Belépés
kalmanpiroska.blog.xfree.hu
Minden kegyelem. Kovács Kálmán
1968.04.24
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Biztonságunk a meg nem változó Krisztusban
  2022-10-03 18:48:46, hétfő
 
  Biztonságunk a meg nem változó Krisztusban

Jézus Krisztus tegnap, ma és örökké ugyanaz. (Zsid. 13:8)

Isten kijelölt egy napot, amelyen majd megítéli a világot igazságban. Azon a napon Isten megítéli az emberek titkait. A gonosz, Istent megvető emberek csak hadd ámítsák el magukat azzal, hogy az eljövendő megítéltetés nevetséges elgondolás. Ők hazugságot szólnak. Egy nap majd, mindazonáltal, amikor meglátják majd az Isten Bárányát - akit ők csúfolkodva megvetettek -, a hegyekhez és a sziklákhoz fognak kiáltani, hogy azok essenek rájuk, eltakarva őket.

Krisztus kegyelme örökkévaló; az Ő igazsága nemzedékről nemzedékre tart. Ő ugyanaz a kegyelmes Megváltó, aki a mi atyáink Megváltója is volt a múltban. Mindenki részesülni akar a felajánlott vigasztalásból, bátorításból, de a hit keze nélkül hiába nyúlnak ezek után. Őbenne nincsen semmilyen hiányosság; de ez vajon rád is igaz? Krisztus olyan, amilyen, örökké - de te ugyan milyen vagy? Ő megbocsátotta Mária Magdolna sok vétkét; neked is megbocsát, ha Mária Magdolna könnyeit tudod ontani. Ő elvitte a kereszten a Vele együtt meghalt bűnözőt a Paradicsomba; téged is befogad, ha ugyanilyen hittel vagy Felé. A bűneit őszintén megbánó vétkes felé Ő mindig hűséges Megváltónak bizonyul.

Ő ma a tiéd, ha te is az Övé leszel ma. Mert mi van akkor, ha a sötét halál a holnap fényének útját állja? Ő volt tegnap, te is; Ő ma is van, te is; Ő holnap is lesz, de te lehet, hogy már nem. Az idő téged megváltoztathat, de Őt nem. Ő nincs alávetve a természetes változásnak - nem úgy, mint te.

Lehet, hogy a múltat tékozolva, gondtalanul elvesztegetted; a jelent pedig szántszándékkal veszíted el - de ezzel elkerülhetetlenül elveszítheted az örök életet és a mennyet. Az, aki a múltban Ábrahám Istene volt, ma a mi Istenünk is, és a gyermekeink Istene is lesz örökké.

Sok szülő aggódik azon, hogy mit csinálnak majd a gyermekeik, ha ők meghalnak - mintha elfelejtenék azt, hogy Isten róluk is gondoskodott akkor, amikor ők voltak gyerekek. Vajon megrövidült-e az Úrnak karja? Az Ő kegyelmének megtapasztalása vajon nem elég-e neked arra, hogy meggyőzzön téged: Ő soha nem fogja elhagyni a gyermekeidet? Hát nem ugyanaz-e Krisztus tegnap, ma és mindörökké?

Vannak olyan, bízni nem tudó szülők, akik annyira aggódnak a gyermekeikért, hogy egész életükben - a saját testi ellátásuk kárára és a lelkük veszélyeztetésére - csak az mozgatja őket, hogy jómódot, gazdagságot hagyjanak a gyermekeikre. Rosszul gondolkozva ők attól tartanak, hogy nyomorúságban hagyják itt a gyermekeiket; mégis, ezek a szülők maguk teszik a gyermekeiket nyomorúságossá azáltal, hogy nem a jó, igazán számító dolgokat hagyják itt nekik, hanem sokszor a gonosz gondolkodásukat örökítik át. Az istenfélő ember ezzel szemben könyörületességben jár, és megosztja mindazt, amije csak van, a szegényekkel - bár a világi ember szerint olyan szokások ezek, amelyek 'szegénnyé teszik' a gyermekeiket. De te csak nyugodtan bízd az Úr Jézusra a gyermekeidet; Ő ugyanaz tegnap, ma és mindörökké. A kegyelem és békesség csak Tőle van, aki van, aki volt, és aki eljövendő; így dicsőítsd és tisztelt Őt, Jézus Krisztust, aki ugyanaz tegnap, ma - és mindörökké.

Samuel at Gilgal
 
 
0 komment , kategória:  Rövid építő írások  
Címkék: szántszándékkal, megtapasztalása, gondolkodásukat, megváltoztathat, elvesztegetted, nyomorúságossá, vigasztalásból, megbocsátotta, mindazonáltal, elveszítheted, nyomorúságban, gyermekeikért, gyermekeiket, gyermekeidet, paradicsomba, szegényekkel, elfelejtenék, gondoskodott, megítéltetés, gyermekeikre, biztonságunk, bátorításból, megvetettek, megváltónak, gazdagságot, gondolkozva, csúfolkodva, felajánlott, természetes, megrövidült, nemzedékről, változásnak, kegyelmének, gyermekeink, krisztusban, gondtalanul, világot igazságban, napon Isten, emberek titkait, eljövendő megítéltetés, sziklákhoz fognak, kegyelmes Megváltó, felajánlott vigasztalásból, bűneit őszintén, sötét halál, holnap fényének, természetes változásnak, múltat tékozolva, jelent pedig, örök életet, múltban Ábrahám, gyermekeink Istene, Jézus Krisztus, Isten Bárányát, Mária Magdolna, Ábrahám Istene, Jézus Krisztust,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Minden harmadik...  Németh László tollából  Reménység és erő Krisztustól e...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam Krisztinától  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Jónás Tamás – Végtelen b...  Garai Gábor - Takarítás  Neked tudnod kell  A nemzeti hovatartozás kulturá...  A sors  Akarat  Szép estét kedves látogatóimna...  Png férfi  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Adakozás  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Bertolt Brecht -től idézet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Bounty krémes  Facebookon kaptam  Még csak most kezdődik a nap  Paul David Tripp Április 21  Facebookon kaptam  Elköszönt  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Facebookon kaptam  Neked tudnod kell  Egy hatékony szolga  Adakozás  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  210 éve született a SZÓZAT meg...  Facebookon kaptam Krisztinától  Jó éjszakát  Png nő  Régi emberek, akikre máig büsz...  Facebookon kaptam  Akarat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Irgalom és ítélet  Nem tudhatod  Irgalom és ítélet  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Makszim Gorkij gondolata  Png rózsa csokor  Facebookon kaptam  Rátalálsz  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Paul David Tripp Április 21  Facebookon kaptam  Nevem  Png virág  Facebookon kaptam  Png nő  Facebookon kaptam  Popper Péter szavai  George Gordon Lord Byron: Inez...  A Megváltó szolgálatában  Éretlen vers  Sose bánj semmit  Lóhere  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Sokan azt tartják  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Reménység és erő Krisztustól e...  Facebookon kaptam Annuska bar...  Facebookon kaptam  Png kutya  Paul David Tripp Április 19  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Esti kép  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Zilahy Lajos gondolata  Albert Einstein gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Egy hatékony szolga  Png cica  Facebookon kaptam  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Illyés Gyula - Milyen hamar. 
Bejegyzés Címkék
világot igazságban, napon Isten, emberek titkait, eljövendő megítéltetés, sziklákhoz fognak, kegyelmes Megváltó, felajánlott vigasztalásból, bűneit őszintén, sötét halál, holnap fényének, természetes változásnak, múltat tékozolva, jelent pedig, örök életet, múltban Ábrahám, gyermekeink Istene, saját testi, lelkük veszélyeztetésére, mozgatja őket, szülők maguk, gyermekeiket nyomorúságossá, gonosz gondolkodásukat, istenfélő ember, világi ember, szántszándékkal, megtapasztalása, gondolkodásukat, megváltoztathat, elvesztegetted, nyomorúságossá, vigasztalásból, megbocsátotta, mindazonáltal, elveszítheted, nyomorúságban, gyermekeikért, gyermekeiket, gyermekeidet, paradicsomba, szegényekkel, elfelejtenék, gondoskodott, megítéltetés, gyermekeikre, biztonságunk, bátorításból, megvetettek, megváltónak, gazdagságot, gondolkozva, csúfolkodva, felajánlott, természetes, megrövidült, nemzedékről, változásnak, kegyelmének, gyermekeink, krisztusban, gondtalanul, hazugságot, nemzedékre, örökkévaló, hiányosság, részesülni, sziklákhoz, ugyanilyen, elgondolás, igazságban, megváltója, meggyőzzön, mindörökké, gyermekeik, nevetséges, megbocsát, eltakarva, dicsőítsd, krisztust, semmilyen, eljövendő, hegyekhez, meghalnak, kegyelmes, istenfélő, meglátják, nyugodtan, hagyjanak, tékozolva, ellátásuk, megosztja, szegénnyé, kereszten, csinálnak, életükben, örökítik, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 1 db bejegyzés
e hónap: 111 db bejegyzés
e év: 373 db bejegyzés
Összes: 35938 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 8578
  • e Hét: 31222
  • e Hónap: 60534
  • e Év: 248336
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.