Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Meddig kell még várni?
  2011-05-02 00:11:35, hétfő
 
   
  MAGYAR JUSTITIA BIZOTTSÁG
(LEVELESLÁDÁJA)


MEDDIG KELL MÉG VÁRNI (MKMV)?

1/ MKMV, hogy az országot tönkretevők felelősségre vonása megtörténjen?

2/ MKMV, hogy a Szabadság téren lévő szovjet emlékművet áthelyezzék (a szoborparkba)?

3/ MKMV, hogy az egykori MSZMP-s főguruk távozzanak a közéletből?

4/ MKMV, hogy Alföldit eltávolítsák a Nemzeti Színház éléről?

5/ MKMV, hogy Simort eltávolítsák a Nemzeti Bank éléről?

6/ MKMV, hogy Demszkyt felelősségre vonják Budapest eladósodásáért és tönkretételéért?

7/ MKMV, hogy Biszku rács mögé kerüljön?

8/ MKMV, hogy a hazaárulást erkölcsi és/vagy fizikai értelemben is büntessék?

9/ MKMV, hogy parlamentünkben a az MSZMP utódpártjainak tagjai vihorásszanak és vádaskodjanak?

10/ MKMV, hogy a Heti-Hetes gyűlölködő-trágárkodó-félművelt-intrikus röhencsei eltűnjenek a képernyőről?

11/ MKMV, hogy a primitív és semmitmondó m1, m2, EMER(EGY, KETTŐ, HÁROM) eltűnjön az életünkből?

12/ MKMV, hogy az oroszok visszaadják a szovjetek által elrabolt műkincseinket?

13/ MKMV, hogy az oroszok fizessenek a szovjetek 56'-os agressziójáért?

14/ MKMV, hogy százmillió ember haláláért és több száz millió szenvedéséért felelős kommunista (utód) pártokat feloszlassák?

15/ MKMV, hogy a bíróságok gyorsabban, rugalmasabban, pontosabban és objektívebben dolgozzanak, ne várják ki az elévülési határidőt?

16/ MKMV, hogy gyógyvizeinket a rászoruló betegek igénybe vehessék, mivel a gyógyfürdők zöme "alapjáratban" üzemel, sokan képtelenek megfizetni a magas belépőjegy árát, és nehezen igazodnak a szigorúan korlátozott benntartózkodási időtartamhoz. Eközben megszámlálhatatlan ezres nagyságrendű köbméter gyógyvíz folyik nap, mint nap a Dunába? Meddig lesz még, az immáron kb. három éve (átmeneti műszaki okok miatt) lezárt gyógyvíz-csap megnyitva a Dagály fürdő bejáratánál? Kitől sajnálják a gyógyvizet az illetékesek? Nem találtak még egy vízszerelőt fővárosunkban? Vajon kinek a tulajdona a föld mélyén lévő gyógyforrás?

17/ MKMV, hogy az EP-be olyan kompetens személyek kerüljenek, akik hazájukban elismert szakemberek és nem egyes pártok vagy holdudvaraik delegáltjai? Kifejezetten példaként említünk meg néhány személyt, mivel tevékenységükön keresztül - esetleg - más hazai vagy külföldi személyek EP-s tagsága is megkérdőjelezhető. Hangsúlyozzuk, hogy nem csak erről a három személyről és egy bizottságról van szó, nem is a sértegetés ösvényére léptünk, csupán a rideg tényeket vettük alapul.
Kovács László például alkalmasnak érezte magát mind az energiai ügyek, mind pedig az adóügyek biztosi feladatának ellátására, bár eredetileg vegyésztechnikusi munkakörben dolgozott, bár vitathatatlan, hogy később foglalkozott külügyi, biztonságpolitikai, honvédelmi kérdésekkel is, amelyek csak laza összefüggésben vannak az adóügyektől...
Tabajdi Csaba a mezőgazdasági és vidékfejlesztési bizottságban tette és teszi a dolgát Európáért, bár volt már filozófus, külügyis, "vallásügyis", "emberjogis", "nemzetiségis", kultúros, stb., stb. Talán ezért nem vette észre, hogy hazánk mezőgazdaságát "padlóra küldte" az EP. Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Bizottsága (EP. MVB.). Gyakorlatilag megszűnt vagy jelentősen csökkent a cukorrépa, a napraforgó, a szőlő, az alma és a dohány termesztés, a gabonatermelés, a sertés, a juh és a szarvasmarha tenyésztésünk (ezen belül a tejtermékek forgalmazása). Feltehető, hogy az EP. MVB. egykori biztosa is annyit érthetett a mezőgazdasághoz, mint T. CS., mert most, amikor egyre többet emlegetik a világ növekvő élelmiszer hiányát, az éhezők vagy alultápláltak több száz millióit, addig EP. MVB. legnagyobb gondja: a tyúkok (vagy csibék) "lakás-komfortjának" a létrehozása, de egy szóval sem foglalkoznak a tönkrement parasztgazdaságokkal vagy az emberek lakásgondjaival, bár az utóbbi mellőzése még érthető, mert nem is tartozik a kompetenciájukba.
Deutsch Tamást sem hagyhatjuk ki a felsorolásból, mivel sem a képzettsége, sem az eddig végzett munkája nem predestinálta ilyen európai szintű, magas funkció betöltésére, még akkor sem, ha volt: az OGY mentelmi és jogi, az önkormányzati, a közigazgatási, a belbiztonsági, a rendőrségi, a választási és mandátumvizsgáló, a rendészeti, az alkotmány-előkészítői, az igazságügyi, a kulturális és a sajtó bizottságoknak a tagja. D. T. most az EP. Regionális és Fejlesztési Bizottság tagja, várható, hogy még számos bizottság tagja lesz, de mindez semmit sem változtat azon a tényen, hogy célszerű lenne, ha az EP-ben olyanok foglalnának helyet, akik pártállástól függetlenül az adott állam szakmailag legképzettebb emberei közül lennének kiválasztva.
Végezetül: irritálja az embereket az EP-ben foglalatoskodó képviselők irreálisan magas illetménye (és járulékai), az EP. képviselők magas létszáma (736), mivel ilyen nagyszámú testületet lehetetlen működtetni, valamint egyes képviselőknek az ülésteremben "produkált" (napi plusz 304 EURÓVAL honorált) magatartása. Az EP. tagországok képviselőinek számát helytelen volt az adott államok lélekszáma alapján meghatározni, célszerűbb lenne egységes "kvóta" alapján a bizottságok számához igazítani.
Az is logikátlan és felesleges kiadásokkal jár, hogy az EP. két helyen ülésezik (Brüsszelben és Strasbourgban) nem kevés plusz kiadással jár 736 személy "ingázási" költségének biztosítása.

Begyűjtötte:
(Prof. Dr. Bokor Imre)
az MJB elnöke
 
 
2 komment , kategória:  Általános  
Címkék: mandátumvizsgáló, vidékfejlesztési, kompetenciájukba, benntartózkodási, lakásgondjaival, tönkretételéért, mezőgazdasághoz, parlamentünkben, tevékenységükön, eladósodásáért, foglalatoskodó, mezőgazdaságát, gabonatermelés, agressziójáért, bizottságoknak, összefüggésben, gyógyvizeinket, utódpártjainak, képviselőknek, gyakorlatilag, legképzettebb, alultápláltak, önkormányzati, rugalmasabban, szenvedéséért, predestinálta, műkincseinket, strasbourgban, mezőgazdasági, fővárosunkban, felsorolásból, objektívebben, közigazgatási, vádaskodjanak, belbiztonsági, hangsúlyozzuk, országot tönkretevők, egykori MSZMP-s, oroszok visszaadják, szovjetek által, bíróságok gyorsabban, elévülési határidőt, szigorúan korlátozott, föld mélyén, három személyről, rideg tényeket, energiai ügyek, adóügyek biztosi, dolgát Európáért, dohány termesztés, tejtermékek forgalmazása, világ növekvő, MAGYAR JUSTITIA BIZOTTSÁG, MEDDIG KELL MÉG VÁRNI, Nemzeti Színház, Nemzeti Bank, Kovács László, Tabajdi Csaba, Deutsch Tamást, Fejlesztési Bizottság, Bokor Imre,
Magyar Balázs (#1)   2011-11-07 11:09:56
Prof. dr. Bokor Imre...
Az még hagyján, hogy az ex-elvtárs (aki már a Kádár-rendszerben elérte ezt a rendfokzatot!) használja az írók-újságírók világában nem szokásos titulusait - de arra sem gondol, hogy az olvasó egyúttal gondolkodó lény... Bokor et., mint ismert Moszkvában tanulta a mesterségét - akkor is, amikor itthon éppen szabadságharc volt. Majd élte tovább azt a katonaéletét, melyet oly\' sok más börtönőr. Ellenállásról esetében 1990-ig szó sem volt. Mintha Horn Gyula életrajzát olvasnánk.
Az "MJB elnöke" (jogászbizottság?) - még soha senki sem olvasta, hogy tulajdonképpen kikből áll ez a vélhetően egyszemélyes bizottság? - VALAKI MEGKÉRDEZHETNÉ MÁR TŐLE!
Bóna Mária Ilona (#2)   2011-11-13 01:35:41
Magyar Balázsnak üzenem, hogy minden kérdésére választ kap, ha elolvassa Bokos Imre KISKIRÁLYOK MUNDÉRBAN című könyvét. Megjelent az Új Idők Kft.-nél, a Pallas Nyomda szedésében és nyomtatásában, 50.000 példányban - jóval a rendszerváltozásnak hazudott felfordulás előtt. A Jogászbizottság célkitűzéseit és tagjainak elképzeléseiről is lehet olvasni az interneten.
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Az embernek a társa: hiányzik.  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A Mester kezének érintése  Önmagaddal nem lehetsz elégede...  próbáljuk ki az őszinteséget  Viharban csak az a fa marad ál...  Paul David Tripp Április 23  Egyik kedvenc festőm Fernando ...  Környezetvédelem  Ahogy emelkedik a rezgés...  Emlék  Nehezen engedem  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  A Gömb  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Rögtön puha Mézes Krémes  Facebookon kaptam  Ma  Ébredj  A Mester kezének érintése  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A könnyek összegyűjtése  Életművészet  A fák lelke  Viharban csak az a fa marad ál...  Az Európai Unió is foglalkozik...  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 26  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Volt egy...  Facebookon kaptam  Kamarás Klára : Leszünk-e...?  Próbálkozni kell ahhoz,  Facebookon kaptam  A boldogság ült a világvégén  A hét szűk esztendő  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Jékely Zoltán: Szent György-k...  Föld napja április 22  A fenyő nem szép fa, (...)  Facebookon kaptam  Gábor Dénes gondolata  Vannak arcok  Az elfogadásnak...  A fenyő nem szép fa, (...)  Minden gyerek jó.  Őrangyalod, ha vigyáz rád...  Gaál Viktor gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Esti kép  Mosolyogtál már ma?  Facebookon kaptam Krisztinától  Gondolatok az életről és szere...  Facebookon kaptam  Amit átélünk,  Gárdonyi Géza - Április végén  Aki szeret, annak senki sem id...  próbáljuk ki az őszinteséget  Jékely Zoltán: Szent György-k...  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Becsüld meg azt amid van,...  Facebookon kaptam  Maradék idő  A föld szépségéért  Facebookon kaptam  Ha így haladunk...  Vannak arcok  Facebookon kaptam Krisztinától  Emlék  Facebookon kaptam  próbáljuk ki az őszinteséget  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Esti kép  Mindenünk, amink van, amit sze...  Két ember becsülete  Facebookon kaptam  Április 22. a Föld napja,  Miért nem menti meg Jézus...  Facebookon kaptam  Környezetvédelem  Rögtön puha Mézes Krémes  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Paul David Tripp Április 24  Lábad nyomát megőrzi a föld.  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
országot tönkretevők, egykori MSZMP-s, oroszok visszaadják, szovjetek által, bíróságok gyorsabban, elévülési határidőt, szigorúan korlátozott, föld mélyén, három személyről, rideg tényeket, energiai ügyek, adóügyek biztosi, dolgát Európáért, dohány termesztés, tejtermékek forgalmazása, világ növekvő, éhezők vagy, eddig végzett, sajtó bizottságoknak, adott állam, adott államok, bizottságok számához, mandátumvizsgáló, vidékfejlesztési, kompetenciájukba, benntartózkodási, lakásgondjaival, tönkretételéért, mezőgazdasághoz, parlamentünkben, tevékenységükön, eladósodásáért, foglalatoskodó, mezőgazdaságát, gabonatermelés, agressziójáért, bizottságoknak, összefüggésben, gyógyvizeinket, utódpártjainak, képviselőknek, gyakorlatilag, legképzettebb, alultápláltak, önkormányzati, rugalmasabban, szenvedéséért, predestinálta, műkincseinket, strasbourgban, mezőgazdasági, fővárosunkban, felsorolásból, objektívebben, közigazgatási, vádaskodjanak, belbiztonsági, hangsúlyozzuk, vihorásszanak, vitathatatlan, tenyésztésünk, levelesládája, képviselőinek, megtörténjen, időtartamhoz, foglalkozott, pártállástól, holdudvaraik, nemzetiségis, bizottságban, felelősségre, nagyságrendű, bizottságról, alapjáratban, eltávolítsák, ülésteremben, meghatározni, szarvasmarha, forgalmazása, szoborparkba, kifejezetten, feloszlassák, foglalkoznak, komfortjának, előkészítői, képernyőről, gyógyfürdők, delegáltjai, begyűjtötte, korlátozott, költségének, biztosítása, tönkretevők, létrehozása, igazságügyi, betöltésére, vallásügyis, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1484
  • e Hét: 6992
  • e Hónap: 15596
  • e Év: 51537
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.