Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 5 
Meghívó TAHSZ Országos Ért.
  2011-03-04 23:49:47, péntek
 
  Tisztelt Szerkesztőség, Kedves Munkatársak!

,,Nem teremthető hagyomány abból, hogy amit törvénykeznek, az nélkülözze az alkotmányt, s amit alkotmánynak neveznek az nélkülözze az íratlan törvényt, a hagyományt!" (máig gondolkodók)

A történelmi Alkotmányunkat Helyreállító Szövetség (TAHSZ)

tisztelettel meghívja Önt országos értekezletére és sajtótájékoztatójára, melyet

"Történelmi Alkotmányunk a Szent Korona Alkotmánya"
címmel, mint
a TAHSZ Első Országos Értekezlete
rendez

Ideje:
2011. március 5-én 10-20 óráig
Helyszín:
a Magyarok Házában
1052. Budapest, Semmelweis u 1-3.

A sajtótájékoztatót 13.45-től tartjuk
a regisztrált sajtómunkatársakat szeretettel látjuk a sajtótájékoztatót követő kötetlen beszélgetésre és ebédre a ház éttermében.

Kérjük, részvételi szándékát jelezze: tel.: +36302038648, vagy az atahsz.sajto@gmail.com e-mail címre.
Amennyiben további kérdése van a rendezvénnyel kapcsolatosan, kérem, keresse titkárságainkat:
Sajó Mária, telefonja: +36205527370; e-mail: atahsz.titkar1@gmail.com
Vavrek József, telefonja: +36303733614; e-mail: atahsz.titkar2@gmail.com

Az értekezlet menete, tárgya
(amelyre máris több neves személyiség is jelezte részvételi, csatlakozási és hozzászólási szándékát):
9.00: regisztráció

10.00: A Történelmi Alkotmányunkat Helyreállító Szövetséghez csatlakozott magánszemélyek és szervezetek és közösségek ismertetése és köszöntése

10.05: Megnyitás és nyitó beszéd - Rácz Sándor, Magyarok Világszövetsége örökös tiszteletbeli elnöke: ,,A forradalom bennünk zajlik".

10.20: Az értekezlet célja, a menetrend és az értekezlet rendjének ismertetése, esetleges módosítása, elfogadása; előterjesztő: Fetzer János, Vavrek József;

10.30: Dr. Zétényi Zsolt, Dr. Szőllösi József: Történelmi Alkotmányunk a Szent Korona Alkotmánya (1944. március 18.-ig) és az alkotmánynak nevezett törvények - sztálini, köztársasági - és a készülő törvény eddig ismert fejezeteinek összehasonlítása, összefoglalója;

11.15: KÁVÉSZÜNET;

11.30: Dr. Horkovics-Kováts János és Dr. Boór Ferenc ( a TAHSZ szóvivői ): ,,Alkotmányozás szerben, rendben és rendszerben" - Mit, hol és hogyan tehetünk/tegyünk közösen 2011. április közepéig, (amíg kormány alkotmányozni kíván ) ? Javaslatok megvitatása a TAHSZ működési alapelveire, szövetségi rendszerére, a területi szervező központok létrehozására, helyi, térségenkénti szervezésének módjára és ütemezésére, szervezetek, magánszemélyek csatlakozásának módjára;

12.00: Dr. Bogár László, Ne "vezetessed magadat szembekötve vakon, elfajult testvéridtűl csinált ál-utakon"! - mély hagyomány, alkotmány és a közeljövő

12.30: Felkért hozzászólók 5 perces hozzászólásai, helyszíni javaslatok. Kerekasztal beszélgetés az előadókkal. Levezető: Dr. Boór Ferenc

13.45: EBÉDSZÜNET és SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ

15.00: Délelőtti hozzászólások összegzése

15.15: Hozzászólások, javaslatok

17.00: Délutáni hozzászólások, javaslatok megvitatása összegzése

17.30: TEASZÜNET

18.00: Határozati javaslatok megvitatása a TAHSZ működési alapelveire, szövetségi rendszerére, a területi szervező központok létrehozására, helyi, térségenkénti szervezésének módjára és ütemezésére;

18.30: Módosító javaslatok, hozzászólások, a határozat elfogadása;

19.00: A következő értekezlet helye, ideje, fő célja, meghívottak köre; előterjesztő: Fetzer János, Vavrek József. Közben a TAHSZ értekezlet határozatának nyomtatása, aláírása és ellenjegyzése.

19.45: A TAHSZ Értekezleten hozott határozatok kihirdetése.

19.55: Zárás

kiadta a TAHSZ sajtószolgálata ( atahsz.sajto@gmail.com)

Budapest, 2011. 02. 23.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Aki a nemzeti jelképeket...
  2011-03-04 12:53:34, péntek
 
  Alaptörvénybe kell foglalni, hogy:

"Aki a nemzeti jelképeket, vagy ezt a gondolkodást., szóval, cselekedettel vagy bár mi más módon megsérti, bűncselekményt követ el, és 5-10 évbörtönbüntetéssel büntetendő, és magyar állampolgárságától is megfosztható!"

Ezt az alaptörvényt a Magyarok Szövetsége szerkeszti.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szt.Korona-tan=alkotmány
  2011-03-04 12:47:34, péntek
 
  Dr. Bene Gábor S. beszéde az alkotmányosságról.

A parlamentben megrendezett tudományos konferencián. 2010-12-10

Nagy tisztelettel köszöntök minden érdeklődőt és az előadó urakat is. Emlékezetembe tódul egy kép, amikor a ,,Nullum crimen sine lege" elvének áttöréséről vitázott a parlament alsóháza, s egy általam nagyon tisztelt képviselő felszólalásában felhívta társainak a figyelmét arra, hogy fel sem tudják mérni: mit fog majd ennek a jogpozitivista alaptételnek áttörése eredményezni.
Valóban nehéz a következményeit felmérni, mint ahogy a történeti alkotmány mellőzésének a következményeit is.

Meg kell említenem az ,,alkotmányozás" kapcsán a magyar nyelv különlegességét.
A nyelvünk ugyanis képes beszéd. Szavai, kifejezik a dolgok belső tartalmát és lényegét. Így ha az alsóházat nem törvényhozásnak, hanem ,,alkotmányhozásnak" nevezné a népünk már sok-sok évszázada, akkor Én is elfogadnám ezt a magyar közjogi gondolkodástól eddig teljesen idegen fogalmat - az ,,alkotmányozást" - de így ma, sajnos csak törvényt hozhat a magyar alsóház és nem alkotmányozhat, hisz az alkotmányunk valójában törvényekké nemesült szokásjogból áll. Ahogyan Frank Ignác írta egykor az alkotmányról: ,,..legerősebb törvények, amelyek már írásba foglalásuk előtt (mintegy élve) gyökeret vertek", s szerintem nemcsak a nép, de a vezetőink lelkében is.

Közjogi gondolkodásunk tehát elismeri, hogy a racionális világ szabályai felett, létezik egy felsőbb szabályrendszer, amely az Isten, vagy a természet közvetlen parancsa. Valójában az a szerves jogfejlődés, amely megszakadt 1944. március 19-én a német katonai megszállással, majd 1949-ben a buharini alkotmány lefordításával teljes mellőzés állapotába került, immár 62 esztendeje folyamatosan nyugszik.

A Sztálin parancsára és a szovjet katonai jelenlét zsarolásával, valamint Rákosi tevőleges részvételével bevezetett ál-alkotmányt - vagy ha így jobban tetszik hatalmi szabályzatot - az 1989 évi XXXI. törvénnyel módosította az akkori diktatúra szintén illegitim Országgyűlése.

Ez a ,,módosítás" azonban a moszkvai bolsevik kiszolgálás irányából átváltott a brüsszeli globalista kiszolgálás felé, s lehet nem volt ez szándékos, de az eredmény a jelenlegi kiszolgáltatottságunk és kifosztottságunk. Ennek az ál-alkotmánynak köszönhető a közvagyon szinte teljes eltüntetése, az értékrend nélküli rétegek támogatása, a jogok-kötelezettségek teljes káosza, a létbizonytalanság és a nagy munkanélküliség.

Ez lett az eredménye annak, hogy nem teljesítette a politikai osztály azt a kötelességét, amely az alkotmányos magyar államok sorába, valamint a szerves jogfejlődésben kialakult alkotmányos jogfolytonossághoz vezette volna vissza államunkat 1989-ben. Az állam és a politikai osztály, azóta sem látja el azt a funkciót, amely okán a nemzet létrehívta.

Mindezt el lehet fedni a szavak átértelmezett használatával, illetve a szavak eredeti jelentésének módosításával. Nem csak a bolsevik diktatúra, de a mai hatalmi struktúra is ezzel próbál operálni a saját védelmében. Most is tetten érhető volt ez a csúsztatása a szavaknak, ezen értelmezési zavar a közbeszédben, amikor az előzőekben fordító szinkrontolmács egyszerűen nem volt képes megkülönböztetni a birtok és tulajdon szavak közötti alapvető különbséget, ami egyébként a magyar jogi gondolkodásban legalább ezer éves hagyomány, sőt a monetáris diktatúra, a pénzügyi megszállás elleni harcunk egyik legfontosabb alapja is.

Hiszen ma pontosan az a világ legfőbb gondja, hogy nincs egy végső tulajdonszerzési korlát. S így, ma már a világ vagyontömegének több mint fele néhány tucat kiemelkedően gazdag család kezébe került. S ezen vagyontömegek már nem a közjót, nem az emberiség közös céljait és az életminőséget, hanem csak és kizárólag a magánprofitot szolgálják.

Ez eredményezi a kíméletlen profit maximalizálást, a fenntarthatatlan ,,fejlődést", a felelőtlen környezetszennyezést, a természeti kincsek stratégiátlan felélését és sorolhatnám.

Addig azonban, amíg mi magunk sem vagyunk tisztában az ősiség birtokelméletének emberiségvédő gondolatával, amíg nem tudjuk azt, hogy a birtokos a jogok és kötelezettségek egyensúlyában volt korlátozva a termelőeszközei feletti rendelkezési jogban, de nem lehetett a birtokát jelzálogjoggal megterhelni, tehát az árveréshez vezető hitelcsapdába nem volt becsalható a magyar birtokosság.

Ma, amikor a lakások százezreit akarják elárverezni az adósságcsapda miatt, nagyon aktuális ez a téma. Az ősiség birtokjoga miatt a jobbágytelek is - mint egy származékos birtokjog -, sokkal nagyobb biztonságban volt hazánkban, mint ott, ahol az ősiség törvénye nem védte meg a birtokost. Sajnos a mai polgároknak már ki van mosva az agya, s nem értik a tulajdon-birtok közötti különbség fontosságát és szerepét a fenntartható gazdálkodás, a szerves, természet közeli értékrend megtartásában. Lehet ezen nevetni kedves Nótári úr, de a világ legnagyobb drámája az uram, hogy gátlástalanul lehet maximális vagyonokat szerezni, s ezzel nem szükséges a közjót is szolgálni a magánérdek primátusa mellett. Pedig az esetek óriási százalékában a közjót szolgálta a régi magyar nemesség az adott korszak, adott viszonyai között.

Meg kell például nézni, hogy milyen nagy emberi drámák történtek annak következtében, amikor I. György uralkodása alatt, elindult az a - ma már nagyon is megkérdőjelezhető - ,,fejlődés", mely elkergette az angol parasztot a még megmaradt a földjéről, s ezzel mintegy előkészítette az egész világra kiható ipari forradalmat. Ezen ,,fejlődés" tette az akkori világ pénzügyi-kereskedelmi központjává a londoni City-t, magánosította először a közpénzrendszert, közben kegyetlenül kiirtotta a gyarmatok őslakóit, valamint elhurcolta Afrikából rabszolgának a bennszülöttek százezreit. (Milyen erkölcsi mintát ad nekünk, ennek a felfogásnak pénzuralmi gátlástalansága?)


Hazánkban - éppen az ősiség védelme miatt -, nem történhetett ez meg, tehát nem nekünk kell lehajtanunk a fejünket!

Mi nem elmaradott népség vagyunk, hanem a közép és újkor legtisztességesebb közjogi gondolkodásával bíró ősi nemzete.

A magyar szuverenitás elmélet, amely a király- és népszuverenitás egyeduralommá válásának lehetőségét küszöböli ki, s megteremti a tartalmi és nem a látszat hatalommegosztásnak a világon egyedülálló rendszerét.


Lényege, hogy a főhatalom birtoklója (tehát a Szentkorona feje) és a nép/nemzet (tehát a Szentkorona tagjai) nem birtokolhatják a szuverenitás teljességét, mert fölöttük áll az alkotmányos joguralom és a főhatalom tulajdonosa: a Szent Korona.


Ezzel a korona szuverenitás elmélettel valójában, a megosztott és ellenőrzött hatalomgyakorlásnak egy olyan ellensúlyokkal és fékekkel biztosított rendszerét valósította meg a magyar közjogi gondolkodás, amely egyedülállóan biztosítja az államhatalom működési rendjét a közjó és a közhatalom érdekében.

A helyes és jó hatalomgyakorlásról ma is sokat hallunk a közbeszédben. De a pénzuralmi véleménydiktatúrában nincs egy olyan stabil pont, amelybe kapaszkodva meg lehetne teremteni az állam autoritását és legitimitását. Mindez csak a történelmi alkotmányosság továbbfejlesztése, s alapelveinek visszavételével lehetséges.


Előttünk a lehetőség, hogy helyre tegyük alkotmány szavunk értelmét, ezáltal a jogrendet is. Ha a magyar közjogi gondolkodás talaján járunk, akkor elismerem: megvan a felhatalmazása arra a mai magyar alsóháznak, hogy meg tegyen egy fontos lépést. Jogfolytonossági törvényt hozhat!
Még alaptörvénynek is nevezheti, bár az 1848. áprilisi törvények - amelyek jelentősen módosították az akkori magyar alkotmányosságot - mégsem vindikálták maguknak a jogot, hogy áprilisi törvények helyett alaptörvénynek nevezzenek, egy törvényt! Nem hívható tehát ,,alkotmánynak" a törvény, mert az egész és a rész viszonyában állnak. Viszont alaptörvénynek vagy akár sarkalatos törvényeknek nevezhetik!

A joghierarchia csúcsán tehát a történeti alkotmánynak kell állnia, amelynek nem kritériuma, hogy írott legyen. Nyugodtan lehet íratlan, szokásjogi alapú is. Hiszen Anglia és Izrael is bizonyíték arra, hogy a konvenciók nagyon is képesek betölteni az írott törvény szerepét. S a magyar közjogi gondolkodás egyébként is fejlődőképes, sőt egyes elemeiben a mai világ számára is nagyon előremutató!


A most készülő törvényben tehát nem utalni kell a kereszténységre és a Szent Koronára hanem vissza kell helyeznünk a koronát az Őt megillető helyre, a főhatalomba!


A Szentkorona-tan valójában azonos az alkotmánnyal, mert szokásjogi jogfejlődés eredménye, s az önök által elgondolt törvénynek pedig, ebbe a természetes jogfejlődésbe kellene beilleszkednie, s nem ,,új utakat" találni! (A népi bölcsesség mondja: A járt utat a járatlanért, el ne hagyd!)

Sajnos a mai magyar népességnek - s különösen a társdalom atomizálódott részének - nincs már alkotmányos jogtudata, s a nemzettudat is felszámolódott, majdnem megszűnt.

Ma már - a kulturális globalizáció miatt -, lassan csupán lakosságról beszélhetünk. Ez egy nagyon szomorú következménye annak, hogy az elmúlt húsz évben a nemzeti büszkeséget, s közjogi hagyományokat eltüntető bolsevik internacionalizmus folytatódott, bár átalakult. Viszont fel is erősödött a nemzetellenes folyamat, köszönhetően a divatossá vált amerikanizmusnak. Ma, sajnos még az egyetemeken sem hatnak oda, hogy alkotmányos jogtudata és magyar elkötelezettsége legyen a következő jogász generációknak. A jogi karok és tanszékek élén ott maradtak a régi elvtársak, s átalakultak liberálissá. Ezt nem vádként mondom hanem változást remélve és sajnálatos tényként állapítom meg.

Végül, el szeretném mondani azt, hogy nagy a felelősség Önökön. Én tisztelettel kérem Önöket arra, hogy a természetjogi elvek irányába induljanak el, s ebből a szemszögből közelítsék meg a kérdést, és ne a hit-lélek nélküli jogpozitivizmus oldaláról. Gondolják át szavaim igazságát, mert kötelességük ezt keresztülvinni, hiszen ez a magyar joghagyomány útja. A Szent Korona személye a közjogi gondolkodásunk lényege. Legyünk büszkék erre, mert nekünk - a gyakorlatban is bevált -, szkíta eredetű, s régiségében is modern közjogi gondolkodásunk van. Ne akarjunk mindig nyugati mintát követni, ne onnan várjuk segítséget, hanem biztos kézzel nyúljunk vissza a saját hagyományainkhoz. Amit nem haladott túl az idő, azt be kell beépíteni az önök által tervezett törvénybe, alaptörvénybe.

Ez a törvényhozás azonban, csak az alkotmányos jogfolytonosság kimondása esetén erősíti meg a magyar állam legitimációját, amellyel kapcsolatban komoly kérdőjeleink vannak! De nagyon pozitívan módosíthatná a jelenlegi kormány legitimitását is az alkotmányos joghelyreállítás, mert egy legitimitás hiányos államnak nem lehet legitim (legfeljebb legális) kormánya!
Nem szabad ugyanis megfeledkeznünk arról, hogy a jelen állam nem egyszerűen jogfolytonos a Rákos-kádár diktatúrával, hanem mellette még (de jure) illegitim is. Ám a tényleges (de facto) legitimitása is csak abból ered, hogy 1989-ben tévedésbe ejtették, s azóta is tévedésben tartják a társadalom többségét a jogi legitimitás vonatkozásában. (A témát kerülő közbeszéd állapotából jól látható, hogy a tudatunkért folyó harc folyamatos, a fogyasztóvá degradálásunk alapos.)

Beszéltem azokról az alapvető problémákról, amelyeket sem a közbeszéd, sem a véleménydiktatúra nem tárgyal. Megszólaltam, mert fel kell hívni a képviselők figyelmét arra, hogy szent kötelességük a közhatalom gyakorlás áttekintése. Kötelességük a Szentkorona főhatalmának a biztosítása, s helyre kell állítsák a jogfolytonosságot a történelmi állammal, valamint a történeti alkotmánnyal!

Ha elmulasztják ezen kötelességüket, a jövő biztosan számon kéri majd.
Széchényi is későn döbbent rá, hogy nem lehetséges semmilyen modus vivendi a monetáris diktatúra gátlástalanságával. A mai pénzügyi megszállás kiszolgálói viszont nem akarják észrevenni azt, hogy a bankárkaszt túlzottan zárt egység, s ma még talán megfizetik szolgálataikat, de a leszármazottaikra már nem lesz szükség.
Ezért gyermekeik, unokáik fogják majd felelősségre vonni a mai kötelességszegőket. Különösen a kereszténydemokraták felé üzenem, hogy a jogpozitivizmus bizony szemben áll a hittel, s tagad minden természetfelettit. Ezt is a ,,nagy elsötétedés" korszaka indította el, de mostanára a monetáris diktatúra legfőbb jogi érve lett. Gondoljátok meg kereszténydemokraták! Ti is érzitek, hogyan erősödött napról-napra a média agymosás és milyen módon vették ki a joghagyományuk tiszteletét a magyar emberek tudatából. Talán még nem késő!
Bár egy kicsit hosszúra sikerült a beszéd, de köszönöm, hogy meghallgattak!


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mi Magunk-Saját Magunkért E.
  2011-03-04 12:31:19, péntek
 
  Borsodba gyűjtenek,ha tudsz segíts a rászorultakon!

Mi Magunk-Saját Magunkért Egyesület

...
LAKATOS KÁLMÁN 3868 ENCS Rózsadomb út 10.

Bankszámlaszám az egyesületnek:10402726-50514856-54541005

2011.03.13-án Budapest Felvonulási téren reggel 10 órától 14-óráig leszünk ott. Vasárnap Felvonulási tér az autón lesz az egyesület neve
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Valóban nincsenek eszményeink?
  2011-03-04 11:57:05, péntek
 
  A szeretet civilizációjáról...

Valóban, nincsenek eszményei az emberiségnek... Már mindent kipróbált és már mindenen túlvan... Kivéve a magyart, mert a magyar más, minden nációnál másabb és ezért ellenzem, hogy itt nekem mindenféle leninnel sztálinnal, meg hitlerrel etessék a magyar ifjúságot!!! Hányhatnékom van ezektől a diktátoroktól!!! A saját két kezemmel tudnám megakadályozni őket abban, hogy ismét világégést okozzanak.
Gyűlölök és ELUTASÍTOK minden önkényuralmat és minden olyan rendszert amiben egyetlen ember is kiszolgáltatottja egy másiknak...
Elég baj az, hogy újszülött csecsemőként olyan nagyon magatehetetlenek vagyunk és még hány évig milyen nagyon szükségünk van a szeretetteljes gondoskodásra??!!!

Ezért sem lelkesedek különösképpen egyetlen íróért sem igazán. Én mindig, mindenkitől, minden írásból tanultam és tanulok valamit... és így jutottam el ahhoz az elgondoláshoz, hogy már csak a ,,SZERETET CIVILIZÁCIÓJÁT" kellene az emberiségnek megvalósítania. Az ötletet II. János Pál pápától vettem át és megpróbálom azóta is egyénítve magyar módra ,,elkészíteni" azt az eszmerendszert, amit könnyen megvalósíthatunk, anélkül hogy bárkire ráerőszakolnánk... Minden esetre, a születendő új embereket már eszerint kellene az anyja hasában tisztelve szeretni. Csakhogy, csakis annak a születendő gyermeknek vannak erre meg az esélyei, akit szerelemből hívnak életre... És itt elérkeztünk egy olyan EMBERI MINŐSÉGHEZ, egy olyan emberhez méltó életfeltételhez, ami ELLEN egyenlőre még rettenetesen sokan DOLGOZNAK. Nem is beszélve arról, hogy mennyi embernek ,,ADNAK EZEK MUNKÁT ÉS MEGÉLHETÉST" a prostitúciós- a szórakoztató- és szépségiparban...!!!! ????

A fő problémát tényleg a túlnépesedés okozza a világban, de könyörgöm, ez ránk magyarokra egyáltalán nem érvényes!!!! Mi a csudát kell nekünk ezzel a problémával bajlódni, amikor a kipusztulásunk már elkerülhetetlen, ha maradnak ezek a körülmények... melyet ránk erőltetnek mindenféle NATO-val, meg EU-val.. A magyart hagyni kéne végre békében, hogy meg tudjon állni a saját lábán és legalább egyetlen nemzedéket hagyni úgy felnőni, hogy nem IDEGEN ÉRDEKEKET kiszolgáló SZOLGAKÉNT!!!

Az biztos, hogy amikor megfogan egy kicsi élet, abban a pillanatban már jelentkezik egy újabb emberi lény az összes JOGOS SZÜKSÉGLETÉVEL...
Ezeket az alapvető szükségleteket a szülőpárnak és az un. nagy családnak, valamint az őket körülvevő társadalomba szerveződő nagy nemzeti közösségnek KÖTELESSÉGE kielégíteni, mindaddig míg a születést követően felnőtt szuverén személyiség nem válik belőle.

Olyan hatalmi és irányítói háttér kell, amelyik biztosítja minden biológiailag érett felnőtt ember számára a TÁRSADALMI FELNŐTTSÉGET!!!! Vagyis, hogy részt véve a társadalmi munkamegosztásban - a társadalmi közösség számára hasznos - munkavégzéssel annyi jövedelemhez jusson, hogy gondoskodni tudjon önmagáról, majd otthont tudjon teremteni, családot tudjon alapítani, ahol felnevelheti utódait, azokat, akik majd megtermelik azokat a szükségleti javakat, amelyek az alapvető szükségletek kielégítéséhez elengedhetetlenül szükségesek élete végéig. Mindezt úgy, hogy közben ne sértse vele senki másnak az érdekeit... Vagyis, meg kell tanulni végre az emberi- és az őt körülvevő élővilág- TERMÉSZETTEL összhangban élni tudni és élni hagyni egyensúlyát.

Ehhez fel lehet minden olyan kulturális ,,terméket" használni, melyek soha nem romboltak és amit soha nem mások rovására alkottak. A magyarság soha nem törekedett kifejezetten más népek életére... Ellenben, nekünk mindig el kellett fogadnunk az idegen érdekek kiszolgálásának KÉNYSZERÉT. Ezt a kényszert MEG KELL SZÜNTETNI!!!!
(Nem bírom, ha bármire is kényszerítenek!!! És éppen ezért, soha nem kényszerítettem még senkit semmire. Talán ezért estem mindig a testi- lelki erőszak áldozatává?)

Az lesz az emberhez méltó társadalom, melyben kényszer nélkül élhetjük meg - emberi méltósággal - életidőnket...

Bp. 2011. március 4.

Bóna Mária Ilona

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 5 
2011.02 2011. Március 2011.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 50 db bejegyzés
e év: 399 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 489
  • e Hét: 5997
  • e Hónap: 14601
  • e Év: 50542
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.