Belépés
agica2004.blog.xfree.hu
Belőlem csak egy van, másokból is:) Módosítva, mert nagyképűnek tűntem, nem vagyok az. - Fehér lovag-king-kong :)))))))))) ,,Nem azok a nagy emberek, akik n... kovács ágica
2004.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Nőgyógyásznál......
  2017-05-21 14:54:11, vasárnap
 
  Egyes beszámolók szerint volt olyan nő, aki úgy adott életet két gyermekének, hogy közben fogalma sem volt, hogy mi az a menstruáció, mitől indul be a havi vérzés, és volt olyan férfi, aki vállalta azt, hogy párja helyett szedi a fogamzásgátló gyógyszert, mit sem sejtve, hogy semmi hatása nem lesz.

Most következzen pár, vicces, de ugyanakkor szomorúnak is ható történet.

Egyszer egy hölgy érkezett kontrollra, a karjában a 6 hetes gyerekével, aki jóízűen itta a kakaós kávét a cumisüvegéből, így elmagyaráztam neki, hogy a gyerek még túl kicsi ahhoz, hogy kakaós kávét igyon. Ekkor a nő közbevágott, hogy az nem kakaós kávé, hanem igazi kávé, és a gyerek imádja. Ekkor éreztem, hogy le kell ülnöm a székre.

Volt olyan férfi, akit fel kellett világosítsak, hogy az óvszert elég, ha a merev hímvesszőre húzza, a heréket nem kell beletenni.

A gyerekgyógyászaton vagyok asszisztens, és egy kismamának többször el kellett mondjam, hogy miért nem tesz jót a gyereknek, ha szénsavas üdítőt tölt a cumisüvegbe.

Az egyik női páciensem összeszedett egy nemi betegséget, és amikor közöltem vele, hogy milyen baja van, nagyon mérges lett, mondván, hogy neki csak egy partnere van, igaz, hogy egyszer-kétszer megcsalta őt, de akkor sem érti, miként történhetett ilyen kellemetlenség, mert a partnere mindig használ óvszert, és minden aktus után nagy gonddal meg is mossa a gumit, hogy az ismét használatra kész legyen.

Egy dühös pár azért keresett fel, mert annak ellenére, hogy felírtam a fogamzásgátlót, a lány teherbe esett. Amikor megkérdeztem, hogy szedte-e a lány rendszeresen, az a válasz érkezett, hogy gyomorpanaszai alakultak ki, így a férfi hősiesen felvállalta, hogy ezentúl ő szedi be a tablettákat.

Volt egy anyuka, aki úgy nézte meg, hogy gyereke lázas-e, hogy begyújtotta a sütőt, az egyik kezét betette, a másik kezét meg a gyerek homlokára tette, és megpróbálta összehasonlítani, hogy melyik a melegebb, majd azzal jött be a rendelőbe, hogy babájának 180 fokos láza van.

Mikor egy nő lábát amputálnunk kellett, az asszisztens odaadta a papírokat, hogy olvassa el, írja alá, amivel beleegyezését adja, hogy levágják a lábát. A nő teljesen higgadtan, félelem nélkül, aláírta a papírokat. Ekkor megkérdeztem, hogy tisztában van vele, hogy ezentúl megváltozik az élete. Erre ő azt felelte, hogy tudja, hogy a műtétre szükség van, és nem aggódik, mert a lába úgyis vissza fog nőni.

Egy pár azért fordult hozzám, mert 2 éve próbálkoznak a gyerekvállalással, és nem jön össze. Feltettem a szokásos kérdéseket, hogy milyen gyakran élnek szexuális kapcsolatot, volt-e már abortusz. Végül eljutottunk a közösüléshez, de ekkor a pár szeme elkerekedett, mert fogalmuk sem volt, hogy kinek mit hová kell bedugnia. Ekkor ábrák segítségével kellett felvilágosítsam őket, hogy miként történik a gyereknemzés.

Egy feldühödött nő azért keresett fel, mert annak ellenére, hogy szedte a fogamzásgáltó tablettákat, mégis teherbe esett. Mikor megkérdeztem, hogy hogyan szedte, azt felelte, hogy csak akkor kapott be belőle egyet, ha “akció" volt, másképp nem szedte.





A nőgyógyászok legviccesebb történetei, amitől te sem tudod, hogy fetrengve röhögj vagy sírva fakadj!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: összehasonlítani, felvilágosítsam, kellemetlenség, fogamzásgátlót, gyomorpanaszai, cumisüvegéből, fogamzásgáltó, fogamzásgátló, elmagyaráztam, beleegyezését, megkérdeztem, közösüléshez, elkerekedett, gyereknemzés, összeszedett, segítségével, világosítsak, próbálkoznak, történhetett, nőgyógyászok, rendszeresen, legviccesebb, asszisztens, közbevágott, amputálnunk, felvállalta, begyújtotta, tablettákat, megpróbálta, feldühödött, gyermekének, megváltozik, cumisüvegbe, menstruáció, következzen, kapcsolatot, havi vérzés, fogamzásgátló gyógyszert, hölgy érkezett, kakaós kávét, gyerek imádja, óvszert elég, merev hímvesszőre, kismamának többször, nemi betegséget, partnere mindig, ismét használatra, lány teherbe, lány rendszeresen, férfi hősiesen, egyik kezét, másik kezét,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Annuska bar...  Png csokor  Facebookon kaptam  Szabolcska Mihály – Ákác...  George Byron - Ahogy itt jár -...  Png csokor  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Garai Gábor - Takarítás  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 21  Facebookon kaptam  Őrizkednünk kell...  Akarat  Png nő  Facebookon kaptam  Png cica  Szabolcska Mihály – Ákác...  Facebookon kaptam Krisztinától  képre írva  Facebookon kaptam  A jó emberek mindig szépek mar...  Jó éjszakát  Reménység és erő Krisztustól e...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Hogy lehet megtartani  Nagyi telefonál  Alázat  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Gonosz démon-álarc  Szívem tiéd  Fehér virág  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Egy bizonyos határt  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  210 éve született a SZÓZAT meg...  Kaffka_Margit  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Akarat  Akarat  Minden harmadik...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mindig jusson idő nevetni  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Reggel van  Radikális szeretet  Egy hatékony szolga  Szép estét kedves látogatóimna...  Akarat  Facebookon kaptam Annuska bar...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Annuska bar...  Facebookon kaptam  Mai harmónia kártyám  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Facebookon kaptam  Kövesd a cowboyt!  A jó emberek mindig szépek mar...  Facebookon kaptam  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Facebookon kaptam  Akarat  Makszim Gorkij gondolata  210 éve született a SZÓZAT meg...  Adakozás  Facebookon kaptam  Png csokor  Akarat  Bertolt Brecht -től idézet  Facebookon kaptam Annuska bar...  s immár én is felragyogva, ért...  Mindig jusson idő nevetni  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Png csokor  Facebookon kaptam  Tavaszi kép  képre írva  Garai Gábor - Takarítás  Minden harmadik...  Egy bizonyos határt  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 19  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam Krisztinától  Németh László tollából  Kellemes délutánt kívánok  Leonardo da Vinci gondolata 
Bejegyzés Címkék
havi vérzés, fogamzásgátló gyógyszert, hölgy érkezett, kakaós kávét, gyerek imádja, óvszert elég, merev hímvesszőre, kismamának többször, nemi betegséget, partnere mindig, ismét használatra, lány teherbe, lány rendszeresen, férfi hősiesen, egyik kezét, másik kezét, gyerek homlokára, asszisztens odaadta, műtétre szükség, lába úgyis, szokásos kérdéseket, fogamzásgáltó tablettákat, nőgyógyászok legviccesebb, összehasonlítani, felvilágosítsam, kellemetlenség, fogamzásgátlót, gyomorpanaszai, cumisüvegéből, fogamzásgáltó, fogamzásgátló, elmagyaráztam, beleegyezését, megkérdeztem, közösüléshez, elkerekedett, gyereknemzés, összeszedett, segítségével, világosítsak, próbálkoznak, történhetett, nőgyógyászok, rendszeresen, legviccesebb, asszisztens, közbevágott, amputálnunk, felvállalta, begyújtotta, tablettákat, megpróbálta, feldühödött, gyermekének, megváltozik, cumisüvegbe, menstruáció, következzen, kapcsolatot, eljutottunk, használatra, hímvesszőre, ugyanakkor, szomorúnak, kontrollra, kérdéseket, gyerekével, betegséget, kismamának, gyógyszert, beszámolók, történetei, rendelőbe, papírokat, gyereknek, fetrengve, páciensem, homlokára, szénsavas, alakultak, feltettem, tisztában, babájának, beletenni, higgadtan, szexuális, megcsalta, levágják, felírtam, teljesen, szokásos, érkezett, ellenére, bedugnia, abortusz, partnere, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 26622 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1198
  • e Hét: 10622
  • e Hónap: 24708
  • e Év: 77266
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.