Belépés
agica2004.blog.xfree.hu
Belőlem csak egy van, másokból is:) Módosítva, mert nagyképűnek tűntem, nem vagyok az. - Fehér lovag-king-kong :)))))))))) ,,Nem azok a nagy emberek, akik n... kovács ágica
2004.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
Harmónia
  2012-06-07 16:24:21, csütörtök
 
  Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Kielégülés hatja át.

Rózsaszín - Lágy, nőies, cuki

Minden szín-kártya főként a jellemet, jellemed változását mutatja. A rózsaszín nőiesen lágy, gyengéd szeretőre utal, ha nő kapja a kártyát. Férfinek puhányságot, túlzott kitárulkozást, érzelmi túlsúlyt jelez. Ez a kártya szelídséget mutat nemtől függetlenül, olyan embert, akinek ereje a szívében rejlik. A rózsaszín a ,,cukormáz" színe, a modern fogyasztói társadalom jelképe lett, a Barbie világ műanyagos-neonos színhatásaival. A rózsaszín a mű, a talmi, a populáris, a gyerekes világ színévé lett.

Szerelmi üzenete: A párkapcsolatban az érzelmeknek fontos szerepük van. Összebújós, romantikus estéjű, kéz a kézben sétáló, egymás tányérjából spagettit evő, egymásról tejszínhabot - esetleg rózsaszín cukormázat - lenyalogatós nap van.



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harmónia......
  2012-06-03 17:23:18, vasárnap
 
  Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Ceremónia hatja át.

Tűz- Őselem: a meghajtó és a pusztító energia.

Légy óvatos, törekedj az önuralomra. Eredetiség és fellobbanó értelem, ötletek jellemzőek a tűz energiájára. Vigyázz, mert ami kiég, az megsemmisül. Csak ami lángol, az létezik energiája teljében. Ez a lap arra figyelmeztet, hogy a lángoknak táplálásra van szükségük. A tűz az életerő, a szenvedély a megtisztulás, a bűnhődés szimbóluma. Alkotóerőt, tettvágyat, esetleg meghasonlást is jelenthet. Egyike a négy őselemnek. Ellentétével, a vízzel együtt az univerzum poláris princípiumai. A tűz a maszkulin, az aktív, a jang - a víz a feminin, a passzív, a jin. Együtt alkotják minden élet forrását. Pusztító ereje képes mindent az ősállapot egységébe visszarendezni. Kapcsolatba hozható a fénnyel, a szellemi erők ébredésével is, ám a pokol oldaláról - a tisztítótűz purgálása arra utal, hogy nem egyszerű az utadnak ez a lépcsője.

Szerelmi üzenete: Párkeresőknek szerelem kezdete, a lángoló érzelmek ébredése. Párkapcsolatbn élőknek, a kapcsolat tüzének felszítására való figyelmeztetés. Szerelmi légyottra invitál, lángra lobbantja a szenvedélyeket, vagy az indulatokat.

Ezt mondja neked:

Üzeni, hogy a láng meleget ad és egyben hatalmas pusztító erővel is rendelkezik, ezért óvatosan kell kezelni, nem szabad játszani vele. Idézd fel magadban azokat az eseményeket, mikor lángra lobbantál bármilyen okból, és azoknak a cselekedeteknek mi lett a következménye.
Fedezd fel, milyen területeken lenne szükséged egy kis tűzre, hogy tettre készségedet begyújtsa.
Üzeni, hogy a tüzet táplálni kell, különben kialszik.
Erre is gondolj: Olvasd Heine versét: ,,Kedv és tűz volt dalomban, sikerült sok szép lángot szítanom." Ha teheted, melegedj ma valódi tűznél, egyél olyan ételt ami parázson tűz erővel sült, vagy főtt. Menj szaunába.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
2012.05 2012. Június 2012.07
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 2 db bejegyzés
e év: 53 db bejegyzés
Összes: 26622 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 95
  • e Hét: 373
  • e Hónap: 3696
  • e Év: 48903
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.