Belépés
agica2004.blog.xfree.hu
Belőlem csak egy van, másokból is:) Módosítva, mert nagyképűnek tűntem, nem vagyok az. - Fehér lovag-king-kong :)))))))))) ,,Nem azok a nagy emberek, akik n... kovács ágica
2004.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/8 oldal   Bejegyzések száma: 71 
Köszönöm......
  2011-08-31 14:18:47, szerda
 
 



Köszönöm a látogatásotokat, és a rám adott szavazatokat!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szép napot......
  2011-08-31 13:37:05, szerda
 
 



Mindenkinek nagyon szép napot kívánok!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mosolyzóna......
  2011-08-31 13:16:49, szerda
 
  Egyikük sem gondolta volna...

A lány megkérte barátját, hogy péntek este menjen át és vacsorázzon vele és a szüleivel. A lány bejelentette a fiúnak, hogy ezután a nagy esemény után oda szeretné adni a szüzességét.

Nos, a fiú el volt kápráztatva, de mivel még ő is szűz volt, ezért elment a patikába, hogy óvszert szerezzen. A patikus egy órán keresztül magyarázott a fiúnak, elmondott mindent, amit a kondomokról és a szexről tudnia kell.

A patikus a végén megkérdezte, hogy mennyi "védőfelszerelést" kér; 3, 10 db-osat vagy családi csomagot. A srác ragaszkodott a családi mennyiséghez, mert azt gondolta nagyon el lesz foglalva, hiszen ez lesz neki az első, stb.

Azon a bizonyos estén a fiú elment a lány szüleinek házába és a lány nyitott ajtót, aki így köszöntötte: Oh, annyira izgatott vagyok, hogy a szüleimmel találkozol, na gyere már be!"

A fiú bement és leült az asztalhoz, ahol a lány szülei mar helyet foglaltak.

A fiú gyorsan felajánlotta, hogy elmondja az áldást, és lehajtotta a fejét.

Percek teltek el, és a fiú még mindig imádkozott a fejet lehajtva.

10 perc múlva a fiú még mindig nem mozdult.

Végül, 20 perc után a lány odahajolt hozzá, mivel a fiú meg mindig asztalra borított arccal ült, és a lány így szólt:
"Nem is gondoltam volna, hogy ennyire vallásos vagy."

Erre a fiú hozzáfordult és visszasúgta:
Én pedig nem is gondoltam volna, hogy az apád patikus!"



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harmónia....
  2011-08-31 12:53:19, szerda
 
  Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Adományozás hatja át.

Ablak - világra nyitott ember, kifelé fordulás, remény, vágyak

Az ablakon kitekintő még saját belső burkából néz kifelé. Vágyódik a világ irányába. Ennek ellentéte a zártság, az ablakon beleső ,,vojőr", aki külső nézőpontjából a belsőben lejátszódó folyamatokba kíván bepillantani. Asszociál a számítógéped ablakára (windows!) is. A belső és külső világ, valamint a földi lét és a túlvilág közti kapcsolat szimbóluma - a természetfeletti fény bebocsátására szolgáló nyílás. A fény, az isteni üdvösség közvetítője - számos nyelvben azonos szót használnak a fény és az ablak kifejezésére. Az egyén és a külvilág kapcsolatának szimboluma is. Jelenti az ismeretlenbe való utat, és a halált. Függönye a valóság leplezése, a belül zajó folyamatok megóvása, az ablakba tett virág pedig jó benyomás keltésének eszköze.

Szerelmi üzenet: Párkapcsolatban élőknek és párkeresőknek egyaránt őszinteségre, tisztaságra, világosságra épülő, egyenrangú kapcsolatot - vagy annak esélyét - mutatja. Szól a vágyak beteljesüléséről is.

Ezt mondja neked:

Üzeni, hogy szimbolikus ablakunk kinyitása csak rajtunk múlik, tőlünk függ, mennyi fényt engedünk be, mennyire zárkózunk magunkba, mennyire veszünk részt a külvilág dolgaiban.
Vizsgáld meg mennyire voltál nyitott hozzád közeledő impulzusokra. Hogyan reagálsz, ha új ismerettel közelednek feléd?
Az ablak üzeni a lét megismerhetetlenségét is.
Erre is gondolj: Windows :) ,,Ablakomba, ablakomba besütött a holdvilág" énekeld a népdalt, ha ismered! Az ablakon át bejöhet a kozmosz. A Remény kártyája a cigánykártyában.



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Gyermekmosoly....
  2011-08-31 11:16:31, szerda
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harmónia......
  2011-08-25 12:23:35, csütörtök
 
  Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Családiasság hatja át.

Folyó - érzelmek, érzékenység, változékonység, körforgás

Jelképezi az érzelmeket, a valahová tartozást. Aki a folyóba esik, vagy megpróbál ellenszegülni, leküzdeni a sodrást, vagy úszik az árral. Te hogy viszonyulsz életed folyójához? A folyó medre az önuralom jelképe. Ha a folyó árad, az lelkünk háborgását jelzi, az elvesztett önuralom újra megtalálására figyelmeztet. A piszkos víz a lelki, mentális zavarok, nagymértékű elfojtásának jelképe, míg a folyópart az új életszakaszt jelenti. Ha belesiklunk a folyóba, az átölel, de vigyázni kell az ismeretlen örvények csapdájára. A folyó azt jelzi számodra, hogy mások érzelmeire tekintettel kell lenned! A fotón a Duna, mágikus folyónk, országunk fő ütőere látható, mely ha a Magyarok Kártyáján is kijön, az ország érzelmi szintjét fejezi ki.

Szerelmi üzenete: Párkapcsolatban élőknek azt súgja, hogy urald az érzelmeidet, ne engedd, hogy lehúzzanak, élvezd a víz és a párod ölelését. Párkeresőknek jelezhet ismerkedést vízben, vízparton, strandon, uszodában. Jelez érzelmi kiszolgáltatottságot, sebezhetőséget.

Ezt mondja neked:


A folyó azt jelzi számodra, hogy mások érzelmeire is tekintettel kell lenned!
Figyelj a körülötted élőkre, mert váratlanul kellemetlen helyzetben találhatod magad, amire nem gondoltál.
Ne engedj a lelki agressziónak. Ha úgy érzed, sírnod kell, engedj szabad utat a könnyeknek. Nem baj, ha ma nem tudsz önállóan ítélkezni egy helyzetben, kérj tanácsot másoktól.
Erre is gondolj: India szent folyója a Gangesz, mely megtisztítja a híveket bűneiktől. A Holddal analóg. A kiválasztó rendszer egészségére jobban kell figyelned. Énekelj népdalokat, amikben folyóink szerepelnek (Tisza, Duna, stb..) A víz, mint őselem, mely mozgásban van, él, táplál, vagy pusztít.Ha teheted, menj ki ma egy folyó partjára, kicsit meditálj, imádkozz, vagy nézelődj a vízparton. (Ha nyár van, keress lehetőséget a megmártózásra is.


 
 
1 komment , kategória:  Általános  
Mosoly zóna......
  2011-08-21 11:00:49, vasárnap
 
  Sosem tudhatod, ki hal meg!

Az apa bemegy a kisfia szobájába, hogy jóéjszakát kívánjon neki. A gyereknek lidérces álma van, nyög, sír, forgolódik. Az apja felkölti, és nyugtatgatja, kérdezi mi baj van. A gyerek elmondja, azt álmodta, hogy Margit nagynéni meghalt. Apja megnyugtatja, hogy Margit néni teljesen jól van, és betakarja a gyereket, hogy aludjon tovább. Másnap Margit nagynéni meghal.

Néhány nap múlva az apa ismét felmegy a fia szobájába, hogy jóéjszakát kívánjon neki. A fiának ismét lidérces álma van, az apja felkölti és kérdezi mi baj. A fiú most azt mondja, azt álmodta, hogy a nagypapa meghalt. Apja megnyugtatja, hogy a nagyi teljesen jól van, és betakarja a gyereket, hogy aludjon tovább. Másnap a nagypapa meghal.

Egy hét múlva, hasonlóan, az apa este felmegy a fia szobájába, hogy jóéjszakát kívánjon neki. A gyereknek ismét lidérces álma van, az apa felkölti, és kérdezi mi a baj. A gyerek sírva válaszol, hogy azt álmodta, hogy az apja meghalt. Megnyugtatja a fiát, hogy teljesen jól érzi magát, betakarja, és mondja neki hogy aludjon csak nyugodtan, minden rendben van.

Az apa visszamegy a hálószobába, lefekszik, de nem tud elaludni, annyira fél. Másnap reggel halálra van rémülve, mert komolyan hiszi, hogy meg fog halni. Felöltözik, majd kocsival elindul a munkahelyére, de rettenetesen óvatosan vezet, nehogy valami baleset történjen. Nem mer ebédelni, mert fél az ételmérgezéstől. Mindenkit elkerül, mert meg van győződve, hogy valaki meg akarja ölni. Minden zajra felugrik, minden mozgásra az asztal alá bújik.

Délután hazamegy, az ajtóban találkozik a feleségével.
- Atyaúristen! Micsoda szörnyű napom volt! Egész életemben ilyen rosszul még nem voltam - mondja az asszonynak.
Mire az asszony:
- Neked volt szörnyű napod? Hát még nekünk! Képzeld a postás ma reggel itt halt meg az ajtónk előtt!


 
 
1 komment , kategória:  Általános  
Harmónia......
  2011-08-21 10:37:40, vasárnap
 
  Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Hősiesség hatja át.

Kígyó - Férfi nemi szerv, szexuális erő, kísértés, gyógyítás

Kundalini energiájának felébresztésére hív ez a kártya - a hindu jelképvilág szerint. Megajándékoz a legteljesebb isteni gyönyörrel. A szeretkezés a tantra szövevényében nem bűn. A kígyó kísértésbe visz, ha hagyod, miként megkísértette Évát. A felébredt kígyó azonban már nem kísértő, hanem óvó erő, mely a szolgálatodra áll. A kígyó az egyik legősibb szimbólum. A kígyó kultúráktól függően a legnagyobb tisztelet övezte totemisztikus imádat vagy a legteljesebb gyűlölet jelképe is lehet. A keresztény kultúrában a bibliai kísértés, a görög-római örökségben, a freudi pszichológiában a férfiasság, a szexualitás jelképe. A hazai gyógyszertárakon is a kehelyre csavarodott kígyót látjuk - ez a gyógyítás jelképe is. Olvasd a HarmoNet Te+Én+Szex rovatát! Férfi nemi szerv - teremtés, szexualitás, kísértés, gyógyítás

Szerelmi üzenete: Szex, erotika. Elcsábítanak, vagy te lehetsz csábító. Párkapcsolatban a megcsalás esélyét, a hűtlenséget is hozza. Párkeresőknek szexi kalandot jelöl.

Ezt mondja neked:

Tedd tisztába nemiségeddel, szexualitásoddal kapcsolatos gátlásaidat, hitrendszeredet!
Hogy viszonyulsz a kísértésekhez? Mit teszel, ha csábítanak, vagy hogy te csábító legyél? Milyen a viszonyod a szexualitáshoz? Ezeket a kérdéseket kell tisztáznod, akár egy forró randevú keretében.
Ha egészséged nem kielégítő, a mai nap alkalmas arra is, hogy új gyógyszert, gyógymódot keress!
Erre is gondolj: Kundalini - hindu kígyó isten. Hermész botja. Iszonyodsz a kígyótól?
Mi van emögött?


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kellemes délutánt......
  2011-08-19 17:05:43, péntek
 
 



Kellemes délutánt, és jó kikapcsolódást kívánok mindenkinek !
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harmónia....
  2011-08-19 14:18:30, péntek
 
  Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Szilárdság hatja át.

Pap - Isten követe, avatár

A spirituális tanító, az áldást osztó jelképe. A nem keresztény kultúrkörben ugyanez a kártya a jógival vagy a szent emberrel azonos - lényegében mindegy, milyen vallás felkent mestere. Hited szerint fogadd ezt a kártyát. Üzenete egy spirituális, vallásos, hittel kapcsolatos élmény, a hited próbatétele. Van olyan vallási, spirituális irányzat, amihez tartozol? Kereső vagy, vagy már megtaláltad a hitedet? A lap utalhat egy segítő érkezésére. Vallásos embereknek a kártya üzenet az imához, a gyónáshoz, templomba menéshez vagy mélyebb meditációhoz, áldozathoz való felkészülésre.

Szerelmi üzenete: Házasság, megszentelt kapcsolat, menyegző. Karmikus találkozás olyasvalakivel, aki a szerelemmel kapcsolatban sorsdöntő üzenetet hoz, vagy akár maga a találkozás hoz karmikus szerelmet.

Ezt mondja neked:

Te miben hiszel? Tisztázd magadban!
Mik azok a hiedelmek, melyek eltakarják előled a valóságot?
Tanulj meg különbséget tenni az álguruk és a valódi avatárok között - agymosás és lelkileg építő hit között.
Erre is gondolj: A tarot Főpap kártyája - a Pap kártya a cigánykártyából.



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/8 oldal   Bejegyzések száma: 71 
2011.07 2011. Augusztus 2011.09
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 71 db bejegyzés
e év: 874 db bejegyzés
Összes: 26622 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 321
  • e Hét: 599
  • e Hónap: 3922
  • e Év: 49129
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.