Belépés
pacsakute.blog.xfree.hu
A szeretet ellen nincs fegyver. Czeizel Ilona
1954.01.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/65 oldal   Bejegyzések száma: 640 
A hazugság nem titkolható jelei
  2021-04-16 17:04:51, péntek
 
  Néha nem mondunk igazat. Igen, néha előfordul, hogy nem azt mondjuk a másiknak, amit szeretnénk. Jó esetben csupán azért hallgatjuk el az igazságot, mert nem szeretnénk a barátunkat megbántani vagy nem akarjuk, hogy még rosszabb lelkiállapotba kerüljön. Van, hogy nekünk sem az igazat mondják, hanem úgy beszélnek velünk, amit éppen hallani akarunk, amitől kicsit jobban érezzük magunkat.

Néha azonban annyira jó lenne tudni, hogy mi jár az emberek fejében és valóban azt mondják-e, ami a valóság. Azért is ferdíthetnek és azért is mondhatnak mást, mert vagy nincs kedvük igazat mondani vagy egész egyszerűen csak rosszat akarnak nekünk.

Ma már tudományos kutatások is alátámasztják, hogy amikor nem mondunk igazat, akkor másként is viselkedünk. A hanghordozásunk, a testtartásunk és a viselkedésünk is elárulhat bennünket. Mutatjuk is, hogy melyek azok a jelek, amelyekből kiderül, ha hazudnak nekünk.

A szem a lélek tükre, tartja a mondás. Való igaz, a szem sokat elárul rólunk, emberekről. A hazug emberre az jellemző, hogy nem mer a szemünkbe nézni. Figyeljük csak meg, amikor valakitől kérdezünk valamit és nem azonnal válaszol, akkor először jobbra, majd balra tekint, és amikor válaszol, nem a szemünkbe néz, hanem valami más dologra fókuszál.

Kutatásokat is végeztek azzal kapcsolatban, hogy milyen lesz a hangunk, a hanghordozásunk, amikor nem mondunk igazat. A vizsgálatok szerint teljesen más lesz a hanghordozásunk amikor hazudunk. Az alaphangszíntől néhány hanggal magasabb az ember hangja, ha olyat mond, amit valójában nem is úgy gondol. Csak figyeljünk a hangokra és kiderül, hogy ki, mikor nem azt mondja, amit valójában gondol.

A kommunikáció nem pusztán a szóbeli kommunikációt jelenti, hiszen a testünk hangtalanul is képes a beszédre. A hazug ember olyannyira a mondanivalójára összpontosít, hogy igazából nem is figyel arra, hogy gesztikuláljon. Az éppen nem igazat mondó személy teste merevebbé válik és szinte mozdulatlanul áll vagy ül velünk szemben. Más esetekben a beszélgetés során aktívan használjuk a végtagjainkat, hiszen mutogatunk és még a lábunkkal is csinálunk valamit, hiszen ilyenkor nem kell a mondanivalónkra koncentrálni, viszont amikor hazudunk, akkor minden idegszálunk azon dolgozik, nehogy lebukjunk.

A hazugság tehát könnyen kiderül. Érdemes felismerni a jeleket, ha valaki nem mond igazat nekünk. És jó, ha tudjuk, hogy a sorozatos hazugság még meg is betegíthet bennünket, így érdemes mindig az igazat mondani.
Forrás : Link
 
 
0 komment , kategória:  Belső kör  
Megfontolandó : Buddha tanításaiból
  2021-04-14 22:18:08, szerda
 
  Napjainkban egyre nagyobb a körülöttünk, és ebből kifolyólag a bennünk uralkodó bizonytalanság. Ha kiteljesedett és boldog életet szeretnénk élni, tennünk kell azért, hogy rátaláljunk és meg is tudjuk tartani a belső békénket.

1. Ha a virágot szereted, leszakítod. De, amikor teljes szívedből szereted, megöntözöd, és vigyázol rá
A szerelem a legtisztább feltétel nélküli érzés. Ha valakit őszintén szeretsz, soha ne bántsd meg. Az igazi szerelem csodálatos lehetőségeket tartogat mindkét ember számára.

2. Három dolog van a világon, amit nem lehet sokáig rejtegetni: a Nap, a Hold és a Igazság
Soha ne titkold a igazságot, se mások, se önmagad elől, előbb-utóbb mindenre fény derül. Az igazságot nem lehet egy életen át rejtegetni.

3. A világ benned kezdődik. Ne keresd önmagadon kívül
Gyakran keressük a boldogságot a körülöttünk lévő dolgokban, várjuk el szeretteinktől, hogy boldoggá tegyenek. Minden, amire szükséged van, benned megtalálható.

4. A boldogsághoz vezető út nem létezik. A boldogság maga az út
Mindannyian tudjuk, hogy az élet maga az utazás, nem pedig a cél. Fogadj el minden örömöt és bánatot, amivel szembesülsz nap, mint nap, mert ez jelenti magát az életet.

5. A hazug és csaló emberektől jobban kell félni, mint a vadállatoktól. A vadállatok a tested, míg a hamis barátok a lelked sebesítik meg
Ha negatív beállítottságú emberekkel veszed körbe magad, akkor a saját boldogságodra mondasz nemet. Keresd azoknak a társaságát, akik mellett öröm az élet, és a nehéz pillanatokban is melletted állnak.

6. Valójában az égbolton semmi különbség nincs kelet és nyugat között. Csupán az emberek találták ki ezeket a határokat, és most hiszünk benne.
A korlátok csak a fejünkben léteznek, mi magunk hoztuk létre őket!

7. Ha haraggal bünteted magad, sajnálatot érdemelsz!
A harag olyan, mint egy láng, mely belülről éget fel, tönkreteszi a szíved, a lelked és az egész életed. Szabadulj meg a régi sérelmektől, ne vidd magaddal.

8. Gondolataid alakítanak, azzá válsz, amit gondolsz magadról!
A gondolatok által megteremted a valóságot. Hogyan legyen jó az életed, ha tele vagy rossz gondolatokkal?

9. Ne hidd el, amit mások mondanak az életedről. Járj utána az igazságnak!
Ne engedd, hogy mások döntsenek helyetted, legyen saját véleményed a világról, és arról, hogy hol a helyed benne. Állj ki a véleményed mellett, légy kitartó, nem létezik egyetlen végső valóság.

10. Ha nagyon kötődsz valakihez vagy valamihez, állandóan kísérteni fog a veszteségektől való félelem
Ezen a világon semmi sem tart örökké, ne kötődj túlságosan, ne ragaszkodj, engedd el, ami már nem tartozik többé hozzád. Fogadd el, hogy minden elmúlik egyszer.
Forrás : Link
 
 
0 komment , kategória:  Belső kör  
Lelkünk és otthonunk védelme
  2021-04-14 22:03:04, szerda
 
  Így védd meg lelkedet és otthonodat a negatív energiáktól a Védőangyalok segítségével:

Gyakran érezzük azt, hogy a körülöttünk lévő emberek mintha elszívnák az energiánkat?
Érzékenyek és fogékonyak vagyunk mások problémáinak az átélésére?
Gyakran befolyásol egy adott hely energiája?

Ha igen, egy rituálé elsajátítását ajánljuk, mely által pozitív rezgéseket vonzhatunk be a mindennapi életünkbe, az elménkbe és a lelkünkbe. Általa elnyerjük az Univerzum védelmét úgy a lelki békénk, mint az otthonunk nyugalmára.
Fohász a Védőangyalhoz, hogy megtisztítsa a lelked!

Védő Angyalok! Kérlek benneteket, vegyétek körbe egész lényemet ragyogó fényetekkel! Töltsetek meg általa Szeretettel, Harmóniával, és a Gyógyulás erejével! Tartsátok távol tőlem a negatív energiákat! Tárjátok ki rám fényeteket és gyógyítsátok meg a körülöttem lévő világot is! Adjátok, hogy az Univerzum Angyalainak védelmét egész nap folyamán élvezhessem!

Ezeket a sorokat, szívünkre tett kezünkkel, becsukott szemmel igyekezzünk minden nap elismételni, vizualizálva a fehér fényt, mely beborít bennünket.
Fohász a Védőangyalhoz, hogy megtisztítsa az otthonod!

Hogy megtisztuljon otthonod, minden reggel ezeket a mondd :
Védő Angyalok! Arra kérlek benneteket, hogy vegyétek körül az Otthonom ragyogó fehér fényetekkel! Töltsétek meg ezt az Otthont a Védelem, a feltétel nélküli Szeretet, a Harmónia és a Gyógyulás energiáival. Tartsátok távol tőle a negatív energiákat és tegyétek meg, hogy a feltétel nélküli Szeretet ragyogjon az Otthon minden sarkában.

Ezeket a sorokat, szívünkre tett kezünkkel, becsukott szemmel igyekezzünk minden nap elismételni, vizualizálva a fehér fényt, mely bőséget és védelmet ad számunkra.
Forrás : Link
 
 
0 komment , kategória:  Belső kör  
Jusson eszedbe ....
  2021-04-02 21:40:36, péntek
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Belső kör  
Az ujjak maszirozásának hatásai
  2021-03-14 23:22:21, vasárnap
 
  Nem biztos, hogy a legkülönfélébb módszerekre, tisztítókúrákra és egyéb alternatívákra van szükséged ahhoz, hogy megtisztítsd bizonyos szerveidet, vagy hogy egészségesebbé varázsold a tested!

Ujjaid ugyanis mind-mind kapcsolódnak valamelyik szervedhez, csak tudni kell, hogy mikor melyiket aktiváljuk!

A hüvelykujj
A tüdőhöz és a szívhez csatlakozik. Ha nehéz légzést vagy heves szívverést érzékelünk, egy percen át dörzsöljük a hüvelykujjunkat és elmúlnak a tünetek.

A mutatóujj
A gyomorhoz és a vastagbéllel áll kapcsolatban. Ha meg szeretnél szabadulni a székrekedéstől, a hasi fájdalomtól, nem kell mást tenned, mint 1 percig masszírozni ezt az ujjaid és hamarosan jobban érzed majd magad.

A középső ujj
A vékonybéllel, a szívvel, az erekkel és a légutakkal köthető össze. Amikor szédülést, hányingert, vagy álmatlanságot tapasztalsz, masszírozd 1 percig a középső ujjad és elmúlnak a rosszullétek.

Gyűrűsujj
Különleges kapcsolatban áll a hangulatunkkal. 1 percen át történő masszírozása képes megakadályozni a depressziót és jobb közérzetet biztosítani.

Kisujj
A veséhez, a fejfájáshoz és a nyaki fájdalomhoz köthető. ‘1 percig masszírozzuk és enyhülnek a kellemetlen tünetek.
Forrás : Link
 
 
0 komment , kategória:  Belső kör  
Ha egy boldogabb életre vágysz....
  2021-03-14 23:19:09, vasárnap
 
  A sámán szerint az alábbi dolgokat mindenképp meg kell tenned, ha egy boldogabb életre vágysz!

A változást sohase kívülről várd, te magad kell mindent megtenned azért, hogy az életed boldogabb és kiteljesedettebb legyen! Minden kis lépés sokat jelenthet a boldogság felé vezető úton, kezdd el még ma!

1. Tégy meg mindent azért, hogy másokon segíthess. Ha pedig segíteni nem is tudsz, legalább ne akadályozd őket!

2. Vigyázz az életedre, ne kockáztasd a halált. A halál néha viccel, de poénjai laposak és vulgárisak.

3. Ahhoz, hogy közelebb kerülj az álmodhoz, néha elég csak egyetlen lépést megtenni. Ne félj a nehézségektől, ezek mindig jelen vannak, és lesznek az életedben.

4. Az első erkölcsi alapelv az, hogy soha senkit ne bántalmazz. Az életben ezt az elvet nagyon határozottan kell vallanod: “Soha senkit szánt szándékkal nem bántok".

5. Ha az élet boldogságának forrásává válsz, akkor te magad is sokkal boldogabb leszel. Ha mások szenvedésének forrása vagy, akkor boldogtalan leszel.

. Általában mindig egy múltbeli pillanatot nevezel az életed legboldogabb percének. Fontos, hogy megértsd: minden nap és minden perc a legboldogabb a maga szépségével.

7. A mosoly, a nevetés és a boldogság hihetetlen erővel bír. Amikor erre rájössz, át tudod érezni az igazi szeretetet.

8. Eső...Ellenőrizheti az ember az érzéseit...képes bármelyik pillanatra emlékezni az életben...vagy épp ellenkezőleg, eltörölhet egy emléket. Az eső tisztít. Amikor minden nagyon rossz, kimegyek az esőbe, és hagyom, hogy lemosson.

9. Ha kedvesed felbosszant valamivel, akkor is, ha nem vagy hibás, öleld magadhoz, és addig tartsd, amíg megnyugszik.

10. Ha rosszul érzed magad, csak énekelj. Énekelj bármit, amitől szárnyalni kezd a lelked. Így tudsz beszélni a lelkeddel.

11. Egy jó zene megtisztít a nap folyamán a felhalmozódott negatív energiáktól. A zene egyfajta meditáció, mely harmóniát áraszt.
Forrás : Link
 
 
0 komment , kategória:  Belső kör  
A házasságban élők egészségesebbek
  2021-03-05 20:23:27, péntek
 
  Tudományos kutatások igazolják, hogy azok a személyek, akik házasságban élnek, sokkal egészségesebbek, mint az egyedülő élő, magányos emberek. De ez nem minden esetben érvényes. Tény, hogy a házasságban élők jobban vigyáznak az egészségükre.

Sajnos nem minden házaspár törődik az egészségével. Megfigyelték, hogy abban a kapcsolatban, ahol vagy a férj vagy a feleség nem foglalkozott kellően az egészségével, a másik félre is ez a hozzáállás volt jellemző. Ellenben, ahol a házaspár egyik tagja fontosnak tartotta a helyes táplálkozást és életmódot, a másik fél is előbb-utóbb követte a párját, és ő is elkezdett rendszeresen mozogni és egészséges táplálékokat fogyasztani.

Nem véletlen mindez, hiszen a párok motiválhatják egymást az egészségesebb életre, de sajnos ennek az ellenkezője is igaz. Ahol vagy a férj vagy a feleség nem tartja lényegesnek, hogy egészséges ételeket egyen vagy rendszeresen sportoljon, a másik fél sem mutat sok hajlandóságot arra, hogy jobbá tegye az életét.

Pedig az egészséges életmód nemcsak javítja az egyén egészségét, és nemcsak hosszabb élettartamot biztosít, de még a házaspárok közötti érzelmi köteléket is megerősíti, hiszen nagyon sok mindent együtt, közösen is végezhetnek.

Cikkünkben bemutatunk 3 olyan dolgot, melyet a házaspárok együtt is csinálhatnak, hogy sokáig egészségnek örvendjenek.

Az elhízás számos betegség okozója lehet. A súlytöbblet okozhat olyan krónikus betegségeket, mint szívbetegség, érrendszeri problémák vagy cukorbetegség, de a többletsúly tönkreteszi az ízületeket, és bizony a mindennapokat is megnehezíti, ha valaki el van hízva. A házaspárok egy közös fogyókúrás projektbe is belekezdhetnek, hiszen nagyon jó érzés a párunkkal együtt edzeni, és akár még közösen is főzhetik az egészséges ételeket. A közös főzőcskézés minden bizonnyal közelebb hozza egymáshoz a párokat.

Megállapították, hogy a nők sokkal jobban odafigyelnek az étrendjükre, ugyanis kevesebb zsíros ételt, cukrot és sót fogyasztanak, így kicsit könnyebben emészthető ételeket készítenek. Amikor egy nő férjhez megy, általában a férjük egészségi állapota is javul, hiszen a feleség sokkal egészségesebb ételeket szervíroz, mint amilyeneket a férj korábban fogyasztott. Már csak emiatt is élnek tovább a házasságban élők, hiszen jobban odafigyelnek arra, hogy milyen táplálékokat vesznek magukhoz.

Sok férfi a negyvenes éveiben kezd életmódot váltani. Lehet ezt kapuzárási pániknak is nevezni, de inkább arról van szó, hogy sokan ekkor már látják magukon a testi változásokat, és vannak olyanok, akik egészségügyi gondokkal is küzdenek, és ezt szeretnék megváltoztatni, ezért elkezdenek mozogni, sportolni. Ennek hatására a feleségben is feltámad a vágy, hogy ismét olyan legyen az alakja, mint fiatalabb korában, és így a férj hatására a feleség is beiratkozik valamilyen edzésre.

Ezért is jó házasságban élni, hiszen a pozitív példa is ragadós.
Forrás : Link
 
 
0 komment , kategória:  Belső kör  
Megfontolandó
  2021-02-12 21:53:23, péntek
 
  Két fiú korcsolyázott a befagyott tavon, valahol Németországban. Hideg délután volt. A fiúk azonban önfeledten játszottak. A jég egyszer csak megrepedt, az egyik fiú elesett, és bentragadt a jeges tóban.

A másik fiú, látva, hogy a barátja beszorult és majd' megfagy, lekapta az egyik korcsolyáját, és minden erejével ütni kezdte a jeget. Végül fel tudta törni annyira, hogy a barátját kiszabadítsa.

Amikor megérkeztek a tűzoltók és látták, hogy mi történt, megkérdezték a fiút:
- "Hogy voltál képes erre? Lehetetlen, hogy feltörted a jeget, olyan kicsi és gyenge vagy!"
Ebben pillanatban járt arra Albert Einstein, a zseni. Látva, hogy mi történt, így szólt:
- Én tudom, hogy csinálta.
- Hogy? - kérdezték őt.
- "Egyszerűen", válaszolta Einstein. - "Nem volt ott senki, aki megmondja neki, hogy nem képes rá".
Forrás: Fordítsuk meg a sorsunk Facebook
 
 
0 komment , kategória:  Belső kör  
A boldogság akadályai
  2021-02-10 00:19:25, szerda
 
  Sokan úgy élnek, hogy a traumatizált gyermekkorukon, vagy a múlt fájó eseményein és sérelmein szomorkodnak. közben elmegy egy boldogabb élet lehetősége mellettük. Te ne ess ebbe a hibába, engedd el azokat a tényezőket, amik a boldogságod akadályozzák. Persze nem megy ez egy szempillantás alatt, de lépésről lépésre érdemes dolgozni rajta! 9 dolog, amit célszerű elengedned:

Hatalomvágy
Manapság túlértékeljük a siker és a hatalom fontosságát. Pedig a szeretetteljes kapcsolatok és a mások megsegítése több boldogságot ad. Ne akarj mindent és mindenkit birtokolni és irányítani!

Önsajnálat
Persze, meg kell gyászolni, ha veszteség vagy fájdalom ér, de hosszú ideig nem érdemes beleragadni az önsajnálatba.Ha nem tudsz egyedül túljutni valamin, kérj szakembertől segítséget.

Örökös hasonlítgatás
Mindig találsz olyanokat, akiknek látszólag vagy valóban jobban megy az életük. Ha hozzájuk méregeted magad, akkor máris sokat tettél azért, hogy egyre pocsékabbul érezd magad. Engedd el a hasonlítgatás kényszerét, és legyél hálás azért, amid van!

Harag
A harag remek eszköz arra, hogy tönkretedd a környezeted, a vérnyomásod pedig az egekbe szökjön. Próbáld elengedni a túlzott, tartós haragot! Ha más nem megy, sportolj napi rendszerességgel! Ugyanakkor a harag mértékkel jó lehet, mivel felhívja a figyelmet arra, hogy min kell változtatnod, és energiáját átfordíthatod pozitív cselekvésbe.

Bűntudat
Mindenki hibázik .Tanulj belőle, és lépj tovább! A bűntudat megbetegíthet, engedd el!

Tökéletességmánia
Ha tökéletes akarsz mindig, mindenben lenni, az nem fog menni, és még rosszul is érzed magad. Engedd el a végtelen precizitást, és szeresd magad a kis tökéletlenségeiddel együtt!

Büszkeség
Engedd el a büszkeséged,és nyiss szeretettel az emberek felé. A kapcsolatok sokszor fontosabbak lehetnek, mint az elvek és vélemények.

Negatív gondolkodás
Engedd el a túlzó negatív gondolatokat az életedből, nincs mindenhol katasztrófa. Tölts kevesebb időt energiavámpír ismerőseiddel!
Forrás : Link
 
 
0 komment , kategória:  Belső kör  
Önbizalomhiányosoknak javasolt
  2021-02-08 21:17:07, hétfő
 
  Az ember életében sokféle személy megfordul: rokonszenvesek, nagyszerű barátok, akár példaképek, de sajnos olyanok is, akikről bizony megvan a véleménye.

Az, hogy valaki akarva-akaratlanul is képet alkot a többi emberről, egy természetes, emberi dolog, ahogyan az is az, ha saját magát, cselekedeteit minősíti. Sokan azonban átesnek a ló túloldalára, és önmagukkal szemben jóval keményebb ítéleteket fogalmaznak meg, mint másokról, így lassan, de biztosan alááshatják az önmaguk iránti szeretetüket. Ezt a káros folyamatot talán a többiektől érkező pozitív megerősítés, dicsérő szavak tudják valamelyest ellensúlyozni, ám az emberek jó része ritkán ad hangot elismerésének, így kevés az esély, hogy a jó szavakra szomjazó, saját kritikájában fulladozó lélek mentőövet kapjon.

10 dolog, ami segít megszeretni önmagad:
Ha akár csak egy morzsányit is, de számodra sem ismeretlen a fenti probléma, akkor Hannah Rose pszichológus tanácsait érdemes megszívlelned: a szakértő szerint ugyanis az ember képes a saját önszeretetét táplálni, és akkor is sikerülhet elfogadnia önmagát, ha mások felől nem kap elegendő pozitív visszajelzést. A következő tíz egyszerű dolog segíthet benne.

1. Cselekedj is úgy, ahogy helyesnek tartod. Rose szerint mindaddig, amíg az ember cselekedetei nincsenek összhangban azzal, amit értékítélete szerint jónak vél, nem lesz megelégedve önmagával. Például, ha úgy gondolja, hogy hazudni vagy pletykálni csúnya dolog, de mégis megteszi, óhatatlanul rosszban lesz önmagával.

2. Fogadd el, hogy te olyan vagy, amilyen. Lehet, hogy van olyan testrészed, ami nem a kedvenced, vagy olyan belső tulajdonságod, amiket hátrányosnak vélsz, de fontos, hogy ezeket is elfogadd. Ha tudatosítod magadban, hogy minden porcikád és minden személyiségvonásod te vagy, akkor könnyebben elfogadod önmagad.

3. Adj pozitív megerősítést magadnak. A pszichológus szerint jó, ha nemcsak kívülről vársz dicséreteket, hanem saját magad felé is megfogalmazol ilyeneket. Mondd ki bátran, hogy szép vagyok, vagy ügyes vagyok, mert meg tudtam oldani a problémát.

4. Légy őszinte. Romboló, ha az ember nem meri vállalni a véleményét. A pszichológus arra biztat, hogy bármi is blokkoljon abban, hogy ki merd mondani az igazat, döntsd le az akadályt.

5. Tedd ezt a nap végén. Rose azt tanácsolja, vess számot magaddal minden egyes nap végén. Vedd sorra, miben hibáztál, vagy mit tettél jól, így tudni fogod, hogy pontosan mi az, amiben fejlődnöd kell, és érzed, hogy a gyeplő a te kezedben van.

6. Tartsd a kapcsolatot azokkal, akik táplálják a lelked. A szakértő szerint az önszeretet szempontjából is kulcsfontosságú, hogy kikkel veszi körül magát az ember. Az a jó társaság, akik előtt önmagad lehetsz, mégis húznak, fejlődésre késztetnek. Ha viszont szerepet játszol a barátok előtt, jobb, ha elfelejted őket.

7. Légy hálás. Nem a boldogság vezet a hála érzéséhez, hanem a hála vezet a boldogsághoz. A pszichológus szerint ezt a bölcs gondolatot az önszeretet táplálása érdekében is be lehet vetni: tedd fel magadnak a kérdést, miért mondasz köszönetet ma, önmagadban?

8. Bocsáss meg magadnak is. A megbocsátás a kapcsolatokban is fontos, de ahogy Rose is felhívja a figyelmet, saját magad felé is az. Ne feledd, hogy ember vagy, aki hibázhat. Ha ez így történt, beszéld meg magaddal a dolgot, és lapozz. Ne vádold magad tovább, ha megbántad, ami volt: te is megérdemled saját bocsánatod.

9. Segíts másoknak. Különös lehet, de azzal, hogy másoknak segítesz, magadért is teszel. A pszichológus szerint ilyenkor megbizonyosodhatsz arról, hogy igenis van valamid, amit másoknak adhatsz.

10. Tanulj meg nevetni önmagadon. Meglátod, megkönnyíti a mindennapjaid! Ez segíthet elfogadni azt, hogy igenis ember vagy, aki nem tökéletes de nem is kell annak lennie. Ha tudsz mosolyogni magadon, akkor a nehezebb helyzeteken is könnyebb lesz túllépni.
Forrás : Link
 
 
0 komment , kategória:  Belső kör  
     1/65 oldal   Bejegyzések száma: 640 
2021.04 2021. Május 2021.06
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 204 db bejegyzés
e év: 1561 db bejegyzés
Összes: 42519 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 207
  • e Hét: 2793
  • e Hónap: 19594
  • e Év: 368781
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2021 TVN.HU Kft.