Belépés
agica2004.blog.xfree.hu
Belőlem csak egy van, másokból is:) Módosítva, mert nagyképűnek tűntem, nem vagyok az. - Fehér lovag-king-kong :)))))))))) ,,Nem azok a nagy emberek, akik n... kovács ágica
2004.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/14 oldal   Bejegyzések száma: 130 
Harmónia kártya után........A fal....
  2016-02-29 16:52:23, hétfő
 
  Link

Pink Floyd - Another Brick In The Wall, Part Two





A Pink Floyd 1965-ben, Cambridge-ben alakult angol rockegyüttes. Leginkább progresszív szerzeményeikről, effekt-kísérleteikről, művészi kidolgozású albumaikról, gondolatgazdag szövegeikről és lenyűgöző koncertjeikről váltak ismertté. A Pink Floyd az egyik legsikeresebb zenekar a rocktörténelemben, több mint 300 millió albumot[1][2] adtak el világszerte, ebből 74,5 milliót csak az USA-ban.[3]

Eleinte, az 1960-as évek végén, mérsékelt sikert értek el mint ,,tudattágító" együttes, a néhai Syd Barrett vezetésével. Barrett elviselhetetlen magatartása miatt távozni kényszerült a zenekarból, helyét David Gilmour vette át. A zenekar számos konceptalbumot vett fel, melyek igazi ékköve az 1973-ban megjelent The Dark Side of the Moon, az egyik legsikeresebb (legnagyobb példányszámban elkelt) s legnépszerűbb album a rocktörténelemben. 1985-ben Roger Waters megszűntnek nyilvánította a zenekart, bár a többi zenész tovább használta a nevet, új albumokat vett fel és turnéra is indultak. Végül megegyeztek: Waters engedélyezte a név használatát és legtöbb dalukat elő is adhatják.

Waters utoljára 2005. július 2-án, a Live 8 londoni koncertjén lépett színpadra korábbi zenésztársaival; ekkor gyűlt össze a Pink Floyd legnagyobb közönsége. 2006. február 3-án Gilmour a La Repubblica című olasz napilapnak adott nyilatkozatában azt állította, hogy a zenekar nem indul turnéra és új albumot sem jelentet meg, bár a tagok folytatják szólókarrierjüket és valószínű, hogy egymás albumain is játszanak majd.[4] A Live 8-hez hasonló fellépés lehetőségét sem Gilmour, sem Nick Mason nem cáfolta.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harmónia......
  2016-02-29 15:42:22, hétfő
 
  HarmoNet Harmóniakártya (2016-02-29)

Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Asszociáció hatja át.



Fal - akadály, nehézség, védelem

Az üvegfal azt jelképezi, hogy nem akarod meglátni az igazságot, bár az üveg az mutatja, hogy megtehetnéd, ha mögé pillantanál. A téglafal a tudat és tudattalan közötti különbséget szimbolizálja. A kőfal a megingathatatlanságodat mutatja, abban, amit éppen teszel. A vert fal az anyagok örök körforgását, az alázatot, a természet harmóniáját jelenti. Ha falat emelünk, védelemre vágyunk, a fal adja meg lakásunk határait, ahol úrnak érezhetjük magunkat. Szeretjük a falainkat, ez teszi számunkra otthonossá a Földet. Ámde jelentheti a szellemi és testi agressziót és védekezést, tilalmakat, korlátozásokat. A lelkünk falai a belső korlátaink. Falakat vonunk magunk köré akkor is, ha kategóriába kényszerítjük a másikat. Miből vannak a Te házad falai?

Szerelmi üzenete: Párkapcsolatban élőknek a falak lebontásáról, a közeledésről, az egymás jobb megértéséről szólhat. Párkeresők számára elszigetelődést jelent.

Ezt mondja neked:
Engedj be másokat a falaid közé, anélkül, hogy elveszítenéd a határaidat. Engedd, hogy a falaid mögött más is otthon érezze magát.
Ha képes vagy lebontani a falaidat, a félelmet felszabadulás, szabadság válthatja fel.
Amikor a földön megtestesülünk, házfallal vesszük körbe magunkat. Ezek a falak változhatnak, gondold át a tudatod határait és szükség esetén változtass rajtuk.

Erre is gondolj: Siratófal a zsidóknál. A Pink Flojd együttes nagy sikerű filmje. Asztrológiai jegye a Bak. Olvasd újra Kőmíves Kelemenné balladáját.




 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harmónia......
  2016-02-28 15:20:26, vasárnap
 
  HarmoNet Harmóniakártya (2016-02-28)

Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Futurisztikusság hatja át.



Kert - lelki tartalékok, női nemi szerv

Férfinek a nőt jelenti, akit gondoznia kell, a nőnek pedig saját magát. A köze-keleti tradíció szerint a kert a női nemi szerv analógiája, "az illatos kert". A lap megmutatja a párkapcsolat erotikus, intim ám érzelmek által áthatott minőségét. Ha ez a kert nem virágos, hanem gyümölcsös, akkor a szerelemben gyarapodást jelent, esetleg gyermekáldást is. Ha virágos a kert, akkor a külsőségekre, a szépségre, az erotikára, az illatokkal csábításra hívja fel a figyelmedet a kapcsolaton belül. Érzékenység, együttérzés, intuíció megérzések, csupa érzékiség hatja át ezt a lapot. Ezt a lapot nyáron kapni erősebb jelkép.

Szerelmi üzenete: Ez a lap csupa kéj, csupa erotika, csupa illat és odaadás. Akár kapcsolatban élsz, akár párt keresel, ma engedd be társadat legbelső kertedbe, hogy együtt szedhessétek a gyümölcsöket. Erotikus kapcsolat, ha csak egy éjszakás is, de felemelő élményt ad.

Ezt mondja neked:
A kert kártyája felhívja figyelmedet valós kertedre, ha van. (Balkonláda, vagy szobanövényeid is kertnek számítanak) Gondozd úgy, mint ahogy elvárod, hogy veled bánjanak.
Azok a növnyek, melyekkel ma találkozol, lelked állapotát sugározzák vissza.
Nőként ápold szeretettel intim testrészeidet, kényeztesd el magad. Férfiként add meg ezt egy nőnek.

Erre is gondolj: Vénuszi analógia. Édenkert, a hurik kertje. A virágoskertek a legtöbb fotós és festő kedvenc témája. Nézegess fotóalbumot, vagy festmény kiállítást.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Áldott szép vasárnapot!.......
  2016-02-28 15:13:10, vasárnap
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A Dal 2016.........
  2016-02-28 14:25:53, vasárnap
 
  Link


Freddie - Pioneer (A DAL - EUROVISION HUNGARY 2016)





Freddie a TV2 2014-es tehetségkutatójának, a Rising Starnak az egyik felfedezettje. Első igazi slágere a 2015-ben megjelent Mary Joe című dala volt. 2016-ban Pioneer című dalával indult A Dal című műsorban.





Link

Fehérvári Gábor Alfréd ( Freddie ) - Mary Joe
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harmónia......
  2016-02-27 17:22:53, szombat
 
  HarmoNet Harmóniakártya (2016-02-27)

Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Varázslat hatja át.



Kávé - frissesség, kreatívitás

A friss, energiával és üdeséggel megtöltött, a tűz általi beavatáson átesett magvak erőt adnak neked a nehézségekhez. Ha ezt a kártyát kapod, akkor feltétlen vedd magadhoz a kávét anyagi formájában is. Vagyis igyál meg egy jó kávét, hiszen kívül-belül frissíteni, élénkíteni fog, és ez most rád is fér. A kávé őshzája Etiópia, s már a tizenhatodik században az egész arab világ fogyasztotta élénkítő hatása miatt. Serkentő hatással van a központi idegrendszerre. Neki köszönhetjük a kávéházak kultúráját, s ezzel a modern élet egyik legfontosabb társasági rituáléját. Elkészítése különböző módjainak se szeri se száma, ezért a frissesség mellett a kreativitást is jelképezi.

Szerelmi üzenete: A tartós kapcsolatnak egy kis frissülésre lenne szüksége, csináljatok újszerű dolgokat. Párkeresőknek egy jó randi egy kávézóban!

Ezt mondja neked:
Üzeni, hogy egy kis kreativitással és fantáziával ugyanabból a magból sokféle produktum állítható elő.Üzleti sikert is hoz ez a kártya.
Gondolkodj el azon, hogy a bevett szokásaidat hogyan tehetnéd érdekesebbé, kevésbé unalmassá, mindennapi rutinszerű cselekedeteidet hogyan újíthatnád meg.
Üzeni, hogy a frissesség teremtő erőt vonz.

Erre is gondolj: Olvasd Kosztolányi versét: Szellemidézés a New York kávéházban
,,forrt a kávé, bugyborékolt, s a pohárba tejszínűen csorrant a darált jegekre a kókuszdió nedűje." Menj ma kávéházba, hívd meg egy barátodat/barátnődet és beszélgessetek, vagy üzleteljetek!



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szép hétvégét......
  2016-02-27 17:11:45, szombat
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kellemes, szép napot
  2016-02-27 14:23:17, szombat
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
50 év házasság........
  2016-02-26 15:49:32, péntek
 
  A férj azt mondja, hogy öregedő felesége helyett egy fiatalabb nőre vágyik. Figyeld, mit válaszolt a felesége!

Tökéletes válasz egy felháborító mondatra...

50 év házasság után a férj egy nap ránézett a feleségére, majd így összegezte az életét:

,,Ötven évvel ezelőtt egy olcsó kis lakásban éltem, egy használt, lerobbant kocsim volt és egy fekete-fehér tévét néztem. De legalább minden éjszaka egy 23 éves lány feküdt az oldalamon. Most van egy óriási házam, egy fantasztikus autóm és egy szuper tévém, de egy 73 éves nő fekszik mellettem az ágyban. Úgy tűnik, hogy te nem javultál az évek során."

Erre mit válaszolt a feleség?

,,Menj és keress magadnak egy 23 éves lányt. Én majd gondoskodom róla, hogy megint egy kis lakásban lakj, egy olcsó kocsival és egy sz.r tévével!"


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nevetés.......
  2016-02-26 15:34:05, péntek
 
  Aranyosi Ervin: Küldök egy nevetést!

Küldök neked egy nevetést,
legyél vidámabb tőle!
Úgy képzeld el, mint a vetést,
s figyeld mi lesz belőle!
Nevetésed szórd szerteszét,
küldd szét a nagy világba!
Varázsló, csengő jelbeszéd,
lelkünk borul virágba.



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/14 oldal   Bejegyzések száma: 130 
2016.01 2016. Február 2016.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 130 db bejegyzés
e év: 1930 db bejegyzés
Összes: 26622 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 244
  • e Hét: 522
  • e Hónap: 3845
  • e Év: 49052
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.