Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
Beszámíthatatlan hazaárulók és követőik
  2017-12-12 12:08:03, kedd
 
  Moliere: TARTUFFE-jének magyar megfelelője Gyurcsány Ferenc... Igen, mert Moliere Tartuffe-je tökéletes példája a gátlástalan pszichopatának! Sajnálatos tény, hogy nem tűzik a színházaink műsorra, mióta ennyi pszichopata politikus uralja Magyarország politikai színterét.
Bizony, amikor még - Orbán Viktor által is "félelmetes tehetségnek" tartott - pszichopata személyiségű egyén lett a miniszterelnök, azóta nem ajánlatos sem Tatuffe-öt, sem Mario a varázslót előadni a magyar színházakban! Ott van Bubik István esete, aki oly életszerűen és igazul élte meg a színpadon Tartuffe szerepét és bizony már nem él!!!
Mindeközben, viszont él és virul a magyar Tartuffe, aki milliárdos vagyona ellenére gátlástalanul - szívére tett kézzel - énekli a "Föl-föl ti rabajai a földnek! Föl-föl, te éhes proletár!" kezdetű dalt.
Ilyenkor ő a leghazugabb a politikusok közül!!!

Viszont, volt egy nap, amikor igazat mondott, mert beismerte, hogy "majd belepusztult" a semmittevésbe, amit milliárdos kampányköltséggel a 100 lépés programjaként próbált népszerűsíteni. amikor BEISMERTE, HOGY HAZUDTAK ÉJJEL, MEG NAPPAL, NOS, AKKOR NEM VOLT MAGYARORSZÁGON NÁLÁNÁL IGAZABBAT MONDÓ SENKI AZ ORSZÁGBAN!!!!

https://www.youtube.com/watch?v=DqaaLNw2e2Q

Mi történt erre? Mindenki őt kiáltotta ki a főhazugnak!?? De, hívei 2006. október 6-án letették a hűségesküt mellette - védelmezendő azt a koncot, amit az ő fő "igazmondójuk" dobott oda eléjük.
Nem volt mit tenni, hiszen Gyurcsány BIZALMI SZAVAZÁST kért maga mellett 2006. október 6-án. Természetesen, 207-en (165 ellenében) bizalmat szavaztak Gyurcsány mellett.

https://hirkozpont.magyarorszag.hu/hir.../bizalmi20061006.html

A szavazási eredmény ÜZENETE A MÁNAK: Nyugodtan TOVÁBB lehet HAZUDNI és SEMMIT sem CSINÁLNI havi egy milliós javadalmazásért a ,,magyar"- és az EU parlamentben és a TÁRSADALMI élet MINDEN területén!

Azok az emeszpés és eszdéeszes képviselők, akik akkor bizalmat szavaztak Gyurcsány Ferencnek, felruházták azzal is, hogy csak így tovább! Hazudjunk demokráciát, békességóhajtást, gazdasági fejlődést a magyar népnek! Elég nekik HAZUDNI mindezt és bizton számíthatnak a megtévesztett KISEMBEREK és a KONCOT FÉLTŐ "NAGYKUTYÁK" SZAVAZATAIRA!
A megtévesztett "KISEMBEREK", pedig (akik gyűjteni akartak a milliárdos Gyurcsány mamájának, hogy ne fagyoskodjon szegény a kis lakótelepi lakásában...) még ma is ájtatos lélekkel csüggnek pszichopata vezérük minden szaván és habzó szájjal meg akarják ölni azokat a "tetveket", akiknek mindez a beteges politikai csatározás nem tetszik!
Márpedig nekem sem tetszik!
Sőt, kifejezetten szégyellem magamat helyettük is, akik inkább elárulják közös HAZÁNKAT is, csakhogy le ne lepleződjenek, hogy annak köszönhetik jómódúságukat- sikerességüket, hogy MEGTÉVESZTETTE ÉS MEGTÉVESZTI ŐKET EGY normálisnak látszó
"szalonképes" pszichopata!!!
*

Kiegészítő megjegyzések a BESZÁMÍTHATATLAN HAZAÁRULÓK ÉS KÖVETŐIK című bejegyzéshez:

Ez a jegyzet, Magyarországról és a benne élőkről szól. Legyen az vezető, vagy egyszerű állampolgár! Arról az országról szól, amelyik KÖZÖS HAZÁNK - egyenlőre! Ezért, közös a gondunk is, hiszen, joggal aggódom hazánk és a benne élő állampolgárok jelene és jövője miatt, akkor, amikor olyan politikusai kampányolhatnak, akik még a térképről is el akarják törölni Magyarországot!

https://magyarkozosseg.net/gyurcsany-nyiltan-kimondta-magyar-allamisag-megszuntet ese-celja/

Olyan politikusai kampányolhatnak, akik megnyitnák a határainkat a migráns-invázió előtt. Olyan migránsok betelepítését akarják a magyarságra rákényszeríteni, akiknek eszük ágában sincs itt letelepedni!!!! Ők csak rajtunk keresztül szeretnének eljutni oda, ahol sokkal jobb jólét várna rájuk!!! Hiszen, az Alaptörvény szerint még az őshonos magyar állampolgárok számára sincs biztosítva a LAKHATÁSHOZ való jog!

Gyurcsány olyan politikus, aki 1990 előtt is aktív politikusként részese volt a munkásosztály közvetett likvidálásának és a szocialista állam csődbe vitelének! Ezzel előidézve a saját (baloldaliságának) baloldaliságuk feleslegességét!!!! Hiszen, a munkás-parasztságra épített rendszer csődjét előidézve vált szükségessé az un. rendszerváltozás, aminek haszonélvezői szintén ugyanazok a vezetők lehettek, akik a munkásság feje fölül kiprivatizálták a gyárakat, üzemeket és ezzel százezrek kerültek az utcára, majd onnan a temetőbe! Így ELÁRULVA azt a baloldali eszményt, amelynek köszönhették és köszönhetik a HATALMON való osztozkodást!
Mi ez, ha nem HAZAÁRULÁS???
Az olyan politikus nem beszámítható, aki ezt teszi a saját népével és - sajnálom, de az sem beszámítható, aki ehhez tapsikol és erre szavazna!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2017.11 2017. December 2018.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 6 db bejegyzés
e év: 250 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 184
  • e Hét: 5692
  • e Hónap: 14296
  • e Év: 50237
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.