Belépés
agica2004.blog.xfree.hu
Belőlem csak egy van, másokból is:) Módosítva, mert nagyképűnek tűntem, nem vagyok az. - Fehér lovag-king-kong :)))))))))) ,,Nem azok a nagy emberek, akik n... kovács ágica
2004.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/21 oldal   Bejegyzések száma: 203 
Harmonia.......
  2017-04-30 10:48:32, vasárnap
 
  HarmoNet Harmóniakártya (2017-04-30)

Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Kommunikáció hatja át.

Ajtó - A külvilág és a belső tér közti határ

Ahogy a biblia is írja, - a bejárat és kijárat jelképe. ,,Kopogtassatok és bebocsátást nyertek". Jelképezi az önismeretet. Attól függően, hogy milyen irányban haladsz át rajta, jelzi a nyitottságodat, vagy a zártságodat. Kilincse a barátokat mutatja, ,,akik egymás kezébe adják", vagy ,,le sem nyomják" azt. A száj és a gyomor megbetegedéseire is figyelmeztethet. Az ajtóhoz sok hiedelem és mágikus eljárás kapcsolódik ősidőktől fogva. A legfontosabb funkciója a gonosz távoltartásához illetve a rontás elhárításhoz kötődik. Két állapot, két világ közti átjárhatóságot is szimbolizál. Beavatási jelképként a tudatlanság állapotából a tudás birtokosává válását jelenti. Zárt ajtó: titok.

Szerelmi üzenet: Párkapcsolatban élőknek egy eddig ismeretlen dolgok megélése által egy ,,másik világba" jutás. Párkeresőknek megnyílik a titok - látogass el a Titkosrandi oldalra!

Ezt mondja neked:
Üzeni, hogy lelked belső titkait nem őrizheted magadban örökké. Meg kell osztanod másokkal, hogy ők is tanuljanak belőle.
Gondolkodj el azon, hogy mik azok a titkaid, melyek mások segítségére lennének.
Üzeni, hogy ha elzártan élnél a világtól, itt az ideje, hogy kinyíljon az ajtó, és átlépd a magányosság küszöbét.

Erre is gondolj: A kékszakállú herceg vára.



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Jó éjszakát......
  2017-04-29 18:36:16, szombat
 
 



Mihai Eminescu: Jó éjszakát!


Ezernyi álmos kis madárka
Fészkén lel altató tanyát,
Elrejti lombok lenge sátra;
Jó éjszakát!

Sóhajt a forrás, néha csobban,
A sötét erdő bólogat -
Virág, fű: szendereg nyugodtan,
Szép álmokat!

Egy hattyú ring a tó vizében,
Nádas-homályba andalog
Ringassanak álomba szépen
Kis angyalok!

Tündérpompájú éji tájon
Felkél az ezüst holdvilág
Összhang a föld, egy édes álom...
Jó éjszakát
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Látogatóimnak, szeretettel........
  2017-04-29 17:30:11, szombat
 
 





 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szép délutánt mindenkinek ! ......
  2017-04-29 17:26:21, szombat
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kellemes délutánt !.........
  2017-04-29 17:24:06, szombat
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harmonia.......
  2017-04-29 16:05:31, szombat
 
  HarmoNet Harmóniakártya (2017-04-29)

Kedves agica2004!
A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Energia hatja át.

Bohóc - Nevetés és sírás, gyermekiség, ösztön-én

Nevetősre festett arc és lelki válság. Pojáca vagy az élet cirkuszának körszínpadán, és örömmel fogadod, hogy nevetnek rajtad, miközben befelé sírsz. Ormótlan cipőben bukdácsolsz és mindenki feltűnő ruhádon kacag. A bohóc szerepét át kell élned, hogy lelki fejlődésed a következő szintre léphessen. Ne feledd, a bohócot mindenki szereti! Mi akadálya hát, hogy a bohóc is szeresse önmagát? A bohóc személyéhez nevetséget keltő különlegesség, valamiféle abnormalitás kapcsolható. A kártyalapokon a szerencse szimbóluma, a mosolygós bohócarccal ellátott joker bármelyik lapot helyettesítheti. A cirkuszi bohóc felnagyítva jelképezi az emberben rejlő ügyetlenséget, nevetségességet. Szimbolizálja a maszk alatti arc felfedezhetetlen titokzatosságát.

Szerelmi üzenete: A bohóc szerelme kiszolgáltatott. Lehet, hogy mindent felteszel egyetlen lapra egy kapcsolatért, akár van párod, akár párt keresel éppen.

Ezt mondja neked:
Üzeni, hogy néha érdemes kiszabadítani gyermeki lelkületünket, és pár önfeledt órát szerezni magunknak. Akár vásárolj valami apróságot gyermeki énednek!
Idézd fel magadban gyermekkorod legnagyszerűbb emlékeit, játékat, próbáld meg őket megint, ha lehet társaságban. Akár gyerekekkel, akár felnőttekkel!
Üzeni, hogy a legtöbb ember maszkot visel, és szinte lehetetlen a valódi arcát meglátni.

Erre is gondolj: A Bolond kártyája a tarotban. Olvasd Osvát Erzsi versét a Bohócról: "Orrom krumpli, szemem szén,/ szeretném, ha szeretnél. / Velem nevetsz, ha szeretsz,/ ha nem szeretsz, elmehetsz! / (...) Szívem, mint a céltábla,/ ruhámra van mintázva."



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szép napot kívánok !........
  2017-04-29 16:03:28, szombat
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harmonia.......
  2017-04-29 15:59:43, szombat
 
  HarmoNet Harmóniakártya (2017-04-28)

Kedves agica2004!
A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Elfogadás hatja át.

Csecsemő - születés, újrakezdés, megújulás, élet, ártatlanság

Az újszülött az újrakezdés lehetősének, új életszakasz beálltának szimbóluma. Valami új dolog születése. Nem elsősorban anyagi természetű gyarapodást jelent. Valami új dolgot hozhatsz létre, elölről kezdhetsz valamit, amire már régen vágysz. A régi álmoskönyvek tanúsága szerint a fiú csecsemő őszinteséget, gyarapodást jelképez, míg a leány csalást, pletykát. Azonban nézz a képen az arcra - tudod-e, hogy milyen nemű ez az újszülött? Ez az a pillanat, amikor még minden lehetséges. A csecsemő a jövő, az életerő, a lehetőség, az ártatlanság megtestesítője. Pénzügyi, vállalkozási kérdésekben jó jel. Kínában a bőség, a szerencse jelképe. Az egyén változását a tökéletesedés irányában is jelenti. Bizonyos kultúrákban a közösség fennmaradását, azaz a biztonságot jelképezi.
Saját születésnapodon kapni ezt a lapot azt jelenti, hogy különsen szerencsés év elé nézel. Állapotos nőnek is nagy szerencse. Gyermeked születésnapján kapni ezt a lapot figyelmeztetést jelent. Karácsonykor spirituális hívás, Isteni jel.

Szerelmi üzenet: Párkeresőknek új párkapcsolat érkezését, kapcsolatban élőknek régi viszony új alapokra való helyezését jelenti. Gyermekre vágyóknak jel, hogy itt az idő belevágni. A fogantatásra alkalmas napot is jelölheti. (Ha épp nem akarsz gyereket, ma védekezz kicsit jobban, mint máskor!)

Ezt mondja neked:
Üzeni, hogy mindig érdemes valami újba kezdeni a fejlődés érdekében.
Gondolkodj el azon, milyen területeken foghatnál neki valami teljesen újnak. Ha netán idegenkedsz az új dolgoktól, vizsgáld meg milyen korábbi élmények váltják ki belőled ezt az érzést.
Üzeni, hogy a gyarapodás nemcsak az anyagi síkon létezik, egy új kapcsolat, egy elkészült dolog, egy nagyszerű ötlet is értéket képviselhet.

Erre is gondolj: A gyermek kártyája a cigánykártyában. Jézus születése, mely egy teljesen új történelmi korszakot indított. Olvasd újra a Bibliában a karácsonyi történetet.



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kellemes estét ! ........
  2017-04-27 18:22:03, csütörtök
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harmonia.......
  2017-04-27 18:19:47, csütörtök
 
  HarmoNet Harmóniakártya (2017-04-27)

Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Ártatlanság hatja át.

Pitypang - Terjeszkedés, szaporodás

A szél szállította apró magvak - akár a bibliai magvető példázatában - bárhová is vetődnek, mindenhol meg tudnak élni. Rokon a levegő elemével, szabad, akár a szél. Akarattalanul száguld, mégis hat rá a vonzás, a gravitáció. Tanítja az akarattalanságot, annak elfogadását, ami jön: "Ahová a szél sodor". Az itt és most létezését, az időtlenséget és a létezés elfogadását idézi számodra ez a kártya. A pitypang egyedülállóan alkalmazkodó növény. A szél bárhová is repíti ,,ejtőernyős" magvait, ki tud hajtani. A növény minden részét a gyökerétől a virágig gyógyászati célokra használják, de vigyázni kell vele, mert túlzott mennyiségben mérgezést okozhat. A szabad akarat és alkalmazkodás kifejezője.

Szerelmi üzenete: Az egyoldalú alkalmazkodás a kapcsolatban ugyanolyan veszélyes, mint a túlzott szabadságvágy, ha képtelen vagy alkalmazkodni.

Ezt mondja neked:
Üzeni, hogy a szabadságnak kart karba öltve kellene járnia az alkalmazkodó képességgel.
Gondolkodj el azon, hogy szabadságod megélése címén tett cselekedeteiddel nem kényszerítesz-e másokat túlságos alkalmazkodásra, vagy neked kell máshoz igazodnod akaratod, kedved ellenére.
Üzeni, hogy a bárminemű kapcsolatban az egyoldalúság nem vezet sehová.

Erre is gondolj: Weöres Sándor Bóbitája, a virágtündér, egy játékos pitypanglány - olvasd el újra a verset.



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/21 oldal   Bejegyzések száma: 203 
2017.03 2017. április 2017.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 203 db bejegyzés
e év: 2357 db bejegyzés
Összes: 26622 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1707
  • e Hét: 11131
  • e Hónap: 25217
  • e Év: 77775
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.