Belépés
koszegimarika.blog.xfree.hu
"Az ember értékét nem az esze, a műveltsége, nem a hatalma vagy a tehetsége, hanem a lényéből áradó melegség minősíti."--- "Nem az a fontos, a ... Kőszegi Marika
1955.09.22
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
MÉREGTELENÍTŐ ZÖLDSÉGEK Szervezetünkre rengeteg munka vár,
  2019-08-09 12:50:57, péntek
 
   
  MÉREGTELENÍTŐ ZÖLDSÉGEK

Szervezetünkre rengeteg munka vár, már ami a napi méregtelenítést illeti, hiszen nap mint nap stressznek vagyunk kitéve, nem beszélve a sok méreganyagról, amelyek valamilyen úton-módon a szervezetünkbe kerülnek. A hosszú távú expozíció, a lassú méregtelenítés, a nem megfelelő táplálkozás és a folyamatosa stressz miatt a nagy mennyiségben előforduló toxinok hátrányosan befolyásolhatják a májat, az agyat, a tüdőt és a veséket.

Bizonyos toxinokról azt feltételezik a hozzáértők, hogy elősegítik a szívbetegségek kialakulását, amelyek a szabad gyökök emelkedett szintjének hatásara keletkezett oxidatív stressz hatására alakulnak ki.

A hatékony méregtelenítés segít a szervezetnek hatékonyan feldolgozni és felhasználni a tápanyagokat, ami megfelelő fiziológiai működést eredményez. A máj a legfontosabb szervünk - már ami a méregtelenítést illeti. De emellett a bélrendszer, a tüdő, a bőr és a vese is nagy szerepet játszik a méregtelenítésben. Léteznek olyan zöldségek, amelyek elősegíthetik a szervezet méregtelenítő folyamatait.

Az articsóka antioxidáns hatású, és segít megvédeni a májat a szabad gyökök támadásai ellen.

A spárgában króm is van, amely segít a vércukor szintjének csökkentésében, miközben méregteleníti a szervezetet.

A cékla gazdag forrása a bioflavonoidoknak, amelyek nagyon hatékonyan részt vesznek a máj méregtelenítő folyamataiban.

Az egyik leghatékonyabb keresztesvirágú zöldség a brokkoli, amely segíthet a méreganyagok szervezetből történő eltávolításában. A brokkoliban lévő rostok, glükozinolátok, bioflavonoidok, karotinoidok, fehérjék, vitaminok és ásványi anyagok kombinációi számos testi funkciót megtámogatnak, többek között az eliminációt és a szervezet méregtelenítését is.

Egyéb keresztesvirágú zöldséget is lehet használni a brokkoli mellett, hogy még hatékonyabbá váljon a méregtelenítés. Ez a zöldség lehet a kelbimbó, a káposzta vagy a vízitorma.

A zeller segít a gyulladás csökkentésében, elősegíti az emésztést és az eliminációt. Az uborka többnyire vízből áll. Támogatja az emésztőrendszer működését, amelynek nagy szerepe van a méregtelenítésben.

A padlizsán antioxidáns antociánokban gazdag, amelyek abban segítenek, hogy az epehólyag és a máj jobban teljesítsen.

Sokan azt gondolják, hogy a hagymafélékben megtalálható allicin segíti elő leginkább a méregtelenítő folyamatokat. Ebben azonban részt vesznek még a bioflavonoidok és a polifenolok is.

Forrás: https://gyogyszernelkul.com

SALAKTALANÍTÓ, REGENERÁLÓ DIÉTÁK ÉS AMBULÁNS LÉBÖJTKÚRÁK: 20/588-28-10,
70/422-44-39, www.balaicza.hu
Mire jó a léböjt? (http://balaicza.hu/mire-jo-lebojt/),
Gyógyító böjt: http://balaicza.hu/gyogyito-bojt/

BELGYÓGYÁSZATI ÉS TERMÉSZETGYÓGYÁSZATI KONZULTÁCIÓ ÉS TANÁCSADÁS:
Tel.: 20/588-28-10, 70/422-44-39, www.balaicza.hu
http://balaicza.hu/eletmod-es-dietastanacsadas/

FONTOS FIGYELMEZTETÉS
Az ezen az oldalon található információk önmagukban nem alkalmasak arra, hogy a betegek, páciensek, saját diagnózist állítsanak fel, vagy az itt talált információkat bármilyen egyéb módon önmaguk gyógyítására használják.
Az oldal üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal az itt megosztott tartalmak felhasználásából eredő egészségügyi problémákért, még akkor sem, ha az adott tartalmat szakorvos véleményezte.
Panaszaikkal minden esetben keressék fel háziorvosukat vagy a megfelelő szakrendelést!
Dr. Balaicza Erika

 
 
0 komment , kategória:  Egészség  
Címkék: felhasználásából, méregtelenítését, dietastanacsadas, befolyásolhatják, keresztesvirágú, gyogyszernelkul, eltávolításában, méregtelenítést, emésztőrendszer, figyelmeztetés, csökkentésében, bioflavonoidok, méregtelenítés, hagymafélékben, szervezetünkbe, leghatékonyabb, szervezetünkre, szívbetegségek, belgyógyászati, glükozinolátok, információkat, méregtelenítő, szakrendelést, salaktalanító, megtámogatnak, háziorvosukat, antociánokban, folyamataiban, méregteleníti, méreganyagról, elősegíthetik, méreganyagok, hatékonyabbá, kialakulását, feltételezik, felhasználni, napi méregtelenítést, szervezetünkbe kerülnek, hosszú távú, lassú méregtelenítés, folyamatosa stressz, nagy mennyiségben, szívbetegségek kialakulását, szabad gyökök, hatékony méregtelenítés, szervezetnek hatékonyan, legfontosabb szervünk, méregtelenítést illeti, szervezet méregtelenítő, articsóka antioxidáns, spárgában króm, vércukor szintjének, MÉREGTELENÍTŐ ZÖLDSÉGEK, REGENERÁLÓ DIÉTÁK ÉS AMBULÁNS LÉBÖJTKÚRÁK, BELGYÓGYÁSZATI ÉS TERMÉSZETGYÓGYÁSZATI KONZULTÁCIÓ ÉS TANÁCSADÁS, FONTOS FIGYELMEZTETÉS, Balaicza Erika,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Alázat  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Hazára minden embernek szükség...  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 19  Fekete István - Akác  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  A televizió nem a kultúrát kép...  A jó emberek mindig szépek mar...  Albert Einstein gondolata  Png kutya  Reggel van  Alvó cicák  Még csak most kezdődik a nap  Esti kép  Facebookon kaptam Krisztinától  Boldog születésnapot a ma ünne...  Facebookon kaptam Krisztinától  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Akarat  Szabolcska Mihály – Ákác...  Jónás Tamás – Végtelen b...  Png nő  Aki nem dolgozik, ne is egyék  A Megváltó szolgálatában  Kaffka_Margit  Facebookon kaptam  Popper Péter szavai  Png csokor  Facebookon kaptam  Hiányzik  Png kislány  Facebookon kaptam  Png lepke  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png nő  Minden harmadik...  Nem méltó hozzád  Hogy lehet megtartani  Sose bánj semmit  Szép estét kedves látogatóimna...  Paul David Tripp Április 20  Egy bizonyos határt  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Facebookon kaptam  Kerüld el az evangélium örömén...  210 éve született a SZÓZAT meg...  Facebookon kaptam  Akarat  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Png cica  Facebookon kaptam  Szívem tiéd  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Annuska bar...  Facebookon kaptam  s immár én is felragyogva, ért...  210 éve született a SZÓZAT meg...  Nevem  Adakozás  Csak a fogyatkozás látható  A jó emberek mindig szépek mar...  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Png virág  Facebookon kaptam  Albert Einstein gondolata  Ami embereknek lehetetlen, az...  A jó emberek mindig szépek mar...  Png nő  Próbálj meg ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Nem tudhatod  Akarat  Őrizkednünk kell...  Png kutya  Hiányzik  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Szép estét kedves látogatóimna...  A sors  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Nagyon különös  Akarat  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Alázat  Facebookon kaptam  Png ház  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Fehér virág  Facebookon kaptam  Png csokor 
Bejegyzés Címkék
napi méregtelenítést, szervezetünkbe kerülnek, hosszú távú, lassú méregtelenítés, folyamatosa stressz, nagy mennyiségben, szívbetegségek kialakulását, szabad gyökök, hatékony méregtelenítés, szervezetnek hatékonyan, legfontosabb szervünk, méregtelenítést illeti, szervezet méregtelenítő, articsóka antioxidáns, spárgában króm, vércukor szintjének, cékla gazdag, egyik leghatékonyabb, méreganyagok szervezetből, brokkoliban lévő, szervezet méregtelenítését, brokkoli mellett, zöldség lehet, káposzta vagy, zeller segít, gyulladás csökkentésében, uborka többnyire, emésztőrendszer működését, padlizsán antioxidáns, hagymafélékben megtalálható, méregtelenítő folyamatokat, oldalon található, oldal üzemeltetője, adott tartalmat, megfelelő szakrendelést, felhasználásából, méregtelenítését, dietastanacsadas, befolyásolhatják, keresztesvirágú, gyogyszernelkul, eltávolításában, méregtelenítést, emésztőrendszer, figyelmeztetés, csökkentésében, bioflavonoidok, méregtelenítés, hagymafélékben, szervezetünkbe, leghatékonyabb, szervezetünkre, szívbetegségek, belgyógyászati, glükozinolátok, információkat, méregtelenítő, szakrendelést, salaktalanító, megtámogatnak, háziorvosukat, antociánokban, folyamataiban, méregteleníti, méreganyagról, elősegíthetik, méreganyagok, hatékonyabbá, kialakulását, feltételezik, felhasználni, szervezetből, folyamatokat, karotinoidok, tápanyagokat, megtalálható, szervezetnek, legfontosabb, felelősséget, gyógyítására, egészségügyi, problémákért, panaszaikkal, véleményezte, mennyiségben, üzemeltetője, táplálkozás, polifenolok, bélrendszer, léböjtkúrák, fiziológiai, feldolgozni, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 69029 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 7426
  • e Hét: 26962
  • e Hónap: 66574
  • e Év: 295511
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.