Belépés
agica2004.blog.xfree.hu
Belőlem csak egy van, másokból is:) Módosítva, mert nagyképűnek tűntem, nem vagyok az. - Fehér lovag-king-kong :)))))))))) ,,Nem azok a nagy emberek, akik n... kovács ágica
2004.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
Harmónia......
  2012-02-22 13:03:10, szerda
 
  Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Pozitívság hatja át.

Kaktusz - kitartás és állhatatosság

A Föld egyik legellenállóbb növénye. A tüskék a való világtól való eltávolodást jelképezik. A kaktusz gátolja a külvilág felé való nyitottságot, a kommunikációt, de hatalmas belső tartalékokkal rendelkezik, így segíti a befelé fordulást. A kaktuszt védik a tüskéi. Tüskék nélkül védtelen, sebezhető. Figyelmeztet félelmeidre, gátlásaidra. A legmostohább kürülmények között is életben tud maradni. Tüskéi távol tartják a közeledőt. A sivatagos területek legnagyobb vízkészletét tárolják ezek a növények. Igazi kincs rejtőzik a szúrós külső alatt.

Szerelmi üzenete: Ha párkapcsolatban élsz, keresd meg a rejtett kincseket partnerdben. Ha társat keresel, ne külső jegyei alapján ítéld meg az embereket, a belső tulajdonságait is fedezd fel.

Ezt mondja neked:

Üzeni, hogy nehéz körümények ellenére is érdemes nyitott lenni, és ha szükséges, segítséget kérni egy megbízható baráttól vagy családtagtól.
Alaposan gondold át, vajon nem viszed-e túlzásba bizonyos tények takargatását vagy más nem okoz-e neked nehézséget ilyen jellegű viselkedésével.
Próbálj megbarátkozni nehezen alkalmazkodó emberrel. Nagyon tanulságos lesz.
Erre is gondolj: Gondolkodj el azon is, hogy mik a jelenlegi akadályok életedben, mitől félsz, és hogyan tudnád ezeket megszüntetni. A kaktusz virága - című színdarab illik hozzá. Ha van kaktuszod, ma gondozd különös figyelemmel!


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harmónia......
  2012-02-21 12:02:45, kedd
 
  Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Csábítás hatja át.

Aranyhalak - Saját erődből összegyűjtött vagyon

Az aranyhalak a feng shui hagyománya szerint elnyelik a negatív energiát, jelképezik a boldogságot, bőséget és a vagyont. A pénz-bőség területén tartva aranyhalaidat bőséget hoznak, ám csak akkor, ha tiszta az akvárium, s a halak egészségesek! A kínai tradícióban 8 piros és egy fekete halat szokás az akváriumba tenni. A perzsa hagyományban szintén felbukkan a tavaszt köszöntő Norusz ünnepen. Az aranyhal pontyféle. Bőséget, pénzt, ahogy anyanyelvünk is fogalmaz: a "halpénzt" jelenti. A mesében a kifogott aranyhalnak varázshatalma van, teljesíti a jó ember 3 kívánságát, a megérdemelt szerencsét is jelenti. Ez a lap olyan, mintha aranyhalat fogtál volna - fogalmazd meg 3 legfontosabb kívánságodat, s küldj legalább 3 ismerősödnek Harmóniakártyát. A babona beválik!

Szerelmi üzenete: Ha párkeresőben vagy, merj színes ruhákat hordani, viseld büszkén a szépségedet! Párkapcsolatban élőknek a pénzügyi harmónia megteremtéséről, a javak egyenlő és igazságos megosztásáról szól.

Ezt mondja neked:

Egy akvárium a teljes világot képviseli. Alakítsd ki önállóan a saját világodat.
Az aranyhal csak a saját környezetében érzi jól magát, elveszti csillogását, ha kiveszik a vízből.
Teremts bőséget magad körül.
Erre is gondolj: Gyűjts szólásokat, mondásokat a halról. (Pl.: Él, mint hal a vízben. Tátog, mint hal a szatyorban stb.) A tarot Mértékletesség lapja. Asztrológiai jegye a Halak. Telepíts akváriumot, ha szereted a halakat, figyeld a vízben az életet. Nyugtató, elegáns hobby! Látogass el valamilyen nyilvános akváriumba, pédául a Tropikáriumba vagy az Állatkertbe. Olvass mesét az aranyhalról.



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harmónia......
  2012-02-06 13:09:56, hétfő
 
  Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Állandóság hatja át.

Csillagok - Az Istenség jelenléte, fensőbbség, örökkévalóság, halhatatlanság, remény

,,Csillagok, csillagok, szépen ragyogjatok, mutassatok utat..." Így szól a nóta, figyelmeztetve arra, hogy életed égi kísérői különleges üzenettel szolgálnak neked! Uralkodó bolygód üzenete ma különösen igaz rád! Olvasd el a HarmoNet horoszkópját, és ha az üzenet még abból sem válik világossá, rendelj személyre szabott horoszkópot. Égi jellegük miatt a szellemi erők, a sötétség ellentétének jelképei. Az asztrológia azon az elven működik, hogy a csillagok analógialáncai saját érzékeléssel rendelkeznek, mert tisztán részesednek az éltető isteni természetből. A természeti népek a csillagokat istenségeknek tekintették. Az égitestek mozgása szabályos pályájukon az isteni hatalom harmonikus együtthatásának jelképe. Mai horoszkópod kiemelten igaz rád!

Szerelmi üzenet: Kapcsolatban élőknek a helyes úton haladó, pályájáról le nem térő kapcsolatot jelzi. Párkeresőknek a szerelem útját mutatja, nagyon szerencsés kártya.

Ezt mondja neked:

Üzeni, hogy párhuzam van az égi és földi események között, de tévedés lenne azt hinni, hogy sorsunkat kizárólag a csillagok irányítják, mivel mi is aktív részesei vagyunk életünk irányításának.
Gondold át, mikor eresztetted ki kezedből a gyeplőt.
Üzeni hogy te magad biztad magadat a sorsra, ahelyett, hogy kézbe vetted volna a dolgokat.
Erre is gondolj: A Csillag kártyája a tarotban ,,Válasszunk magunknak csillagot" (Petőfi: A négyökrös szekér)


 
 
2 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
2012.01 2012. Február 2012.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 3 db bejegyzés
e év: 53 db bejegyzés
Összes: 26622 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 191
  • e Hét: 469
  • e Hónap: 3792
  • e Év: 48999
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.