Belépés
sanci81.blog.xfree.hu
-Minden ember, minden apró mozzanat, Életedbe úgy került, hogy magad vontad oda... Az pedig, hogy mit kezdesz velük, csakis rajtad áll! ... Czifra Sándor
2007.12.24
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 15 
Hóesésben
  2014-07-25 20:39:11, péntek
 
 


Link
 
 
0 komment , kategória:  Animációs kép  
Hölgy csillogásban
  2014-07-25 20:38:11, péntek
 
 


Link
 
 
0 komment , kategória:  Animációs kép  
Női elegancia
  2014-07-25 20:36:57, péntek
 
 


Link
 
 
0 komment , kategória:  Animációs kép  
Bánatos tekintet
  2014-07-25 20:35:28, péntek
 
 


Link
 
 
0 komment , kategória:  Animációs kép  
2014. július 25.-e: Időn Kívüli Nap.
  2014-07-25 20:33:19, péntek
 
  Emelkedj a gondolataid korlátai fölé. Tudatunk korlátait nem találhatjuk meg a jelenlegi tudati szintünkről, ezért a világ mostani, átlagos statisztikai tudatosodási szintje fölé kell emelkednünk. Ne csak nézzünk, lássunk is, sőt mást érzékeljünk az öt jelenlegi érzékszervünkön kívül. Pl.: a három szem csakrádon keresztül, majd gondold át, te hogyan fogod, mi a feladatod, felelősséged, a Földet egy jobb hellyé változtatni...

Korábban ígértem ezt bővebben kifejtjük, mit is jelent, mit kell tennünk és mire van most lehetŐsÉGünk?

2012. december 21.-e volt a fordulónap, új időszámítás kezdete, a Foton Övbe érkezés miatt is, új frekvenciák érnek bennünket, egy új Aranykor kezdete (folyamat) a Földön... (korábbi megosztásaim)

Közbenső időpontokat nem sorolom fel, korábban ezt megtettem. Itt le kell, hogy szúrjalak benneteket, mert az utolsó megosztásom amennyi embert elért, annak tized része sem az elért emberek száma ott, ahol erre már előre építkeztünk. Akik nem olvasták a korábbi megosztásaimat nem érthetik, miről van szó. Nincs alap, csak azt hiszik, hogy értik. Bocs.

Erre neked nincs időd? Akkor nézd meg, az utóbbi egy héten mivel foglalkoztál? Mennyit néztél televíziót, vagy tettél olyat, ami a fontossági sorrendedben még ráért volna...
A feketék azt hiszik, tudják, vagy nem is akarják tudni, ezért nem érdekli őket.
A szürkék szeretnének tenni valamit, de nem érnek rá...
A fehérek tudják, mit kell tenniük, teszik is, sokszor mások helyett is. Köszönet nekik érte, önzetlenek, elfogadóak, nem kérnek számon és példát mutatnak. Ezt érezzük a közös meditációk alkalmával összegyűlt óriási energiákból. Ezt is köszönjük nektek, minden ember, a Földanya nevében is.

,,Az év 365. vagyis 0. napja egyáltalán nem sorolható be se évbe se hónapba." Vatikán szerint. 1993 óta viszont egyre többen alkalmazzák, maják mintája alapján is.

Miért van, lenne ennek jelentősége? Kollektíven, minél többen a tudatunk fölé emelkedünk, eggyé válunk, e világunk elfogadott korlátai fölé, akkor ebből egy olyan erő fakad, ami az igazi változást jelenti. Ekkor lehetőségünk van megtisztulni és megtapasztalni, érzékelni a más dimenziókat.

Korábban kifejtettem a 7-es szám számmisztikai jelentőségét, üzenetét.

2014=7; 07 hó=7 és 25.-e=7!!!

Újra a 3x7, mint a korábbiakban nyíló kapu (2014 07 07) és a születésnap dátuma (1960 07 07), az erre alkalmas személynek.

Teremtés 7. napjának, megtapasztalásának lehetősége, szabad akaratodból.

Érzékeled, döntesz, visszatérsz, és ezzel hatást gyakorolsz a dimenzióváltás folyamatára:

A hétköznapokban a kisugárzásoddal, vitalitásoddal, teherbíró képességeddel, értékrendeddel, önzetlenségeddel, elfogadásoddal, mert nem a környezetünket és az embereket változtatjuk meg, (Szabad akarat törvénye) nem avatkozunk be, hanem mi változunk és ezzel példát, mintát mutatunk a környezetünknek... Majd a Kárpát-medencéből ezt a Nimródi Energiát juttatjuk el, mi MAG népe, a világ összes nemzetének emberéhez.
Mi megérezhetjük, FÉNYtengelybe állva az Univerzum rezonanciáját, megtaláljuk megszólítás után egymást, eggyé tudunk válni ezt megtapasztalva. Rajtunk múlik mennyien (már több tízezren vagyunk) és kivel (földi fényMAGlelkekkel, szíriusziakkal, orioniakkal, plejádiakkal, angyalokkal, szellemcsalád tagjainkkal, égi vagy földi vezetőkkel, felemelkedett mesterekkel, Atyánkkal, Anyánkkal, Anyahitával, Boldogasszonyunkkal, belső énünkkel, belső földiekkel... nevezd, ahogy akarod) válsz, válunk eggyé.

Lényeg az önzetlenség, a szeretet, az elfogadás, a megbocsájtás, a példamutatás, a kiáramoltatás... Ezt megérzed, átéled, aktiválódik a DNS-edben a KÓD, emlékszel rá, vártál rá.

(12 DNS-ünkből 2 működik, aktív.
12 hónap. 12 fő csakránk /7 fő a testünkön belül/.
12 dimenzió.
12 valóság párhuzamosan.
12. bolygónk a Naprendszerben a Niburu (korábbi megosztásaim, kapcsolat az annunakikkal és céljuk a rabszolgasorsunkban való tartásra... Ők nem akarják a mi felemelkedésünket, korábban részletezett okok miatt.)

Ebből mit tapasztalsz meg rajtad múlik, abból utána mit és hogyan, mire használsz, szabad akaratodból az a te döntésed lesz.

"Az Időn Kívüli Nap az, amikor képesek vagyunk megtisztulni és megtapasztalni a negyedik dimenzió valóságát, sőt a ,,g-erőt", az ötödik dimenziós szervezőerőt, ami a feljebb való valóság radiális mátrixával hoz bennünket szinkronba. Az Álomvarázsban az Időn Kívüli Napot Zöld napként is említjük, mert a zöld az ötödik erő színe. Az Időn Kívüli Nap ugyanakkor a Galaktikus Szabadság Napja is."

/José Argüelles: amerikai New Age író és művész. Ő volt az alapítója a Planet Art Network-nek és a Törvény az idő alapítványnak. Ő tartott művészettörténetet és esztétikát az University of Chicago-n. Tanított több főiskolán: Princeton University, University of California, Davis, San Francisco Art Institute, és Evergreen State College-n. Kezdeményezte a Föld Napja koncepciót. Megalapította az első Whole Earth Festival-t, 1970-ben. Ő a legismertebb vezetője, és szerepet vállalt a szervezésben: 1987 Harmonikus Konvergencia eseményre. Elképzelt egy "szivárvány hid"-at, ami körülveszi a Földet. Felesége, Lloydine feltalálta az örökös Dreamspell naptárt, 1992-ben. /

Kulcsszavunk, ezen a napon az Univerzális Intelligencia is lehetne.

Tűzzünk ki célt: Emeljük a statisztikai tudatosodási szintünket, ismerjük fel a feladatainkat, alkalmazzuk a módszert (mindenkinek a sajátját kell kialakítani), majd példát mutatva, áramoltassuk ki azt, először közvetlen környezetünkre, majd, mint MAG népe a világ összes emberére.

Hogyan? Hallgass a szívedre és ne a racionális elmédre. Mondd azt, amit gondolsz, tedd azt, amit mondasz, és ezzel segíted a manifesztációt. Materializálódik a gondolat, a teremtő képzelet, ami működésbe lép, majd éld meg, ez a teremtés!

Ilyen egyszerű. Ne komplikálj, ne értsd meg a fekete dobozt, tedd és tapasztald meg a saját valóságodban, így meggyőződéseddé válik, ha ÉSZre veszed a jeleket és nem lesz az életedben egy VÉLetlen sem. Mindent vélsz, felfedezel, észreveszel.

Minden gondolat, kimondott szó, cselekedet teremt.

,,... és az ige testté lett..." Mi a magyarban az ige, igen?
IgeN. N, rovásírásunkban az éltető Nap fénye. Fény plusz az ige... Érted már? Tedd (ige: meditál, megbocsájt, elfogad, mond, tesz...) és Fény= ige + Fény = igen!
I, Isten, G, gát, gonosz, E, ember és N, a fény. Hmmmm...
A fénnyel, az ember leküzdi a gátat, gonoszt, és eljut hozzá.
(Nem a vatikáni, helo! Korábbi megosztásaim. Szeretjük a keresztényeket, zsidókat, cigányokat, de még azokat is, akik megbújnak közöttük és uszítanak, megosztanak..., ez a mi ősi szellemiségünk, befogadó készségünk évezredek óta. Akkor viszont asszimilálódjanak, ne ők akarják megmondani mit és mikor, hogyan tegyünk. Lássák be végre ez és CSAK ez működik eredményesen.)

A Mayák az újév kezdetét is ennek megfelelően határozták meg július 26-ában. Az előző év utolsó napja július 24. A kettő közötti napot, július 25-ét, téren és időn kívüli napnak, ,,mátrix" napnak tartották. Alkalmas a megtapasztalásra, az eggyé válásra. Segíti a tudatosságunkat magasabb szintre emelni, harmóniában legyünk az Univerzummal egyénileg és kollektíven is. Összehangoljuk, hangolhatjuk a frekvenciákat.

Július 24-én véget ér a tizenhárom holdhónapból álló maja esztendő, az újév pedig csak július 26-án fog elkezdődni! Ami a kettő között van, az maga az időn KÍVÜLIsÉG.

Világosan és tisztán látunk spirituálisan is, megértőbbek, befogadóbbak leszünk, szociális érzékenységünk megnő.

Az önMAGad, KÓDod, aktiválására egy meditáció, ha nem akarod, vagy tudod a saját szavaiddal ezt megtenni. (Július 25.-ére)

1. Helyezkedj el kényelmesen, csukd be a szemed, végy pár mély lélegzetet, és figyelj a testedre.

2. Érzékeld azt, ahogyan a lábaid a földön támaszkodnak, vagy ha a földön ülve végzed a gyakorlatot, akkor azt, ahogyan a lábaid és a gerincoszlopod alja a földhöz csatlakozik.

3. Képzeld el, ahogyan a talpaidtól és a gyökér csakrádból elindul egy fény-gyökér, és a földdel összekötődik.

4. Érezd, ahogyan a földből elindul egy vörös színű fénysugár, belép a gyökér csakrádnál, egyre feljebb és feljebb jut a testedben. Érezd, ahogyan (mint egy növény) energiát veszel fel a talajból. Először a lábszáradban, a combjaidban, a medencédben, és a törzsedben megy feljebb az energia. Eljut a torkodig, aztán a fejedben a fejed tetejéig.

5. Itt kilép, és elindul tovább felfelé, az ég felé, összecsatlakozik vele, és elosztódik.

6. Lásd, és érezd, ahogyan most egy másik, lilás-rózsaszínes-fehéres, energia-nyaláb elindul az ég felől, és belép a fejed tetején lévő korona csakrán. Lejjebb és lejjebb ereszkedik, végig a törzsedben, a lábaidban, végül a földben oszlik el.

7. Lásd, és érezd, ahogyan a lábaidon keresztül ,,felszívod" az éltető Föld-erőt. Vidd ezt az energiát a köldököd fölött és mögött kb. 3 ujjnyira lévő területre! Ez a hely a te belső MAGod, az önMAGod helye. Ez az a hely, amire akkor gondolunk, ha önmagunkról beszélünk. Itt tároljuk az önmagunk értékességébe vetett hitünket (önértékelés).

8. Indítsd el a másik energia-nyalábot lefelé, az ég felől az önMAG helyéig. Ennek színe az előbb már említett fehéres-rózsaszínes-lilás. Hozd le gondolatban ezt az energiát az Ön-Magig.

9. Lásd, és érezd, hogy ez a két erő találkozik, és itt elkezdődik egy átalakító folyamat. Olyan, mint amikor két anyagot összekeverünk, és lesz belőle egy harmadik. A vörös és a lilás keverék forogni kezd, majd fokozatosan aranyszínűvé válik. Ez egy nagyon erőteljes folyamat, egyfajta belső alkímia.

10. Figyeld meg ezt az arany területet, és érzékeld, hogy mennyire fényes és sugárzó. Ha még fényesebbé és erősebbé szeretnéd változtatni, végy néhány mély lélegzetet, belégzés közben érzékeld, hogy a földből és az égből energiát szívsz magadba, kilégzésnél pedig az arany gömböd fényesebbé, sugárzóbbá válik.

11. Ismét végy néhány mély lélegzetet, és figyeld, hogy minden kilégzésnél szétsugárzik tested körül az arany fény. Érezd a két energia kiegyenlített erejét.

12. Lassan hozd vissza figyelmedet a hétköznapi tudatosságba, folyamatosan megtartva az arany fény érzetét. Végy még néhány mély lélegzetet, és amikor készen állsz rá, nyisd ki a szemed.

Az elemi részecskék is érzékelik ezt. Duális világunkban, itt a három dimenzióban is, minden, mindennel összefügg. Éreznek, örülnek, vagy szenvednek velünk, sőt, gondolkodnak is együtt velünk. A szellemünk és az anyag azonos létforma. Az elektronok visszafelé haladnak az általunk elképzelt időben (ami nem is létezik), ez adja nekünk a memóriát, emlékezetet. A szellem időtlen hordozói. Belső és külső kommunikációs készséggel rendelkeznek. Belsejében foton van. Hoppá! Mit viszünk a szervezetünkbe? Növények fotoszintézisének eredményét, Fényt, fotont. Miből állunk mi is? Mik vagyunk? Ezek után nem furcsa, ha azt mondjuk, fényMAGlelkek, a FÉNY gyermekei, stb...

A foton, a fény az információs raktára az elektronnak. Elektronról, elektronra ,,átugrálnak", hordozzák az információt. Így az elektron folyton tanul, tudatosodik, egyre intelligensebbé válik. Meddig? Egyszerű, amíg el nem éri az Univerzum intelligenciáját. Ez hat most ránk is, egy lépést teszünk a bennünk lévő, elektronok, fotonok információi, intelligenciái segítségével...

Mi az elektron? A Föld Déli pólusából ,,kilépve", rajtunk és mindenen áthaladva, ,,belép" az Északi pólusba. Ez a mágneses erőtér (fluxus, és nem összetévesztendő a gravitációval) csökken (korábbi megosztásom), egyben előjele, az általatok annyira várt ,,esemény" bekövetkeztének.
Majd látunk színeket, amihez hasonlót eddig (érzékszerveinkkel) nem láttunk, és el sem tudtuk képzelni. Megjelennek tárgyak, elménk számára érthetetlen módon, de ne érintsétek meg, más dimenzióból valók és ,,átrántanak" bennünket egy más valóságba. Magasabb dimenzióba. Itteni világunkban ez halált jelent, de ha szabad akaratodból menni akarsz, hát tedd meg, érintsd meg és menj...

A DNS kódok aktivizálása folytán, viszont ha maradsz, a 12 párhuzamos valóság eltitkolt tudását fogod elérni, itteni önként vállalt feladatodat ezzel tudod teljesíteni.

Döntsd, el mit szeretnél?
Maradni feketeként, el-lenni az ,,el-létedben" szürkeként, vagy fehérként tevékenyen teljesíteni a sorsmissziódat?

Ezek közül bármelyiknél, itt maradva, vagy eltávozva....?

Dönts szívből, kiért és mit szeretnél tenni? Én a szeretetteljes és önzetlen szolgálatot választom, aki velem tart, annak tudok és fogok is segíteni, utat mutatni, de azt bejárnod neked kell...

Salamat Ja! (Boldogságos Utat!)
Salamat Balik! (Boldogan Térünk Vissza!)

--
Üdvözlettel:

Szalay György Sándor
 
 
0 komment , kategória:  Égi dolgok  
Télen
  2014-07-25 05:26:14, péntek
 
 


Link
 
 
0 komment , kategória:  Csodálatos világ kép  
Télvilágban
  2014-07-25 05:24:57, péntek
 
 


Link
 
 
0 komment , kategória:  Szép tájakon  
Beszűrődő fénysugarak
  2014-07-25 05:24:01, péntek
 
 


Link
 
 
0 komment , kategória:  Szép tájakon  
Tél világában
  2014-07-25 05:23:19, péntek
 
 


Link
 
 
0 komment , kategória:  Szép tájakon  
A figyelő bagoly
  2014-07-25 05:22:32, péntek
 
 


Link
 
 
0 komment , kategória:  Csodálatos világ kép  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 15 
2014.06 2014. Július 2014.08
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 510 db bejegyzés
e év: 5810 db bejegyzés
Összes: 50420 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1002
  • e Hét: 7920
  • e Hónap: 18934
  • e Év: 125078
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.