Belépés
agica2004.blog.xfree.hu
Belőlem csak egy van, másokból is:) Módosítva, mert nagyképűnek tűntem, nem vagyok az. - Fehér lovag-king-kong :)))))))))) ,,Nem azok a nagy emberek, akik n... kovács ágica
2004.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/12 oldal   Bejegyzések száma: 118 
Harmónia......
  2016-01-30 15:58:18, szombat
 
  HarmoNet Harmóniakártya (2016-01-30)

Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Édesség hatja át.



Nefelejcs - hűség, az isteni rendelkezések betartása, emlékezet

Nevében hordozza jelentését. Figyelmeztet arra, hogy ne felejts! Az emlékezet, akár az emberiség egyetemes emlékezete, akár a mindennapokban való jó emlékezet megőrzése viszi előre a történelmet és az emberiséget. Szánj időt a nosztalgiára, és csodálatos felismerések jönnek. A visszaemlékezés üzenetét hozta el ez a kis kék virág. Jelzi, hogy ma különösen nagy szükséged van a memóriádra. A virágok általában a szerelmet, az ifjúságot jelképezik. Jelentik a tél végét, az életörömöt, az újjászületést. Női, passzív princípium.

Szerelmi üzenete: Akár régi kapcsolatban élsz, akár párt keresel, a régi szerelmi kapcsolataid üzenetének feldolgozása a feladatod mára. Ha van egy fel nem dolgozott régi sérelmed, az még mindig jelen van a kapcsolatban, vagy árnyékot vet egy esetleges újabb kapcsolat létrejöttére.

Ezt mondja neked:
Üzeni, hogy a szépség múlandó, elhervad, mint egy szál virág. Ami ma fontosnak tűik, arra holnap már nem is emlékszel.
Emlékezz azokra az emberekre, akikkel már nem tartod a kapcsolatot, de szívesen találkoznál velük megint. Ne sajnáld az időt arra, hogy megtudd tőlük közvetlenül, hogy mi történt velük, mióta nem láttátok egymást. A nosztalgiázás olyan érzelmeket hoz felszínre, amiket már rég éltél meg.Szervezz találkozókat, írj leveleket, telefonálj szeretteidnek.
Üzeni, hogy a hűség csodálatos erény.

Erre is gondolj: Olvasd Berzsenyi Dániel: A közelítő tél című versét: ,,Minden csak jelenés, minden az ég alatt, / mint a kis nefelejcs, enyész." A nefelejcs virágzásakor kapni ezt a kártyát különleges szerencsét jelent - olyankor vásárolj egy kis csokornyit, vagy szakíts egy-két szálat!



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harmónia......
  2016-01-30 15:52:20, szombat
 
  HarmoNet Harmóniakártya (2016-01-29)


Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Kényelem hatja át.



Delfin - Lélekvezető, belső harmónia

A kommunikáció, a harmónia, az öröm jelképe. Játékos, kedves állat - vízi emlős, nem hal! Sokan úgy tartják, az emberi kommunikációhoz hasonlóan teljes nyelvet beszélnek. A lélek vezetőjének szimbóluma. Egy hagyomány szerint az atlantiszi emberek delfin képében születtek újjá. Az intelligencia, a sebes gondolkodás, a kiegyensúlyozottság, a gyors helyzetfelismerés és az igazi csapatjátékos szellemisége jellemzi. Vidám, önfeledt, beteljesedett létezésével a delfin a boldogság üzenetét is hordozza. Népszerű feng shui szimbólum. A hajósok hiedelme szerint a ,,halak királya", s lelkük egy-egy holt tengerész lelke, ezért delfint ölni bűn. Afrodité szerelemistennő szent állata.

Szerelmi üzenete: Ha párkapcsolatban élsz, helyezz delfinpárt a szerelem sarokba a lakásodban. Ez a feng shui szerint vonzza a szerelmi szerencsét. Párkeresőknek jó jel, mert Afrodité ,,lovai" szélsebesen elhúznak a szerelemhez - sikert jósol a delfin!

Ezt mondja neked:
Tanuld meg átélni a pillanat örömét! Értékeld az ,,itt és most"-ot!
A delfin a tanulást, tapasztalást is segíti, tehát ha tanulnod kell, ereje segítségedre lesz.
Ha módot találsz rá, ússz együtt delfinekkel! Különleges spirituális élmény.

Erre is gondolj: A Delfin mint jelkép víz-levegő elemű, a Rák jegyéhez köthető.



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Áldott, szép hétvégét.....
  2016-01-30 15:49:23, szombat
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harmónia......
  2016-01-28 15:10:33, csütörtök
 
  HarmoNet Harmóniakártya (2016-01-28)

Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.

A mai napodat Erényesség hatja át.

Oroszlán- Hatalom, erő, uralkodás.

Hatalmas, impozáns állat. A hagyomány szerint az állatok királya. A szavannák ura azt üzeni, hogy uralkodni tudsz a problémás helyzeteken. Lesd el felséges nyugalmát! Az oroszlán hímet kiszolgálják feleségei, csak a nőstények vadásznak, a hímek dolga csak a családalapítás. Sörénye a hajjal, az erővel, az egóval analóg. Bánj ma többet hajaddal, ápold alaposabban,mint szoktad. Menj fodrászhoz. Az Oroszlán csillagképre is utalhat a kártya, ezért érdemes a HarmoNet horoszkóp oldalán is körülnézned!

Szerelmi üzenete: Párkapcsolatban élőknek forró, kihasználó, akár megalázó, az érdekekről és az önzésről szóló, ugyanakkor mégis nemes, felemésztő tűzzel égő önalávetéssel - leigázással járó szerelem. Párkeresőknek méltatan, de nagyon vonzó partner.

Személyes üzenete:
Nézd meg, mit üzen mára az Oroszlán csillagjegy szülötteinek a horoszkóp! Még akkor is, ha nem ebben a jegyben születtél!
Min kell úrrá lenned? Tulajdonság vagy éppen egy élethelyzet, ami felett időlegesen elvesztetted, s ezért vissza kell szerezned az uralmat? Olvasd el hívószavadat, az segíthet eligazodni.
A kártya anyagi bőséget, pénzt, elismerést hoz az életedbe - ma bátran foglalkozz pénzügyekkel!

Erre is gondolj: Az Oroszlán csillagkép - ura a Nap. A tarotban az Erő kártyája, melyen egy oroszlánt lovagol meg egy törékeny nő.



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Wonderful Life........
  2016-01-27 17:13:03, szerda
 
  Meghalt a Wonderful Life-ot éneklő zenész.

Autóbalesete után 16 nappal, kedden meghalt Colin Vearncombe, aki a Wonderful Life című slágert írta. Kómában volt.
Elhunyt Colin Vearncombe brit zenész, aki Black művésznéven készítette lemezeit a nyolcvanas években. Az 53 éves férfi január 10-én szenvedett autóbalesetet Írországban. Súlyos fejsérülésekkel került kórházba, ahol mesterséges kómában tartották.






Link

Az altatásból végül nem ébredt fel.

Kedden családja körében halt meg. A család közleményben köszönte meg a corki kórház stábjának gondoskodását. "Énekelve búcsúztattuk őt" - írták közleményükben.

Legismertebb világslágere a Wonderful Life volt. Ezt 1987-ben adta ki, és nem sokkal megjelenése után több országban is felkerült vele a slágerlisták élére.
Vearncombe 1962-ben született Liverpoolban. Első nagy slágere a Sweetest Smile volt, amit 1987-ben mutatott be. Nem sokkal ezután adta ki újra a Wonderful Life-ot is. Ez a dal már megjelent azelőtt is, hogy világsláger lett volna, de elsőre nem került fel a toplistákra. Az újrázás viszont bejött, a dal szédületes karriert futott be. A lemezből, amire felkerült a dal,


másfél milliót adtak el a világon.

Vearncombe nem sokkal a világhírnév megszerzése után kiszállt a popszakmából. Azt mondta, a sztárság nem olyan, mint amilyennek elképzelte. "Nagyon kevés embert tartottam valamire a sztárok világában. Talán rossz klubokba jártam. Sosem voltam nagy smúzoló, kapcsolatokat sem tudtam pillanatok alatt teremteni. Két év folyamatos csalódás volt az egész. Nem vettem részt vad szexpartikon, nem voltam drogos. Egész egyszerűen eltemettem saját magam" - idézte a férfit a BBC.


Vearncombe saját nevén 15 albumot adott ki.

Tavaly visszatért az őt híressé tevő Black névhez, és kiadott egy lemezt is, Blind Faith címmel. Egész jó kritikákat kapott az anyag.

Verseket is publikált, festményeiből pedig kiállításokat rendeztek Dél-Írország kisebb városaiban, ahol visszavonultan élt családjával.

Temetése Liverpoolban lesz, családi körben.

Nagyon szerettem ezt a számot ! Sok szép emlék köt hozzá !
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harmónia......
  2016-01-27 16:35:15, szerda
 
  HarmoNet Harmóniakártya (2016-01-27)

Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.

A mai napodat Gondolatszabadság hatja át.

Moha - észak, iránymutatás, régiség

Az élet nehézségeiről üzen ez a kártya, egyben irányadó is. A mohos, nedves oldal látszólag nehézséget jelent ugyan, de kiindulási pontot is ad. Ha az élet erdejében megtaláltad a mohos oldalt, már ismered is az tájolást, tudod merre van észak, és meg tudod határozni a haladásod irányát. A moha védi a földet a gyors kiszáradástól, mert a vizet magába szívja; nem engedi, hogy a termőföldet a zápor a hegyi lejtőről lemossa, ezért a védelem szimbóluma is.

Szerelmi üzenete: Tartós kapcsolatod egy védőburok, mely lehet, hogy épp lehetőségeket takarja el előled. Párkeresőnek stabil útmutatás, egyértelmű jelzés arra, kellesz, vagy sem?

Ezt mondja neked:
Üzeni, hogy a helyes irányt megtalálni nem is olyan nehéz, csak tudni kell tájékozódni.
Gondolkodj el azon, hogy mi is lehet az az iránymutató, amit észre kellene venned a helyes úton való haladáshoz. Vizsgáld meg, hogy milyen feltételek adják meg neked a biztonságérzetet, és megkapod-e ezeket.
Üzeni, hogy figyelj másokra, óvd meg környezetedet a lelki kiszáradástól.

Erre is gondolj: Moha és Páfrány - mese. Ha teheted, nézz meg egy részt!


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harmónia......
  2016-01-27 16:06:54, szerda
 
  HarmoNet Harmóniakártya (2016-01-26)

Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Elragadtatás hatja át.

Kutya - Te magad, aki most vagy

A ragadozó, aki képes a feltétel nélküli odaadásra és hűségre. A kutya hűsége most a te ragaszkodásaidat szimbolizálja. Függsz valamilyen emberi-társas kapcsolattól, mint kutya a gazdától? A pszichológia ezt a jelenséget kodependenciának (társfüggésnek) nevezi. A munkában, a szerelemben, vagy a szülő-gyerek kapcsolatban egyaránt lehetsz függő. Figyeld meg, mit féltesz a legjobban, mire vágyódsz, mi ellen harcolsz: harapsz, akár ölsz is. Valamihez nagyon erősen kötődsz, ez ad erőt a mindennapok harcaihoz, de emiatt esetleg feladod önállóságodat. Arra is figyelmeztet, hogy ne keverd össze a szolgát a gazdájával, a gurut, a papot Istennel. Míg a macska női, úgy a kutya férfi princípium.Ha van saját kutyád, ez a lap szerencsét hoz.

Szerelmi üzenete: Párkapcsolatban élőknek üzeni, hogy ne rendeljétek magatokat egymás alá-fölé, hanem legyen meg mindenkinek a saját dolga és saját szabadsága. Párkeresőknek üzeni, hogy ne féltsd a szívedet, hiszen a szeretet olyan kincs, amiből minél többet adsz másoknak, annál több lesz belőle neked.

Ezt mondja neked:
Odaadásodban ne hagyd, hogy kihasználjanak.
Ne várj viszonzást a szeretetért - az önfeladás nem azonos az önállótlansággal, az alázat sem ugyanaz mint a megalázkodás.

Vizsgáld felül, ki képes téged függésben tartni? Mi az, amitől nem, vagy nehezen tudsz elszakadni egy-egy kapcsolaton belül. Vedd számba, kik a barátaid!

Erre is gondolj: A cigánykártya Hűség lapja. Számos híres kutyás film és könyv látott napvilágot. Olvass el egyet, vagy nézz meg egy filmet. Ha van saját kutyád, figyelmeztetés, hogy törődj vele másként, jobban, többet. A Szíriusz csillagkép az égen (Nagykutya) Gyűjts szólásokat, közmondásokat a kutyáról. Mit fejeznek ki ezek? (Kutyául érzi magát, kutya meleg van, bizonytalan,mint a kutya vacsorája, stb...)



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szép hetet......
  2016-01-25 17:08:21, hétfő
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szép napot kívánok !........
  2016-01-25 17:06:22, hétfő
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harmónia kártya után........
  2016-01-25 15:24:46, hétfő
 
  Heinrich Heine (1797-1856)

Mint egy virág, olyan vagy (1827)

Du bist wie eine Blume (1827)

Mint egy virág, olyan vagy,
oly tiszta, szép, szelíd.
Elnézlek és szivemhez
a bánat közelít.

Kezem véd könyörögve,
meghallgat tán az ég:
ilyen maradj örökre,
ily kedves, tiszta, szép.

(Ford.: Képes Géza)

Du bist wie eine Blume,
So hold und schön und rein;
Ich schau dich an, und Wehmut
Schleicht mir ins Herz hinein.

Mir ist, als ob ich die Hände
Aufs Haupt dir legen sollt,
Betend, dass Gott dich erhalte
So rein und schön und hold.



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/12 oldal   Bejegyzések száma: 118 
2015.12 2016. Január 2016.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 118 db bejegyzés
e év: 1930 db bejegyzés
Összes: 26622 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 142
  • e Hét: 420
  • e Hónap: 3743
  • e Év: 48950
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.