Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Napjaink népirtási módszerei Magyarországon
  2012-02-25 16:13:48, szombat
 
   
  Népirtás Magyarországon!

Az ENSZ 1948.dec.9. határozata, de a Nemzetközi Büntetőbíróság Római Statútuma is foglalkozik a népirtással.

Ez utóbbi Rómában kézült, 1998. július 17-én, s a 6.-ik cikk így szól:

"A jelen Statútum a népirtás alatt a következő cselekmények bármelyikének, valamely nemzeti, etnikai, faji vagy vallási csoport, mint olyan, teljes vagy részleges megsemmisítésének szándékával való elkövetését érti:

- a csoport tagjainak megölése;

- a csoport tagjainak súlyos testi vagy lelki sérelem okozása;

- a csoportra megfontolva oly életfeltételek ráerőszakolása, melynek célja a csoport teljes vagy részleges fizikai elpusztulásának előidézése;

- oly intézkedések tétele, amelyek célja a csoporton belül a születések meggátolása;"



Minek nevezzük azt, ami hazánkban történik manapság, ha nem népirtásnak?
Pl. a gúnyhatár román oldalán az OTP (tehát Csányi Sándor) 14,85% THM-el adja azt a személyi kölcsönt, amit itthon 32,29% THM-el. Velünk persze nem csak az OTP, de a többi bank is ugyanezt teszi. Közben ömlik a tv-ből a sok bank reklámja folyamatosan, de arról, hogy a "magyar" OTP ottani bankjának fiókja a személyi kölcsönt, ami nem is jelzálog alapú a hazai THM fele alatt adják: megdöbbentő és leleplező a bankárkaszt szándékait tekintve.



Nézzük először a (d) pontot: oly intézkedések tétele, amelyek célja a csoporton belül a születések meggátolása;

Önök szerint nem népirtás az, ha a lakáscélú hitel - amely egy családalapításhoz elengedhetetlen feltétel, hiszen a madárnak is először fészket kell raknia, s utána születnek a kicsinyei - olyan anyagi válságba sodorják a hitelfelvevőt egyoldalú szerződésmódosítás lehetősége okán, hogy képtelen fizetni és öngyilkos lesz?

Vagy önök szerint az a tény, hogy hitel nélkül nem képes a keresetéből szinte senki lakáshoz jutni, az a kulturálisan magyar lakosság számára nem valóságos akadálya a gyermekvállalásnak, más értelemben nem a születések meggátolása?



Nézzük másodsorban a (c) pontot: a csoportra megfontolva oly életfeltételek ráerőszakolása, melynek célja a csoport teljes vagy részleges fizikai elpusztulásának előidézése;

Önök szerint nem népirtás az, hogy a "független" Nemzetei Bank nem függ a népszuverenitás képviselőitől, s így olyan magasan tartja az alapkamatokat, hogy az egyébként is profitéhes nyugati anyabankok nem, de a hazánkban működő leánybankjai gond nélkül dobták be a köztudatba a "svájci frank" alapú, úgynevezett. olcsóbb hitelt? Ez ugyanis egyértelműen a magyar lakosság ellen irányuló adósságcsapdába csalás esete, amellyel olyan életfeltételeket erőszakoltak rá, amely a nemzet részleges és fizikai pusztulását fogja előidézni!



Nézzük másodsorban a (b) pontot: "a csoport tagjainak súlyos testi vagy lelki sérelem okozása;"

Önök szerint a bankok tevékenysége - amely a fentieken kívül még az ország gazdaságának a bilincsbe tételét is eredményezte -, nem eredményezett a nemzet tagjainak súlyos testi (éhezés!) és lelki sérelmet? Hisz óriási pénz- és hitelszűke keletkezett akkor, amikor az MNB hatalmas mennyiségű valutát tartalékol arra, hogy a multicégek ki tudják vinni a nyereségüket valutában, s ne kelljen nekik itt befektetni.

Önök, akik már lassan megértik a pénznek a hatalmi aspektusát, amely biztosítja az adósságra épülő pénzrendszer fennmaradását, így ráébrednek arra - az államilag is fedezett - csalásra, amely benne rejlik a szisztémában, s amely kilátástalanná teszi a vállalkozást, a gyermekvállalást, az életet! MI ez, ha nem súlyos testi és lelki sérelem okozása?



Végül nézzük az (a) pontot: "a csoport tagjainak megölése"

Nemrégiben két mártír magyar temetésén vettem részt. Egerben B. Szabó Pált búcsúztattuk, akit az egri kórházvédők lelkeként ismert meg a nemzet. (szándékosan nem az országot írtam, mert ezúttal sem esik egybe a két fogalom) Az Ő esetében oly annyira maffiaszerű volt a kivégzése, hogy nem is csodálkoztam azon, hogy a rendőrség eleinte (de talán még ma is) kizárta az idegenkezűséget! Hiszen ha valakinek hosszan sorolhatóak a sérülései, a füleit szinte letépték, a koponyaalapi törés is valószínű, de a fején és a testén valószínűleg csak ütésektől származtatható sérülések százai vannak, akkor az a személy kínhalált halt, s Ő a magyarságának a mártírja.
Ráadásul nem csak súlyos testi, hanem súlyos lelki sérelmet is okoztak 55 éves barátomnak azok, akik az Ő kórházvédő és antibolsevista tevékenységét nem katedrával - amire nagyon is érdemes személy volt - hanem portási állással jutalmazták.

Ám a magyarság mártírjai közé kell fogadnunk, Dr. Képíró Sándort is, akit a sarkadi temetőben helyeztek örök nyugalomba a szülei mellé. Sándor bátyám halála is egyértelmű, hiszen az ellene megindult rágalmazó hadjárat és bírósági eljárás elvett az Ő életéből is, jó néhány esztendőt. S jellemző a rágalmazókra, hogy telekürtölték az egész világot, hogy nácit fogtak! Pedig ritka becsületességű és tartású embert vádoltak meg az emberiség törpéi. Aki nem hiszi, nézzen utána. Mert csak így lepleződnek le a népirtók bűncselekményei.

Ám a népirtók nem álltak meg, s tegnap már Makovecz Imre halálhírét olvastam. Persze lehet azt mondani, hogy 76 éves volt a magyar organikus építészet stílusteremtő alkotója, s így valószínűleg természetes halállal halt meg. Ám a halál, soha nem lehet természetes, hiszen szókimondóan bátor kiállása a magyarság mellett és a népirtás ellen, bizony őt is a legveszélyesebb ellenfelek közé sorolta, a láthatatlan és felelőtlenül kíméletlen erő, a monetáris diktatúra. Mivel ő is a Szent Korona hűséges tagjaként dolgozott, beletartozott abba a csoportba, amelynek súlyos lelki sérelmet okozott a kufárság eszeveszett ámokfutása.

Ám ma már ott tartunk, hogy a teljes magyar nemzet tagja annak a csoportnak is, melyre évtizedek óta és megfontolva folyik oly életfeltételek ráerőszakolása, melynek célja a csoport teljes vagy részleges fizikai elpusztulásának előidézése.

A helyzet már annyira tarthatatlan, hogy már nemcsak az adósságcsapdába csalt devizahitelesek, hanem a teljes magyar népesség érzi, hogy megfontolva folyik az oly életfeltételek ráerőszakolása, melynek célja a csoport teljes vagy részleges fizikai elpusztulásának előidézése. Ha pedig ez nem népirtás, akkor vajon mi?

Szeged, 2011-10-19

Dr. Bene Gábor S.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: gyermekvállalást, életfeltételeket, devizahitelesek, bűncselekményei, legveszélyesebb, elpusztulásának, népszuverenitás, adósságcsapdába, idegenkezűséget, elengedhetetlen, ráerőszakolása, becsületességű, életfeltételek, származtatható, büntetőbíróság, kilátástalanná, magyarországon, antibolsevista, hitelfelvevőt, képviselőitől, magyarságának, stílusteremtő, eredményezett, fennmaradását, alapkamatokat, tevékenységét, telekürtölték, bármelyikének, beletartozott, felelőtlenül, folyamatosan, egyértelműen, valószínűleg, erőszakoltak, intézkedések, csodálkoztam, jelen Statútum, népirtás alatt, következő cselekmények, csoport tagjainak, csoportra megfontolva, csoport teljes, csoporton belül, születések meggátolása, gúnyhatár román, személyi kölcsönt, többi bank, bankárkaszt szándékait, lakáscélú hitel, családalapításhoz elengedhetetlen, kicsinyei –, hitelfelvevőt egyoldalú, Népirtás Magyarországon, Nemzetközi Büntetőbíróság Római Statútuma, Csányi Sándor, Nemzetei Bank, Egerben, Szabó Pált, Képíró Sándort, Makovecz Imre, Szent Korona, Bene Gábor,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Még csak most kezdődik a nap  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Nevem  Bertolt Brecht -től idézet  210 éve született a SZÓZAT meg...  A televizió nem a kultúrát kép...  Png ház  Csak a fogyatkozás látható  George Byron - Ahogy itt jár -...  Facebookon kaptam  Radikális szeretet  Nagyon különös  Png virág  Png férfi  A televizió nem a kultúrát kép...  Szívem tiéd  210 éve született a SZÓZAT meg...  Adakozás  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 20  Png nő  Elköszönt  Facebookon kaptam  Esti kép  Facebookon kaptam Mírjam barát...  képre írva  Jó éjszakát  Popper Péter szavai  Neked tudnod kell  Szívem tiéd  Facebookon kaptam  Kövesd a cowboyt!  Facebookon kaptam  Idő  Ne kapaszkodj magasabbra,  Az igazi szeretetért rendszeri...  Zilahy Lajos gondolata  Az engedelmesség miért nem vál...  Facebookon kaptam  Őrizkednünk kell...  Png kislány  Próbálj meg ...  Fehér virág  Esti kép  Még csak most kezdődik a nap  Sose bánj semmit  Radikális szeretet  Akik bántanak téged  Akarat  Facebookon kaptam  Soha ne kedvezz...  Facebookon kaptam  Hiányzik  Ágai Ágnes – Csendélet  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Png nő  Még csak most kezdődik a nap  Png cica  Reménység és erő Krisztustól e...  Csak a fogyatkozás látható  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Facebookon kaptam  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Facebookon kaptam  Garai Gábor - Takarítás  Örülök, hogy látlak!  Őrizkednünk kell...  Paul David Tripp Április 19  Boldog születésnapot a ma ünne...  Facebookon kaptam  Kövesd a cowboyt!  Egy bizonyos határt  Kövesd a cowboyt!  Irgalom és ítélet  Alázat  Még csak most kezdődik a nap  Szívem  Adakozás  Fehér virág  Éretlen vers  Csak a fogyatkozás látható  A boldog családok mind hasonló...  Neked tudnod kell  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  A Megváltó szolgálatában  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Neked tudnod kell  Png csokor  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Facebookon kaptam Krisztinától 
Bejegyzés Címkék
jelen Statútum, népirtás alatt, következő cselekmények, csoport tagjainak, csoportra megfontolva, csoport teljes, csoporton belül, születések meggátolása, gúnyhatár román, személyi kölcsönt, többi bank, bankárkaszt szándékait, lakáscélú hitel, családalapításhoz elengedhetetlen, kicsinyei &#8211, hitelfelvevőt egyoldalú, keresetéből szinte, népszuverenitás képviselőitől, hazánkban működő, magyar lakosság, nemzet részleges, bankok tevékenysége, fentieken kívül, ország gazdaságának, bilincsbe tételét, nemzet tagjainak, nyereségüket valutában, hatalmi aspektusát, adósságra épülő, egri kórházvédők, országot írtam, rendőrség eleinte, füleit szinte, koponyaalapi törés, testén valószínűleg, magyarság mártírjai, sarkadi temetőben, szülei mellé, ellene megindult, egész világot, emberiség törpéi, népirtók bűncselekményei, magyar organikus, magyarság mellett, népirtás ellen, legveszélyesebb ellenfelek, monetáris diktatúra, kufárság eszeveszett, teljes magyar, adósságcsapdába csalt, gyermekvállalást, életfeltételeket, devizahitelesek, bűncselekményei, legveszélyesebb, elpusztulásának, népszuverenitás, adósságcsapdába, idegenkezűséget, elengedhetetlen, ráerőszakolása, becsületességű, életfeltételek, származtatható, büntetőbíróság, kilátástalanná, magyarországon, antibolsevista, hitelfelvevőt, képviselőitől, magyarságának, stílusteremtő, eredményezett, fennmaradását, alapkamatokat, tevékenységét, telekürtölték, bármelyikének, beletartozott, felelőtlenül, folyamatosan, egyértelműen, valószínűleg, erőszakoltak, intézkedések, csodálkoztam, tarthatatlan, szókimondóan, rágalmazókra, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 802
  • e Hét: 4330
  • e Hónap: 12934
  • e Év: 48875
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.