
1 komment , kategória:  Általános  
Október- A szépkorúak hónapja
  2012-10-04 14:26:19, csütörtök
 
  Elmúlt már az ifjúságod
Itt van életed alkonya.
Ne gondolj az elmúlásra.
Ne add fel soha !

Tartogat még az élet szépet
Még ha lassabb is már a lépted.
Gyönyörködj kerted virágában
Fürdőzz meg a Napsugárban.

Nézd, hogy növekszik egy kisgyermek,
Tanítsd meg, mire lehet
Ha tovább adod a jót és szépet
Már nem volt hiába életed!


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
2012.09 2012. Október 2012.11
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 3 db bejegyzés
e év: 53 db bejegyzés
Összes: 26622 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 584
  • e Hét: 862
  • e Hónap: 4185
  • e Év: 49392
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.