Belépés
agica2004.blog.xfree.hu
Belőlem csak egy van, másokból is:) Módosítva, mert nagyképűnek tűntem, nem vagyok az. - Fehér lovag-king-kong :)))))))))) ,,Nem azok a nagy emberek, akik n... kovács ágica
2004.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
Foci......
  2017-09-03 11:55:43, vasárnap
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szép napot kívánok !........
  2017-09-03 11:28:33, vasárnap
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harmonia.......
  2017-09-03 10:49:39, vasárnap
 
  HarmoNet Harmóniakártya (2017-09-03)

Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Csínytevés hatja át.

Tenger/ Óceán- teljesség,örökkévalóság, menny, bölcsesség, intuíció

Az egyik legteljesebb képzet. Képzeleted erejét stabilizálja, mutatja az eszméket. A kártya széles látókörű világnézetre utal. Jelképezi az őserőt, az ősi tudást, az intuíciót. A tenger, akár csak az emberi testben a víz -a Föld többségét elfoglalja. A tenger a teljes egységet is mutatja. A cseppek összeolvadásának helyszíne, ezért sokan - például a törzsi kultúrákban - a mennyek országával azonosítják. A csepp a különálló ember, a tenger pedig a kollektív tudat, az univerzum egységének jelképe. Ár-apálya az érzelmek hullámzását jelképezi, a világ poláris jellegére utal. A tenger ugyanakkor sós víz - nem lehet meginni, mégis körforgásban tartja a bolygó vizeit. Halai enni adnak, s így a legfontosabb táplálék források egyike a világon. Áramlatai olyanok, akár az emberiség háborúi.

Szerelmi üzenete: Az eggyéválásról, az összeolvadás élményéről, akár ha úgy tetszik, a teljes orgazmusról szól. Akár párkapcsolatban, akár párkeresőben vagy, tanítása azonos: A teljes egység megélése az igazi szerelem, melyben a két fél egyesül.

Ezt mondja neked:
Benned van a teljesség, csak figyelned kell jelzéseire. Meditálj, imádkozz, hagyatkozz megérzésedire!
Ha van rá méltó személy, akkor szeretkezz. Különleges élmény várhat rátok.
Mindenre emlékezel, amit valaha megtanultál, ha lemerülsz a mélybe.

Erre is gondolj: Asztrológiai jegye a Rák. Olvasd ezt a középkori himnuszt: ,,Tengernek fényes csillaga, Üdvözlégy Jézus Szent anyja. Te szép virága szűzeknek, Te áldott leánya Istennek." Gondolj a tenger titokzatos lényeire, a sellőkre, vagy a szörnyekre. Fürödj ma sós vízben, nézegess képeket a tengerről, vagy fürödj meg a tengerben, ha jó az idő és a közeledben van. Esetleg idézd fel a tengeri fürdés élményét.



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harmonia.......
  2017-09-03 10:46:49, vasárnap
 
  HarmoNet Harmóniakártya (2017-09-02)

Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Önértékelés hatja át.

Páva - szépség, hivalkodás, imázs

Díszes szépségével hívja fel magára a figyelmet. A néphagyományban kényes és büszke nemesi szerzet, az úri népek kertjének hiábavaló díszmadara. Igen színesek: felső farkfedőik föltűnően hosszúak. Nyakuk is meglehetősen hosszú, fejük kicsiny, szárnyuk rövid, lábuk és farkuk hosszú. Csőrük vastag, boltozott ormú, kampósodó hegyű; csűdjük magas, a kakasé sarkantyúval fölszerelt. Rövid szárnyukban a hatodik evező a leghosszabb farkuk 18 fokból áll, amelyet a farkfedők jelentősen meghosszabbítanak. Gazdag tollazat díszíti a testet, a fejen pedig néhány tollból álló ékes bóbita van. Teljes pompáját harmadik esztendejében éri el. A pávák hazája Dél-Ázsia. A páva feje, nyaka, begye gyönyörű bíborkék, aranyos és zöld csillogással. Háta zöld, minden toll rézszínű szegéllyel és kagylószerű rajzolattal. A nagy evezők és fedezőik gesztenyeszínűek, a kis és középső szárnyfedők halvány sárgásbarnák, fénylő feketezöld szalagozással. Hátának közepe sötétkék;alsó teste fekete. Ady így fogalmazza meg a Páva üzenetét: ,,Hírrel hirdessétek: másképpen lesz holnap" A páva szép és látványos változást jelent.

Szerelmi üzenete: Párkeresőknek üzeni, hogy eljön egy olyan kapcsolat, mely kiszabadít a magány bilincséből. Párkapcsolatban élőknek arra mutat rá, hogy a külsőségek fontosak ugyan a kapcsolatban, de ne hangsúlyozd túl őket - mindegy mit mondanak mások.

Ezt mondja neked:
Várakozást fejez ki, amit sorsforduló követ.
A szépséget nézd úgy, mint az élet ajándékát. Légy te a páva, mely felszabadítja a leláncolt szenvedélyt.
A cél érdekében kell várnod, közeljövőben megtalál

Erre is gondolj: Planétája Vénusz. Énekeld a népdalt: ,,Hej, páva, hej, páva, császárné pávája,/ Szegénylegény voltam, gazdag leányt vettem, / S a gazdag leánynak kedvét nem lelhettem" A páva népművészetünk fontos része. Keress pávás mintákat, s ha szeretsz, akár varrhatsz is ilyen hímzést.



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
2017.08 2017. Szeptember 2017.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 164 db bejegyzés
e év: 2357 db bejegyzés
Összes: 26622 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 95
  • e Hét: 373
  • e Hónap: 3696
  • e Év: 48903
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.