Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Szeptember 17. Előkészület
  2007-08-30 21:37:52, csütörtök
 
   
  Szeptember 17. Előkészület

Szeptember 17-én a magyar társadalom jelentősebb része sajnos továbbra is ugyanazt kénytelen követelni 2007-ben, mint 2006-ban.

Azóta folyamatos demonstrációk, tiltakozások, megmozdulások történtek, de érdemi változást nem sikerült elérni, a hatalom saját magának alkotta törvénykezés, a pénzzel megvehető besúgók, és provokátorok, a karhatalom erőszak gyakorlása miatt. A tűz azonban ég, és a diktatúra lassan de biztosan üszkösödik.
Szomorúságra ad okot, hogy ugyanakkor szeretett hazánk, és népünk látja kárát az erőtlen, túl hosszúra nyúlt forradalomnak. Sürgős változtatásra van szükség, amelyre van megoldás. Mindezekről kell beszélnünk szeptember 17-én, és utána módszeresen véghez vinni a terveket!

Sajnos szeptember 17-én a Kossuth téri demonstráció helyére sportrendezvényt terveznek, amely jótékonyságról, és a sport népszerűsítéséről szólna. Az időpont az 5 párt képviselői kérése alapján alakult így -mint azt a kézilabda szövetség vezetőjétől megtudhattuk.

Legyünk jóhiszeműek, és feltételezzük, hogy a képviselők elfeledkeztek a civil társadalom problémájáról, és az évfordulóról, ezért a megoldást keresve a következő E-mailt küldtük el a Fidesz, a KDNP, az MDF, az MSZP, és az SZDSZ parlamenti képviselőinek, valamint a Miniszterelnöki Hivatalnak, és a Parlament Civil irodájának.

A kérés fontossága miatt, az E-mail szövegének nyilvánosságra hozatalával szeretnénk nyomatékosítani a megoldás szükségességét.

Következzék tehát az E-mail:

Tisztelt Képviselők!

Szeptember 17-e a Kossuth téri demonstráció, a nemzeti öntudatra ébredés napja. Az öszödi beszéd ébresztette fel a társadalmat, ez volt az a pont, amikor az elfolytott elégedetlenség ezrek, tízezrek, mára milliók részéről kifejeződött, és a mai napig kifejeződik. 2007-re a széleskörű társadalmi akarat, a valódi demokrácia, és a rendszerváltás továbbra is diktatórikus elnyomás alatt sínylődik, de éppen ezért folyamatosan egyre erősödve és radikalizálódva tör a felszínre.

A civil szervezetek, és a civil személyek az egyéves évfordulón ismét az országház elé vonulva kívánják kifejezni elégedetlenségüket, követelni a kormány távozását, új választások kiírását, a történelmi alkotmány jogfolytonosságának visszaállítását, és a rendszerváltást.

Társadalmi, politikai, gazdasági, és morális probléma sújtja Magyarországot, a magyar népet. Ennek megoldása nem tűr halasztást, és ennek legfőbb gátja a jelenlegi államvezetés.

Az idei demonstráció alkotmányos joga és kötelessége a civil társadalomnak, amelynek nem szabhat gátat semmilyen rendezvény, megállapodás, vagy rendelkezés.

Felkérjük tehát Önöket, hogy segítsék elő a szeptember 17-i demonstrációt a Kossuth tér ezen a napon történő szabaddá tételével, az oda tervezett sportrendezvény időbeni, vagy térbeli áthelyezésével.

Üdvözlettel: Fáber Károly
A Rendszerváltó Fórum szervezője
Honlap: refor.extra.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: sportrendezvényt, visszaállítását, miniszterelnöki, radikalizálódva, sportrendezvény, nyomatékosítani, rendszerváltást, rendszerváltás, áthelyezésével, magyarországot, elégedetlenség, nyilvánosságra, szükségességét, jótékonyságról, társadalomnak, változtatásra, rendszerváltó, forradalomnak, elfeledkeztek, képviselőinek, feltételezzük, problémájáról, demonstrációk, demonstrációt, megmozdulások, kifejeződött, folyamatosan, demonstráció, évfordulóról, szomorúságra, diktatórikus, provokátorok, megtudhattuk, tiltakozások, államvezetés, megállapodás, magyar társadalom, hatalom saját, pénzzel megvehető, karhatalom erőszak, diktatúra lassan, sport népszerűsítéséről, kézilabda szövetség, képviselők elfeledkeztek, civil társadalom, megoldást keresve, következő E-mailt, kérés fontossága, megoldás szükségességét, nemzeti öntudatra, öszödi beszéd, elfolytott elégedetlenség, Miniszterelnöki Hivatalnak, Parlament Civil, Tisztelt Képviselők, Fáber Károly, Rendszerváltó Fórum,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Éretlen vers  Mi lenne ha  Alázat  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Alvó cicák  Éretlen vers  Nagyon különös  Gonosz démon-álarc  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Reménység és erő Krisztustól e...  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Alázat  Alázat  A másik dolog,  210 éve született a SZÓZAT meg...  Paul David Tripp Április 20  Őrizkednünk kell...  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Rátalálsz  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Facebookon kaptam  Png kutya  Facebookon kaptam  Adakozás  Mai harmónia kártyám  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Kellemes délutánt kívánok  Facebookon kaptam Krisztinától  Bounty krémes  Éretlen vers  Nevem  Jó éjszakát  Radikális szeretet  Garai Gábor - Takarítás  Png nő  Facebookon kaptam  Alvó cicák  Facebookon kaptam  Png rózsa csokor  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Németh László tollából  George Gordon Lord Byron: Inez...  Mai harmónia kártyám  Nem méltó hozzád  Szívem  Hazára minden embernek szükség...  Png csokor  Akarat  Szabolcska Mihály – Ákác...  Paul David Tripp Április 19  Png nő  Németh László tollából  Leonardo da Vinci gondolata  Bounty krémes  Facebookon kaptam  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Kaffka_Margit  Ami embereknek lehetetlen, az...  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Ne kapaszkodj magasabbra,  Hogy lehet megtartani  Garai Gábor - Takarítás  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Nagyon különös  Png csokor  Csak a fogyatkozás látható  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Idő  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Még csak most kezdődik a nap  Png csokor  Kaffka_Margit  Facebookon kaptam Annuska bar...  Facebookon kaptam  Gyökössy Endre - Virágok virág...  A jó emberek mindig szépek mar...  Még csak most kezdődik a nap  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Alázat  Kellemes délutánt kívánok  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  A kételkedés kezelése  Facebookon kaptam  Erdőn  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Hogy lehet megtartani  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Reménység és erő Krisztustól e...  Alázat  Png ház  A jó emberek mindig szépek mar...  210 éve született a SZÓZAT meg...  Örülök, hogy látlak!  Alázat 
Bejegyzés Címkék
magyar társadalom, hatalom saját, pénzzel megvehető, karhatalom erőszak, diktatúra lassan, sport népszerűsítéséről, kézilabda szövetség, képviselők elfeledkeztek, civil társadalom, megoldást keresve, következő E-mailt, kérés fontossága, megoldás szükségességét, nemzeti öntudatra, öszödi beszéd, elfolytott elégedetlenség, széleskörű társadalmi, valódi demokrácia, rendszerváltás továbbra, civil szervezetek, civil személyek, egyéves évfordulón, kormány távozását, történelmi alkotmány, magyar népet, jelenlegi államvezetés, idei demonstráció, civil társadalomnak, szeptember 17-i, napon történő, sportrendezvényt, visszaállítását, miniszterelnöki, radikalizálódva, sportrendezvény, nyomatékosítani, rendszerváltást, rendszerváltás, áthelyezésével, magyarországot, elégedetlenség, nyilvánosságra, szükségességét, jótékonyságról, társadalomnak, változtatásra, rendszerváltó, forradalomnak, elfeledkeztek, képviselőinek, feltételezzük, problémájáról, demonstrációk, demonstrációt, megmozdulások, kifejeződött, folyamatosan, demonstráció, évfordulóról, szomorúságra, diktatórikus, provokátorok, megtudhattuk, tiltakozások, államvezetés, megállapodás, törvénykezés, vezetőjétől, jóhiszeműek, szervezetek, választások, rendelkezés, következzék, hozatalával, kötelessége, üdvözlettel, előkészület, módszeresen, ébresztette, kifejeződik, alkotmányos, jelentősebb, társadalmat, mindezekről, szeptember, beszélnünk, elfolytott, széleskörű, társadalmi, demokrácia, képviselők, képviselői, karhatalom, hivatalnak, gyakorlása, társadalom, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 713
  • e Hét: 4241
  • e Hónap: 12845
  • e Év: 48786
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.