Belépés
koszegimarika.blog.xfree.hu
"Az ember értékét nem az esze, a műveltsége, nem a hatalma vagy a tehetsége, hanem a lényéből áradó melegség minősíti."--- "Nem az a fontos, a ... Kőszegi Marika
1955.09.22
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Harmonikus napokat!
  2019-07-31 14:00:26, szerda
 
   
  -





A CITROM

Az alábbi cikk Dr. Dezsényi Emese doktornőtől jött, aki mentő-és katasztrófavédelmi orvos.

"A CITROM 10.000-szer erősebb mint a KEMOTERÁPIA. Elnézést kérek, hogy eddig nem fordítottam le, most veszem a fáradságot, hogy ingyen és bérmentve lefordítsam mindazoknak, akik nem tudnak angolul.

Figyelem: ami zárójelbe van téve , az mind az én magyarázatom.
Az a jó hogy a citromot (nem a tablettát) lehet pl; enni, és készíthetünk citromfürdőt,
különösen a test befolyásolt területein (ott ahol rákos).
(A citrom minden fajtája rendkívül hasznos a rákbetegségek kezelésében, ill. megelőzésében.)
Vágj fel citromot és add oda a gyerekeknek, hogy szopogassák, vagy tegyél a pohár vizedbe egy pár szeletet, ezzel is megelőzheted a rákot.
Ha valakit ismersz, aki ezt még nem tudja, kérlek, hogy küldd el nekik, mert óriási szívességet teszel nekik azzal, hogy tudatod velük ezt.
A Citrom "Citrus", ez egy csodálatos termék ami MEGÖLI A RÁKSEJTEKET,10.000-szer ERŐSEBB MINT A KEMOTERÁPIA.
Miért nem tudjuk mi ezt ???
Azért, mert vannak laboratóriumok, amelyek érdekeltek egy szintetikus verzió elkészítésében, ami HATALMAS PROFITOT hoz nekik.
Te most úgy segíthetsz a szükségben levő barátaidon, hogy ezt a tudomásukra hozod, hogy a "valódi citromlé" (ami nem laboratóriumban készült) előnyös a betegségek megelőzésében.
Az íze kellemes és NEM hozza létre azokat a rettentő kemoterápiai effektusokat (mellékhatások).
Ha van lehetőséged, hogy egy citromfát ültess a kertedben vagy a teraszodon balkonodon, akkor még ma tedd meg.
Hány ember hal meg azért mert ez egy féltve őrzött titok, több, mint gondolnánk.
A multimilliomosok és a nagy cégek nem akarják nyilvánosságra hozni, mert akkor óriási haszontól esnének el. Amint tudjátok, a citrom fának nem kell sok hely és tudjuk, hogy sok fajta létezik belőle.

A citromot eheted különbözőképpen: megeheted a pépet, a kipréselt lét, készíthetsz hűsítő italokat belőle, sörbet (angolul sorbet), tésztákat, süteményeket.

A citrom sok kiváló tulajdonsággal rendelkezik, de a legérdekesebb az, amit a cisztákkal és a daganatokkal csinál.
Ez a növény egy bizonyított gyógyszer az ÖSSZES RÁKTÍPUS ELLEN !!!
Egyesek azt mondják, hogy a citrom nagyon hasznos különböző rákokra.
Anti-mikrobiotikus spektrum (választék) a BAKTÉRIUM, INFEKCIÓ és GOMBÁS MEGBETEGEDÉSEKRE, az ÉLŐSKÖDŐ PARAZITÁK ÉS FÉRGEK ELLEN, A VÉRNYOMÁST SZABÁLYOZZA AMI TÚL MAGAS, és ANTIDEPRESSZÁNS is (DEPRESSZIÓ, CSÜGGEDÉS ELLEN).
JÓ HATÁSÚ A STRESSZ ELLEN, és az IDEGI ZAVAROK ELLEN !!!
Ennek az információnak a forrása elbűvölő.
A világ legnagyobb gyártójától jön, amely azt mondja, hogy több mint 20 laboratórium tesztelte már 1970 óta, és ezeknek a kísérleteknek az eredményei bebizonyították azt, hogy:
MEGSEMMISÍTI A ROSSZINDULATÚ SEJTEKET.
12 típusú ráknál, beleértve a: VÉGBÉL-, MELL-, PROSZTATA-, TÜDŐ-,és a HASNYÁLMIRIGY-rákot.

Ennek a fának (citromfa) az összetétele valóban azt mutatja, hogy 10.000-szer jobb mint az ADRIAMYCIN, gyógyszer amit világszerte használnak a kemoterápiában, ami lelassítja a rákos sejtek növekedését.
És ami a legérdekesebb, hogy ez a CITROM alapú terápia nem csak hogy megöli a rosszindulatú ráksejteket, de NEM BEFOLYÁSOLJA AZ EGÉSZSÉGES SEJTEKET."

Fordította angolból:
Ifj. Balla Ferenc"

 
 
0 komment , kategória:  Egészség  
Címkék: megbetegedésekre, multimilliomosok, különbözőképpen, bebizonyították, antidepresszáns, laboratóriumban, tulajdonsággal, nyilvánosságra, kemoterápiában, elkészítésében, laboratóriumok, rákbetegségek, megelőzésében, mellékhatások, hasnyálmirigy, információnak, legérdekesebb, kísérleteknek, rosszindulatú, mikrobiotikus, kemoterápiai, effektusokat, daganatokkal, megelőzheted, laboratórium, süteményeket, készíthetünk, magyarázatom, citromfürdőt, megsemmisíti, befolyásolja, kemoterápia, készíthetsz, ráksejteket, szívességet, szopogassák, alábbi cikk, test befolyásolt, citrom minden, rákbetegségek kezelésében, pohár vizedbe, csodálatos termék, szintetikus verzió, szükségben levő, tudomásukra hozod, betegségek megelőzésében, rettentő kemoterápiai, citromfát ültess, kertedben vagy, teraszodon balkonodon, féltve őrzött, nagy cégek, Dezsényi Emese, MEGÖLI RÁKSEJTEKET, ERŐSEBB MINT KEMOTERÁPIA, HATALMAS PROFITOT, ÖSSZES RÁKTÍPUS ELLEN, GOMBÁS MEGBETEGEDÉSEKRE, ÉLŐSKÖDŐ PARAZITÁK ÉS FÉRGEK ELLEN, VÉRNYOMÁST SZABÁLYOZZA AMI TÚL MAGAS, CSÜGGEDÉS ELLEN, HATÁSÚ STRESSZ ELLEN, IDEGI ZAVAROK ELLEN, MEGSEMMISÍTI ROSSZINDULATÚ SEJTEKET, BEFOLYÁSOLJA AZ EGÉSZSÉGES SEJTEKET, Balla Ferenc,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Kerüld el az evangélium örömén...  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Facebookon kaptam  Még csak most kezdődik a nap  Facebookon kaptam  Alázat  Alázat  Fekete István - Akác  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Egy hatékony szolga  Rátalálsz  Radikális szeretet  Adakozás  Őrizkednünk kell...  Alázat  Gonosz démon-álarc  Fekete-erdő desszert  Facebookon kaptam  Akarat  Facebookon kaptam  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Facebookon kaptam  Fekete István - Akác  Jónás Tamás – Végtelen b...  Facebookon kaptam  Alázat  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Még csak most kezdődik a nap  Soha ne kedvezz...  Facebookon kaptam  A boldog családok mind hasonló...  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Facebookon kaptam  Még csak most kezdődik a nap  Kellemes délutánt kívánok  George Gordon Lord Byron: Inez...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Az igazi szeretetért rendszeri...  Egy hatékony szolga  Akarat  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Éretlen vers  Png virág  Kaffka_Margit  Akarat  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hazára minden embernek szükség...  Paul David Tripp Április 20  Leonardo da Vinci gondolata  Fehér virág  Egy lelki imádság  Egy bizonyos határt  Mai harmónia kártyám  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Sose bánj semmit  Leonardo da Vinci gondolata  s immár én is felragyogva, ért...  Facebookon kaptam Krisztinától  Alázat  Facebookon kaptam  210 éve született a SZÓZAT meg...  Adakozás  A jó emberek mindig szépek mar...  Még csak most kezdődik a nap  Minden harmadik...  Facebookon kaptam  Hazára minden embernek szükség...  Facebookon kaptam  Tavaszi kép  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kaffka_Margit  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Facebookon kaptam  Alázat  Alvó cicák  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Alvó cicák  Kaffka_Margit  Radikális szeretet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png cica  Jó éjszakát  Minden harmadik...  A Megváltó szolgálatában  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Akik bántanak téged  Facebookon kaptam  Jó éjszakát 
Bejegyzés Címkék
alábbi cikk, test befolyásolt, citrom minden, rákbetegségek kezelésében, pohár vizedbe, csodálatos termék, szintetikus verzió, szükségben levő, tudomásukra hozod, betegségek megelőzésében, rettentő kemoterápiai, citromfát ültess, kertedben vagy, teraszodon balkonodon, féltve őrzött, nagy cégek, citrom fának, citromot eheted, daganatokkal csinál, bizonyított gyógyszer, citrom nagyon, forrása elbűvölő, világ legnagyobb, eredményei bebizonyították, összetétele valóban, rákos sejtek, rosszindulatú ráksejteket, megbetegedésekre, multimilliomosok, különbözőképpen, bebizonyították, antidepresszáns, laboratóriumban, tulajdonsággal, nyilvánosságra, kemoterápiában, elkészítésében, laboratóriumok, rákbetegségek, megelőzésében, mellékhatások, hasnyálmirigy, információnak, legérdekesebb, kísérleteknek, rosszindulatú, mikrobiotikus, kemoterápiai, effektusokat, daganatokkal, megelőzheted, laboratórium, süteményeket, készíthetünk, magyarázatom, citromfürdőt, megsemmisíti, befolyásolja, kemoterápia, készíthetsz, ráksejteket, szívességet, szopogassák, kezelésében, befolyásolt, doktornőtől, világszerte, rendelkezik, összetétele, szintetikus, gyerekeknek, növekedését, bizonyított, mindazoknak, gyártójától, fordítottam, lehetőséged, tudomásukra, lefordítsam, szabályozza, eredményei, legnagyobb, vérnyomást, használnak, balkonodon, teraszodon, gondolnánk, adriamycin, csodálatos, barátaidon, segíthetsz, cisztákkal, betegségek, depresszió, szükségben, érdekeltek, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 69029 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2506
  • e Hét: 22042
  • e Hónap: 61654
  • e Év: 290591
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.