Belépés
agica2004.blog.xfree.hu
Belőlem csak egy van, másokból is:) Módosítva, mert nagyképűnek tűntem, nem vagyok az. - Fehér lovag-king-kong :)))))))))) ,,Nem azok a nagy emberek, akik n... kovács ágica
2004.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 5 
Harmonia.......
  2018-08-03 14:50:59, péntek
 
  HarmoNet Harmóniakártya (2018-08-03)

Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Agilitás hatja át.

Kutya - Te magad, aki most vagy

A ragadozó, aki képes a feltétel nélküli odaadásra és hűségre. A kutya hűsége most a te ragaszkodásaidat szimbolizálja. Függsz valamilyen emberi-társas kapcsolattól, mint kutya a gazdától? A pszichológia ezt a jelenséget kodependenciának (társfüggésnek) nevezi. A munkában, a szerelemben, vagy a szülő-gyerek kapcsolatban egyaránt lehetsz függő. Figyeld meg, mit féltesz a legjobban, mire vágyódsz, mi ellen harcolsz: harapsz, akár ölsz is. Valamihez nagyon erősen kötődsz, ez ad erőt a mindennapok harcaihoz, de emiatt esetleg feladod önállóságodat. Arra is figyelmeztet, hogy ne keverd össze a szolgát a gazdájával, a gurut, a papot Istennel. Míg a macska női, úgy a kutya férfi princípium.Ha van saját kutyád, ez a lap szerencsét hoz.

Szerelmi üzenete: Párkapcsolatban élőknek üzeni, hogy ne rendeljétek magatokat egymás alá-fölé, hanem legyen meg mindenkinek a saját dolga és saját szabadsága. Párkeresőknek üzeni, hogy ne féltsd a szívedet, hiszen a szeretet olyan kincs, amiből minél többet adsz másoknak, annál több lesz belőle neked.

Ezt mondja neked:
Odaadásodban ne hagyd, hogy kihasználjanak.
Ne várj viszonzást a szeretetért - az önfeladás nem azonos az önállótlansággal, az alázat sem ugyanaz mint a megalázkodás.
Vizsgáld felül, ki képes téged függésben tartni? Mi az, amitől nem, vagy nehezen tudsz elszakadni egy-egy kapcsolaton belül. Vedd számba, kik a barátaid!

Erre is gondolj: A cigánykártya Hűség lapja. Számos híres kutyás film és könyv látott napvilágot. Olvass el egyet, vagy nézz meg egy filmet. Ha van saját kutyád, figyelmeztetés, hogy törődj vele másként, jobban, többet. A Szíriusz csillagkép az égen (Nagykutya) Gyűjts szólásokat, közmondásokat a kutyáról. Mit fejeznek ki ezek? (Kutyául érzi magát, kutya meleg van, bizonytalan,mint a kutya vacsorája, stb...)



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harmonia.......
  2018-08-03 14:46:27, péntek
 
  HarmoNet Harmóniakártya (2018-08-02)

Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Időtlenség hatja át.

Hold - változás, termékenység női princípium

Személyiséged a holdfázisoknak megfelelően változik, most igen erős hatással van rád a Hold. Jelentheti, hogy holdkóros módjára viselkedsz, vagyis elmélkedésed, befelé fordulásod, érzékenységed már zavarja a normális életedet. Mutathat lelki érzékenységet, nőiességet és hatással lehet a termékenységedre is. Nézd meg a csillagjegyednek megfelelő előrejelzést a HarmoNet horoszkópban! A hold az éjszaka bolygója, a szépséget, a fényt jelenti a sötét végtelenben. Bizonyos hagyományok szerint a Nap párja, fénye tulajdonképpen a nap fényének visszatükrözése, így a függőség jelentése is társítható hozzá. Általában női princípium. A buddhizmusban a béke, a tisztaság szimbóluma. A taoizmusban az igazság jelképe.

Szerelmi üzenete: Párkapcsolatban élő nőnek a nőiség elfogadásáról, a női szerepek vállalásáról, harmóniáról szól. Férfiaknak a kapcsolat dinamikája, egyszer fent - egyszer lent állapota. Ha párkereső vagy, figyeld megérzéseidet!

Ezt mondja neked:
Üzeni, hogy a világ rendjén a visszatérő ciklikusság uralkodik. Érdemes elgondolkodnod azon, hogy az általad kialakított életritmus vajon követi-e bensőd valódi dinamikáját.
Megéled-e nőiséged minden aspektusát?
Próbáld megválaszolni, hogy számodra mitől válik egy nő igazi nővé.

Erre is gondolj: A tarot Hold kártyája. Nézd meg a mai holdhoroszkópot. Hol áll a holdad a születési képletedben? Kérdezd meg a HarmoNet asztrológusát!



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harmonia.......
  2018-08-03 14:42:40, péntek
 
  HarmoNet Harmóniakártya (2018-08-01)

Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Agilitás hatja át.

Ezüst - Lelki gazdagság

Minden szín-kártya főként a jellemet, jellemed változását mutatja. Az ezüst mint szín, a tudattalan tartományok szimbóluma. A kártya hatása nagylelkűvé, szavahihetővé és romantikussá tesz. Erős pajzsként véded szeretteidet. A szín nőknek romantikát és jóakaratot, férfiaknak keménységet és erőt sugall. A Hold uralma alatt álló szín figyelmeztetés arra, hogy önértékelésünket billentsük helyre.

Szerelmi üzenete: Párkapcsolatban élsz? Ne hamarkodj el, ne sürgess semmit a kapcsolatodban. Légy te a biztos támasz! Ha párt keresel, egy idősebb partnerben támogatóra lelhetsz.

Személyes üzenete:
Olvasd el a Rák jegynek szóló horoszkópot akkor is, ha nem ebben a jegyben születtél - ennek hatása ma különösen igaz rád!
Gondolkodj el értékeiden, írj listát arról, mik a legelőnyösebb tulajdonságaid. Belső értékeid fontosak!
Látogass el a Harmónia Színjósdába!

Erre is gondolj: Hold. Rák csillagkép, a cigánykártya Kispénz lapja, a tarot Hold lapja.



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harmonia.......
  2018-08-03 14:38:19, péntek
 
  HarmoNet Harmóniakártya (2018-07-31)

Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Megadás hatja át.

Lépcsők - lépések, felemelkedés-bukás

Jelképei azoknak az életbeli lépéseknek, amiket meg kell tenned. Ha ezeken a lépcsőkön felfelé haladsz, akkor a tudásod, spirituális nyitottságod erősödik. Ha lefelé haladsz, megismered, felszínre hozod ösztönvilágodat, az eltemetett vágyakat, mélyül önismereted. A lépcsőn nincs rossz és jó irány. A túlzott mélységben nincs fény, míg a túlzott magasságból nem elérhető a föd racionalitása. A lépcsőházzal a korlátolt eszmék kapcsolódnak össze. A lépcsők vezetnek szintről szintre, életed tapasztalatai között. A lépcsőn nincsenek alternatív irányok. Vagy fel, vagy le. Választanod kell!
A lépcsőzés ma már fontos elem az edzésben is, csinos csípőt csinál.

Szerelmi üzenete: Az emberi kapcsolatokban vannak jobb és rosszabb napok. Ne hagyd magad befolyásolni a pillanatnyi érzelmektől, ne sértsd meg a kedvesed.

Ezt mondja neked:
A lépcsőkön járás fárasztó, ámde megerősíti a lábakat.
Ne sajnáld a fáradságot, áldozatot, ha úgy érzed, szükséges megtenned.
Vizsgáld meg múltbeli áldozataidat, és figyeld meg, hogy mindig javadra vált, ha erődnek megfelelően magas célt tűztél magad elé.

Erre is gondolj: Ma felejtsd el, hogy feltalálták a liftet. Menj gyalog! Ennyit megtehetsz egészségedért!



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harmonia.......
  2018-08-03 14:33:32, péntek
 
  HarmoNet Harmóniakártya (2018-07-30)

Kedves agica2004!
A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Merengés hatja át.

Termőföld - Az élet forrása, őselem

Az eső áztatta földből élet csirázik, ahogy ebben az élethelyzetben bármibe fogsz, sikerülnie kell. Ez a kártya a bőséget, vagyoni és lelki gyarapodást, az újjászületést jelzi. Stabil, felelősségteljes, eredményes és intelligens vagy ebben az alkotó szakaszban. Gyakorlati érzéked magaslatán küzdöd le az akadályokat. A problémákat pontosan látod, de merj álmodni is! A föld a világegyetem egyik őseleme, mind a kínai, mind a védikus, mind pedig a nyugti tradícióban megtlálható. Az ég és a föld szent nászában az őseredetű pár passzív, feminin fele. Az egyetemes anya, a termékenység archetípusa. A földet az ég termékenyíti meg eső vagy villám formájában. Az ég ellenpólusaként a mélység- illetve alvilág szimbóluma. A szellemi, égi világ ellentéteként az anyagi létet szimbolizálja. Magában hordozza a megújulás lehetőségét. A magyar néphagyományban is az élet és halál jelképe. A tudatosság kifejezője.

Szerelmi üzenete: egy új kapcsolat lehetősége; a kapcsolatban a fizikai síkra helyeződik a hangsúly.
Ezt mondja neked:
Üzeni, hogy a megújulás lehetősége csak rajtad múlik. Belőled is kibontakozhat valami olyan gyorsan, mint az elültetett mag a földből.
Gondolkodj el azon, mi az, ami női mivoltodat nemesíthetné, kibontakoztathatná.
Üzeni, hogy nem érdemes bármi elvesztése miatt szomorkodni, mert kapsz helyette újat - valaminek a vége egyben egy másik kezdetét jelenti.

Erre is gondolj: Ma alkoss valami maradandót. Ültess, tedd új földbe szobanövényeidet.
A szent Koránban Mohamed Próféta (áldott legyen a neve) kinyilatkoztatja: "A nő a te földed, meg kell művelned!" Olvasd Vörösmarty: Földi menny című versrészletét: ,,a föld úgyis elveszendő, / Elveszendők akik rajta élnek."



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 5 
2018.07 2018. Augusztus 2018.09
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 62 db bejegyzés
e év: 1673 db bejegyzés
Összes: 26622 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1198
  • e Hét: 10622
  • e Hónap: 24708
  • e Év: 77266
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.