Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Szent Koronát Szolgálók PAJZSA
  2009-01-28 23:35:10, szerda
 
   
  Közlemény

Tisztelettel és szeretettel bejelentem, hogy 2009. februárban bejegyeztetjük
Szent Koronát Szolgálók PAJZSA

néven az egyetlen olyan magyar pártot, amely egyesítő és nem megosztó:
1. Választási és nem politikai párt, tehát nem a pártrendszer része, mert
- az egyetemes magyarság - tehát a Szent Korona minden államalapító és államalkotó tagja -, és nem a társadalom egy csoportjának vagy rétegének érdekeit képviseli;
- a célt hagyományaink jelölik ki a Szent Korona értékrenden keresztül, és nem csoportérdekek határozzák meg;
- a választók közvetlen akaratnyilvánítással jelölnek kötött mandátummal (tehát visszahívhatóan) képviselőket, és nem a társadalom egy rétegét képviselő pártok.

2. Céljai logikailag zárt rendszerben megfogalmazott gondolkodási módot alkotnak, és nem a jelenlegi, megbukott neoliberális gondolkodási mód következmény-megszüntetésével elszigetelt elemek káoszt eredményező véletlenszerű halmazát jelenti:
"- a Szent Korona értékrend szerinti szabadság-eszme érvényesítése Magyarországon,
ebből eredően:
= hűség az egyetemes magyarság hagyományaihoz: népművészet, népi szokások, néptörténet, vallás, nyelv, kul­túra, családi funkciók és gazdaság;
= a Teremtmények szabadságát tiszteletben tartó és azt elősegítő szeretet gyakorlása;
= a társadalmi csoportok szerves egységgé válásának elősegítése;
= a családok feladatai ellátásának elősegítése;
= az egyetemes magyarság lelki, szellemi és testi összhangjának biztosítása;
- közreműködés a föderatív Európai Unió Európai Konföderatív államszövetséggé történő békés átalakulásában." - idézet az Alapszabály-tervezetből (http://szksz.hu/Szovetseg/Alapszabaly.doc).

A célt fejezi ki a Szent Koronát Szolgálók PAJZSÁnak dala: Sólyomfi Nagy Zoltán: Gyökér nélkül - http://szksz.hu/Szovetseg/SolyomfiGyokernelkul.mp3 (amennyiben a szerző engedélyét megkapjuk.)

A Szent Koronát Szolgálók PAJZSA több, mint EU-szkeptikus: az EU - és ez által a Magyar Országgyűlés pártjai - által képviselt neoliberális, föderatív politikát nemcsak kritizálja, hanem megoldást is ad a megbukott gondolkodási mód eredményeként létrejött világgazdasági válság megoldására a Konföderatív Európai államszövetségben.

A következőkben foglalható össze a Szent Koronát Szolgálók PAJZSÁnak gondolkodási módja és a megbukott föderalitáson alapuló neoliberális hittétel közötti különbség:
- külpolitikai alapja az Európai Konföderáció, a föderatív EU-val szemben,
- valláspolitikai alapja az egységteremtő Isteni Szabályrendszer természetes érvényesülése, a diktatúrát támogató és fenntartást megosztottsággal fenntartó egyházrendszer helyett,
- egészségpolitikai alapja a WHO által is meghatározott egészség (lélek, szellem és test összhangja) megőrzése, egyetemes és alapjogon biztosított megelőzéssel és ellátással, a falanszter-szemléletű, pénzközpontú karbantartási rendszerrel szemben,
- nevelés-oktatási alapja hagyományaink alap- és alkalmazott ismerete, annak alkalmazása érdekében, a népművészetet és népi szokásokat eltörölni szándékozó, mesterséges kultúrára épülő európai civilizáció követelményeivel szemben,
- nemzetiségpolitikai alapja az államalapító és az államalkotó nemzetek közös érdekkel kiteljesedő szerves egysége, a természetes különbséget gyűlöletkeltéssé alázó megosztottsággal szemben,
- gazdaságpolitikai alapja az igények és lehetőségek összhangja, a kínálat által manipulált kereslettel szemben,
- államháztartási alapja a nemzeti vagyon növelése és felhasználása az életfeltétel biztosítás - közkiadás (költségvetés) - fejlesztés egységében, az idegen érdeket kiszolgáló monetáris és költségvetési politikával szemben,
- pénzpolitikai alapja a nemzeti vagyonnövekedésen alapuló, értékcsere eszköz alkalmazása, a fedezet nélküli, öngerjesztő, virtuális értéket teremtő pénzzel,
- biztonságpolitikai alapja az állam és az ember szabadságának megvédése, a diktatúra terrorista politikájának kiszolgálása helyett.

A Szent Koronát Szolgálók PAJZSA az egyetlen olyan magyar politikai erő, amely teljes értelmi és érzelmi egységet alkot, vagyis alapja a hit és a tudomány egysége - Aquinoi Szent Tamás megfogalmazása szerint.

Céljai zárt rendszert alkotnak, eszközei pedig minden más pártnál teljesebb előkészítést adnak a társadalmi együttélés szabályainak részletes kidolgozásához. (Ld. Működési Szabályzat tervezete - http://szksz.hu/Szovetseg/Mukodesiszabalyzat.doc)

A Szent Koronát Szolgálók PAJZSA szertettel ajánlja fel az egymás mellett állva végzett nemzetmentést azoknak a magyar pártoknak, társadalmi csoportoknak és párton kívüli embereknek, amelyek és akik tudják és érzik, hogy a törvényszerűen kialakuló gondolkodási mód váltást egyedül a pártrendszerek megosztása nélküli, szabadságot adó kettős egység - hagyományainkhoz való hűség és a szeretet - jelenti.



A Szent Koronát Szolgálók PAJZSÁnak jelenlegi helyzete:
- Az előkészületi anyagok (http://szksz.hu/index081001.html) elegendőek ahhoz, hogy a Szent Korona irányelvei alapján történjék a területi összehangolás és a társadalmi csoportok kiválasztása, valamint szabályozása.
- A "Van más megoldás" országjáró körút hatására eddig
= 60 magyar ember vállalta a kiválasztási és szabályozási munkát,
= 800 magyar ember vállalt tettet,
= elkezdődött a Szent Antal lánc szervezése, amely a rendkívüli helyzetben mozósító riasztóláncot jelent.



A Szent Koronát Szolgálók PAJZSA a következő lépésekben végzi munkáját:
2009. február: közgyűlés, sajtótájékoztató, bejegyzés
Kapcsolatfelvétel és kapcsolat-megerősítés az európai antineoliberális, konföderatív erőkkel.


A változat:

Erre akkor kerül sor, ha a jelenlegi - megbukott - hatalom júniusig "nem dől be", vagyis a gumicsontokkal és a robbanásszerű megszorítások elodázásával meg tudja hosszabbítani diktatúráját. (Hatalom alatt természetesen nem csak a kormányt, hanem az összes parlamenti párt által támogatott neoliberális rendszert értem.)

2009. március 14-ig: A kiválasztást (képviselőjelölést) és a szabályozást végző munkacsoportok megalakulása, felkészülésük a gondolkodási mód váltásra. Megalakulásuk a "Van más megoldás" országjáró körút szegedi zárórendezvényén lesz.
Amennyiben az addigi szervezés eredményeképpen a rendőri beavatkozás küszöbértékét meghaladja a tettvállaló magyar emberek száma (erre szolgál a szórólap - http://szksz.hu/Szovetseg/20090315szoro.doc -, melyek településenkénti változata néhány napon belül elkészül), akkor a szegedi rendezvény az elöljárók jelölésének feladatát is ellátja az addigi ismeretek alapján és a folyamat a B változattal folytatódik.

2009. március 31-ig: A szabályozási és kiválasztási munka befejezése.
Március 16 és március 31-ig naponta más-más munkacsoport véglegesíti a szabályozást és a kiválasztást.
2009. április 1-től a júniusi EU Parlamenti (esetleg előrehozott országgyűlési) választásokig: kampányidőszak (később meghatározott ütemterv szerint).


B változat:

Fontos: a Működési Szabályzat (http://szksz.hu/Szovetseg/Mukodesiszabalyzat.doc) 7. pontja szerinti feltétel már teljesült: az 1949. évi XX. tv. (Alkotmány) 2. § (2) bekezdésében meghatározott állami státuszelemek egyike sem él, tehát bármikor jogos a törvényes eszközökkel történő hatalomátvétel kötelességének teljesítése (http://eunyet.hu/hirlevel/061129.doc http://62.112.194.95/hirlevel/061129.doc). Az tény, hogy a hatalmat bitorlóknál vannak az erőszak eszközei, ezért a hatalomátvételhez nem elég a tényszerű (de facto) jogi lehetőség megléte, de azt is biztosítani kell, hogy ez érvényesülhessen a tettvállalók számával.

A B változatra akkor kerül sor, ha
- meghaladja a tettvállalók száma a rendőri beavatkozás küszöbértékét, vagy
- "bedől a rendszer" és polgárháborús veszély, illetve egyéb okból rendkívüli állapot alakul ki.
2009. március 15 (vagy a küszöbérték későbbi elérése, illetve "rendszer bedőlés"): A szórólapon (http://szksz.hu/Szovetseg/20090315szoro.doc) leírt követelés kikényszerítése.
Alkotmányozó Nemzetgyűlés, hatalomátvétel.



A Szent Koronát Szolgálók PAJZSA nem támad senkit, sem szervezetet, sem személyt, viszont a támadást nem hagyja válasz nélkül, azzal, hogy ez mindig a nyilvánosság előtti, tényeken alapuló párbeszéd lehetőségének felajánlása.

Kelt Szegeden, 2009. január 27-én.
A krisztusi értékrend szerinti magyar szeretettel:
Halász József, a Szent Korona alázatos szolgája,
a Szent Koronát Szolgálók PAJZSA kezdeményezője
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: megszüntetésével, követelményeivel, zárórendezvényén, megosztottsággal, érvényesülhessen, gyűlöletkeltéssé, településenkénti, államszövetséggé, hagyományainkhoz, sajtótájékoztató, antineoliberális, szabályrendszer, eredményeképpen, kikényszerítése, visszahívhatóan, valláspolitikai, államháztartási, világgazdasági, hagyományaihoz, átalakulásában, magyarországon, megfogalmazott, megfogalmazása, hatalomátvétel, kötelességének, kezdeményezője, kampányidőszak, munkacsoportok, csoportérdekek, törvényszerűen, pártrendszerek, gumicsontokkal, egyházrendszer, kidolgozásához, bejegyeztetjük, felhasználása, egyetlen olyan, pártrendszer része, egyetemes magyarság, csoportjának vagy, célt hagyományaink, választók közvetlen, rétegét képviselő, társadalmi csoportok, családok feladatai, föderatív Európai, célt fejezi, szerző engedélyét, megbukott gondolkodási, következőkben foglalható, megbukott föderalitáson, föderatív EU-val, Szent Koronát Szolgálók PAJZSA, Szent Korona, Európai Unió Európai Konföderatív, Szent Koronát Szolgálók PAJZSÁnak, Sólyomfi Nagy Zoltán, Magyar Országgyűlés, Konföderatív Európai, Európai Konföderáció, Isteni Szabályrendszer, Aquinoi Szent Tamás, Működési Szabályzat, Szent Antal, Alkotmányozó Nemzetgyűlés, Kelt Szegeden, Halász József,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Minden gyerek jó.  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szent György napi hiedelmek, s...  Facebookon kaptam  Ha így haladunk...  Facebookon kaptam  802 esztendeje, 1222. április ...  Facebookon kaptam  Az Európai Unió is foglalkozik...  Kellemes esti időtöltést  Facebookon kaptam  próbáljuk ki az őszinteséget  Szent György napi hiedelmek, s...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Emberként automatikusan értéke...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az udvariasság alapja: önismer...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ma a legtöbb civilizált ember ...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztina b...  Facebookon kaptam  A föld szépségéért  Pillangó  A könnyek összegyűjtése  Életművészet  képre írva  802 esztendeje, 1222. április ...  A Mester kezének érintése  Volt egy...  Mindenünk, amink van, amit sze...  Nagyon furcsa szeretni valakit...  Kamarás Klára : Leszünk-e...?  Vannak arcok  Föld napja április 22  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  György napra  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Esti kép  Április 22. a Föld napja,  Két tekintet van  Gaál Viktor gondolata  próbáljuk ki az őszinteséget  Beney Zsuzsa - Sirató  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Muratáj  Esti kép  Szép estét kedves látogatóimna...  Gábor Dénes gondolata  A boldogság ült a világvégén  Mindenünk, amink van, amit sze...  Április 22. a Föld napja,  A könnyek összegyűjtése  Facebookon kaptam  Idézetek a barátságról  Beney Zsuzsa - Álom  Facebookon kaptam  Az udvariasság alapja: önismer...  Facebookon kaptam  Két ember becsülete  Jó éjt  Minden gyerek jó.  Az idő elsodorja létezésünk  Lábad nyomát megőrzi a föld.  Paul David Tripp Április 25  A legnagyobb hiánycikk manapsá...  Az elfogadásnak...  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Szép Ernő - Virágzó akácfák  Ma  Paul David Tripp Április 24  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Beney Zsuzsa - Tavasz  Facebookon kaptam  A fenyő nem szép fa, (...)  Facebookon kaptam  képre írva  A Föld napja  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ázzal aki csak szép  Becsüld meg azt amid van,...  Facebookon kaptam  Őrangyalod, ha vigyáz rád...  Környezetvédelem  A könnyek összegyűjtése 
Bejegyzés Címkék
egyetlen olyan, pártrendszer része, egyetemes magyarság, csoportjának vagy, célt hagyományaink, választók közvetlen, rétegét képviselő, társadalmi csoportok, családok feladatai, föderatív Európai, célt fejezi, szerző engedélyét, megbukott gondolkodási, következőkben foglalható, megbukott föderalitáson, föderatív EU-val, egységteremtő Isteni, diktatúrát támogató, államalkotó nemzetek, természetes különbséget, kínálat által, nemzeti vagyon, életfeltétel biztosítás, idegen érdeket, nemzeti vagyonnövekedésen, fedezet nélküli, ember szabadságának, diktatúra terrorista, tudomány egysége, társadalmi együttélés, egymás mellett, magyar pártoknak, törvényszerűen kialakuló, pártrendszerek megosztása, előkészületi anyagok, területi összehangolás, rendkívüli helyzetben, következő lépésekben, európai antineoliberális, robbanásszerű megszorítások, összes parlamenti, szabályozást végző, addigi szervezés, rendőri beavatkozás, tettvállaló magyar, szegedi rendezvény, elöljárók jelölésének, addigi ismeretek, törvényes eszközökkel, hatalmat bitorlóknál, erőszak eszközei, tettvállalók számával, tettvállalók száma, küszöbérték későbbi, nyilvánosság előtti, krisztusi értékrend, megszüntetésével, követelményeivel, zárórendezvényén, megosztottsággal, érvényesülhessen, gyűlöletkeltéssé, településenkénti, államszövetséggé, hagyományainkhoz, sajtótájékoztató, antineoliberális, szabályrendszer, eredményeképpen, kikényszerítése, visszahívhatóan, valláspolitikai, államháztartási, világgazdasági, hagyományaihoz, átalakulásában, magyarországon, megfogalmazott, megfogalmazása, hatalomátvétel, kötelességének, kezdeményezője, kampányidőszak, munkacsoportok, csoportérdekek, törvényszerűen, pártrendszerek, gumicsontokkal, egyházrendszer, kidolgozásához, bejegyeztetjük, felhasználása, népművészetet, hagyományaink, költségvetési, karbantartási, szabadságának, pénzpolitikai, politikájának, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1613
  • e Hét: 7121
  • e Hónap: 15725
  • e Év: 51666
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.