Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Van még idő gondolkodni
  2012-08-31 16:31:39, péntek
 
   
  MAGYAR HÍRLAP online

Van még idő gondolkodni


2012.08.27.


Magyarország sorsát már néhányszor megpecsételték külső erők és honi árulók, idegenek és hazai idegenvezetők, felelőtlen politikusok és elszánt fosztogatók, baj- és méregkeverők, de mindennél többet ártott a magyar balekság. Nemcsak akkor, amikor olyanokra szavazott, olyanok mellé állt tájékozatlanságában, akik a vesztére törtek, hanem olyankor is, amikor csalódottságában és keserűségében hagyta veszni azokat, akik ugyan messze a tökéletességtől, de mégiscsak magyar ügyekért dolgoztak vagy emeltek szót. A legfontosabb kérdés azonban az, hogy amikor éppen - a történelem ritka pillanataiban - módjában áll dönteni, akkor a magyarság ösztönei jól működnek-e, azaz képes-e érzékelni, hogy ki tartozik hozzá emberségében és magyarságában, és ki nem a vezetésére jelentkezők közül.

A napokban közzétett hírekben az áll, hogy a Szonda Ipsos közvélemény-kutató felmérése szerint a biztos pártválasztók között ma az MSZP-re szavazna a választók 31 százaléka, a Fideszre 37, de a többség hátat fordított a pártoknak, és arányuk növekedett. Hogy bármely közvélemény-kutatás adatait mennyire lehet komolyan venni, az persze kérdés. Az országban sok a csalódott, megkeseredett ember, s ennek természetes, bár sajnálatos következménye lehet, hogy sokan válnak legalábbis közömbössé a pártok, de általában a politika iránt is. Az a 31 százalék azonban - ha igaz - lesújtó adat, minden érthető érzelmet, indulatot beszámítva is. Nem csak azért, mert e szerint a magyar állampolgárok jelentős száma hajlamos elfelejteni, hogy éppen ennek a pártnak és elődeinek tulajdoníthatóan került olyan helyzetbe az ország, amelynek minden nyomorúságos következményét (az eladósodást, a korrupció révén, a gondatlan gazdálkodás következtében elvesztett, ellopott milliárdokat stb.) most egyénenként és családonként mindenki megsínyli. Függetlenül tehát attól, hogy mennyi hibát és milyen hibákat lehet valóban felróni a jelenlegi kormánynak, s ezzel együtt milyen erényeket és erőfeszítéseket lehetne méltányolni és támogatni, az a 31 százalék kétségbeesésében, tudatlanságában vagy végletes elfogultságában önmaga ellen szavazna.

Mért önmaga ellen? Azért elsősorban, mert - az előbb mondottakon túl - ez a párt adott menedéket mindig azoknak a személyeknek és csoportoknak (az SZDSZ megszűnte után részben annak is), akik és amelyek soha nem tudtak és nem is akartak a magyarság ügyében gondolkodni és cselekedni. Ellene viszont annál inkább és annál gyakrabban, amint a szabadságot a magyarság gyalázásának és elárulásának a szabadságaként is értelmezhették. Nemcsak az ország kifosztásában, legyengítésében játszott szerepükről van szó, hanem arról is, hogy hagyományosan ez a párt volt hol nyílt, hol félig-meddig titkolt szövetségben a liberálisokkal, akiknek lételemük az idegen hatalmakkal való kollaboráció. Egy önmagát szocialistának nevező párt lehetne valóban szociális gondolkodású és akár nemzeti elkötelezettségű is, de ez nem ilyen, nem is volt az soha, és egyelőre nincs jele, hogy valaha is ilyenné válna. Ők szabadították az országra Gyurcsányt és cinkostársait, Kókát és Demszkyt, és ők küldtek olyan képviselőket az Európai Parlamentbe, akik ott ,,hivatásuknak" tartják az ország lejáratását, a szervezkedést minden olyan ügyben, amelyről úgy vélik, hogy árthatnak a kormányzatnak és általa az országnak.

Az természetes lenne, hogy ez a párt mint ellenzéki erő - még akkor is, ha egyéni választókerületben közülük mindössze ketten jutottak be a több száz fős parlamentbe - minden olyan ügyben bírálja a kormányt, amelyben az eltér az általa képviselt elvektől. De hol vannak ezek az elvek? Ha voltak is száz-százötven évvel korábban, azokat ők maguk küldték már rég a süllyesztőbe. Most többnyire azzal foglalkoznak, hogy saját korábbi bűneik következményeit hárítják másokra, a mai kormányra elsősorban. És azzal, hogy minden eszközzel megpróbálják akadályozni a kormányzat munkáját. Akár közvetlenül, a maguk ténykedésével, demagóg szónoklataikkal, akár úgynevezett civilszervezetek, szakszervezetek felhasználásával, a ,,minél rosszabb, annál jobb" politikája jegyében. Nem kétséges, hogy ott állnak azok mögött is, akik most A hatodik koporsó című Csurka-dráma, illetve az Új Színház ellen, betiltásáért szervezkednek mint jó liberálisok, s ennek ürügyén igyekeznek a főpolgármestert, a kulturális minisztériumot és minden ,,illetékesnek" gondolt állami vezetőt antiszemita hírbe keverni, ha nem úgy dönt, nem úgy nyilatkozik, ahogy ők diktálják. Régi trükk: az ellenségemet antiszemitának kell bélyegezni, majd ezen a címen Nyugatról gazdaságilag, pénzügyileg ellehetetleníteni. A Népszava liberális bolsevikjai már ezt is kilátásba helyezték. Pedig csak egy színdarabról és egy kis színházról van szó, de ebben az ügyben is benne van az egész ország, az egész magyarság. Versailles, Trianon így folytatódik. Ezt kellene észrevennie minden magyarnak.

Mert ha sikerülne nekik újból összehozni egy ,,liberális" pártot, és Bajnaival, akárkivel egy szociálliberális uniót, négymilliónál több választópolgár közömbössége kíséretében és ama 31 százaléknyi pártot választó voksával, akkor könnyen lehet, hogy megint sikerül kiiktatni a nemzetet a nemzet sorsának alakításából. Akkor nem egy drámát, egy színházat, hanem magát a magyarságot fogják ismét betiltani. Ez a tét. A választásokig még van idő gondolkodni.


Bíró Zoltán


--------------------------------------------------------------------------------

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: felhasználásával, elkötelezettségű, tulajdoníthatóan, csalódottságában, civilszervezetek, szociálliberális, kétségbeesésében, tudatlanságában, elfogultságában, szakszervezetek, legyengítésében, főpolgármestert, szónoklataikkal, következményeit, erőfeszítéseket, tökéletességtől, antiszemitának, szabadságaként, választópolgár, megpecsételték, szocialistának, liberálisokkal, értelmezhették, következményét, minisztériumot, pártválasztók, kifosztásában, négymilliónál, ténykedésével, választásokig, magyarságában, pillanataiban, szervezkednek, keserűségében, kormányzatnak, szabadították, magyar balekság, vesztére törtek, legfontosabb kérdés, történelem ritka, magyarság ösztönei, vezetésére jelentkezők, napokban közzétett, biztos pártválasztók, többség hátat, persze kérdés, politika iránt, magyar állampolgárok, korrupció révén, gondatlan gazdálkodás, jelenlegi kormánynak, előbb mondottakon, MAGYAR HÍRLAP, Szonda Ipsos, Európai Parlamentbe, Bíró Zoltán,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Szép estét kedves látogatóimna...  Kaffka_Margit  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Lóhere  Alázat  Sose bánj semmit  Albert Einsteinről  Jó éjszakát  A televizió nem a kultúrát kép...  Próbálj meg ...  Paul David Tripp Április 20  Png nő  George Byron - Ahogy itt jár -...  Png kutya  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Akik bántanak téged  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  A televizió nem a kultúrát kép...  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Adakozás  Örülök, hogy látlak!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Erdőn  Png férfi  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Fehér virág  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Annuska bar...  Facebookon kaptam  Nevem  Alázat  Popper Péter szavai  Png lepke  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Facebookon kaptam  Próbálj meg ...  Paul David Tripp Április 19  Örülök, hogy látlak!  Németh László tollából  Éretlen vers  Facebookon kaptam  Neked tudnod kell  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ami embereknek lehetetlen, az...  Próbálj meg ...  Örülök, hogy látlak!  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Akarat  Bounty krémes  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Mai harmónia kártyám  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Idő  Facebookon kaptam  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Paul David Tripp Április 19  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Próbálj meg ...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Szép estét  Elköszönt  Éretlen vers  Ami embereknek lehetetlen, az...  A Megváltó szolgálatában  Kaffka_Margit  Hogy lehet megtartani  Minden harmadik...  Png férfi  George Gordon Lord Byron: Inez...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Még csak most kezdődik a nap  Facebookon kaptam  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Kaffka_Margit  Facebookon kaptam  A kételkedés kezelése  A jó emberek mindig szépek mar...  Adakozás  Akarat  Fekete-erdő desszert  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Facebookon kaptam  Kaffka_Margit  Reménység és erő Krisztustól e...  Nagyon különös  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
magyar balekság, vesztére törtek, legfontosabb kérdés, történelem ritka, magyarság ösztönei, vezetésére jelentkezők, napokban közzétett, biztos pártválasztók, többség hátat, persze kérdés, politika iránt, magyar állampolgárok, korrupció révén, gondatlan gazdálkodás, jelenlegi kormánynak, előbb mondottakon, párt adott, magyarság ügyében, magyarság gyalázásának, ország kifosztásában, párt volt, idegen hatalmakkal, önmagát szocialistának, országra Gyurcsányt, ország lejáratását, szervezkedést minden, természetes lenne, párt mint, több száz, általa képviselt, kormányzat munkáját, maguk ténykedésével, hatodik koporsó, kulturális minisztériumot, ellenségemet antiszemitának, címen Nyugatról, egész ország, egész magyarság, szociálliberális uniót, nemzet sorsának, magyarságot fogják, felhasználásával, elkötelezettségű, tulajdoníthatóan, csalódottságában, civilszervezetek, szociálliberális, kétségbeesésében, tudatlanságában, elfogultságában, szakszervezetek, legyengítésében, főpolgármestert, szónoklataikkal, következményeit, erőfeszítéseket, tökéletességtől, antiszemitának, szabadságaként, választópolgár, megpecsételték, szocialistának, liberálisokkal, értelmezhették, következményét, minisztériumot, pártválasztók, kifosztásában, négymilliónál, ténykedésével, választásokig, magyarságában, pillanataiban, szervezkednek, keserűségében, kormányzatnak, szabadították, állampolgárok, idegenvezetők, következtében, hagyományosan, szervezkedést, cinkostársait, következménye, megkeseredett, családonként, betiltásáért, milliárdokat, gondolkodású, kollaboráció, személyeknek, legfontosabb, szövetségben, foglalkoznak, alakításából, képviselőket, hivatásuknak, megpróbálják, csoportoknak, emberségében, közömbössége, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1802
  • e Hét: 5330
  • e Hónap: 13934
  • e Év: 49875
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.